Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

(ειμαι απο κινητο κ "σπαω"το ποστ)

Εγω σπιτι σπιτι σπιτι,απο Σεπτεμβρη παω δουλεια-αν μεχρι τοτε δεν εχω παει Δρομοκαΐτειο!!ωρες ωρες παραζοριζομαι...τεσπα..

Αθηνααααααααα!!!δεν εχω λογια για τη Ρουλα!!!δεν υπαρχει ρε,τι συλλεκτικα κομματια ειναι αυτα!!!

Σοφουκα....περαστικα...δεν ξερω τι να πω...εισαι βραχος εσυ....

Αυτο το τρελοκοριτσο που εξαφανιστηκε;;αποφασισε να γινει καριεριστα;;;;;

Καλη βδομαδα,καλο μηνα κ καλη Σαρακοστη,κοριτσια μου..

Ελενη,ριπορτ καθημερινο,ε;;;εξαλλου εισαι απο τους λιγους συχνους θαμωνες!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mamma-mia καλως σας βρηκα!!!!Χεχεχε...το ξερω πως ηρθα στο καλυτερο μερος....ηδη νιωθω πολυ καλυτερα και με μεγαλυτερη σιγουρια για το θηλασμο!!!!Οι συμβουλες σας πολυτιμες!!!!

Καλη εβδομαδα,καλο μην ακαι καλη σαρακοστη και απο μενα!!!

Μπονζουρ μικρες μου λαγανίτσες!

Χρονια πολλα, Καλο μηνα, καλη σαρακοστη και ότι αλλο καλο τραβαει η όρεξή σας!

Τόνια ακομα γελάω με το "δεν υπαρχει ρε,τι συλλεκτικα κομματια ειναι αυτα", χα χα τέλειο!

Ρικόλα καλως ηρθες, να σου ζησει ο κύριος! Τα κοριτσια στα ειπαν μια χαρα, εγω δε θυμαμαι τπτ... Με τον λόξυγγα τι σε ανησυχεί?

(((Χλοίτσα))), χαρηκα παρα πολύ με τα νέα σου, μπραβο που αποφασίσατε, που βρηκατε σπιτακι, που η Νεφέλη εχει κανει φιλους, που βρηκες μαία... Θα ερθει και η δουλιτσα και θα ειστε σουπερ ντουπερ και μακρια απο πεθερουλες ;)

Τι αλλο να σας πω... μου εκατσε λαχείο το τριήμεράκι:mad:, δουλευω και τις τρεις μερες και μετα σερνομαι κ δεν κανω τπτ. Τα παιδια μου εχουν σκυλοβαρεθει, ευτυχως τουλαχιστον σημερα βρεχει και δεν νιωθω τυψεις που δεν παμε να πεταξουμε χαρταετο... Επισης τους εφτιαξα λαγανα και τους την αφησα σπιτι να την ψησουν για να το παιξω καλή μανουλα και καλή νοικοκυρα!

Σας φιλώ!

Kαλημέρα! Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή!

Μαιρούλα, άντε, σιγά σιγά μπαίνετε σε μια σειρά!

Αφροδίτη, χαρά στο κουράγιο σου να φτιάξεις λαγάνα με τόση δουλειά! Εγώ φέτος δεν φτιάχνω τίποτα πέρα από τα απολύτως απαραίτητα!

ricola, μη σε ανησυχεί καθόλου ο λόξυγγας! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να περάσει, είναι φυσιολογικός στα νεογέννητα και περνάει μόνος του. Το μωρό δεν υποφέρει από αυτόν.

Ελένη, παρουσιάσου!

Λεγκόπουλο, παρουσιάσου επίσης!

Χλοίτσα, το ρούλα δεν είναι το όνομα της πεθεράς, είναι υποκοριστικό του "Πεθερούλα" χαχαχχχ! Σμουτς!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μπονζουρ μικρες μου λαγανίτσες!

Μπονζουρ και απο μενα!!!

Χρονια πολλα, Καλο μηνα, καλη σαρακοστη και ότι αλλο καλο τραβαει η όρεξή σας!Καλη σαρακοστηηηηη!!!!

Ρικόλα καλως ηρθες, να σου ζησει ο κύριοςΣε ευχαριστωωωωω!!!!!

Τα κοριτσια στα ειπαν μια χαρα, εγω δε θυμαμαι τπτ...

Με τον λόξυγγα τι σε ανησυχεί?

Τον κακομοιρη τον πιανει παντα οταν εχει τελειωσει το φαγητο και ειναι ωρα για υπνο!Ξερω γω μηπως τον ενοχλει....ετυχε και μια φορα να βγαλει και γουλια γιγαντας με το λοξυγγα..αλλα μαλλον ηταν συμπτωση!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Καλό μήνα και καλή Σαρακοστή!

