Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λεγκουλίνι τέλεια τα νέα του σποριδίου! Περίμενε λίγο να φτάσει το 3κιλο και μετά ρίχτο άμα λάχει! Τώρα άμα βιάζεται ο νεαρός...πάω πάσο! Αυτή τη φορά μου φαίνεται θα φτερνιστείς και θα γεννήσεις έτσι όπως πας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως θα πρεπε να καθησεις λιγο και στον καναπε????λεω εγω τωρα.....:D

κρεμα ενδατικη με βρωμη ξερετε καμμια???

αυτό θα έλεγα κι εγώ καλή μου Λέγκω!

εγώ βάζω της Weleda, είναι με καλέντουλα και διάφορα άλλα βότανα. Στα βιολογικά νομίζω βρίσκεις με βρώμη

Το χαβα μου εγώ....

ντρεπομαι αλλά το λέω:

Ναι στη γιορτη του στεφανιου έφαγα από τη σοκολαση που εφτιαξα από τη συνταγη της νταφ....

κ μετα στο καπακι εφαγα κ λιγο από κανελονι...

κ την επομενη μερα το πρωι ξαναεφαγα από τη σοκολαση.....

Το αβοκαντο της το δινω εδω κ ενα μηνα..αν ήταν απο αυτο θα ειχε φανει ή παει συγκεντρωτικα κ μπορει να φανηκε μετα από τοσο καιρο???

Ουφ..

παω να φαω....κοιμαται κ η μικρά.....

μουυυυτςςςςςς

ΥΓ:Λέγκω βαλε κ..λο κατω γιατι σε βλέπω μανουλα ως τα χριστουγεννα

Γειά σας! Μπράβο στα αρρωστούλικα που περδικεύουν ένα-ένα απ' ότι κατάλαβα! Άντε, όλοι γεροί για τις Χριστουγεννιάτικες βόλτες!

dansem και η γιατρος μας μας ειπε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα να μεινει ετσι μεχρι την εφηβεια που αρχιζει η εμμυνος ρυση... επισης ειπε οτι θα μπορουσε να προσπαθησει να το ανοιξει κι αυτη αλλα καλυτερα να το δει καποιος πιο ειδικος πρωτα...αυτο για το λαδακι δεν μας το ειπε....ουτε για βαζελινη που λεει στο σχετικο τοπικ που παραθεσε η λεγκω... αν θες εξηγησε μου τι σας προτεινε ο γιατρος να κανετε και ποσο καιρο σας πηρε να ανοιξει?

Κοίτα, εμάς το είχε πρωτοεμφανίσει όταν ήταν μηνών (4,5 δε θυμάμαι), μας είπε να βάζουμε λαδάκι και άνοιξε τότε μέσα σε 'κανα μήνα. Το λάθος μας ήταν ότι εκεί επαναπαυτήκαμε και θεωρήσαμε ότι πέρασε και σταματήσαμε, οπότε αυτό ξαναέκλεισε όταν ήταν πια ενός. Εκεί λοιπόν μας είπε ο γιατρός να ξαναρχίσουμε και να το τεντώνουμε κιόλας λίγο. Εγώ στην αρχή αυτό με το τέντωμα δεν το μπορούσα καθόλου και γενικά δεν ήθελα να την πολυπειράζω την περιοχή επειδή είχε μεγαλώσει πια, αλλά ο γιατρός μου εξήγησε ότι θα το βάλουμε στη ρουτίνα της και για κείνη θα είναι κομμάτι της προσωπικής της υγειινής, αν είμαστε εμείς κουλ. Όντως λοιπόν μάζεψα τα κουράγια μου και το έκανα κι αυτό και είδαμε αποτελέσματα, πιο αργά όμως αυτή τη φορά. Σιγά-σιγά ανοίγει μια τρυπίτσα σαν το κεφαλάκι της καρφίτσας και σταδιακά μεγαλώνει μέχρι που "ξεκόλλησε" σχεδόν όλο στα 2 και κάτι. Τη μικρή δεν την ενοχλούσε καθόλου άλλωστε, δικό μου ήταν το κόλλημα... Απλά εκεί πάνω στο "σχεδόν" έκανε σ' εμάς την εμφάνιση ο κάφρος. Πάντως καλό είναι να τη δει ειδικός, γιατί φαντάζομαι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, όπως είπε και η Γιουπι.

