Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αναστασία τούρμπο το γαλατάκι σου, τα έχεις κάνει θρεφτάρια τα κουκλιά σου ;)

Φελινάκο καλώς ήλθατε!!!!!!!!!

Περαστικά στα 'αρρωστα ζουζούνια.... μα καλά τελειωμό δεν έχουν αυτές οι ιώσεις????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέγκω σε ευχαριστώ για την συμβουλή :tongue:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βοήθεια!!!!Πώς γυρ'ιζουμε την οθόνη???Κάτι πάτησε ο μικρός και τα βλέπω όλα πλαγίως.Από το μενού της οθόνης δεν τα κατ'αφερα.Από το πληκτρολόγιο ξέρει καμία πώς γίνεται?????

(Μετά από 5 λεπτά)τα κατάφερα....

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

αναστασια επειγόντως...

φερε μου λίγο από το γάλα σου με κουριερ μπας κ στρογγυλοποιηθει κ η δικη μου κ αν χρειαστουν διαιτα τα δικα σου θα σου στειλω το δικο μου που οχι λαϊτ δεν ειναι αλλά για 0% το κόβω!!!

Ζουμπουρλεξ ζουμπουρλεξ, θελω κ εγώ μαγουλα κ διπλες κ διπλοσάγωνααααααα........

Μιαμ μιαμ τα ζυμαρακια!!!!!

Κ πολύυυυυυυ κουκλιά...η μικρη εχει ένα τσακιρικο ματι!!!!

κ ο λεβέντης!!Ματαρες!!

ΣΚΟΡΔΑ!!!!!

Φελινι!!!!!!!

καλως ηρθατε!!

να δωσεις φιλακι στη γαλλικη μυτουλα του κουκλου!

Νταφ καλη τυχη στο μεταπτυχιακο.

Μαμαμια έκανα τη μπουγατσα σου!!

Ωραιότατη αν σκεφτεις πως δεν εχει γαλα!Την εχω τελειωσει σχεδον!

Ρενε γιατι δεν παιρνεις την κατερινα να σου πει τι να κανεις?

ειναι πολυ καλή έχει κ αφτερ σεϊλς σέρβις!! δινει απαντησεις κ απο το τηλέφωνο;)

Γεια σας τσουπρες λοιπές!

Μερσι για το καλωσορισμα, περασα ωραια στο χωριο, βγηκαμε κ με αδερφη με τουρλα κοιλια κ πήγαμε σε ιταλικο.

Για 2 ωρες μονο γιατι η μαμ μαμ μου με πήρε εντρομη να γυρισω πίσω!!

εκλαιγε γοερα η αριβελ

Είδα και γω Αναστασο-φωτό!!!!Δεν έχω λόγια,τα είπαν όλα οι προλαλήσασες...κουκλιά και τα τρία σου τα μαγουλοπαιδάκια!!!Αχ,αυτός ο Στρατούλης μ'αυτά τα μάτια έχει να κάψει καρδιές..............................και όντως,ΠΟΣΑ ΛΙΠΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?????????????Μπράβο βρε Αναστασία μου,είσαι ΤΟ πρότυπό μας!!!!!!!

Όσο για τα ονόματα,και μένα μου αρέσει το Στέλλα,αλλά και το Θεανώ,έχει μια βυζαντινή αρχοντιά...

Τατιάνα,καλώς σας δέχτηκε το σπιτάκι σας!!!!!!Σιδερένια κια συ και καλή προσαρμογή.Έκανε καλή δουλειά ο Χασ αυτή τη φορά????????;);););)

Περαστικά στα αρρωστούλικα....δε λένε να κοπάσουν οι ιωσούλες,σαν μπαλάκι,μια από δω,μια από κει...να δούμε πότε θα ρθει εκείνη η μέρα που κανένα δε θα χει πυρετό...εμείς για την ώρα είμαστε καλά,δεν έχει αρρωστήσει ακόμα...μακάρι να τη γλιτώσει...οψόμεθα......

Γιούπι,χαίρομαι που σου άρεσε η νηστίσιμη/μιλκ φρι μπουγάτσα!!!

