Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες!

Απο το διπλανο καφε(μαγειροκαφε) η Ggeny μου πε να ερθω να σας βρω!!!

Ειμαστε μολις 2 εβδομαδων και παλευουμε με το θηλασμο!!!Ειχαμε κατι θεματακια με ικτερο αλλα η τελευταια μετρηση ηταν σχετικα καλη!Δεν εχω δωσει καθολου ξενο.Στην αρχη ειχαν πληγωθει πολυ οι θηλες μου...τωρα μια χαρα...να ναι καλα τα κοχυλια και η λανολινη!

Θα ηθελα τη βοηθεια σας....

Σημερα ηθελε απο τις 14:40 μεχρι και τις 18:00 που κοιμηθηκε κανονικα,να ειναι στο στηθος!Δεν μπορω να καταλαβω παντα ποτε τρωει και ποτε πιπιλαει.....δεν εχω κανενα προβλημα να τον εχω τοσες ωρεσ στα χερια αγκαλια....αλλα τοσες ωρες στο στηθος????Ετρωγε....τον επαιρνε ο υπνος ..τον εβγαζα...ρευοταν...χουζουρευε λιγο και μετα με μανια εβαζε χερια και οτι εβρισκε στο στομα....και μετα κλαμα....κοιμισμενο τιν αφηνα στο κρεβατι...κοιμοταν κανενα 10...20 λεπτο...και μετα παλι χερια στο στομα...και κλαμα!!!!

Τι κανω λαθος???

ΤΙ εχετε να μου προτινετε???Θελει πιπιλα???(ο παιδιατρος ειπε μετα τον 1 μηνα και αν)Δεν φτανει το γαλα???

Τι δε κανω καλα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ricola, να σου ζήσει το μωράκι!

Αυτά που γράφεις είναι φυσιολογικά και συνηθισμένα για την ηλικία που είσαστε! Ακόμα μαθαίνετε και οι δύο και προσπαθεί και το μικρούλι να προσαρμοστεί.

Να προσέχεις τη στάση του, για να μη σε πληγώνει, το κεφάλι με το σώμα του μωρού στην ευθεία (να μη γυρνάει το κεφάλι του δεξιά ή αριστερά για να φάει και όλο το μωρό γυρισμένο προς τα εσένα ώστε η κοιλιά του να ακουμπάει πολύ καλά επάνω σου, στη δική σου κοιλιά. Να παίρνει μεγάλο τμήμα της άλω στο στόμα και όχι μόνο τη θηλή.

Όταν λαγοκοιμάται στο στήθος να κάνεις αυτό που περιγράφεις, θα τον ενοχλείς λίγο μήπως ενεργοποιηθεί, αν όχι, θα το σηκώνεις να ρευτεί (μπορεί και να μη χρειάζεται ρέψιμο) και μετά θα το ξαναβάζεις στο ίδιο στήθος αν έχει καθίσει λίγο, αλλιώς αν δεν δείχνει ενδιαφέρον για το ίδιο στήθος, θα το βάζεις στο άλλο. Αν ξανακοιμηθεί, θα κάνεις την ίδια διαδικασία όσες φορές χρειαστεί, αλλάζοντας στήθος όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να χορτάσει, να αφήσει το στήθος μόνο του και να κοιμηθεί βαθιά.

Θα παρακολουθείς τις πάνες του, να έχει αρκετές βρεγμένες-λερωμένες την ημέρα, που δείχνουν ότι τρέφεται καλά.

Καλή συνέχεια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ricola, να σου ζήσει το μωράκι!

Αυτά που γράφεις είναι φυσιολογικά και συνηθισμένα για την ηλικία που είσαστε! Ακόμα μαθαίνετε και οι δύο και προσπαθεί και το μικρούλι να προσαρμοστεί.

Και εγω που νομιζα πως κατι κανω λαθος!!!!!

Να προσέχεις τη στάση του, για να μη σε πληγώνει, το κεφάλι με το σώμα του μωρού στην ευθεία (να μη γυρνάει το κεφάλι του δεξιά ή αριστερά για να φάει και όλο το μωρό γυρισμένο προς τα εσένα ώστε η κοιλιά του να ακουμπάει πολύ καλά επάνω σου, στη δική σου κοιλιά. Να παίρνει μεγάλο τμήμα της άλω στο στόμα και όχι μόνο τη θηλή.

Τις καταφεραμε απο το μαιευτηριο και τις πληγωσαμε τις θηλες...να ναι καλα το γαλατακι,η λανολινη και τα κοχυλια και το ξεπερασαμε!!!Τωρα τα παμε μια χαρα!