Καλο μηνα και σε σενα sofuka!!!καλη σαρακοστη!!!

ricola, μη σε ανησυχεί καθόλου ο λόξυγγας! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να περάσει, είναι φυσιολογικός στα νεογέννητα και περνάει μόνος του. Το μωρό δεν υποφέρει από αυτόν.

QUOTE]

Αν δεν τον ενοχλει τοτε δεν με ανησυχει καθολου!!Ευχαριστω και παλι sofuka!!

Ρικολα,εμενα η μικρη οταν ειχε λοξιγγα,με το που την εβαζα να θηλασει,μετα απο δυι τρεις πεντε γουλιες της περνουσε παντα.Οι παλιες λενε"μεγαλωνει το εντερακι"!!:wink:;-)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ρικολα,εμενα η μικρη οταν ειχε λοξιγγα,με το που την εβαζα να θηλασει,μετα απο δυι τρεις πεντε γουλιες της περνουσε παντα.Οι παλιες λενε"μεγαλωνει το εντερακι"!!:wink:;-)

Αυτο μου πε και ο παιδιατρος αλλα δεν πιανει παντα!!!

χεχεχε...:tongue:

Καλημέρα!

Εδώ είμαι! Τρώω κάτι τόστ!

Ωραία φάγαμε και χθες! Ρε συ Άφρο τί κρίμα που δούλευες... Εγώ νόμιζα ότι είχατε φύγει... Κι εμείς εδώ ήσυχα, μόνο την Κυριακή βγήκαμε! Και το βράδυ πήγαμε σινεμά και είδαμε το Λύκο της Wall Street! Από τις πολλές κρεπάλες και τα ναρκωτικά άρχισα να πονάω και σκεφτόμουν τί βολικό θα ήταν να γεννήδω μια και τα παιδιά ήταν ήδη στη μαμά μου!!! Ωραία ταινία 3 ώρες και δεν κουνιέσαι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά εχεις γινει πολυ βολική κατσαφα.... Βλέπεις ταινιες με ναρκωτικά και κρεπάλες και φτιαχνεσαι εσυ!!! Αληθεια ειχες πονάκια? Μας ερχεται ο κυριος δλδ?ω ρε γλέντια!

Γκρινιαζω γκρινιαζω, αλλα αμα δεν ειχα να δουλευω και τις αργίες να "γεννάω" κανενα ρεπό, δεν ξερω πως θα την εβγαζα... Αρρωστησε ο Αγγελουκος απο χτες τη νυχτα, οποτε θελω δε θελω σημερα εχω ρεπό! Και μαλλον θα τον παω να τον δει ντοκτορ σημερα γιατι βηχει ασταματητα απο χτες το βραδυ και εχει και ενα λαιμο "τουμπανο". Και δυστυχως οσα ομοιο δοκιμασα δεν κανουν τιποτα... Θα το φαει το φαρμακάκι του, δε βλεπω βελτιωση...

Διαφημίσεις

Είδες βολική και οικονομική! Δεν ξέρω αν γεννάω πονάκια διάφορα έχω πάντως! Αύριο πάω στο γιατρό και θα δω και τη μαία μου ευτυχώς γύρισε γιατί έλειπε ταξίδι και δεν ήξερα ακριβώς πότε θα έρθει κτλ...

Περαστικά στον Αγγελούκο, πήγαινέ τον μήπως είναι η γρίπη... Τσάκισε φέτος!

Ρε Μαιρούλα ο Νιαγάρας δηπαδή είναι μακριά από τις άλλες πόλεις? Και κοντά στους καταρράκτες? Δηλαδή μπαίνετε σε μια σειρά... Και με δουλειές πώς τα βλέπετε υπάρχει ελπίδα? Πότε είναι να έρθει το μωρό? Τί διαίσθηση έχεις? Αγοριού ή κοριτσιού? Μπράβο που αντέχεις, εγώ θέλω να ξέρω.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Περαστικα στον Αγγελο, εγω κοριτσια ψιλοχαθηκα γιατι ειχα την Ειρηνη με πυρετο...κρατηθειτε........2 εβδομαδες! Νεο χάι σκορ!!!

