Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Legolino άλλαξε δουλειά ο Γ? νομίζω ότι καλά έκανε.. όσο για το dress code... μάντεψε ποιος θα σιδερώνει πουκάμισα όλο τον χειμώνα :)

Η Μαρίνα είναι μια χαρά, δροσερή δροσερή. Και ο Σοζ το ίδιο? πολύ μου αρέσει που τα ξεπετάνε γρήγορα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα πουκάμισα που θα σιδερώνω λες ή το ότι πρέπει να αγοράσει καινούργια καρνταρόμπα;;;:rolleyes:

Θα δω και τον σπόρο τελικά σήμερα! Για να δούμε που βρίσκεται κι αυτός ο σκατούλης...:D

Na dω και τον γιωργακη με κουστουμια κ τι άλλο! Μπραβο που ειστε καλα, σας ειχα αγχος.

Εννοειται οτι δεν κοιμηθηκα καλα παντως, ο μικρος ξυπνησε τουλαχιστον 20 φορες, συν 2 η δαναη, τα νευρα κροσια! Δε γ@μεις ομως, ετσι ειναι τα παιδια... Η δαναουλα, ηταν πολυ κουρασμενη χτες, κοιμοταν πολυ χαλια τις τελευταιες μερες κ ηταν μια απαισια γκρινιαρα κακομαθημενη. σημερα ξεκουραστηκε, ξυπνησε μες στη γλυκα. Για να δουμε... Ελενη, εχεις δικιο, με θυμαμαι κ μενα οταν ημουν παιδι, πολλες φορες μου φωναζαν οτι ειμαι εκνευριστικη κτλ, αλλα εγω ενιωθα χαλια. Απλα δεν αντεχω, δεν ξερω πως να φερθω ωρες ωρες, εξαντλειται κ η υπομονή μου...

Βρε ντανσεμ, κ μενα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με την περιγραφη σου. Ακριβως τα ιδια εκανα κ γω παντως, γιατι κ μεις περασαμε καποιες μερες εκει μεσα κ μας λεγανε οτι να΄ναι. Τελικα υπογραψαμε κ φυγαμε, αλλατο βρωμοξυλο σε εναν κ@λογιατρο δεν το ριξαμε, ειναι αυτο που λες, οτι δεν θες ουτε να το ξανασκεφτεις...

Μπραβο στο μαρινακι, που το ξεπερασε τοσο γρηγορα!

ντι ες, και μεις εκτος οτι μενουμε πολυ μακρια, την παρασκευη ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, οποτε θα ειμαστε ακομα πιο μακρια!!!!!

Γιουπιγιάγια ις μπάκ!!!

Κ ναι σωστα θυμασαι αφρο ειχα παει στο χωριο.

Γρηγορα γρηγορα γιατι δεν προλαβα να τα διαβασω όλα...

ΤΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!

Συγχαρητηρια!Ειμαι σιγουρη πως εισαι πολυ περηφανη κ ευτυχισμενη!!!

Συγκινηθηκα κ σε σκεφτομουνα κ με το που εφτασα ανοιξα πισι να μαθω τα νεα σου!!

Να ζησει το μωακι σας!!!

Μπραβο κ στο γιατρο μας!!!

Ρενε,

αυτο με τη μεμβρανη το ειχε κ η δικη μου μονο που ηταν τελειως κλειστο κ εκλεινε κ την ουριθρα κ επρεπε α ανοιξει.

Πήγα σε ξαδερφο μου που ειναι παιδοχειρουργος κ με μια αλοιφουλα για αναισθησια το διορθωσε πολυ ευκολα σε 2 δευτερολεπτα κ η μικρα δεν εκλαψε καν.

Η ντανσεμ εχει δικιο συμβαινει από ελειψη οιστρογονων, όταν στην εφηβεια αρχιζουν να εκκρινονται οι ορμονες ανοιγει.

Για να μην κλεισει καθε φορα μετα το μπανιο της το ψιλοανοιγουμε..

καθε περιπτωση διαφερει ισως σε εσας να μην θελει επεμβαση.

κ ναι κ εμενα η κινηση του γιατρου μου φανηκε τουλάχιστον υποπτη....