Όταν λαγοκοιμάται στο στήθος να κάνεις αυτό που περιγράφεις, θα τον ενοχλείς λίγο μήπως ενεργοποιηθεί, αν όχι, θα το σηκώνεις να ρευτεί (μπορεί και να μη χρειάζεται ρέψιμο) και μετά θα το ξαναβάζεις στο ίδιο στήθος αν έχει καθίσει λίγο, αλλιώς αν δεν δείχνει ενδιαφέρον για το ίδιο στήθος, θα το βάζεις στο άλλο. Αν ξανακοιμηθεί, θα κάνεις την ίδια διαδικασία όσες φορές χρειαστεί, αλλάζοντας στήθος όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να χορτάσει, να αφήσει το στήθος μόνο του και να κοιμηθεί βαθιά.

Θα παρακολουθείς τις πάνες του, να έχει αρκετές βρεγμένες-λερωμένες την ημέρα, που δείχνουν ότι τρέφεται καλά.

Μια χαρα τις λερωνει και τις βρεχει....και οχι μονο τις πανες!!!χεχεχε

Καλή συνέχεια!

σε ευχαριστω πολυ!!!!!

Οπως τα λεει το Σοφακι Ρικολα μου!! εχε υποψιν σου οτι τα μωρα περνανε κ αλματα αναψυξης σε αυτη την ηλικια κ συχνα πυκνα θα θηλαζει πιο συχνα κ για πολυ ωρα για να αυξησει την παραγωγη σου γιατι οσο μεγαλωνει θα χρειαζεται ολο κ περισσοτερο γαλα.

Ολα αυτα που γραφεις ειναι φυσιολογικα,λιγο κουραστηκα μεν ,αλλα φυσιολογικα μην ανησυχεις.Μια χαρα ειναι κ το γαλα σου κ ολα!!

Ελενη αναφερσου!!!!!

ΘΕΑ η πεθερα Αθηνα μου, το θυμαμαι αυτο με τις ριγες στα πουκαμισα γελαω μονη μου!!!!

καλα τα πεθερικα κ το θεμα βοηθεια ειναι μεγααααλο θεμα,βεβαια υπαρχουν κ εξαιρεσεις που τα πεθρικα της κοπελας φερονται καλυτερα απο γονεις !!! παλι καλα που εομαστε μακρυα αυτο να λεμε !!!

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι μην ανησυχείτε! Καθίστε να φτάσουμε στη 40η εβδομάδα και βλέπουμε...

Ricola να σου ζήσει το μωράκι! Είναι το πρώτο εεε? Απλά να σου πω ότι εγώ έβλεπα dvd ολόκληρα με το μωρό στο στήθος... Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά να κάνεις αυτά που σου λέει η Σοφία και η Τζένη και μην ανησυχείς. Τα δεύτερα σε 5 λεπτά τα έχεις ταϊσει!!!!

Κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς, μην ακούς κανέναν και ακολούθα το μωρό. Όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι.

Επίσης να ξέρεις ότι εκτός από τάισμα του ικανοποιείς και το πιπίλισμα! Οπότε παίζεις και τό ρόλο της πιπίλας.

Να μας λες και να ρωτάς ότι θες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Οπως τα λεει το Σοφακι Ρικολα μου!! εχε υποψιν σου οτι τα μωρα περνανε κ αλματα αναψυξης σε αυτη την ηλικια κ συχνα πυκνα θα θηλαζει πιο συχνα κ για πολυ ωρα για να αυξησει την παραγωγη σου γιατι οσο μεγαλωνει θα χρειαζεται ολο κ περισσοτερο γαλα.

Ολα αυτα που γραφεις ειναι φυσιολογικα,λιγο κουραστηκα μεν ,αλλα φυσιολογικα μην ανησυχεις.Μια χαρα ειναι κ το γαλα σου κ ολα!!

QUOTE]

Σε ευχαριστω Τζενακι μου!!!!

Ναι ειναι οντως κουραστικα αλλα αφου ειναι φυσιολογικα χαλαλι!!!!:tongue:

Εδώ είμαι μην ανησυχείτε! Καθίστε να φτάσουμε στη 40η εβδομάδα και βλέπουμε...

ωωωωω αντε με το καλο!!!!Ποσο μακρινο μου φαινεται τωρα εμενα....

Ricola να σου ζήσει το μωράκι! Είναι το πρώτο εεε?

Ευχαριστω!!!!Εεεε ναι..οπως καταλαβατε το πρωτο!χεχεχε!

Απλά να σου πω ότι εγώ έβλεπα dvd ολόκληρα με το μωρό στο στήθος... Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά να κάνεις αυτά που σου λέει η Σοφία και η Τζένη και μην ανησυχείς. Τα δεύτερα σε 5 λεπτά τα έχεις ταϊσει!!!!