Και επειδή τα ζητήσατε,ορίστε η συνταγή για μελομακάρονα (τα οποία παρεμπιπτόντως,Ελένη,δεν παίρνουν πολύ χρόνο στο φτιάξιμο)

Μελομακάρονα

χωρίς "όσο πάρει και όσο σηκώσει"

Υλικά

2 φλ. ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο ή ελαιόλαδο Μυτιλήνης (το προτιμώ)

½ φλ. χυμό πορτοκαλιού

½ φλ. κονιάκ

1 κ.γ. γαρύφαλλο κοπανισμένο

2 κ.σ. κανέλλα

2 κ.σ. βανίλια απόσταγμα ή 2 βανίλιες

ξύσμα από 2 πορτοκάλια κι ένα λεμόνι

1 κ.γ. σόδα

½ φλ. ζάχαρη

2 φλ. σιμιγδάλι ψιλό (Αγ. Γεωργίου)(340 g)

4 – 4 ½ φλ. αλεύρι "μάνα" κίτρινο κοσκινισμένο μαζί με το μπέικιν (τις δύο τελευταίες φορές έβαλα ακριβώς 480 γραμ. και γίνανε άψογα)

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα υγρά με τα αρωματικά, διαλύουμε τη σόδα και τη ζάχαρη και προσθέτουμε το σιμιγδάλι. Το αφήνουμε λίγο να απορροφήσει όσα υγρά μπορεί (αν δεν το κάνουμε και ρίξουμε αμέσως το αλεύρι θα νομίσουμε ότι χρειάζεται περισσότερο αλεύρι με τα γνωστά αποτελέσματα....)

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα 4 φλιτζάνια αλεύρι μαζί με το μπέικιν. Η ζύμη θα πρέπει να είναι μαλακή, μόλις να πλάθεται και όταν μένει λίγο να βγάζει κάπως το λάδι. Αν είναι πιο σφιχτή τα μελομακάρονα θα γίνουν σκληρά και δεν θα απορροφούν το σιρόπι. Αν γίνει πολύ μαλακή τα μελομακάρονα θα σκάνε και θα διαλύονται. Το ιδανικό είναι να σκάνε πολύ λίγο στο ψήσιμο. Στην ανάγκη δοκιμάζουμε ψήνοντας ένα μελομακάρονο. Συνήθως δεν χρειάζεται το υπόλοιπο μισό φλιτζάνι αλεύρι. Υπολογίστε περίπου 15-16 ml ζύμης για κάθε μελομακάρονο (κουτάλι μεζούρα). Ξεγελάνε στο μάτι και φαίνονται μικρά αλλά όταν ψήνονται φουσκώνουν και απλώνουν. Αν τα κάνετε μεγαλύτερα κινδυνεύουν να γίνουν σαν παντόφλες. Γίνονται περίπου 70 κομμάτια (σε κομψό μέγεθος!)

Τα πλάθουμε σαν χοντρά δάχτυλα κυλινδρικά, καθώς ψήνονται παίρνουν ένα πιο πεπλατυσμένο σχήμα. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Ψήνουμε στους 175ο C με αέρα για 25 min.

Σιρόπι

Εκδοχή 1η

3 φλ. ζάχαρη

1 ½ φλ. μέλι

1 φλ. νερό

Αφήνετε το σιρόπι να βράσει 2-3 λεπτά ενώ το ξαφρίζετε με τρυπητή κουτάλα (η ένταση της φωτιάς όχι στο max, προσοχή δεν το αφήνουμε από τα μάτια μας γιατί αν φουσκώσει και χυθεί... ποιος θα καθαρίσει τα σιρόπια;; )

Στρώνετε τα μελομακάρονα σε ένα-δύο ταψιά, κοντά το ένα στο άλλο. Ρίχνετε πάνω τους το βραστό σιρόπι (τα μελομακάρονα είναι κρύα). Σε 3 περίπου λεπτά τα γυρίζουμε ανάποδα. Τα γυρίζουμε άλλες δύο φορές και τα αφήνετε να κρυώσουν ανάποδα.

Ετοιμάζετε το καρύδι χοντροτριμμένο και βουτάτε ένα-ένα τα μελομακάρονα στο καρύδι για να κολλήσει πάνω τους.Έτσι τα καρύδια μένουν στο μελομακάρονο κι όχι στην πιατέλα...

Κάνω πλέον μόνο την παραπάνω εκδοχή αλλά υπάρχει και η πιο παραδοσιακή γι αυτούς που τα προτιμούνε πιο μαλακά έως λασπωμένα.

