Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ισα ισα αφου εχεις μεγαλο στηθος νομιζω βολευει! χεχεχε

Γενικως οι 2-3 πρωτοι μηνες ειναι οι δυσκολοι αν περασουν αυτοι, μετα ο θηλασμος σου κανει ΤΟΣΟ μα τόσο ευκολη τη ζωη που ειλικρινα στο λεω χαλαλι η κουραση...

Ελενάκι ξερω κι εγω μια φοβερη ομοιο στο μαρουσι κ το σκεφτομουν, γενικα μεχρι τωρα πεφτει μεσα ο ντοκ απλά ξερεις δεν εχει αυτο το εξειδικευμενο...

Επισης υπαρχει κ μια πολυ γλυκιά και καλή ΩΡΛ ομοιοπαθητικός στον χολαργο , εχει παει κ η Ευγενια και λεω μολις γινει καλα να την παω που εχει κ τα μηχανηματα κ να παρει ενα ιστορικο να το δουμε γενικώς γιατι εχει κ μυξουλες κλπ σχεδον ολους τους χειμωνες κλπ να το λυσουμε απο τη ριζα.

(ρικολα σορρυ για τα ασχετα αλλα εκτος απο καφέ ο λε ειναι καφέ γενικώς χαχαχα ευτυχως που μπαινει κ καμια θηλαζουσα για την τιμη των οπλων!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Να πάτε Αθηνά να το δείτε, του Αλέκου του έφυγαν και οι άπνοιες... Είναι που μεγαλώνουν κιόλας.

Ρικόλα ναι ευτυχώς που μπήκες να μας θυμίσεις τις ρίζες μας... Καμία σχεδόν δεν θηλάζει πια, πωπω πώς περνάνε τα χρόνια!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!

Να πάτε Αθηνά να το δείτε, του Αλέκου του έφυγαν και οι άπνοιες... Είναι που μεγαλώνουν κιόλας.

Ρικόλα ναι ευτυχώς που μπήκες να μας θυμίσεις τις ρίζες μας... Καμία σχεδόν δεν θηλάζει πια, πωπω πώς περνάνε τα χρόνια!!!

Εσύ μη μιλάς για το ότι καμιά δεν θηλάζει πια, ετοιμάσου για απορίες και αναλύσεις για το χρώμα των κακακίων και όλα αυτά τα ωραία σε λίγο χεχε!:tongue:

Κι εγώ θηλάζω ακόμα περικαλώ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ναι ναι λες κ την διαβαζω, θα λεει πωπω κοριτσια ειναι σαν να μην ξερω τιποτα εχω ξεχασει τα παντα!!! χαχαχα

Ελενη πηγε προχτες ο τασος υπερευχαριστημενος, να εισαι καλα.να δουμε τωρα αν θα βρηκε κ το χαπακι του κ δουμε αποτελεσματα!!! ευχαριστω πολυ κ παλι!!!

Ρικολα η αληθεια ειναι τοσο μικρο που ειναι δεν βολευει κ πολυ ξαπλωτα γιατι δεν βοηθαει νομιζω το μωρο.ενω λιγο αργοτερα που μεγαλωνει κανει κ απο μονο του καποιες κινησιες κ ερχεται πιο ευκολα.Τουλαχιστον σε μενα . εμενα επισης με επαιρνε ο υπνος εχοντας το αγκαλια θηλαζοντας.ΣΤην ουσια κοιμομουν καθιστη με το μωρο αγκαλια. Δεν μου ειχε πεσει καμια φορα χαχαχα

Λιγο υπομονη κοριτσακι τωρα στην αρχη μετα ολα θα ειναι παιχνιδι!!

Βρε Σοφια να μηντο ξερουμε εχουμε ενα σωρο μαντιλια μασκες χελωνονιντζακια.Εχουμε κ ελαφρυ μωβ!!! αν το ξερα θα στο εστελνα να βολευοταν η Ευτυχια,ροζ ροζ δεν ειναι αλλα απο το τιποτα!!!