Ααααα ωραια γιατι εχω κατεβασει μια σειρα που δεν προλαβα να δω στην εγκυμοσυνη(ειδα τοσες πολλες)...:tongue:

Κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς, μην ακούς κανέναν και ακολούθα το μωρό. Όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι.Ναι η αληθεια ειναι πως ο καθενας λεει το δικο του!

Επίσης να ξέρεις ότι εκτός από τάισμα του ικανοποιείς και το πιπίλισμα! Οπότε παίζεις και τό ρόλο της πιπίλας.Η αληθεια ειναι οτι προτιμω να κανει το στηθος μου πιπιλα παρα να παρει πιπιλα!!!!

Να μας λες και να ρωτάς ότι θες!

σε ευχαριστω πολυ!!!!

Σοφουκα γελαω χαχαχα γιατι η ρουλα, θα ντυθει πειρατινα κ την λενε Ευτυχια χαχαχαχαχαχ κ μετα λεωε για χασμα γενεων! χαχαχαχα

Κατα τα αλλα εχω την ειρηνη με ωτιτιδα 1 εβδομαδα!!! τα νευρα μου δηλ, κ το παιδακι μου ποση υπομονη εχει κανει τοσος πονος κ πυρετος! εχει ρεψει το ερμο εντελως...

Τα ομοιο δεν την πιανουν κ εκανε κ ρηξη, (το οποιο ειναι καλό λενε οι γιατροι συμβατικοι κ μη) τωρα τα αλλαξε ο ντοκ αντε να δουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Και ντροπη για τουε τροπους μου ρικολα καλως ηρθες!!!! να σου ζησει το μωρακι!

χεχε...καλως σας βρηκα!!!!Ευχαριστω πολυ!!!!

Σημερα ειχαμε 2 4ωρα μαραθωνιου θηλασμου οπως το χθεσινο....μια το πρωι...και μια αργα το απογευμα....

Να πω την αμαρτια μου και στεναχωριεμαι κιολας αλλα απελπιστηκα κυριως το απογευμα....δεν ηξερα τι αλλο να κανω και δεν αντεχα να τον αεχω αλλο στο στηθος...τελικα τον πηρε ο υπνος τον κρατησα αγκαλια 1 ωρα και κοιμαται στο κρεβατακι του τωρα!!!Αν μου το κανει ομως ξανα και το βραδυ....???:confused:

Χαζη ερωτηση...αλλα τις τελευταιες μερες το πρωι πινω μια κουπα γαλλικο με μπολικο γαλα.....μηπως τον πειραζει αυτο??

χεχε...καλως σας βρηκα!!!!Ευχαριστω πολυ!!!!

Σημερα ειχαμε 2 4ωρα μαραθωνιου θηλασμου οπως το χθεσινο....μια το πρωι...και μια αργα το απογευμα....

Να πω την αμαρτια μου και στεναχωριεμαι κιολας αλλα απελπιστηκα κυριως το απογευμα....δεν ηξερα τι αλλο να κανω και δεν αντεχα να τον αεχω αλλο στο στηθος...τελικα τον πηρε ο υπνος τον κρατησα αγκαλια 1 ωρα και κοιμαται στο κρεβατακι του τωρα!!!Αν μου το κανει ομως ξανα και το βραδυ....???:confused:

Χαζη ερωτηση...αλλα τις τελευταιες μερες το πρωι πινω μια κουπα γαλλικο με μπολικο γαλα.....μηπως τον πειραζει αυτο??

Αν συμβεί το βράδυ μπορείς να θηλάσεις ξαπλωτή. Δες εδώ τις οδηγίες της Αγλαΐας http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1398315&postcount=34

Γενικά η ξαπλωτή στάση θηλασμού είναι σωτήρια, γιατί μπορείς να ξεκουραστείς ή ακόμα και να κοιμηθείς.

Ίσως να είναι δύσκολο να την καταφέρεις τώρα που είναι ακόμα νωρίς και δεν έχετε άνεση, δοκίμασέ τη κάποια άλλη ώρα, αν καταφέρεις να ξεκλέψεις κανένα εικοσάλεπτο ύπνου όσο θα θηλάζει το μωράκι θα είναι πολύ καλό!