Η μικρα μου δεν ειναι στα καλα της...

Αφρο τα φωτα σου...

Εχει γεμισει το μετωπάκι της σπυράκια ψιλα ψιλά.....κ ώρες ωρες ειναι ερεθισμενα...Αλλεργια?????????

Σε τι γαμωτο???

Την δευτερα ειχε αιμα στα κακα κ τα σπυρακια βγηκαν πεμπτη...

επίσης πεμπτη αρχισε το φτερνισμα κ εκτοτε ειναι μπουκωμενη....

πυρετο δεν εχει ανεβασει αλλά ειναι χάλια...δεν μπορει να αναπνευσει,κ ο ορος δεν κανει κ σπουδαια δουλεια....

Τι φταιει??????????

Σας αφηνω γιατι γινεται χαμος στο σπιτι

Διαφημίσεις

Παλλαντινάκι το έχω κατεβασμένο,αν θέλεις στείλε μου με π.μ. το mail σου να στο στείλω...εγώ δεν είχα κουράγιο να το διαβάσω μέχρι τέλους,άρχισε να στρώνει και ο ύπνος του μικρού και έτσι το παράτησα...τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου τα χαλάει πάλι...:(:(

ευχαριστώ, θα στο στείλω εδώ με πμ και για σιγουριά θα το στείλω και στο παλιό φόρουμ γιατί εδώ τα μισά πμ μου χάνονται

Εννοειται οτι δεν κοιμηθηκα καλα παντως, ο μικρος ξυπνησε τουλαχιστον 20 φορες,

κι εμείς μια από τα ίδια:(.

εν τω μεταξύ με τόσα ξυπνηματα και θηλασμούς νυχτερινούς για να ξανακοιμηθεί, ανεβήκαμε μία καμπύλη στο βάρος, τώρα είμαστε στην ψηλότερη:rolleyes:

καλημέρα δεν είπα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπόν!!

Dancem δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω! Με ποιό δικαίωμα χωρίς να σας ρωτήσει έκανε κάτι τέτοιο????Είχα από πάντα ένα θέμα με τα νοσοκομεία, ακούω και κάτι τέτοια και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σας, γιατί έξω από το χορό..., αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι θα ήθελα απίστευτα να τον κυνηγήσω!!!!!!!!! Για μένα το χειρότερο είναι ότι το κοριτσάκι σου τον εμπιστεύτηκε και καταλαβαίνε τα πάντα! Τι να πω...

Ο Θοδωρίκος συνήλθε? Μπράβο το παιδάκι, άντε να πάρει τα πάνω του! Αρρώστησε και η Μαρινούλα? Το ματιάσαμε το παιδάκι, αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε γρήγορα! Ορίστε για να πίνει το παιδί το γάλα της μανούλας του!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα....και εμας χαλια η νυχτα με 1800 ξυπνηματα....πολυ νυστα σας λεω........:rolleyes::rolleyes:

Εμείς "χασαμε" αυτό το γουικεντ, διότι η Μαρίνα έκανε για πρώτη φορά στη ζωή της 39άρη πυρετό! ναι, συνέβη κι αυτό! αυτό έγινε το Σάββατο, εχτές είχε 38 και σήμερα τίποτα (θεωρώ επομένως ότι έκλεισε τον κύκλο του). Πάντως πιο χαρούμενο, λαλίστατο, ευγενικό, ζουζουνάκι παιδάκι δεν είχα ματαξαναδεί! της πάει ο πυρετός ?!?!?? :P

Εκμεταλλευτήκαμε πάντως το γεγονός ότι κλειστήκαμε μέσα, με το να στολίσουμε το δέντρο μας, και να κάνουμε λατέρνα το μπαλκόνι μας!!!!! Η Μαρίνα πολύ το χάρηκε!

το ζουζουνακι σας το ματιασαμε.....:(:(

περαστικα αν και απο οτι βλεπω ολα καλα τωρα!!!!

και του χρονου το στολισμα!!!!:D:D

Καλημέρα κοριτσάκια μου... ο μικρός είναι σουπερ σήμερα! Το βράδυ ανεβοκατέβαζε λίγο θερμοκρασία

μπραβο σας!!! επιτελους!!!!:D:D

ds εγώ δυστυχώς δε μπορώ να έρθω γιατί μένω ακόμα πιο μακρυά - επαρχία :?.

