Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λοιπόν σας αφήνω μικρές μου τυρόπιτες... πάμε να ξαπλώσουμε αν και δεν έχουμε πολλές ελπίδες γιατί περνάει σιγά σιγά το τετράωρο και θα ξεκινήσει ο θοδωράκης το ελαφρολαικό πρόγραμμα :tongue:

(θελω κι εγώ τζακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... άσχετο αλλά ξέχασα να το σχολιάσω πριν)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!! Έμαθα τα ευχάριστα της φελίνι, και είπα να ευχηθώ!!

Να σου ζήσει Τατιάννα και να μας ζήσει και εμάς το νέο μέλος!!

Άντε, να παίρνεται σιγά σιγά σειρά οι επόμενες!!! Τώρα που είναι ζεστό το θέμα!!

Σήμερα ξυπνήσαμε με το Γιάννη στις 8 παρά και ο Μάνος στις 9 παρά... Το γράφω για να γραφτεί στα πρακτικά, γιατί πότε θα ξαναγίνει?????!!!

Φιλάκια!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέραααα

Λέγκω μου ελπίζω σήμερα να ήσαστε καλύτερα ;)

Εμείς εχθές πήγαμε στη σύμβουλο - κα Μιχαηλίδου, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα και όλας αλλά ΟΚ σου δίνει ένα καλό μπούσουλα για τις τροφές.

Άντε να δούμε :tongue:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

θελεις να μου στειλεις με πμ το τηλ σου, μηπως προλαβαινουμε να παμε μαζι γιατι θελω και εγω πολυ....

για κάνε τσεκ στο παλιό παρεντς, το έλαβες;

Ρενε καλά μηνογενέθλια!!!!:D:D:D

Ροζαλίτα τι έγινε; είχαμε ρεπό σήμερα;:tongue::lol::lol:

κι εγώ θέλω τζάκι..... μπουχου χου

Καλώς τη Ροζαλίτα! Καιρό είχαμε να σε ακούσουμε...

Μπράβο στα παιδάκια! Κι εμείς σήμερα σηκωθήκαμε στις 10.15 οικογενειακώς. Ψέμματα η τσουλουφίτσα πριν λίγο... Μάλλον είναι το κρύο

Μπράβο βρε Λενάκι που το γλεντάτε! Θέλω κι εγώ ουίσκι... Έχει φέρει και έναι ωραίο ο Χαβιέ από τα ντιούτι φρι και τώρα με το κρύο είναι ότι πρέπει..

Για τζάκι κορίτσια είστε ευπρόσδεκτες... Δεν΄έρχεστε να πιούμε και το ουσκάκι???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μπράβο στα παιδάκια! Κι εμείς σήμερα σηκωθήκαμε στις 10.15 οικογενειακώς. Ψέμματα η τσουλουφίτσα πριν λίγο... Μάλλον είναι το κρύο

Κι εμείς ξυπνήσαμε στις 9,30 αλλά κοιμηθήκαμε στις 7 πάλι... πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί

uUq24R0fo58

:cool: Πριν λίγο πήρε το αντιπυρετικούλι του (39,1) και δεν τον χάλασε.

Λενάκι με το που θα στρώσουμε με τις ιώσεις θα σου ρθω μαζί με μια σακούλα κάστανα για να τιμήσω το τζάκι!

Καλά χθες το βράδυ με έπιασε μόλις πήγαμε να ξαπλώσουμε ένα νευρικό γέλιο, μιλάμε έκλαιγα με μαυρο δάκρυ, ξύπνησα και τον μικρό... της μουρλής το πανηγύρι!

Εφυγα να ξαπλώσω κανα μισάωρο τα κιλά μου;)

αλο! περαστικά στον Σοζωρίκο μυο μωρε τον ζουζουνιαρη μου!

Εμείς χθες πηγαμε σε εναν ωραιο γάμο, πηραμε τρακοσια κιλά και περάσαμε ομορφα! Η μικρή ομως μας το εβγαλε ξυνο γιατι ξυπνησε 1 και μεχρι τις 3 δεν κοιμοταν με τιποτα, για τρελη τσιριδα και κλαμα...τεσπα μετα κοιμηθηκε ως τις 8 και ξανα ως τις 10 οποτε...

Σημερα εχω να παω θεατρο αλλα βαριεμαι...νιωθω εξαντλημενη και με πονανε τα χερια μου...τεσπα αν παω θα σας πω εντυπωσεις...Σας φιλώ!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

α! λενιώ δεν ερχεσαι με τα κιλά σου που εχω καστανα, και πατατουλες και μια πυροστια (βεβαια θρακα δεν εχει γινει ακομα αλλα...)

Πλακα πλακα ποτε θα γινεται καλα να μου ερθετε κι απο εδω? Πρεπει να το κανονισουμε πριν γεννησετε! μουτς μουτς μουτς

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σήμερα τα μικρά μας είπαν να μας αφήσουν να απολαύσουμε λίγο παραπάνω υπνάκο?Συνενοημένα είναι, δε μπορεί! Κι εμείς 9.40 σηκωθήκαμε από τις 10 το βράδυ που κοιμήθηκε με ένα 20' διάλλειμμα στις 2.40!

Σήμερα βολτάραμε στο mall και στη χρυσότρυπα που λέει μια ψυχή και ο μικρός το ευχαριστήθηκε! Βέβαια το θετικό ήταν ότι δεν είχε πολύ κόσμο και είχε πολύ ήλιο οπότε καθίσαμε άνετα έξω και είδαμε καρουζέλ, κουνιες, τρενάκια κλπ!

O Θοδωρίκος ακόμα υποφέρει? Πώς είναι από διάθεση?

mGKop3.png60Jvp3.png

Kαλησπέρα!!!!Τί κάνετε κοριτσάκια μου???Τί κάνει ο μπεμπάκος μας και η γιατρός μας???Πήγατε,τους είδατε???Πολλές ευχές και πολλά φιλάκια (από μακριά!!!!)

Λεγκίδιο,ψήνεται το παιδάκι σου???Περαστικά του μωρέ,περαστικά και γρήγορα σε όλους τους αρρωστούληδες...

λέω να παραγγείλω το no-cry slleep solution, μόνο από το amazon μπορώ,ε; Στα βιβλιοπωλεία απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει.

Επίσης πόσες φορές τη βδομάδα δίνετε κόκκινο κρέας και κοτόπουλο στα μωρά;

Παλλαντινάκι το έχω κατεβασμένο,αν θέλεις στείλε μου με π.μ. το mail σου να στο στείλω...εγώ δεν είχα κουράγιο να το διαβάσω μέχρι τέλους,άρχισε να στρώνει και ο ύπνος του μικρού και έτσι το παράτησα...τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου τα χαλάει πάλι...:(:(

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

alo alo

τι κανει ο Θοδωρακος μας πως ειναι σημερα? Μικρο παλαβιαρικο ξεκουραστικες καθολου η ρεω ρεω καταρεω? Να προσεχεις κοπελια !!!

γαλάτακι μακαρι να μπορουσα κ εγω να παω καπου κ ας βαριομουνα!!!!! 2 χρονια σχεδον δεν εχουμε καταφερει να παμε πουθενα μιας κ δεν εχουμε κανεναν να μας κρατησει το ταρζαν ..... ζουλευωωωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...