βρε βρε την πειρατινα!!! να δω την ρουλα μου πειρατινα κ τι στον κοσμο!! περσυ αγορασε κολαν πρωτη φορα στα 66 της...φοβερο θεαμα!!!!

ναι ναι λες κ την διαβαζω, θα λεει πωπω κοριτσια ειναι σαν να μην ξερω τιποτα εχω ξεχασει τα παντα!!! χαχαχα

Ελενη πηγε προχτες ο τασος υπερευχαριστημενος, να εισαι καλα.να δουμε τωρα αν θα βρηκε κ το χαπακι του κ δουμε αποτελεσματα!!! ευχαριστω πολυ κ παλι!!!

Ρικολα η αληθεια ειναι τοσο μικρο που ειναι δεν βολευει κ πολυ ξαπλωτα γιατι δεν βοηθαει νομιζω το μωρο.ενω λιγο αργοτερα που μεγαλωνει κανει κ απο μονο του καποιες κινησιες κ ερχεται πιο ευκολα.Τουλαχιστον σε μενα . εμενα επισης με επαιρνε ο υπνος εχοντας το αγκαλια θηλαζοντας.ΣΤην ουσια κοιμομουν καθιστη με το μωρο αγκαλια. Δεν μου ειχε πεσει καμια φορα χαχαχα

Λιγο υπομονη κοριτσακι τωρα στην αρχη μετα ολα θα ειναι παιχνιδι!!

Βρε Σοφια να μηντο ξερουμε εχουμε ενα σωρο μαντιλια μασκες χελωνονιντζακια.Εχουμε κ ελαφρυ μωβ!!! αν το ξερα θα στο εστελνα να βολευοταν η Ευτυχια,ροζ ροζ δεν ειναι αλλα απο το τιποτα!!!

βρε βρε την πειρατινα!!! να δω την ρουλα μου πειρατινα κ τι στον κοσμο!! περσυ αγορασε κολαν πρωτη φορα στα 66 της...φοβερο θεαμα!!!!

Ουουου καλά είστε! Θα έχω απορίες!!!! Πολλές! Πάνε τόσα χρόνια πια....

Τζεν που πήγε ο Τάσος? Όχι στο Χριστο... στην άλλη? Καλή εεε?

Έτσι λένε! Θέλω κι εγώ να την δω αυτή και για τα παιδιά....

Σοφούκα ακόμα θηλάζεις εεε? Μη σταματήσεις μέχρι να αρχίσω σε παρακαλώ...

Στο μεταξύ τα πλευρά μου δεν έχουν σταματήσει να πονάνε... Πώς θα γεννήσω μου λέτε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

ισα ισα αφου εχεις μεγαλο στηθος νομιζω βολευει! χεχεχε

Γενικως οι 2-3 πρωτοι μηνες ειναι οι δυσκολοι αν περασουν αυτοι, μετα ο θηλασμος σου κανει ΤΟΣΟ μα τόσο ευκολη τη ζωη που ειλικρινα στο λεω χαλαλι η κουραση...

Ελενάκι ξερω κι εγω μια φοβερη ομοιο στο μαρουσι κ το σκεφτομουν, γενικα μεχρι τωρα πεφτει μεσα ο ντοκ απλά ξερεις δεν εχει αυτο το εξειδικευμενο...

Επισης υπαρχει κ μια πολυ γλυκιά και καλή ΩΡΛ ομοιοπαθητικός στον χολαργο , εχει παει κ η Ευγενια και λεω μολις γινει καλα να την παω που εχει κ τα μηχανηματα κ να παρει ενα ιστορικο να το δουμε γενικώς γιατι εχει κ μυξουλες κλπ σχεδον ολους τους χειμωνες κλπ να το λυσουμε απο τη ριζα.