ντι ες, και μεις εκτος οτι μενουμε πολυ μακρια, την παρασκευη ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, οποτε θα ειμαστε ακομα πιο μακρια!!!!!

οκ κοριτσια , πειρμενω και απο τις αλλες αλλα καθως το βλεπω μαλλον τζιφος......θα δειξει....;);)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Αχ ντιεσάκο, μένετε πολύ πολύ μακρυά...Το άλλο γουικέντ λέω να φτιάξω κουραμπιέδες και να παμε και στη νονά μας που γιορτάζει.. Αν το κανονίσουμε μετά τις γιορτές, που θα έχουμε ξελασκάρει όλες μας και θα βρούμε τους παλιους καλούς ρυθμούς?

γύρισε το άσωτο γιουπιγιάγι με ένα κάρο ερωτήσεις :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Η μικρα μου δεν ειναι στα καλα της...

Αφρο τα φωτα σου...

Εχει γεμισει το μετωπάκι της σπυράκια ψιλα ψιλά.....κ ώρες ωρες ειναι ερεθισμενα...Αλλεργια?????????

Σε τι γαμωτο???

Την δευτερα ειχε αιμα στα κακα κ τα σπυρακια βγηκαν πεμπτη...

επίσης πεμπτη αρχισε το φτερνισμα κ εκτοτε ειναι μπουκωμενη....

πυρετο δεν εχει ανεβασει αλλά ειναι χάλια...δεν μπορει να αναπνευσει,κ ο ορος δεν κανει κ σπουδαια δουλεια....

Τι φταιει??????????

ουφ δε μπορω αλλο με τις βρωμοαλλεργιες... η δαναη ξαναγεμισε εξεματα και αυτη τη φορα δεν παιρνει σιδηρο.... περιμενω να με παρει η γιατρος τηλεφωνο...

Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να ειναι κ το μπουκωμα αλλεργικο, αλλα μαλλον ειναι ασχετο. το αιμα κ τα σπυρακια ειναι σιγουρα ομως αλλεργια σε κατι που την πειραξε κ αφου ειχε κ αιμα ηταν σιγουρα τροφικο το ζητημα... Το οτι εκανε τα σπυρακια ειναι καλο, ειναι η "εξωτερικευση" της αλλεργιας, δλδ αλλαζει σιγα σιγα σταδιο κ γινεται λιγοτερο σοβαρο. τωρα κατσε κ σκεψου τι εφαγε το παιδι. παιζει να της εδωσαν τιποτε στο χωριο? ή να εφαγες εσυ κατι κ δεν το πηρες χαμπαρι? εχεις βαλει τιποτα καινουριο στη διατροφη της?

α, η κινοα που πηρα τελευταια, δεν λεει τιποτα για ιχνη και ειναι μια μαρκα ΟΛΑ ΒΙΟ, ή ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ τα γραφει κ τα δυο πανω.

κι εμείς μια από τα ίδια:(.

εν τω μεταξύ με τόσα ξυπνηματα και θηλασμούς νυχτερινούς για να ξανακοιμηθεί, ανεβήκαμε μία καμπύλη στο βάρος, τώρα είμαστε στην ψηλότερη:rolleyes:

εμενα παλι, δεν συνδεεται με τιποτα.... οχι οτι εχει αναγκη βαρους, αλλα ηλπιζα οτι ξυπναει απο πεινα και αμα τον συνδεσω θα κοιμηθει, αλλα δεν θελει να φαει. Δοντια μαλλον γιατι και την μερα εχει μια νευρικοτητα με το στομα του, ωρες-ωρες

γαλάτακι μακαρι να μπορουσα κ εγω να παω καπου κ ας βαριομουνα!!!!! 2 χρονια σχεδον δεν εχουμε καταφερει να παμε πουθενα μιας κ δεν εχουμε κανεναν να μας κρατησει το ταρζαν ..... ζουλευωωωωωω

Τζενη μου ο αντρας μου την κρατησε...πηγα θεατρο με τον αγαπημενο μου ξαδερφο. Αλλα προσφερομαι για μπειμπισιτινγκ να βγειτε αν θελεις! Αληθεια στο λέω...σε καταλαβαινω απολυτα!!!