Σε ποιο παίδων? Στο Α. Κυριακου? Γιατί και εγώ έχω άσχημα ράμματα για τη γούνα τους όταν νοσηλευτηκαμε για μια βδομάδα το καλοκαίρι...

Όχι, στο Αγ. Σοφία, αλλά πρέπει να πω ότι στη μονάδα ήταν όλοι καταπληκτικοί και πολύ τρυφεροί με το παιδί. Και το ότι την εξέτασαν πλήρως ενώ είχε λαρυγγίτιδα και ειδοποίησαν να τη δει κάποιος, εκείνοι με καλές προθέσεις το έκαναν...

dansem εχω ΘΥΜΩΣΕΙ λεμε.........αυτο ειναι κακοποιηση και μαλιστα εμενα μου βγαζει πολλη διαστροφη η κινηση του 'γιατρου'. για ποιο λογο

1. να μην ειστε μαζι της μεσα

Daf, η διαστροφή είναι ξεκάθαρη, αλλά επαγγελματικού τύπου. Ήταν μεγάλος σε ηλικία και στο εξεταστήριο μέσα είχε 7-8 ειδικευόμενους και ήθελε προφανώς να τους πουλήσει μούρη. Εμείς είμασταν μέσα, απλά μας είχε πει κι εμάς "πάμε να το δούμε" κι εφόσον είχα ξακαθαρίσει στους άλλους γιατρούς και με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα γίνει κάτι άμεσα δεν πήγε ο νους μας. Είχε λοιπόν τους ειδικευόμενους εκεί, τους έδειχνε - βλέπετε έτσι είναι κλπ. και ξαφνικά με ένα εργαλείο που είχε ήδη στο χέρι του της το έκανε. Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε, αλλά ούτε και να το υποψιαστούμε γιατί δεν την προετοίμασε με καμία κρεμούλα, όπως είπε η γιουπι. Και μας λέει εντάξει τώρα, να το πλένετε καλά με ορό κι εξαφανίζεται. Οι ειδικευόμενοι άναυδοι κι εμείς εκείνη την ώρα είχαμε πέσει πάνω στη μικρή να την παρηγορήσουμε, ούτε που σκεφτήκαμε να τον κυνηγήσουμε. Για εκείνην ήταν τραγικό, γιατί την πήγαμε εκεί αγκαλίτσα και της λέγαμε πάμε να δει ο γιατρός και τέτοια, και μάλιστα μας είχε πει και την κρατούσαμε εμείς στο κρεβατάκι την ώρα αυτού που νομίζαμε ότι θα ήταν εξέταση....

Ώρα μετά που βρέθηκα να κλαψουρίζω στο διάδρομο και να τα λέω στους άλλους γιατρούς φυσικά μου λέγανε δεν ξέρουμε ποιος ήταν, έχουν αλλάξει οι βαρδιες, θα παρανόησε ο άνθρωπος, έχετε δίκιο κλπ.

Τέλος πάντως, από έναν φίλο παιδοχειρουργό μάθαμε για έναν που ψιλοταιριάζει η περιγραφή και ο χαρακτήρας, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι.

το εχετε ξεπερασει τελειως πια??(το ψυχολογικο εννοω)

Εντάξει, τώρα πια έχει μεγαλώσει, δεν είμαι σίγουρη τί ακριβώς θυμάται. Απλά χαρούλες κι εμπιστοσύνη στους γιατρούς κομμένα. Φέτος που ξαναμπήκαμε παίδων, στο άλλο αυτή τη φορά, πάλι για λαρυγγίτιδα, ήταν πολύ μαζεμένη με όλους. Σφίγγεται και βουρκώνει αλλά κάθεται η κακομοίρα - και μετά κάνει κάτι χαρές φεύγοντας... Τα ίδια και στο παιδίατρο.

