Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφορδιτούλι μη λες τέτοια μωρέ! τίποτα δεν κάνεις λάθος. Κι εγώ πολλές φορές, όταν ο Ιάσονας δεν παίζεται από την γκρίνια του μου'ρχεται να πάρω καράβι να φύγω. Καταλαβαίνω πως και με τα δυο θα είναι ακόμη πιο δύσκολα, τι να πω, υπομονή κοριτσάκι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς βέβαια ταλαιπωρηθήκαμε φριχτά για άλλους λόγους. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε στο παίδων για άσχετο λόγο κι ένας απαραδεκτος -γιατρό δεν τον λέω- την έβαλε κάτω και της έκανε την επέμβαση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ.

απίστευτο!!!:shock::shock::evil::evil::twisted::twisted::evil:

δεν κάνατε καταγγελία;

Χρόνια Πολλά στο Στρατούλη!!!!!!!

Και στις αδερφούλες για τα μηνογενέθλια!

Κι εμείς πήγαμε στο κέντρο αλλά βρε Βασούλα δεν τρελάθηκα... Έχεις μια αίσθηση μιζέριας και εγκατάλειψης... Εντωμεταξύ στον Εθνικό κήπο δεν έχουν βάλει τα σπιτάκια ακόμα τώρα τα στήνουν... Μετά πήγαμε για φαί στη Γλυφάδα και βόλτα στην παραλιακή για το ηλιοβασίλεμα! Η θάλασσα ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Αφρούλι μη λες τέτοια για τη Δανάη!!!! Είναι οι μέρες τους... Σκέψου τις καλές της μέρες, και σκέψου τις δικιές σου άσχημες... Φαντάσου ότι εκείνη δεν μπορεί να εκφράσει τι νιώθει...

Αύριο θα πάω στη δουλειά... Η τσουλουφίτσα θα μείνει στη γιαγιά και ελπίζω να πιει το μπιμπερό και να μην της το πετάξει στη μούρη...

Περαστικά στο Θοδωρίκο, ελπίζω να έχει πέσει ο πυρετός! Αύριο να πάτε στο γιατρό Λενιώ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

απίστευτο!!!:tw isted:

δεν κάνατε καταγγελία;

Έλα ντε... θα 'πρεπε, το ξέρω, αλλά σε πιάνει ενα πράγμα - ούτε να το ξανασκεφτείς δε θες. Μου είπαν οι γιατροί ότι μια που είναι εδώ το παιδί για τη λαρυγγίτιδα, ευκαιρία να το δει ένας χειρουργός και τους είπα ότι δεν θα ήθελα να γίνει κάτι χωρίς συνεννόηση με τον γιατρό μας, γιατί το πρόβλημα είχε σχεδόν λυθεί με τις δικές μας κινήσεις. Και μου λένε ότι φυσικά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει κάτι που δε θέλετε, απλά να πάρετε γνώμη από ένα χειρουργό και αποφασίζετε κλπ. Και έρχεται ο κάφρος, της λέει πάμε, μόνο θα δω, δε θα σε ακουμπήσω μπλα μπλα μπλα, η μικρή πια καταλάβαινε μια χαρά και τον πίστεψε, γιατί μέχρι τότε είχε πολύ καλή σχέση με τους γιατρούς, μόλις μπαίνανε στο δωμάτιο σήκωνε μόνη της τη μπλούζα κι έκανε "ανασούλες" για να την ακροαστούν, το μωρό μου. Και της το κάνει ο ηλίθιος επί τόπου και μάλιστα επειδή το περισσότερο ήταν ήδη οκ και ήταν πολύ μικρό πια το κομματάκι που ήταν ενωμένο δεν της έβαλε ούτε ξυλοκαϊνη, τίποτα. Η μικρή να φωνάζει "με πόνεσες! με πόνεσες!" κι εγώ επέλεξα να μην τον βρίσω μπροστά της για να μην την τρομάξω περισσότερο και την παρηγορούσα. Και φυσικά σηκώθηκε κι έφυγε αμέσως ο μάγκας. Για να μην πω ότι δεν είχε ρωτήσει καν γιατί είναι μέσα το παιδί κλπ., το οποίο από την αντιβίωση είχε διάρροια - φανταστείτε ένα παιδάκι με διάρροια και πληγίτσα στο πιπί. Από τότε βέβαια μας πήρε μήνες να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της και να μας αφήσει έστω να δούμε τί γίνεται. Και για το γιατρό ούτε λόγος - φοβάται πια και τον παιδίατρο που είναι πάντα μια χαρά απέναντι της. Στο δε παίδων δε μου λέγανε καν το όνομα του τύπου μετά.

