Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχ ντιεσάκο, μένετε πολύ πολύ μακρυά...Το άλλο γουικέντ λέω να φτιάξω κουραμπιέδες και να παμε και στη νονά μας που γιορτάζει.. Αν το κανονίσουμε μετά τις γιορτές, που θα έχουμε ξελασκάρει όλες μας και θα βρούμε τους παλιους καλούς ρυθμούς?

βλεποντας doo μου...το ξερω οτι ειμαι μακρυα.....:(:(:(

Γεια σας όμορφες... καλώς την ασωτη γιουπιγιάγια!

Πήγα για τον υπέρηχο και ο σποράκος έχει κατέβει υπερβολικά, έχει εμπεδωθεί κι όλας και δείχνει πανέτοιμος να βγει αλλά λέω να του κόψω τη φόρα γιατί έχω δουλίτσες να κάνω και θέλω να πάρει λίγο τα πάνω του ακόμα. Είναι 2650 πανω κάτω και θα είναι κι αυτός κοντός:tongue:

Φιλώ σας τα λέμε πιο μετα...

μπραβο ο μικρος ετοιμος για τη μεγαλη εξοδο.....;):D;):D

λεω και εγω να ηρεμησεις λιγο και να "αραξεις" μη σου βγει ακομα.....να παρει λιγο τα πανω του οπως λες και εσυ...;)

ντιες κ βεβαια να βρεθουμε , εμεις μποορουμε μεσα στα χριστουγεννα καποια μερα, παρασκευη παω θεσ/νικη εχω υποστηριξη μεταπτυχιακου(γουις μι λαααααααακ!!!:roll: )

οκ χαιρομαι....

καλη επιτυχια!!!!!!

ποτε γυρνας??????????????

Ωραία έβαλα να φτιάξω μελομακάρονα για πρώτη φορά... αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μελομακάρονο της ιστορίας ψήνεται στο φούρνο μου!!!!!!!!!!!! Όπως καταλαβαίνεται κάπου/κάτι δεν το υπολόγισα καλά και αντί για είκοσι μελομακάρονα, ψήνεται ένα... ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!!!!!!!!!!! Αλί αλί και τρισαλί τι έκανα πάλι η μουρλή!:rolleyes:

super σε βρισκω!!!!!!!!!!!!!

να το βαλουμε στο γκινες........;););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον το εψαχνα παλι για τον τραχανα και βρηκα τα εξης:

"Υπάρχουν δύο είδη τραχανά. Ο ξυνός και ο γλυκός, με πιο δημοφιλή, τον πρώτο. Ο ξυνός τραχανάς είναι ζύμη από αλεύρι και γάλα ή γιαούρτι η οποία πρέπει να μείνει για μια μέρα για να «ξυνίσει». Στη συνέχεια τον στεγνώνουν στον ήλιο και τον σπάζουν σε μικρά κομμάτια. Αφού πάρει την τελική του μορφή, τον στεγνώνουν για λίγες μέρες ακόμη κάτω από τον ήλιο. Ο ξυνός τραχανάς μαγειρεύεται ως σούπα Ο γλυκός τραχανάς παρασκευάζεται από κοπανισμένο καλαμπόκι ή σκληρό στάρι βρασμένο σε γάλα . Μόλις το καλαμπόκι «πιει» όλο το γάλα και γίνει μια μάζα πρέπει να στεγνώσει. Όταν στεγνώσει, τρίβεται όπως και ο ξυνός. Ο γλυκός τραχανάς χρησιμοποιείται ως γέμιση και ως συνοδευτικό κρέατος, κυρίως κοτόπουλου"

ομως μια μαρκα συγκεκριμενη που ειδα λεει:

