Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλησπερα κοπελιες!

περαστικα στον θοδωρικο....τον καημενο μωρε...λεγκω κρατα γερα...τα πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα...μετα συνηθιζεις...

μαμα μια θενκς για τις ευχες σου! σημερα γιορταζουμε!

φιλακια πολλα σε ολες σας και στα ζουζουνακια σας!

εδιτ....χθες ηρθε η γιατρος για την μηνιαια μας εξεταση και μας ειπε οτι στην μικρη ο κολπος ειναι κλειστος με μια μεμβρανη και πρεπει να παμε σε παιδοχειρουργο για να το ανοιξει...εχετε ακουσει παρομοιο περιστατικο?

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοπελιες!

περαστικα στον θοδωρικο....τον καημενο μωρε...λεγκω κρατα γερα...τα πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα...μετα συνηθιζεις...

μαμα μια θενκς για τις ευχες σου! σημερα γιορταζουμε!

φιλακια πολλα σε ολες σας και στα ζουζουνακια σας!

εδιτ....χθες ηρθε η γιατρος για την μηνιαια μας εξεταση και μας ειπε οτι στην μικρη ο κολπος ειναι κλειστος με μια μεμβρανη και πρεπει να παμε σε παιδοχειρουργο για να το ανοιξει...εχετε ακουσει παρομοιο περιστατικο?

:shock::shock: Ούτε που το έχω ξανακούσει αυτό!!! Εξωτερική μεμβράνη?

IxBZp3.png

Να τον χαίρεσαι το Στρατούλη σου Αναστασάκι! Και τα κοριτσάκια σου έχουν μηνογενέθλεια σήμερα ε? Πότε πέρασαν 4 μήνες!!! ΄Δεν έχω ξανακούσει παρόμοια περίπτωση με αυτή που αναφέρεις! Σας το είχε ξανααναφέρει ο παιδίατρος ή στο μαιευτήριο? Καλό είναι να παρετε και μια 2η γνώμη νομίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αναστασάκι μου έχω ξανακούσει αυτό που λες και αν δεν κάνω λάθος θα ξεμπερδέψετε κατευθείαν. Κι εδω υπάρχει νομίζω τόπικ σχετικό...

Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι τον Στρατούλη... Πολυχρονος και παιχνιδιάρης πάντα!!!!!!!!

Ο μικρός είναι στο τέταρτο 24ωρο και συνεχίζει ακάθεκτος να ψήνεται... Πάντως από διάθεση είναι σούπερ γιαυτό και δεν ανησυχούμε. Αύριο πρωί αν συνεχίσει να έχει να έχει πυρετό, θα μιλήσω με τον παιδίατρο να δω τι θα κάνουμε.

Γκαλατάκι τώρα που μου έταξες τζάκι και κάστανα την έβαψες... με το που θα συνέλθουμε προετοιμάσου για κατσίκωμα:tongue:

Τζενάκι πρέπει οπωσδηποτε να βρείτε κάποια κοπέλα για να βγαίνεται κανα βραδάκι γιατί θα λαλήσετε στο τέλος!!! Να βρεθείτε οι δυο σας λίγο, να ξεσκάσετε!

Αναστασάκο μου αν έχω καταλάβει τι λες πρέπει να είναι το αντίστοιχο της φίμωσης που έχουν κάποια αγοράκια http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23069 Εδώ έχει μια σχετική κουβέντα.

Διαφημίσεις

Στρατούλη χρόνια πολλά !να είσαι πάντα γερός και τρομερός !!

Αναστασάκι ουτε εγω το έχω ακούσει

φιλακι στον θοδωρούλη που τον ταραξε ο βρωμοπυρετός !

Εμεις πριν λιγο γυρίσαμε απο βόλτα στο κέντρο ,απο νωρις το μεσημερι κατεβηκαμε και το οργώσαμε .Ωραια ηταν ειχε ωραιο ηλιο ,ανεβήκαμε και στο φιλοπάππου και το ευχαριστηθηκαμε

πήγε καμιά στην τάτι?κανένα νέο ,πως ειναι μάνα και γιος ?

η γιούπιγιαγια και η Αφρο που χάθηκαν?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

κι εγώ το έχω ξανακούσει, είναι επέμβαση ρουτίνας Αναστασάκι.

Χρόνια Πολλά για τον Στρατούλη σου, να τον καμαρώνεις!!! και καλά μηνογενέθλια για τις τσούπρες!

Λέγκω μου περαστικά στον Θοδωρίκο!