Χμμμ, ήτανε που δε θα τα έγραφα εδώ γιατί δεν είναι σχετικά... Σόρι, αλλά μόλις το θυμάμαι ξαναγίνομαι μπουρλότο!

Όπως και να 'χει πάντως το ίδιο το θέμα της σύμφυσης πραγματικά είναι πολύ απλό, πιο απλό από τη φίμωση στα αγόρια. Εμάς απλά μας έκατσε λαχείο αντιμετώπισης... Ο δικός μας γιατρός μάλιστα είχε πει κάποια στιγμή ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν πειράζει ακόμα κι αν κρατήσει χρόνια, σχεδόν πάντα λύνεται μόνο του πριν μπει στην εφηβεία όταν οι ορμόνες βάλουν μπρος για τα καλά. Και μάλιστα ένας πολύ καλός παιδοχειρουργός που συμβουλεύτηκα αργότερα μου είπε ότι πια το ψιλοαποφεύγουν αυτό αν έχει αρχίσει από μόνο του να ανοίγει, γιατί αν κλείσει 2η φορά είναι μετά πιο "επεμβατική" διαδικασία. Τώρα, ποιές είναι οι περιπτώσεις όπου πραγματικά χρειάζεται σε μικρή ηλικία την επέμβαση, αυτό δεν το ξέρω...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Τελικά δεν το μάθατε το όνομα του γιατρού?

Εχω μείνει άναυδη και σοκαρισμένη!!! :mad::x:x:x:x:x

αχ το γιαβράκι μου τι πέρασε...

Σε ποιο παίδων? Στο Α. Κυριακου? Γιατί και εγώ έχω άσχημα ράμματα για τη γούνα τους όταν νοσηλευτηκαμε για μια βδομάδα το καλοκαίρι...

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!

dansem και η γιατρος μας μας ειπε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα να μεινει ετσι μεχρι την εφηβεια που αρχιζει η εμμυνος ρυση... επισης ειπε οτι θα μπορουσε να προσπαθησει να το ανοιξει κι αυτη αλλα καλυτερα να το δει καποιος πιο ειδικος πρωτα...αυτο για το λαδακι δεν μας το ειπε....ουτε για βαζελινη που λεει στο σχετικο τοπικ που παραθεσε η λεγκω... αν θες εξηγησε μου τι σας προτεινε ο γιατρος να κανετε και ποσο καιρο σας πηρε να ανοιξει?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Έλα ντε... θα 'πρεπε, το ξέρω, αλλά σε πιάνει ενα πράγμα - ούτε να το ξανασκεφτείς δε θες. Μου είπαν οι γιατροί ότι μια που είναι εδώ το παιδί για τη λαρυγγίτιδα, ευκαιρία να το δει ένας χειρουργός και τους είπα ότι δεν θα ήθελα να γίνει κάτι χωρίς συνεννόηση με τον γιατρό μας, γιατί το πρόβλημα είχε σχεδόν λυθεί με τις δικές μας κινήσεις. Και μου λένε ότι φυσικά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει κάτι που δε θέλετε, απλά να πάρετε γνώμη από ένα χειρουργό και αποφασίζετε κλπ. Και έρχεται ο κάφρος, της λέει πάμε, μόνο θα δω, δε θα σε ακουμπήσω μπλα μπλα μπλα, η μικρή πια καταλάβαινε μια χαρά και τον πίστεψε, γιατί μέχρι τότε είχε πολύ καλή σχέση με τους γιατρούς, μόλις μπαίνανε στο δωμάτιο σήκωνε μόνη της τη μπλούζα κι έκανε "ανασούλες" για να την ακροαστούν, το μωρό μου. Και της το κάνει ο ηλίθιος επί τόπου και μάλιστα επειδή το περισσότερο ήταν ήδη οκ και ήταν πολύ μικρό πια το κομματάκι που ήταν ενωμένο δεν της έβαλε ούτε ξυλοκαϊνη, τίποτα. Η μικρή να φωνάζει "με πόνεσες! με πόνεσες!" κι εγώ επέλεξα να μην τον βρίσω μπροστά της για να μην την τρομάξω περισσότερο και την παρηγορούσα. Και φυσικά σηκώθηκε κι έφυγε αμέσως ο μάγκας. Για να μην πω ότι δεν είχε ρωτήσει καν γιατί είναι μέσα το παιδί κλπ., το οποίο από την αντιβίωση είχε διάρροια - φανταστείτε ένα παιδάκι με διάρροια και πληγίτσα στο πιπί. Από τότε βέβαια μας πήρε μήνες να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της και να μας αφήσει έστω να δούμε τί γίνεται. Και για το γιατρό ούτε λόγος - φοβάται πια και τον παιδίατρο που είναι πάντα μια χαρά απέναντι της. Στο δε παίδων δε μου λέγανε καν το όνομα του τύπου μετά.