Εκδοχή 2η

για πιο μαλακά έως λασπωμένα μελομακάρονα

3 φλ. ζάχαρη

1 ½ φλ. μέλι

2 φλ. νερό

Βουτάτε τα μελομακάρονα για 1 περίπου λεπτό. Αφού σιροπιάσετε περίπου τα μισά, αραιώνετε λίγο το σιρόπι με 1 φλ. καφέ νερό γιατί έχει δέσει και δεν απορροφάται από τα μελομακάρονα. Συνεχίζετε με τα υπόλοιπα.

Στρώνετε τα μελομακάρονα σε ένα-δύο ταψιά, κοντά το ένα στο άλλο. Ρίχνετε πάνω τους το βραστό σιρόπι (τα μελομακάρονα είναι κρύα). Σε 10 περίπου λεπτά τα γυρίζουμε ανάποδα. Αν τα προτιμάτε με λιγότερο σιρόπι, δοκιμάζετε και τα γυρίζετε νωρίτερα ή με περισσότερο αργότερα.

Το σιρόπι είναι υπερβολικό και η συνταγή είναι γι αυτούς που τα προτιμούνε λασπωμένα.

Χρονομέτρησα το σιρόπιασμα και κατέληξα στο εξής: στα 2 λεπτά είναι πολύ καλά για το γούστο μου, στα 3 λασπώνουν ελαφρώς, στα 4 λασπώνουν πολύ.

Για να κολλήσουν τα καρύδια βάζω λίγο σιρόπι σε ένα κατσαρολάκι, το βράζω λίγη ώρα, δένει κάπως και όταν κρυώσει γίνεται σαν μέλι, σε αυτό βουτώ τα μελομακάρονα και τα βάζω στα καρύδια όπως παραπάνω για να κολλήσουν!

Σημείωση:

Φλυτζάνι μεζούρα = 240 ml

κ.γ. = κουταλάκι του γλυκού = 5 ml

κ.σ. = κουταλιά σούπας = 15 ml

Για τα μελομακάρονα γεμίζω το κουτάλι των 15 ml και αφήνω ελάχιστα τη ζύμη να προεξέχει. Αφήνω τα μπαλάκια της ζύμης στο ταψί και μετά τα πλάθω σαν δάχτυλα, έτσι είναι ομοιόμορφα σε σχήμα και σε μέγεθος.

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

YIOUPI την πήρα και μου είπε ότι μάλλον κάποια δερματίτιδα θα είναι, αλλά από το μεσημέρι και μετά έχει ηρεμήσει λίγο - έχουν φύγει σχεδόν τα σπυράκια και το κοκκίνισμα και μου έχει μήνει μονάχα η φαγούρα :rolleyes:

Αναστασία εμένα μου άρεσε πολύ το Θεανό - πολύ αρχοντικό!!!!

Σας είπα, δεν σας είπα, σήμερα ξεκινήσαμε με αχλαδάκι - έφαγε δεν έφαγε 1/2 κουταλιά - δεν ενθουσιάστηκε :tongue:

IxBZp3.png

τελειες οι κουκλαρες!!!!!!!!!!!και τι μαγουλο!!!!!!!!!!!υπερ-ΜΠΡΑΒΟ Αναστασι!!!!!!!!!!!!!!!!:D (τι μονο τα μελομακαρονα ειναι υπερ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)

Θεανω οπωσδηποτε ειναι υπεροχο και Ιωαννα

Τατιανα καλως ηρθατε θελουμε κ φωτοοοοο!!!!!:D

τα λεμε αργοτερα κοριτσια μου κ μερσι για τις σκεψεις:):tongue:

Καλά τα έχω πάρει τελείως :mad::x:x

Γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά πριν καμιά ώρα και αφού έπαιξε και φίλησε μετά από λίγο μου λέει δεν αισθάνομαι καλά και βάζει θερμόμετρό και είχε 37,5!!!!!! :shock:

Δεν αντέχω να αρρωστήσει πάλι....

IxBZp3.png

Τατιάνα καλωσορίσατε! Καλή προσαρμογή και κράτα μας ενήμερες να ξέρουμε τι μας περιμένει!

Αναστασία μου τι να σχολιάσω τώρα εγώ και να μην ακουστεί κοινότυπο?Τον κούκλο σου ή τις μπουλουκίτσες σου που είναι όλα τα λεφτά? Αν τις δούνε και παρέξω θα σε βάλουνε σίγουρα σε διαφήμιση υπέρ του θηλασμού, για να πειστούν μερικές-μερικές ότι το γάλα μας φτάνει και παραφτάνει όχι για ένα μπεμπέ αλλά και για δύο και με το παραπάνω! Φτού, φτού να συνεχίσετε έτσι!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα, αφού για μια ακόμα φορά δεν είναι το καφέ μας χωρίς ιώσεις!