Τελικά δεν πήγα στην Τατιάνα γιατί ο μικρός παραπονιόταν λίγο, πονούσε στη μεσούλα του, μάλλον κάπου χτύπησε, κι είχε πάθει μαμακίαση.

πήγε καμιά στην τάτι?κανένα νέο ,πως ειναι μάνα και γιος ?

η γιούπιγιαγια και η Αφρο που χάθηκαν?

Πηγα στην τατι, βεβαια καταφερα να καθισω 20 λεπτα ολα ολα, αλλα ειδα τον μικρουλι.... (ηταν ο αντρας μου με τα παιδια στο αυτοκινητο κ με περιμεναν κ ειχαν απειρη γκρινια κ δε ρισκαρα να μεινω παραπανω....) Ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα ξεχνας ποσο μικρα ειναι. Και ναι μοιαζει πολυ στον Μικ κ στην αννα οταν ηταν μωρο. Και εχει και μεγαλο ποδι (οχι σαν της τσουλουφιτσας, αλλα ειναι βατραχοπεδιλακι που λεει κ η τατι). Επισης ειχε ολοανοιχτα τα ματακια του, σαν μεγαλο παιδι κ περιεργαζοταν γυρω του.

Η κοπελα μας, ειναι καλα, με ξεκουραστη επιδερμιδα κ ηταν πολυ ευχαριστημενη που ολα πηγαν καλα.

Η γιουπι ειχε πει απο καιρο οτι θα πηγαινε στο χωριο της, αν θυμαμαι καλα...

πηγαμε κ στον καρυοθραυστη, πολυ ωραια σκηνικα κ κοστουμια, ψιλοχαλια το μπαλετο. Βεβαια τα συμπερασματα αφορουν το πρωτο μισο του εργου γιατι η Δαναη αρχισε να ουρλιαζει οταν πηγα να βγω για λιγο γιατι μουρμουραγε ο αγγελος κ δεν ηθελα να ενοχλω... Απο τις χειροτερες μερες της κορης μου σημερα, παιδια αμαρτανω το ξερω, αλλα καποιες μερες δεν την αντεχω, θελω να αρχισω να ουρλιαζω... τι κανω τόσο λάθος???

σας αφηνω, κεφαλια μεσα. Ελπιζω η κουμπαρα μου να εμεινε πιο πολυ ωρα στην Τατ, ειχαμε πει οτι θα πηγαιναμε μαζι, αλλα η κορη μου μου τα χαλασε τα σχεδια:-(. Σορι μυρτουλι...

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

χρονια πολλα αναστασακι να τον χαιρεσαι! εχω κανακουσει αυτο που λες για την μικρη νομιζω εδω στο φορουμ κ λενε δεν ειναι τιποτα!

λεγκουλι αυρι να παττε οποσδηπποτε γιατρο ειδες εμεις τι παθαμε! ολα να πανε καλα αυριο ..... πες στο γιωργο ζεν ....

ο μικρος εχει φρικαρει σημερα ολο νευρα ειναι κακως που δεν βγηκαμε να παμε καμια βολτα αλλα ο μπαμπας δεν ξεκουνιεται με τιποτα ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ουφ, τον Θοδωράκη τι ταλαιπωρία!!!!

Με το καλό να γυρίσει και η Τατιάνα στο σπιτάκι της.

Άφροδίτη, δεν κάνεις τίποτα λάθος, νομίζω ότι έχουν τις μέρες τους κι αυτά.

Πόσο θέλω να κάνω κι εγώ μια εξόρμιση σαν αυτή που κάνατε κι εσείς και ας μην ήταν και το καλύτερο. Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση τα παιδιά εξοικιώνονται με το χώρο και το όλο concept και ούτως ή άλλως δεν μπορούν να διακρίνουν την ποιότητα. Απλώς ίσως να τους τραβήξει λίγο περισσότερο το ενδιαφέρον.

899667.png226174.png

Μα τι στο καλό, όοολα σ' εμάς έχουν συμβεί; Βεβαίως και το έχω ξανακούσει, το είχε και η μικρή μου. Εμάς ο γιατρός είχε άλλη θέση, μας εξήγησε κατ' αρχήν ότι είναι ορμονικό (στην ουσία λόγω του ότι είναι στεγνός ο κόλπος, γίνεται σύμφυση, "ενώνεται" δηλ. η είσοδος του κόλπου). Μας είπε λοιπόν ότι οι ορμόνες αυτές με τον καιρό έρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα και αυτό διορθώνεται από μόνο του. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να το επισπεύσουμε είναι κάτι πρακτικά του τύπου να της βάζουμε λίγο λαδάκι εκεί μετά το μπάνιο κλπ., πράγμα που όντως δούλευε και με τον καιρό άνοιγε σιγά-σιγά. Επίσης, έχε στο νου σου ότι παρά την επέμβαση είναι πιθανό να ξαναενωθεί ο κόλπος αν ορμονικά δεν έχει ισορροπήσει η κατάσταση. Αυτό είναι που κάνει την επέμβαση, παρότι είναι πολύ απλή, ψιλοάχρηστη για κάποιες περιπτώσεις.