Χμμμ, ήτανε που δε θα τα έγραφα εδώ γιατί δεν είναι σχετικά... Σόρι, αλλά μόλις το θυμάμαι ξαναγίνομαι μπουρλότο!

Όπως και να 'χει πάντως το ίδιο το θέμα της σύμφυσης πραγματικά είναι πολύ απλό, πιο απλό από τη φίμωση στα αγόρια. Εμάς απλά μας έκατσε λαχείο αντιμετώπισης... Ο δικός μας γιατρός μάλιστα είχε πει κάποια στιγμή ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν πειράζει ακόμα κι αν κρατήσει χρόνια, σχεδόν πάντα λύνεται μόνο του πριν μπει στην εφηβεία όταν οι ορμόνες βάλουν μπρος για τα καλά. Και μάλιστα ένας πολύ καλός παιδοχειρουργός που συμβουλεύτηκα αργότερα μου είπε ότι πια το ψιλοαποφεύγουν αυτό αν έχει αρχίσει από μόνο του να ανοίγει, γιατί αν κλείσει 2η φορά είναι μετά πιο "επεμβατική" διαδικασία. Τώρα, ποιές είναι οι περιπτώσεις όπου πραγματικά χρειάζεται σε μικρή ηλικία την επέμβαση, αυτό δεν το ξέρω...

σοβαρα μιλας για ολα αυτα??????????????????????????????????????????????

δεν το συζητω, ο τυπος θελει κρεμασμα.........κακως που δεν το κυνηγησατε.

πως ειναι δυνατον ομως να μη σας δινουν το ονομα ενος γιατρου ο οποιος σας ανελαβε σε κατι(σε εισαγωγικα:mad:). λογικα θα πρεπει να το απαιτησεις, δεν ειναι normal να μη σας ενημερωνουν για το ποιος γιατρος ηταν αυτος ο "κυριος"!!!! το καημενο το ζουζουνακι σας, τι τραβηξε......:(:(:(:(

ποτε εγινε αυτο??? το εχετε ξεπερασει τελειως πια??(το ψυχολογικο εννοω)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπερα!!!

Τατιανα να σου ζησει ο πεδαρος!!!

Πρωτα απο ολα περαστικα στον Θωδορικο σου Λεγκω!!!

Πιπι χρονια σου πολλα!!!

Αναστασια να χαιρεσαι τον Στρατουλι σου και τα κοριτσακια σας !!!

dansem αυτα δυστυχως συμβαινουν στην χωρα που ζουμε !!!

Εμεις ειμαστε καλα και τρωμε δοξα το θεο , απλα καποιες φορες μου κανει κολπα αλλα ειμαστε καλα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

λοιπον ψηνομαι πολυ (το ειπα και σε προηγουμενη σελιδα αλλα με ψιλογραψατε......)να κανονισουμε καμια συναντηση προς τα εδω.....

ομως πειτε αν ειναι να ερθετε(επειδη ειμαστε λιγο μακρυα)μην λεω εγω αρλουμπες και τελικα δεν ερθει καμια......;);)

πειτε αν ειναι να κανονισουμε για το αλλο σκ, δεν εχουμε μεγαλο σπιτι αλλα θα βολευτουμε...1000 καλοι χωρανε......;);););)

να γνωριστουμε επιτελους και με τις υπολοιπες....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

dansem εχω ΘΥΜΩΣΕΙ λεμε.........αυτο ειναι κακοποιηση και μαλιστα εμενα μου βγαζει πολλη διαστροφη η κινηση του 'γιατρου'. για ποιο λογο

1. να μην ειστε μαζι της μεσα κ

2.να δικαιολογησουν μια τετοια 'ιατρικη' κινηση στο πλαισιο της ασχετης εξετασης;;;;;;

ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;;

λυπαμαι παρα παρα πολυ για ο,τι περασε η μικρουλα σου.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Χρόνια πολλά σε Λευτέριδες και Ελευθερίες εάν υπάρχουν.

Dansem λυπάμαι πολύ για τη μικρούλα.... καλά πόσο κάθαρμα μπορεί να ήταν αυτός ο "γιατρός" :mad::x.

ds εγώ δυστυχώς δε μπορώ να έρθω γιατί μένω ακόμα πιο μακρυά - επαρχία :?.