"Τραχανάς γλυκός

Ο τραχανάς είναι ζυμαρικό που παράγεται στην Ελλάδα και είναι φτιαγμένο από αλεύρι, γάλα και αυγά. Έχει σχήμα κοκκώδες και ακανόνιστο και οι κόκκοι του έχουν διάμετρο περίπου 2-3 χιλιοστά. Κατά την παρασκευή του τραχανά, το τελευταίο στάδιο είναι το στέγνωμά του. Για να γίνει αυτό ο τραχανάς απλώνεται ώστε να έχει τη μέγιστη δυνατή επιφάνεια. Η διαδικασία αυτή, το άπλωμα του τραχανά, έχει παραμείνει και ως λαϊκή έκφραση.Γλυκός τραχανάς είναι ο τραχανάς του οποίου η γεύση είναι απαλή και όχι γλυκιά. Δηλαδή σε αντίθεση με τον πινάντικο ο γλυκός τρώγεται ευχάριστα αναλόγως τις ορέξεις."

καθως επισης βρηκα νηστισιμο τραχανα ο οποιος προφανως δεν εχει ουτε γαλα ουτε αυγα αλλα ειναι πικαντικος...λεει("Τραχανάς νηστήσιμος πικαντικος")

οσο για το τυρακι θα ψαξω για ανθοτυρο χωρις αγελαδινο....νομιζω θα βρω κατι

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ντιεσάκι μου, κανονικά ο γλυκός σταρένιος τραχανας έχει πρόβειο γάλα, στάρι και ελάχιστο αλάτι, τίποτ'αλλο και βρίσκεις παντού.

Τα μελομακάρονα καταλήξανε στον σκουπιδοντενεκιε μαζί με τα κέφια μου...

Ντιεσάκι μου, κανονικά ο γλυκός σταρένιος τραχανας έχει πρόβειο γάλα, στάρι και ελάχιστο αλάτι, τίποτ'αλλο και βρίσκεις παντού.

Τα μελομακάρονα καταλήξανε στον σκουπιδοντενεκιε μαζί με τα κέφια μου...

ελα Λενακι μου!!!! Μουτς υπερτεραστιο σου ριχνω!!!!

Μπράβο για το σποράκι...!!! Κι εμενα μικρη τηνς εβγαζαν αλλα μου ελεγαν οτι απο 2500 κιλά και πανω ειναι ασφαλες να γεννηθει. τελικα γεννηθηκε 3 ακριβως!

Εγώ και ο αδερφος μου γεννηθηκαμε πέρνωντας όλες τις μέρες 2200....

Σας φιλώ παω να κοιμησω το σπορι αν και χλωμο γιατι κοιμηθηκε 3,5 ωρες το μεσημερι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Όπως καταλαβαίνεται κάπου/κάτι δεν το υπολόγισα καλά και αντί για είκοσι μελομακάρονα, ψήνεται ένα... ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!!!!!!!!!!! Αλί αλί και τρισαλί τι έκανα πάλι η μουρλή!:rolleyes:

Ορίστε, μόνο να κοροΐδευετε το υπερμπισκότο μου ξέρετε! Ε, λοιπόν κι εγώ αυτά τα Χριστούγεννα θα φτιάξω ένα υπερμελομακάρονο και έναν υπερκουραμπιέ! Είμαι trend setter σας λέω!!!

παρασκευη παω θεσ/νικη εχω υποστηριξη μεταπτυχιακου(γουις μι λαααααααακ!!!:roll: )

Καλή επιτυχία Νταφάκι!!!!

Α, γκαλατούλα, θέλω να σου πω εδώ και καιρό ότι το ''Λα πουπέ'' παίζεται όντως, καρατσεκαρισμένο, στην Σφενδόνη....

Πρωην συμπεθέρα μην αφήνεις ένα μελομακάρονο να σου πάρει τον αέρα!!!!

Σας φιλώ παω να κοιμησω το σπορι αν και χλωμο γιατι κοιμηθηκε 3,5 ωρες το μεσημερι...