Αν κατά τη διάρκεια του θηλασμού το παίρνει ο ύπνος στο στήθος αλλά δεν έχει χορτάσει ακόμα, μπορείς να βοηθήσεις κάνοντας συμπιέσεις στο στήθος, δες εδώ πώς γίνονται

ώστε να του στέλνεις περισσότερο γάλα και να το ενεργοποιείς όταν λαγοκοιμάται. Όταν θα σταματάει τις θηλαστικές κινήσεις, θα περιμένεις λίγο (πχ. μετρώντας μέχρι το 5) για να το αφήσεις να ξεκουραστεί και μετά θα πιέζεις το στήθος σου με τον αντίχειρα ώστε να του στείλεις λίγο γαλατάκι. Λογικά το μωρό θα ξεκινάει πάλι θηλαστικές κινήσεις αφού το γάλα που θα έρχεται στο στόμα του το ενεργοποιεί. Όταν θα σταματάει πάλι, θα αφήνεις το στήθος για λίγο και θα πιέζεις ξανά μέχρι να ξαναρχίσει κ.ο.κ. Αν δεν ανταποκρίνεται πλέον, αλλά δεν έχει αφήσει και το στήθος, μπορείς να το αλλάξεις στήθος. Το σηκώνεις όρθιο για λίγο, ώστε να ξυπνήσει (και να ρευτεί αν θέλει) και το βάζεις στο άλλο στήθος κάνοντας τα ίδια. Αν χρειαστεί το ξανααλλάζεις.

Είναι πολύ κουραστική αυτή η φάση, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ.

Αθηνάααα! Τι λες τώρα!!!! Καλά, τώρα τη λάτρεψα τη ρούλα σου λέμε! χαχα!!! Μη μου πεις ότι θα βάλει και παπαγάλο στον ώμο χεχεχε! Του χρόνου, πέστης να ντυθεί κορίτσι νίντζα με ρόζ μαντήλι στο στόμα χεχεχε! Η Ευτυχία αυτό είχε ως πρώτη επιλογή φέτος, αλλά δεν έβρισκε με ροζ μαντήλι! Είπαμε, ήθελε κάτι να παλεύει όπωσδήποτε, ήθελε νίντζα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι και θηλυκό ε; Το ροζ μαντήλι ήταν αδιαπραγμάτευτο, οπότε κατέληξε στη δεύτερη επιλογή, πειρατίνα, αλλά με μια χατζάρα να!!!

Αν συμβεί το βράδυ μπορείς να θηλάσεις ξαπλωτή. Δες εδώ τις οδηγίες της Αγλαΐας http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1398315&postcount=34

Γενικά η ξαπλωτή στάση θηλασμού είναι σωτήρια, γιατί μπορείς να ξεκουραστείς ή ακόμα και να κοιμηθείς.

Ίσως να είναι δύσκολο να την καταφέρεις τώρα που είναι ακόμα νωρίς και δεν έχετε άνεση, δοκίμασέ τη κάποια άλλη ώρα, αν καταφέρεις να ξεκλέψεις κανένα εικοσάλεπτο ύπνου όσο θα θηλάζει το μωράκι θα είναι πολύ καλό!

Αν κατά τη διάρκεια του θηλασμού το παίρνει ο ύπνος στο στήθος αλλά δεν έχει χορτάσει ακόμα, μπορείς να βοηθήσεις κάνοντας συμπιέσεις στο στήθος, δες εδώ πώς γίνονται

ώστε να του στέλνεις περισσότερο γάλα και να το ενεργοποιείς όταν λαγοκοιμάται. Όταν θα σταματάει τις θηλαστικές κινήσεις, θα περιμένεις λίγο (πχ. μετρώντας μέχρι το 5) για να το αφήσεις να ξεκουραστεί και μετά θα πιέζεις το στήθος σου με τον αντίχειρα ώστε να του στείλεις λίγο γαλατάκι. Λογικά το μωρό θα ξεκινάει πάλι θηλαστικές κινήσεις αφού το γάλα που θα έρχεται στο στόμα του το ενεργοποιεί. Όταν θα σταματάει πάλι, θα αφήνεις το στήθος για λίγο και θα πιέζεις ξανά μέχρι να ξαναρχίσει κ.ο.κ. Αν δεν ανταποκρίνεται πλέον, αλλά δεν έχει αφήσει και το στήθος, μπορείς να το αλλάξεις στήθος. Το σηκώνεις όρθιο για λίγο, ώστε να ξυπνήσει (και να ρευτεί αν θέλει) και το βάζεις στο άλλο στήθος κάνοντας τα ίδια. Αν χρειαστεί το ξανααλλάζεις.

Είναι πολύ κουραστική αυτή η φάση, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ.

sofuca σε ευχαριστω πολυ!!!!

Για μενα ειναι μεγαλη στηριξη που σας βρηκα...και ανα πασα στιγμη μου λυνεται τις αποριες μου!!!

Οντως καποια στιγμη θα δοκιμασω την ξαπλωτη...αν και εχω μεγαλο στηθος και δεν ξερω κατα ποσο θα την καταφερω!!

Τα υπολοιπα τα κανω!

Σε ευχαριστω και παλι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...