Σήμερα επιστρέφει το Φελινάκι? Άντε με το καλό.

IxBZp3.png

καλημέρα!

dansem, είναι όντως σοκαριστικό αυτό το γεγονός. Καλά έκανες και το μοιράστηκες μαζί μας, πρέπει να είμαστε πάντα σε επαγρύπνηση. Εύχομαι πραγματικά, να το ξεπεράσει η μικρή σου, όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Αναστασάκι, να χαίρεσαι τον Στρατούλη σου!

Σήμερα είναι οι Λευτέρηδες? νομίζω αύριο, 15.

Εμείς "χασαμε" αυτό το γουικεντ, διότι η Μαρίνα έκανε για πρώτη φορά στη ζωή της 39άρη πυρετό! ναι, συνέβη κι αυτό! αυτό έγινε το Σάββατο, εχτές είχε 38 και σήμερα τίποτα (θεωρώ επομένως ότι έκλεισε τον κύκλο του). Πάντως πιο χαρούμενο, λαλίστατο, ευγενικό, ζουζουνάκι παιδάκι δεν είχα ματαξαναδεί! της πάει ο πυρετός ?!?!?? :P

Λέγκω με "βοήθησες" πολύ στο θέμα του πυρετού, χωρίς να το ξέρεις. Ξαναέφερνα στο μυαλό μου όσα είχες γράψει για τον Σοζ και τους υψηλούς πυρετούς και τα ακολουθούσα κατά γράμμα. Εύχομαι και ο Σοζωρίκος να το ξεπεράσει γρήγορα. Η γιατρός, που είχε να μας ακούσει από το τελευταίο εμβόλιο πριν κανά τρίμηνο, μας είπε ότι κυκλοφορούν ένα κάρο ιώσεις, και το γεγονός ότι η Μαρίνα είχε και ολίγον από καταρροή, ήταν καλό (μάλλον για τον τύπο της ίωσης).

Εκμεταλλευτήκαμε πάντως το γεγονός ότι κλειστήκαμε μέσα, με το να στολίσουμε το δέντρο μας, και να κάνουμε λατέρνα το μπαλκόνι μας!!!!! Η Μαρίνα πολύ το χάρηκε!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ουπς... δίκιο έχεις, αύριο είναι του Αγίου Ελευθερίου, αλλά σήμερα εδώ άρχισε πρωί - πρωί να χτυπάει η καμπάνα σαν σε γιορτή και μπερδέυτηκα..... τί είναι σήμερα??????

IxBZp3.png

Καλημερααα

Τι εγινε κοπελιες τι κανουμε σημερα?

Πως ειναι ο Σοζωρικος σημερα?

Αντε Ντουυυ στο ματιαξαμε το Μανινακι που λεγαμε δεν αρρωσταινει .... Περαστικα στο μαμουδακι !!

Καλημέρα κοριτσάκια μου... ο μικρός είναι σουπερ σήμερα! Το βράδυ ανεβοκατέβαζε λίγο θερμοκρασία (χαλασμένος θερμοστάτης:tongue:) αλλά από μόνος του και ξύπνησε μια χαρά. Απ'οτι φαίνεται την ξεπετάξαμε κι αυτή τη γρίπη... πάμε γι αλλα!:cool:

Και το Μαρινάκι αρρώστησε; Εντάξει το μωρό μου τώρα εεε; Πρώτη φορά δεν είναι που ανεβάζει πυρετό;

dansem μου, πραγματικά έφριξα με την περιγραφή... θέλει πολύ βρομόξυλο ο αλήτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil: Κάπως έτσι ένοιωσα όταν άκουσα τι είχε περάσει και το αγγελουδάκι της Jen! Θέλουν ξύλο και μετα καταγγελία οι κρετίνοι.

Αφροδιτάκο μου, γλυκό να μην λες χαζοβιολιές. Περνανε κρίσεις τα σκασμένα μας αλλά νομίζω ότι μια χαρά τα κουτσοκαταφέρνουμε. Ελπίζω να κοιμήθηκες καλα το βράδυ και να είσαι πιο αισιοδοξη σήμερα... σμουουουουτς

Τζενάκο μου, ξεκίνησε ο πρώην συνάδελφός του την καινούργια δουλειά. Για να δούμε πως θα πάει... Εντομεταξύ παίζει να έχει dress code (ετσι γράφεται;)... :rolleyes:

Κι αυτό για το Τατιανάκι μου και τον καινούργιο σποράκο του καφε

f27p2aZiP48

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...