Δεν γίνονται αυτά,δεν γίνονται!!!!!Κάνω πως δεν το διάβασα αυτό!!!!!!!!

Έφτιαξα κ γω μελομακάρονα προχτές,όχι ένα,καμιά σαρανταριά βγήκανε (;););))τη συνταγή της Αγλαίας και οφείλω να παραδεχτώ,όχι πως θέλω να περιαυτολογήσω,ότι βγήκαν πολύ ωραία,στόλισα κ το σπίτι,ωραία ήταν....όχι δέντρο βέβαια,γιατί κυκλοφορεί και εδώ ένας μικρός ταρζανάκος και από το να είμαστε όλο 'μη' και 'μη' προτίμησα να μη στολίσω καθόλου..του χρόνου..

Καληνύχτα κορτσόπουλα!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γειά σας κοριτσια!!

Εμείς καλά! Κλασικά δεν προλαβαίνω και πολλά... Κάποια στιγμή θα κάτσω να σας διαβάσω...

Διάβασα όμως την περίπτωση με το γιατρό και τρελάθηκα!! Ο άνθρωπος θέλει ψυχίατρο!!!!!

Και όσο για την γκρίνια άνευ λόγου, κάθε μεσημέρι που επιστρέφουμε σπίτι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα από την πολύ γκρίνια! Κι γκρινιάζουν και οι 2!!! Ταυτόχρονα!!! Απελπισία με πιάνει!!!

Και επίσης δεν ξέρω τι θα κάνω με το θέμα κατούρημα του Γιάννη!! Το έχει παρακάνει!! Και δεν είναι μόνο στον ύπνο, που εντάξει, το καταλαβαίνω, δεν το ελέγχει!! Το θέμα είναι ότι και όταν είναι ξύπνιος κατουριέται ελαφρώς, αρκετά όμως για να λερώσει σλίπ και φόρμα!!! Έχω βαρεθεί να πλένω και μόνιμα βρωμάει!! Και όταν τον βλέπω ότι κατουριέται και του λέω να πάει τουαλέτα δεν πάει, μόνο με καμιά απειλή ή τάξιμο ότι θα παίξουμε κάτι κτλ... μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέρα!

Καλώς ήρθαν οι χωριατοπούλες και περαστικά στη Λήδα... Νομίζω δεν είναι κανένας άλλος άρρωστος τώρα...

Να ορθοποδήσουν γρήγορα Μαρίναι και Σοζω και λεγκίδιο κάτσε στα αυγά σου να μπεις στην 37 βδομάδα τουλάχιστον... Ανάποδα πας εσύ βρε παιδί μου... Και μη μου πεις ότι σου χάλασαν τα κέφια από τα μελομακάρονα...

Τόνια αν μπορέσεις βάλε συνταγή.... Παίρνουν πολύ ώρα???

Πήγα δουλειά σήμερα και η τσουλουφίτσα υποτίθεται ότι θα έπινε μπιμπερό αλλά σιγά μην το πήρε... Γύρισα άρων άρων...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δεν γίνονται αυτά,δεν γίνονται!!!!!Κάνω πως δεν το διάβασα αυτό!!!!!!!!

Έφτιαξα κ γω μελομακάρονα προχτές,όχι ένα,καμιά σαρανταριά βγήκανε (;););))τη συνταγή της Αγλαίας και οφείλω να παραδεχτώ,όχι πως θέλω να περιαυτολογήσω,ότι βγήκαν πολύ ωραία,στόλισα κ το σπίτι,ωραία ήταν....όχι δέντρο βέβαια,γιατί κυκλοφορεί και εδώ ένας μικρός ταρζανάκος και από το να είμαστε όλο 'μη' και 'μη' προτίμησα να μη στολίσω καθόλου..του χρόνου..

Καληνύχτα κορτσόπουλα!!!!!!