(ρικολα σορρυ για τα ασχετα αλλα εκτος απο καφέ ο λε ειναι καφέ γενικώς χαχαχα ευτυχως που μπαινει κ καμια θηλαζουσα για την τιμη των οπλων!)

χεχεχε...ανυπομονω λοιπον ανα σταματησουν οι αποριες μου και να σας λεω και εγω ασχετα!!!!

Εσύ μη μιλάς για το ότι καμιά δεν θηλάζει πια, ετοιμάσου για απορίες και αναλύσεις για το χρώμα των κακακίων και όλα αυτά τα ωραία σε λίγο χεχε!:tongue:

Κι εγώ θηλάζω ακόμα περικαλώ!

Μπραβο sofuka!!!!!!!!

Mακαρι να μπορεσω και εγω να θηλασω για τοσο!Το καλο ειναι οτι δεν εχω μια δουλεια μα με περιμενει...οποτε εχω ενα λογο παραπανω ναμην σταματησω!!!!!

ricola καλως ήρθες και κουράγιο! απλά να σου πω οτί εγώ λόγω καισαρικής θήλαζα ξάπλα από την πρώτη μέρα! και δνε μου ήταν και εύκολο λόγω μικρού στήθους. Δοκίμασε να δεις θα σε βοηθήσει πολύ.

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!!!!

Και να παλι σκαει μια ερωτηση......Με τον λοξυγγα τικανουμε?

Ο παιδιατρος μου πε να τον βαζω στο στηθος...αλλα δε πιανει παντα αυτο....

Κυριως οταν τρωει με ανησυχει καπως....

ricola, σου εύχομαι να θηλάσετε για όσο καιρό το επιθυμείτε και οι δύο, μαμά και μωρό!

Αλήθεια, το Λεγκόπουλο τι γίνεται βρε παιδιά; Έχει πήξει;

Σε ευχαριστουμε Sofuka!!!!

ricola καλως ήρθες και κουράγιο! απλά να σου πω οτί εγώ λόγω καισαρικής θήλαζα ξάπλα από την πρώτη μέρα! και δνε μου ήταν και εύκολο λόγω μικρού στήθους. Δοκίμασε να δεις θα σε βοηθήσει πολύ.

Καλως σας βρηκα!!!!

Θα το δοκιμασω καποια στιγμη που θα ειναι χορτατος και ηρεμος....

Kαλησπέρα κοριτσούδια μου! Έχω καιρό να σας διαβάσω. Πάω να διαβάσω τώρα ό,τι προλάβω, αλλά πρέπει να πω οτι έχω πεθάνει με την πεθερά σου Αθηνούλα!!

Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω οτι η ζωή κι ο έρωτας δεν τελειώνει επειδή μεγαλώνουμε.

Δεν ξέρω αν το χει το όνομα, αλλά κι η μανούλα μου Ρούλα επίσης έχει πάντα κατακτήσεις και φλερτ :P Eίναι όμως και πολύ ωραία γυναίκα, ας έχει πατήσει τα 71. Δεν της φαίνεται καθόλου. Φοράμε τα ίδια ρούχα χαχαχ!

Να σας πω λίγο τα νέα μας στα γρήγορα. Τελικά θα μείνουμε Νιαγάρα. Στο Τορόντο δε βρίσκαμε σπίτι που να μη βρωμάει και να μην έχει κατσαρίδες και κοριούς για κάτω από 1500 δολλάρια το μήνα, και φυσικά αυτή τη στιγμή αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν. Οπότε βρήκαμε ένα χαριτωμένο διαμερισματάκι εδώ, μικρούλι αλλά καθαρό, και ελπίζω οτι θα γίνει δεκτή η αίτηση μας και θα μπούμε μέσα μέχρι τέλος της βδομάδας.

Δουλειά ακόμα δεν έχει βρεθεί, αλλά εδώ στην περιοχή που είναι τουριστικό μέρος γίνονται πολλές προσλήψεις μες στο Μάρτιο Απρίλιο, οπότε έχουμε ελπίδες.