Γκαλατάκι τώρα που μου έταξες τζάκι και κάστανα την έβαψες... με το που θα συνέλθουμε προετοιμάσου για κατσίκωμα:tongue:

Εννοειται αϊ λοβ κατσικωμα!

Αφροδιτούλα λες οτι σου ερχεται ωρες ωρες να φωναξεις...εμενα δεν μου ερχεται απλα, το εχω κανει κιολας εχω πολλες τυψεις αλλα καποιες φορες εχω ερθει στο αμην...

Για το θεατρο χθες, ηταν πολυ ωραιος χώρος λέγεται "επι κολωνώ" η παρασταση ηταν μετρια ομως, διαπραγματευοταν τον δημοσιογραφικο κιτρινισμο και τον νεοφασισμο(σκινχεντς) ενας δημοσιογραφος επαιρνε ζωντανα συνεντευξη απο εναν σκινχεντ στον χωρο του. Οι ερμηνειες ηταν καλες. Ηταν οκ αλλα οχι κατι ουαου, κατι να σε κανει να φιλοσοφησεις...ηταν λιγο επιφανειακο και θα ελεγα και τα θεματα αυτα πλεον ειναι αρκετα δεδομενα.

Ομως περασα τελεια γιατι μετα πηγαμε σε ενα γιαπωνεζικο στο κεντρο, μετα σε ενα οριενταλ για γλυκο και τελος καναμε μαι βολτα στο συνταγμα οπου εκτος του μιζερου στολισμου στα δεντρα το υπολοιπο με τα φωτα ηταν μινιμαλ και μου αρεσε . Ακομα και το δεντρο δεν ειναι ασχημο...

Αυτα μικρες μου τουλουμπες η μικρη χτυπιεται σαν χταποδι (γκρινιαση)

περαστικα στο μαρινακι!!!

υγ το θεατρο ηταν φισκα μεχρι και στα σκαλια ζητουσαν να κατσουν! Απο εβδομαδα παω να δω το " το υστατο σημερα" του βογιατζη ειναι εκπληκτικη παρασταση. οκ τελος η πολιτιστικο παραληρημα!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας όμορφες... καλώς την ασωτη γιουπιγιάγια!

Πήγα για τον υπέρηχο και ο σποράκος έχει κατέβει υπερβολικά, έχει εμπεδωθεί κι όλας και δείχνει πανέτοιμος να βγει αλλά λέω να του κόψω τη φόρα γιατί έχω δουλίτσες να κάνω και θέλω να πάρει λίγο τα πάνω του ακόμα. Είναι 2650 πανω κάτω και θα είναι κι αυτός κοντός:tongue:

Φιλώ σας τα λέμε πιο μετα...

Γεια σας όμορφες... καλώς την ασωτη γιουπιγιάγια!

Πήγα για τον υπέρηχο και ο σποράκος έχει κατέβει υπερβολικά, έχει εμπεδωθεί κι όλας και δείχνει πανέτοιμος να βγει αλλά λέω να του κόψω τη φόρα γιατί έχω δουλίτσες να κάνω και θέλω να πάρει λίγο τα πάνω του ακόμα. Είναι 2650 πανω κάτω και θα είναι κι αυτός κοντός:tongue:

Φιλώ σας τα λέμε πιο μετα...

μηπως θα πρεπε να καθησεις λιγο και στον καναπε????λεω εγω τωρα.....:D

λοιπον πηρα τον παιδοχειρουργο που μου συστησε η παιδιατρος και μου ειπε για καμια εβδομαδα να το κανω με βαζελινη και μετα βλεπουμε...

ντανσεμ εσα ποσο καιρο σας πηρε να ανοιξει?

εβγαλα και σουπερ φωτογραφιες τα κοριτσακια μου αλλα θα τις βαλω αυριο το πρωι μαλλον...

σας χαιρετω!καλο μεσημερι!

κρεμα ενδατικη με βρωμη ξερετε καμμια???

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...