Και σου ξαναλέω, περίμενε λίγο και θα δεις πώς θα κοιμάται το μεσημέρι... Γύρω στα 2, κοιμούνται κάτι ξεγυρισμένους ύπνους το μεσημέρι... Θα τον ξυπνάς για να κοιμηθεί το βράδυ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Και σου ξαναλέω, περίμενε λίγο και θα δεις πώς θα κοιμάται το μεσημέρι... Γύρω στα 2, κοιμούνται κάτι ξεγυρισμένους ύπνους το μεσημέρι... Θα τον ξυπνάς για να κοιμηθεί το βράδυ...

Aυτό είναι μεγάλη αλήθεια!! Και μάλιστα ο Γιάννης κάθε 10 μέρες περίπου κοιμόταν σερί από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 7 το πρωί με 2 ξυπνήματα για γάλα... Απίστευτη ηρεμία στο σπίτι!!

Και μάλιστα η γκρίνια νομίζω προκύπτει από εκεί... Δεν κοιμάται κανένας από τους 2 όσο θέλει στον παιδικό....Το Σαββ/ριακο το 3ωράκι είναι στάνταρ!!

Ξέχασα να πω περαστικά στα αρρωστούλικα!! Και Λέγκω, βάστα γερά!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέρα, μόλις γύρισα απ' τη δουλειά και είμαι α-λοι-φή.

Μμμμμ μελομακάρονα, τί καλά! Να δούμε αν θα προλάβω κι εγώ φέτος. Έλεγα θα φτιάξω μαζί με τη μικρή, αλλά με τη βρωμοιγμορίτιδα έμεινα πίσω στη δουλειά και μ' έχει πάρει φαλάγγι...

Και επίσης δεν ξέρω τι θα κάνω με το θέμα κατούρημα του Γιάννη!! .............. Και όταν τον βλέπω ότι κατουριέται και του λέω να πάει τουαλέτα δεν πάει, μόνο με καμιά απειλή ή τάξιμο ότι θα παίξουμε κάτι κτλ... μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!

Μήπως, λέω μήπως, το 'χει δει σαν εργαλείο για να κουρδίζει τη μαμά; Μπας και θέλει να το αγνοήσεις λίγο το θέμα; Εύκολο να το λες, ξέρω, γιατί κι εμείς είμαστε σε αντίστοιχο στάδιο, και παρόλο που είναι μόνο στον ύπνο μου έχουνε σπάσει τα νεύρα με τα πλυντήρια και τους σελτέδες που έχουν τον αστέγνωτο...

Αυτά. Καληνύχτα σας.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημερα

μικρος απο χτες το απογευμα ειναι με μπουκωμα κ το βραδυ μου ανεβασε 38,2.... Μα που στο καλο το βρηκε παλι μου λετε ! Μα μεσα στο σπιτι! Δεν ειναι να ησυχασει το καημενο φετος με τιποτα!

Λεγκοπουλο μην σε περνει κατω ενα υπερμελομακαρονο! Αυτο το καταραμενο υποχθονιο μπεικιν παουντερ φταει που πηγε κ επεσε πιο πολυ απο οτι επρεπε ! Σου κανει σαμποταζ κολεπιαααα! δακτυλος του ΦΑΙΔΩΝ ειναι ....

καλέ τι λέτε για υπερμελομακάρονα και κουραμπιέδες??? στο τέλος σας βλέπω να λέτε στους καλεσμένους "περάστε να δαγκώσετε κι εσείς από το μελομακάρονό μας!!!" :lol:

(((Λεγκολίνο μου...μη στεναχωριέσαι...θες άλλο ένα ταψάκι να φτιάξεις δύο μελομακάρονα? :****)))))

Ρενέ, για τις κοκκινίλες και τη φαγούρα...κάνε μπάνιο και βάλε λίίίίίγο λαδάκι στα χέρια σου και πέρασε το στήθος. Μετά άφησέ το να αεριστεί. Μπορεί να ερεθίστηκε από το σουτιέν.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...