Ενταξει εκανε ωτιτιδα με ρηξη(καλο ειναι αυτο λενει οι ντοκ!) και μετα μας εμεινε ο πυρετος... στην εβδομαδα την πηγα παιδιατρος την ψηλαφισε, ακρωαστικα οκ, λαιμος οκ κ αυτια οσο μπορουσε να δει οκ. Ο πυρετος συνεχιζοταν 11η μερα (ειχαμε πει με τον ντοκ να περιμενουμε 2 μερες ακομη κ να κανουμε εξετασεις) κ την πονουσε λιγο η κοιλια δεν ξερω φοβηθηκα κ την εστειλα κυρ βραδυ στο ιατρικο (καλα απαραδεκτοι 4 ωρες για μια γενικη αιματος ουρων κ εξεταση!) οπου ηθελαν κατευθειαν εισαγωγη-κλασσικα- γιατι ειχε τοσε μερες πυρετο χωρις ομως να λενε για ποιο λογο θελουν... τεσπα τελικα τους ειπα οχι, να κανουν μονο τις εξετασεις κ βλεπουμε. Οι οποιες βγηκαν μετριες οχι κατι φοβερο ομως, εικονα ιωσης δειχνουν... δηλ ειχε λιγο αυξημενα τα λευκα, κ τη crp. γενικη ουρων οκ, δηλ ουρολοιμωξη η σκωληκοειδιτιδα δεν εχει, γριπη Α Κ β οχι κ μαλλον ουτε λοιμωδη μονοπυρηνωση που υποψιαζομουν... κ λεω μαλλον γιατι η γιατρος εκει, δεν μας ειπε απολυτως τιποτα, μονο να την παρακολουθειτε μην ξανακανει πυρετο κ να πατε τις εξετασεις στον παιδιατρο σας χαχαχαχα...

Τεσπα η ειρηνη εδω κ 3 μερες δεν εχει πυρετο, μονο δεκατα αλλα θα την ξαναπαω σημερα στον ντοκ γιατι να δει τις εξετασεις κ να δει το λαιμο της γιατι μου φαινεται εχει πρηστει λιγο... αντε να δουμε δηλ ποτε θα αναρρωσει το ερμο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ΠΩΩΩ Αθηνα 2 εβδομαδες πυρετο??? Περαστικα της μωρε,πολυ θα ταλαιπωρηθηκε η ερμη!!! καλα οσο για το ιατρικο ασχολιαστο..εδω δεν θυμαστε που σας ελεγα πως θελαν να βαλουν τον τ αρων αρων για οξεια σκωληκοειδιτιδα κ ειχε μυικο πονο??? ουτε απ εξω δεν ξαναπερναω...

Χλοη μου δηλαδη μπαινετε σε σειρα σιγα σιγα ε? αντε μπραβο βρε κοριτσι!! οσο για την πεθερα ακομα κ στα ονειρα την ζωη δυσκολη σου κανει !!!

Ελενη πες μας νεα απο την γιατρο ε?

Αφροδιτακι περαστικα κ σε εσας! Οντως τσακισε η γριπη φετος ρε γμτ..

Ναι κοριτσια επιτελους αναρρωσε! Ο γιατρος την ειδε μια χαρα(αν και ειχαν πρηστει οι λεμφαδενες λιγο κατω απο το λαιμο κ πισω απο τα αυτια καγκελο η μανα!) ειανι σουπερ κλινικα-καλε εκανε κωλοτουμπες πανω στο εξεταστηριο- και μου λεει τερμα τα θερμομετρα χαχαχαχα κ να τρωει οτι θελει κλπ ειναι μια χαρα, οι εξετασεις οκ δειχνουν ιωση κ τιπτοα παραπανω, εχει μια μικρη αναιμια λογω της ιωσης κ του στιγματος μας εδωσε λιγο φυλλικο οξυ για λιγες μερες, και γελασε πολυ με την γιατρο του ιατρικου... εισαγωγη χωρις ιατρικη αιτια... μου ειπε παντως για εναν ζαργανη κπως ετσι που ειανι καλός τωρα πηγε στο ιατρικο απο το μητερα αν ποτε χρειαστει ν ξανα παμε (που δεν!)

Επισης ειπε οτι οι λεμφαδενες ειναι απο την ιωση κ οτι μπορει να ειναι κ η λοιμωδης μονοπυρηνωση, γιατι αυτη δεν κανει παντα πρηξιμο στη σπληνα κ στο συκωτι-που δεν ειχε- κ ερεθισμο λαιμου, μπορει να ειναι μονο με ππυρετο κ μαλιστα μετριο που κραταει πολλες μερες, κ λιγο ερεθισμενους λεμφαδενες. Ομως κ αυτη δεν παιρνει θεραπεια δεν κανεις ουτως η αλλως τιποτα. Δεν πρεπει να ηταν ομως γιατι αυτη το χαρακτηριστικό της ειανι οτι κουραζεσαι πολυ, δεν μπορεις ουτε να περπατησεις κ η Ειρηνη δεν εχασε την ενεργεια της... τεσπα τελος καλο ολα καλα αλλα δεν σας κρυβω με εφαγε η αγωνια πολλες φορες... σημερα πηγε λιγο στη γιαγια θα την κρατησω μερικες μερες σπιτι να συνελθει καλα κ απο εβδ σχολειο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...