Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλέ τι λέτε για υπερμελομακάρονα και κουραμπιέδες??? στο τέλος σας βλέπω να λέτε στους καλεσμένους "περάστε να δαγκώσετε κι εσείς από το μελομακάρονό μας!!!" :lol:

(((Λεγκολίνο μου...μη στεναχωριέσαι...θες άλλο ένα ταψάκι να φτιάξεις δύο μελομακάρονα? :****)))))

Ρενέ, για τις κοκκινίλες και τη φαγούρα...κάνε μπάνιο και βάλε λίίίίίγο λαδάκι στα χέρια σου και πέρασε το στήθος. Μετά άφησέ το να αεριστεί. Μπορεί να ερεθίστηκε από το σουτιέν.

Θα το δοκιμάσω και αυτό!!!!! Να δω τί άλλο θα μου τύχει :confused:

Καλημέρα είπα?

Καλημέραααα

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε;;;;Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Φελίνι να σου ζήσει το αντράκι σου και να έχει μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή!!!

Εμεις είμαστε καλά με τις αρρώστιες ευτυχώς δεν έχουμε ανταμώσει ακόμα....ελπίζω να μην μας χτυπήσουν μην πόρτα ΠΟΤΕ!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙΚΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙΑ!!!ΜΑΚΙΑ!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Καλημέρα!

μας ακούμπησε κι εμάς, προς το παρόν, ένα κρύωμα. Ο Ιάσονας είναι μπουκωμένος και το βράδυ το μικρούλι μου ξυπνούσε συνέχεια επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Προς το παρόν πυρετό δεν έχουμε....

Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκια μου είστε υπέροχες! Σας αγαπώ και σας φιλώ. Γυρίσαμε χτες από το μαιευτήριο και από τότε συμμαζεύω το αχούρι μας, ο μπεμπάκος ειναι πολύ καλούλης, η Άννα φυσικά ζηλεύει τρελά, θέλησε να θηλάσει κιόλας, ευτυχώς δεν το θυμάται το σπορ αλλά μπορεί και να το θυμηθεί. Η πρωτη νύχτα μας ήταν σχετικά ήρεμη... Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

καλημερα!

καλως την φελινι μας!να σου ζησει ο μπεμπαρος!

ααα και χρονια πολλα στους λευτερηδες και στις ελευθεριες....εχουμε κανεναν εδω?

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα! Καλώς γυρίσατε Τάτι!!!!!!

Άντε με το καλό να συμμαζευτείτε!.

Μέτωπο αρρώστιας: Αλέκος συνεχίζει μίξα και βήχα

Τσουλουφο, διάροια, συνάχι και βήχα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

τι κουκλια ειναι αυτα που βλέπουν τα ματια μου!

φτου φτου φτου σκορδα !!!ειναι γλυκες ,κουκλες!!

η μικρη γιατι μου φαίνεται εμενα πιο μεγαλη??

τατιανα καλώς ηρθατε !θελουμε φωτο!!!

οοοχι παλι ο ταρζανακος πυρετο...περαστικα και γρηγορα !

αχ εχετε γραψει κατεβατο και δεν προλαβαινω να τα διαβασω

γιουπι καλως ηρθες πως περασατε?

φρικαρα με το περιστατικο της dansem

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

ηθελα πολυ να πετυχω την κυριακη στο κεντρο την τσουλουφιτσα!!

ελενιτσα εμεις οταν πηγαινουμε βολτα στο κεντρο ,περπαταμε δηλ ξεποδαριαζομαστε για την ακριβεια ,ανηφοριζουμε το θησειο προς ακροπολη,την αρεοπαγιτου και μπαινουμε απο εκει στα στενα της πλακας

προχθες ανεβηκαμε κια στο φιλοπαππαου και εκει ειναι ωραια διαδρομη

στο γυρισμο στην πλακα καθησαμε για κρασακι σε ενα μαγαζακι με αυλη για να παιζουν τα παιδια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ουφφφφφ σας διάβασα... Ο μικρός ρίχνει ξεγυρισμένο ύπνο, θα φορτώσω καμιά φωτο στον φωτοκουβά να σας δείξω...

Πάντως μοιάζουν με την 'Αννα καταπληκτικά (μόνο οι μύτες διαφέρουν, ο μπέμπης πήρε του Μικ την μικρή και διακριτική μυτούλα και η Άννα την δικιά μου την μελιτζάνα...) νταξ έχω χαζέψει...

Περαστικά στα Κατσαφοπαιδάκια... και ιδίως στην τσουλούφ που είνια μικρή και τρυφερή.

Περαστικά και στον Ταρζανάκο.. Να φύγει γρήγορα..

Περαστικά και στο Ληδάκι!

Οι υπόλοιποι ανάρρωσαν αν κατάλαβα καλά..

Λεγκίδιο το τραγούδι το έβαλα στον σπόρο να το ακούει...

Γιατί μωρέ το πέταξες το υπερμελομακάρονο;;; Θα μπορούσατε να το δαγκωνετε με τον Γ τα βράδια;;;;

Και καλή επιτυχία στην νέα δουλειά! Και να το ντύσεις το αγόρι σου με τρεντυ κουστουμακια!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Παπαπα κάτι μωρά! Θα με κάνετε να θέλω κι άλλο βρε, κι είναι επικύνδινο το σπορ... ;);)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

τις εγραψα μικρη και μεγαλη για να τις ξεχωρισετε!(ακομα δεν εχουμε αποφασισει για τα ονοματα.....)

η μεγαλη ειναι πιο παχουλουλα ενω η μικρη ειναι πιο ψηλη.... :)

ειμαι χαζομαμα το ξερω!

λοιπον χωρις φοβο και παθος θετω ερωτημα προς ολες....ποιο σας αρεσει ποιο οχι?

Ιωαννα

Ραφαελα

Θεανω

Ευα

Στελλα

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...