Εμείς πήγαμε χτες παιδίατρο και παρόλο που βρήκε ψιλοερεθισμένο λαιμό και πρησμένους τους λεμφαδένες του έκανε το MMR οπότε το επόμενο 10ήμερο περιμένουμε πυρετούλι! Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεκινήσαμε σταθμό έχουμε μείνει πίσω στα εμβόλια αφού δε λέμε να συνέλθουμε! Το καλύτερο?Εκεί που είχα αποφασίσει να συνεχίσει κανονικά ο μικρός το σταθμό μου είπε ότι θεωρεί απαραίτητο να μείνει σπίτι για να μην μεταφέρει ένα σωρό ιώσεις στη μπουμπού κ.α.! Η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερά της αφού δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση και εκτός αυτού πιστεύω ότι αποκλείεται να τα καταφέρω και με τα δύο σπίτι αφού μέχρι μέσα Φλεβάρη ο σύζυξ έχει κάτι υποχρεώσεις οπότε και η δική του βοήθεια θα περιοριστεί πάααρα πολύ! Το κερασάκι στην τούρτα στα απογευματινά κακά του Γώγου μου φάνηκε ότι είχε αίμα ή τέσπα κάτι κόκκινο! Λέτε να ήταν από το εμβόλιο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ήμουνα που ήμουνα χάλια, ολοκληρώθηκε! Ο μικρός ξέρασε απίστευτα πολύ! Έβγαλε από μακαρόνια με κιμμά, γιαούρτι με μπανάνα και φυσικά όλο το βραδινό του γάλα! Το καυμένο μου ήπιε το γάλα του με τα μάτια κλειστά και μόλις τον ακούμπησα στο κρεβάτι του έγινε ο χαμός από τον εμετό! Τι το θέλω και αγχώνομαι με το βάρος και κάθε φορά μετά τη γιατρό του δίνω να φάει επιπλέον και κάθε φορά καταξερνάει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Τατιάνα καλωσορίσατε! Καλή προσαρμογή και κράτα μας ενήμερες να ξέρουμε τι μας περιμένει!

Αναστασία μου τι να σχολιάσω τώρα εγώ και να μην ακουστεί κοινότυπο?Τον κούκλο σου ή τις μπουλουκίτσες σου που είναι όλα τα λεφτά? Αν τις δούνε και παρέξω θα σε βάλουνε σίγουρα σε διαφήμιση υπέρ του θηλασμού, για να πειστούν μερικές-μερικές ότι το γάλα μας φτάνει και παραφτάνει όχι για ένα μπεμπέ αλλά και για δύο και με το παραπάνω! Φτού, φτού να συνεχίσετε έτσι!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα, αφού για μια ακόμα φορά δεν είναι το καφέ μας χωρίς ιώσεις!

Εμείς πήγαμε χτες παιδίατρο και παρόλο που βρήκε ψιλοερεθισμένο λαιμό και πρησμένους τους λεμφαδένες του έκανε το MMR οπότε το επόμενο 10ήμερο περιμένουμε πυρετούλι! Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεκινήσαμε σταθμό έχουμε μείνει πίσω στα εμβόλια αφού δε λέμε να συνέλθουμε! Το καλύτερο?Εκεί που είχα αποφασίσει να συνεχίσει κανονικά ο μικρός το σταθμό μου είπε ότι θεωρεί απαραίτητο να μείνει σπίτι για να μην μεταφέρει ένα σωρό ιώσεις στη μπουμπού κ.α.! Η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερά της αφού δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση και εκτός αυτού πιστεύω ότι αποκλείεται να τα καταφέρω και με τα δύο σπίτι αφού μέχρι μέσα Φλεβάρη ο σύζυξ έχει κάτι υποχρεώσεις οπότε και η δική του βοήθεια θα περιοριστεί πάααρα πολύ! Το κερασάκι στην τούρτα στα απογευματινά κακά του Γώγου μου φάνηκε ότι είχε αίμα ή τέσπα κάτι κόκκινο! Λέτε να ήταν από το εμβόλιο?