Αυτά. Αν υπάρχει ένα μάθημα σ' αυτήν την ιστορία, είναι ότι πρέπει να βάζουμε τον ίδιο το γιατρό που εκείνη τη στιγμή βλέπει το παιδί να μας εξηγεί τί σκοπεύει να κάνει πριν το πλησιάσει. Εμείς αρκεστήκαμε στις διαβεβαιώσεις άλλων και άντε μετά να τους ζητήσεις τα ρέστα.

A! Και ενυδατική με βρώμη είναι μια της Aveeno που είναι καλή νομίζω, άλλη δεν ξέρω.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Αφροδιτούλα λες οτι σου ερχεται ωρες ωρες να φωναξεις...εμενα δεν μου ερχεται απλα, το εχω κανει κιολας εχω πολλες τυψεις αλλα καποιες φορες εχω ερθει στο αμην...

και γω...:-(:sad::-(:sad::-(και το χω στο καπακι μετανιωσει..:-(

Ομως περασα τελεια γιατι μετα πηγαμε σε ενα γιαποωνεζικο στο κεντρο, μετα σε ενα οριενταλ για γλυκο και τελος καναμε μαι βολτα στο συνταγμα οπου εκτος του μιζερου στολισμου στα δεντρα το υπολοιπο με τα φωτα ηταν μινιμαλ και μου αρεσε (ειναι δουλεια της ντεκο απο οτι εμαθα)

μπράβο γκαλατούλα!!!!!!

κρεμα ενδατικη με βρωμη ξερετε καμμια???

Εγώ παίρνω την Exomega της Αderma,καλή μου φαίνεται...

Α,αν βάλεις τις φωτό άστες λίγο παραπάνω να τις δω και γω,γιατί απ'τη δουλειά...γιοκ.

Τί κάνετε γλυκούλες μου οι υπόλοιπες????

Γιούπιον,γουελκαμ μπακ!!!!!!!Σούπερ ο Θοδωρούλης σήμερα,ευτυχώς μωλέ...Και το Μαρινάκι σε μια μερούλα τον ξεπέταξε τον πυρετό!!Μπράβο!!!!

Φιλούμπες κοριτσάρες!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αααααα,πώς μου διέφυγε????(((((Dansemmmmmmmmmm)))))

Bγήκα από τα ρούχα μου με τον κ@λ#γιατρό:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Θα τον είχα πεθάνει στις μήνυσεις..Αει σιχ#$@ρ με τους ανώμαλους....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Α, ρε γιουπι, μου αρεσει που απορεις μετα αν την πειραξε κατι. Ενταξει, ισως κ να της εκανες καλο που την εφερες σε επαφη με την αλλεργιογονο ουσια. Τωρα ομως κεφαλια μεσα, ε? Σε καταλαβαινω απολυτα παντως. Προχτες φλερταρα με ενα κομματακι γραβιερα,μιας κ ο μικρος εχει 2 μηνες+ χωρις αιμα, αλλα τελικα σκιαχτηκα κ δεν το εφαγα... μετα τις γιορτες λεω....

Ντανσεμ, να δωσεις ενα φιλακι στο γλυκουλι κοριτσακι σου απο μενα!

((Τονια)) φιλαικια πολλα!

Λεγκω: το νου σου ρεμαλι! Θα περιμενεις να γυρισω!!! Μου το χρωστας!