Εμείς βέβαια ταλαιπωρηθήκαμε φριχτά για άλλους λόγους. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε στο παίδων για άσχετο λόγο κι ένας απαραδεκτος -γιατρό δεν τον λέω- την έβαλε κάτω και της έκανε την επέμβαση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ.

Τέλος πάντων, λέω να μην τα γράψω εδώ όλα αυτά γιατί δεν είναι σχετικά με το θέμα γενικότερα, αλλά μόνο με το δικό μας περιστατικό. Έχω ακόμα πολλή τσαντίλα για τον τύπο στο παίδων, οπότε θα γεμίσω πολλές σελίδες αν αρχίσω. Αν σ' ενδιαφέρει να σου πω λεπτομερώς τα του δικού μας γιατρού και πως ακριβώς μας είπε να το χειριστούμε κλπ. κλπ., πες μου να σου τα γράψω σε πμ, δε νομίζω να ενδιαφέρουν όλες τις υπολοιπες τα κατεβατά μου γύρω από το θέμα!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

γεια σας και απο μας!!!!

καναμε μια βολτα σε συγγενικα σπιτια σημερα(δεν τα παω καθολου αυτα:rolleyes:)αλλα ηταν οκ γιατι μαζευτηκαμε ολοι οι "νεοι" με τα πιτσιρικα δεν ηταν πολλοι παππουδοθειοι και λοιποι...;);)εχουμε ολοι ζουζουνια στις ιδιες ηλικιες (πανω-κατω)αλλα δεν πολυκανουμε παρεα....

αυριο εχουμε παιδιατρο και μεθαυριο παω γλυφαδα να παρω καποια δωρα.....θα παω για ψωνια με την κορη μου!!!!!;):D;):D

λεγκω μου αμαν το ζουζουνι σου πολυ ταλαιπωρια......:(:(:(:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

για κάνε τσεκ στο παλιό παρεντς, το έλαβες;

μεχρι και που εφυγα που το τσεκαρα δεν ειχε ερθει.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:sorry......ετσι και αλλιως δε θα προλαβαινα τελικα και εγω ετσι οπως εξελιχθηκε η μερα....:rolleyes:

παντως τωρα το πηρα το πμ σου οποτε εχω το τηλ σου για καμια συναντηση......;)

σημερα γιορταζουμε!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

και εγω εχω ακουσει πως δεν ειναι τιποτα.....περαστικα σας παντως....

Πηγα στην τατι, βεβαια καταφερα να καθισω 20 λεπτα ολα ολα, αλλα ειδα τον μικρουλι.... (ηταν ο αντρας μου με τα παιδια στο αυτοκινητο κ με περιμεναν κ ειχαν απειρη γκρινια κ δε ρισκαρα να μεινω παραπανω....) Ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα ξεχνας ποσο μικρα ειναι. Και ναι μοιαζει πολυ στον Μικ κ στην αννα οταν ηταν μωρο.

Η κοπελα μας, ειναι καλα, με ξεκουραστη επιδερμιδα κ ηταν πολυ ευχαριστημενη που ολα πηγαν καλα.

Η γιουπι ειχε πει απο καιρο οτι θα πηγαινε στο χωριο της, αν θυμαμαι καλα...

Απο τις χειροτερες μερες της κορης μου σημερα, παιδια αμαρτανω το ξερω, αλλα καποιες μερες δεν την αντεχω, θελω να αρχισω να ουρλιαζω... τι κανω τόσο λάθος???

αχ τι τελεια, φανταζομαι το μικρο και τρελαινομαι.....:D:D:D:D:Dνα ειναι παντα καλα και με το καλο στο σπιτακι τους απο αυριο!!!!!!!!!

τωρα που το λες για τη yioupi κατι μου θυμιζει και εμενα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μη σε παιρνει απο κατω με τη μικρη μωρε.....υπαρχουν και οι κακες μερες...υπομονη!!!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...