Μπορεί να είναι και από το εμβόλιο γιατί όταν είχαμε πάει στη παιδογαστρεντερολόγο για το δικό μας αιματάκι μας ρώτησε εάν πριν την εμφάνηση του αίματος είχε κάνει εμβόλιο ;)

IxBZp3.png

Ντιεσάκι μου, κανονικά ο γλυκός σταρένιος τραχανας έχει πρόβειο γάλα, στάρι και ελάχιστο αλάτι, τίποτ'αλλο και βρίσκεις παντού.

thx!!:)

μικρος απο χτες το απογευμα ειναι με μπουκωμα κ το βραδυ μου ανεβασε 38,2.... Μα που στο καλο το βρηκε παλι μου λετε ! Μα μεσα στο σπιτι! Δεν ειναι να ησυχασει το καημενο φετος με τιποτα!

μας ακούμπησε κι εμάς, προς το παρόν, ένα κρύωμα. Ο Ιάσονας είναι μπουκωμένος και το βράδυ το μικρούλι μου ξυπνούσε συνέχεια επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Προς το παρόν πυρετό δεν έχουμε....

Μέτωπο αρρώστιας: Αλέκος συνεχίζει μίξα και βήχα

Τσουλουφο, διάροια, συνάχι και βήχα...

Εμείς μετά από ~1 εβδομάδα χωρίς μύξα επανερχόμαστε με μπόλικη μύξα ο Κωστής και ατελείωτη μύξα+βήχα η Σοφία! Ούφ! Έχω βαρεθεί να τους κυνηγάω με το χαρτομάντηλο...Τουλάχιστον κατά τα άλλα είναι καλά!

Καλημέρα σας!

περαστικουλια σας......:(:(

Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκια μου είστε υπέροχες! Σας αγαπώ και σας φιλώ. Γυρίσαμε χτες από το μαιευτήριο και από τότε συμμαζεύω το αχούρι μας, ο μπεμπάκος ειναι πολύ καλούλης, η Άννα φυσικά ζηλεύει τρελά, θέλησε να θηλάσει κιόλας, ευτυχώς δεν το θυμάται το σπορ αλλά μπορεί και να το θυμηθεί. Η πρωτη νύχτα μας ήταν σχετικά ήρεμη... Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι...

καλως ηρθατε!!!!!!!!!:D:D:D:D

θελουμε photos οταν φυσικα βρεις το χρονο.....;););)

ιδου και οι φωτο!

καλα δεν εχω λογια.........μπραβο σας ειστε θεες και ο στρατουλης κουκλι!!!!!!;);););)

και θα συμφωνησω με τ αλογια της yioupi : "φερε μου λίγο από το γάλα σου με κουριερ μπας κ στρογγυλοποιηθει κ η δικη μου κ αν χρειαστουν διαιτα τα δικα σου θα σου στειλω το δικο μου που οχι λαϊτ δεν ειναι αλλά για 0% το κόβω!!!"

LOLOLOLOL;););)

λοιπον χωρις φοβο και παθος θετω ερωτημα προς ολες....ποιο σας αρεσει ποιο οχι?

Ιωαννα

Ραφαελα

Θεανω

Ευα

Στελλα

με σειρα προτεραιοτητας:

1) Ραφαελα:lol:

2) Θεανω:D

3) Ευα:)

4) Ιωαννα:|

5) Στελλα:|

αα και για το αλλο θεμα που λεγαμε το εκανα χθες μια φορα με λαδακι και μπατονετουλα και εβαλα και δυο φορες βαζελινη και ανοιξε μια χαρα!

οποτε το γλιτωσαμε το μαχαιρι...

μπραβο σας!!!!!!!!:D

Καλά τα έχω πάρει τελείως :mad::x:x

Γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά πριν καμιά ώρα και αφού έπαιξε και φίλησε μετά από λίγο μου λέει δεν αισθάνομαι καλά και βάζει θερμόμετρό και είχε 37,5!!!!!! :shock:

Δεν αντέχω να αρρωστήσει πάλι....

ααχ περαστικα στο ετερον ημισι......

dafaki καλη επιτυχια ειπα? ειπα!!

ποτε γυρνας δε μου απαντησες????:rolleyes::rolleyes::)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γειά σας!!!!

Τάτι, καλως ήρθες!!

Αναστασία, έπαθα πλάκα με τα παιδάκια σου!!! Και μου άρεσε πολυ το μικρή και μεγάλη!!! Να σου ζήσουν!!!

Περαστικά στα αρρωστούλια παιδάκια και τους αρρωστούλιδες συζύγους!

Μια σως καρχαρία παρακαλώ και για μένα!!!:rolleyes::lol:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...