To δικό μου συμπέρασμα από την δική μας εμπειρία αλλά και φίλων από τα παίδων είναι ότι μαθαίνουν όλοι οι ειδικευόμενοι στου καζίκι το κεφάλι. Σου κάνουν ότι αχρείαστη εξέταση υπάρχει απλά και μόνο λόγω της απειρίας τους να διαγνώσουν το προφανές και βρίσκουν επίσης ευκαιρία να πειραματιστούν με ότι δεν έχουν δει πολύ ως τότε. Εξάλλου κυνηγάνε πολύ τις πιο ακραίες περιπτώσεις (ή θέλουν να τις παρουσιάσουν ως έτσι) για να κάνουν όσο το δυνατό πιο πολλές δημοσιεύσεις στις οποίες τα πειραματόζωα τα παιδιά μας ειναι test cases. Το οποίο δεν είναι κατακριτέο αλλά δεν πρέπει στο όνομα της δημοσίευσης να ταλαιπωρούμε ένα μωρό με αχρείαστες επεμβάσεις ή εξετάσεις. :evil::evil::evil:

Ερώτηση προς κάθε ομοιοπαθούσα ή γνώστης του θέματος:

Όπως έχω πει στο παραλθόν έχω καντιτίση, αλλά από χθες ξεκίνησε μία φαγούρα όχι μόνο στις θηλές αλλά και σε όλο σχεδόν το στήθος και σήμερα έχουν "πεταχτεί" και σπιθουράκια - κοκκινήλες και φυσικά δεν συξητω για φαγούρα......!!!!!!!

Τί είναι αυτό? Από τους μύκητες προέρχεται ή είναι κάτι άλλο?

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

γραφω βιαστικα, εχω μαθημα σημερα

βρε γιουπιγιαγια δεν σου ειπα να αντικαταστησεις με αντιαλλεργικα;;;;;;;;μα καλα τοσο σοκολιχουδω;;;;;;;;;;;;(κ να τη δειτε, μια σταλια ειναι!!!!!:eek:)

λεγκω κατσε στα αυγα σου λιγο ακομα, εχει να παρει τα πανω του ο σπορακος..

ντιες κ βεβαια να βρεθουμε , εμεις μποορουμε μεσα στα χριστουγεννα καποια μερα, παρασκευη παω θεσ/νικη εχω υποστηριξη μεταπτυχιακου(γουις μι λαααααααακ!!!:roll: )

Γειά σας κι από δω!!!

Διάβασα την ιστορία της dansem και έχω στεναχωρεθεί πολύ με την πιτσιρίκα :( :( :(

Βάλτε μας και μας στο κλαμπ με τα αρρωστα, η Λήδα έχει πολύ μυξα και τώρα αρχίζει να ανεβάζει πυρετό...

Χθες κάθισα πολύ στην Τατιάνα και τα είπαμε αλλά μωρό δεν είδα το είχαν πάρει για ακωόγραμμα (έτσι το λένε;). Πάντως η Τάτη μια χαρά και πιάσαμε το γνωστό αγαπημένο θεματάκι με τα αντρικά ονόματα! Είδα και φωτογραφίες, είναι πολύ όμορφος ο μικρός!

Κι εγώ είμαι συναχωμένη και από διάθεση στα τάρταρα....

Μάκια-μάκια!

Μικρό ανήλικο δεν σε φοβάμαι η τύχη είναι μαζί σου ;)

Μυρτώ έτοιμη; Ενα υπερτεράστιο φιλί απογειώνεται εντός δευτερολέπτων και θα προσγειωθεί σύντομα στο μάγουλό σου (δεν μπορείτε να πείτε είμαι γλαφυρότατη)

Ωραία έβαλα να φτιάξω μελομακάρονα για πρώτη φορά... αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μελομακάρονο της ιστορίας ψήνεται στο φούρνο μου!!!!!!!!!!!! Όπως καταλαβαίνεται κάπου/κάτι δεν το υπολόγισα καλά και αντί για είκοσι μελομακάρονα, ψήνεται ένα... ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!!!!!!!!!!! Αλί αλί και τρισαλί τι έκανα πάλι η μουρλή!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...