Βρήκα και καινούρια μαία εδώ στην περιοχή, που δεν το περίμενα γιατί τελευταία στιγμή δε βρίσκεις συνήθως ούτε σε δέχονται δηλαδή. Αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Η Νεφέλη ακόμα αγγλικά δε μιλάει, αλλά όλο το σχολείο έχει μάθει ελληνικά. Οι φίλες της μας χαιρετάνε με καλημέρα και γειά σου χαχαχαχ!

Ο Απόλλων δήλωσε οτι δε θα πάει προνήπιο του χρόνου, γιατί δεν πρόκειται να μιλήσει αγγλικά ποτέ. Που και που όμως πετάει κανένα "νοοοοου" το καραγκιοζάκι μου. Επίσης ενώ μέχρι τώρα έλεγε οτι αν το μωρό είναι κορίτσι (ακόμα δε γνωρίζουμε φύλο) δε θα το αγαπάει, πριν λίγες μέρες στα καλά καθούμενα μου λέει "Μαμά, και κορίτσι να είναι το μωράκι θα το αγαπάω. Προτιμώ αγόρι, αλλά θα αγαπάω και το κορίτσι. Όλα τα μωράκια τα αγαπάω" Το τρως ή δεν το τρως; Εγώ πάντως τον έφαγα! <3

Το χίονι συνεχίζει κι ας κοντεύει άνοιξη. Έξω δε φαίνεται ούτε πεζοδρόμιο ούτε δρόμος. Αλλά δε μασάμε.

Τηλέφωνο από greece τα λέμε σε λίγο παιδάκια.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ηταν και η ρουλα πεθερουλα μου εδω αυτο το ΣΚ... Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ποοοοολυ δύσκολη η σχέση νυφης-πεθερας... Τον αμέριστο θαυμασμό μου σε όλες που καταφερνετε να κρατατε καλες σχεσεις! Εμένα δυστυχως ειναι πάνω απο τις δυνάμεις μου!

Καλή εβδομάδα κοριτσάρες!

Aχ Αφροδιτάκι, είδα ένα όνειρο πριν λίγες μέρες και ξύπνησα με ταραχή. Είχε λέει βρει μια δουλειά ο Χρήστος στην Ελλάδα, και με άφησε στη μάνα του για να πάει να δουλέψει. Δε μπορώ να περιγράψω την απελπισία μου. Έπαιρνα λέει το μπαμπά μου τηλέφωνο (ο οποίος έχει πεθάνει) να έρθει να με πάρει! Αυτή η γυναίκα δε νομίζω να έχει συνειδητοποιήσει καν τι μου έχει κάνει. Μα να τη βλέπω ακόμα στον ύπνο μου και να ταράζομαι;

Ελπίζω να έχω καλή σχέση με τις νύφες και τους γαμπρούς μου...

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλησπερα κοριτσουδες μου,καλο μηνα!!!Τι κανετε μωρε;;;χαθηκαμε....

Χλοΐτσα!!!Χτες σε σκεφτομουν και μπαινω σημερα και..τσουπ!νατη!ευοιωνα τα νεα σας,ωραια!!με το καλο να ερθει κ η πολυποθητη δουλιτσα και το μπεμπακι σας!!!

Ρικολα γουελκαμ!!!στο καλυτερο μερος ηρθες,με τις βετερανες,θηλαζουσες,αποθηλαζουσες,εγκυουλες,απ'ολα εχει ο μπαξες!ο,τι θες εδω θα το μαθεις!!

εμεις μια χαρα,θηλαζουμε ακομα-εννοειται-και εχουμε κανα μηνα που ξεκινησαμε στερεες-σχετικα καλα τα παμε..τα αγορια μου ολοενα κ ζωηρευουνν κ τα μυαλα στα καγκελα λεμε!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...