Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ναι, κυρίες και κύριοι Κατσαφά is back!!! Αντε Ελενίτσα μου, καλως ηρθες, μας ειχες λείψει :tongue: (και φτου φτου σκόρδα μη μας ξαναπέσεις παλι)!

Δε ξερω αν εσείς έχετε ομίχλη, εμεις εδω πανω στα βόρεια, είμαστε χαρά θεού και σήμερα!

Ευγενία, που χαθηκες? Εριξα και τυρακι με τις ταινίες, πουθενα εσυ... :P Ολα καλά?

Kαλημέρα!!! Το μαραφέτι δεν μου στέλνει ειδοποιήσεις τις περισσότερες φορές και σας χάνω!!!:(

Tις ταινίες που λες Αφροδιτάκι δεν τις έχω δει ακόμη αλλά είναι στα υπόψιν.

Το ΣΚ ξενυχτήσαμε γιατί κολλήσαμε τρελά με ένα γαλλικό θρίλερ το οποίο είναι άκρως εθιστικό και super spooky! http://www.imdb.com/title/tt2521668/?licb=0.37917147252223204

To θέατρο χτες "Λελα Τζελλα Κορνας και Κλεομένης" ήταν πάρα πολύ καλό και τα τραγούδια του Δεληβοριά μου άρεσαν πολύ! Να πάτε γιατί είναι και οικονομικό. Και ο Στέφανος ξετρελάθηκε.

Και στους πειρατές στο μέγαρο να πάτε είναι σουπερ υπερπαραγωγή, αν και χτες στο θέατρο γνωρισα μια μαμά εκπαιδευτικό που ανταλλάσαμε απόψεις για τις παιδικές παραστάσεις και ήταν η μόνη που μου είπε ότι δεν της άρεσε και έπεσα από τα σύννεφα γιατί για μένα είναι ότι πιο εμπνευσμένο έχω δει...φυσικά αυτή είχε 4χρονο κοριτσάκι οπότε μάλλον δεν ήταν για αυτήν.

Σοφούκα μου (((())).......(σε σκέφτομαι συχνά...δεν ξέρω τι να πω...)

Τζεν μην συγκρίνεις εμένα με την Αθηνά που είναι σχεδόν επαγγελματίας. Εγώ 2 φορές τον χρόνο με πολύ κόπο και κούραση και υπερπροσπάθεια προσπαθώ να κάνω 2 τούρτες στα καμάρια μου. Η Αθηνά και η ντου το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!

Και εγώ θέλω να πάω στον Κιχ!! (γκουχου γκουχου, το παιδί μου εννοούσα ότι θέλει να πάει ...χεχε)

Αχ, ναι και μια φιλη θεατρολόγο που εχω, μου ειπε τα καλύτερα για τους πειρατες... Αλλά για παιδάκια δημοτικού μου διευκρίνησε... Πότε να το κανονισουμε ειναι ένα θεμα και το 4*12=48 αντε βαρια 3*12=36 ειναι το αλλο θεμα... Δυστυχως μου φαινεται πολύ ακριβο για το βαλαντιο μου αυτη την εποχη... Οποτε θα προτιμήσω και γω το παρκο να λιασω τη κορμαρα μου μιας και αμα πω για τη κοιλουμπα μου θα βαλετε ασχημες ιδεες!

Ηταν και η ρουλα πεθερουλα μου εδω αυτο το ΣΚ... Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ποοοοολυ δύσκολη η σχέση νυφης-πεθερας... Τον αμέριστο θαυμασμό μου σε όλες που καταφερνετε να κρατατε καλες σχεσεις! Εμένα δυστυχως ειναι πάνω απο τις δυνάμεις μου!

Καλή εβδομάδα κοριτσάρες!

εγω θα πω μονο ενα για τη ρουλα πεθερουλα.... εκτος οτι βρηκε ταιρι (!) φετος θα ντυθει..... πειρατινα το κουριτσ!!! αχαχαχαχαχα ας ειναι κααλα εχει ξανανιωσει στα 72

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα πω μονο ενα για τη ρουλα πεθερουλα.... εκτος οτι βρηκε ταιρι (!) φετος θα ντυθει..... πειρατινα το κουριτσ!!! αχαχαχαχαχα ας ειναι κααλα εχει ξανανιωσει στα 72

Kαλά, είναι θεά!!!!! Να παίρνεις παραδείγματα Αθηνά!:tongue::tongue::tongue::tongue

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε!:-)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αθηνά!!!! Δεν έχω λόγια! Αυτά να βλέπουμε όλες μας! Υπαρχει χρόνος λοιπόν για όλα και για γκόμενους και για να μας αρέσουν οι απόκριες!

Μπράβο τη Ρούλα!

Σοφούκα γλυκειά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

χαχαχα ναι ναι κοριτσια τι να πω... εσκασε το νεο το καλοκαιρι! οι γιοι της ανετοι χαχαχαχα μια χαρα! Και το γελιο ηταν οταν το ανακοινωσε στον βαγγ, δεν του ειπε ποια η γνωμη σου του ειπε το κ το τι λες κι εσυ? και μετά ΑΝ θες τον γνωριζεις ΑΝ θες.... (δηλ εγω θα τον εχω αλλα απλα δνε θα τον δεις χαχαχαχα)

τεσπα ο κυριος ειναι αξιολογοτατος πρωην διευθυντης λυκειου κ τον λυπαμαι λιγο μιας κ ειναι ακαματρα ουτε ενα φαγακι της προκοπης δεν θα του κανει χαχαχαχα

καιτο πιο ωραιο πιο ειναι??? ε?????? ε?????/ οτνα λεμε ΘΕΑΑΑΑΑ

ειανι στη γερμανια κ θα βλεπονταο οταν ερχετια καρδιτσα.... δηλ ΓΛΙΤΩΝΕΙ και τα ρουτινιαρικα της συμβιωσης... χαχαχαχαχαχα μιλαμε ρισπεκτ!!!! ουτε υπχρεωνεται σε πλυσιμο σωβρακιου ουτε σε τιποτα!!!!

Τα χριστουγεννα ειχε παει μοναχο ο κυριος κ ρωτουσσε που να τον παει sightseeing

¨εεε για πες ρε Λακ (λακ= βαγγελης-λακης) που να τουν παου??? στο νταχαου????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Και η χημεια ελενη σε θυμαμαι που ελεγες, λιγη χημεια ποσο καλο κανει, τσιμπησε τα αντικαταθλιπτικα της κ εγινε αλλος ανθρωπος... απο αυτη την αποψη σοβαρα τη χαιρομαι.

απο την αλλη ειναι εντελως γαιδουρα σε οτι αφορα τα παιδια της κλπ κλπ που αυτη η ιστορια ειναι το,,, κερασακι χαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Είδες η χημεία?

Ξεσήκωσε και άλλα πράγματα! Μπράβο της! Και πάλι μπράβο της! και από μακριά και αγαπημένοι! Θα έχουν και τις ζήλειες τους... Δήλαδή τί τους είπε παιδιά έχω γκόμενο? Ή ένα φίλο?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

παντως εχει κ χιουμορ πηρε τηλ μια φορα κ της λεω, τι κάνετε? μου λεει καλα, εδω... με τουν γαμπρο! χαχαχαχαχαχα

Ρισπέκττττ!!!!!! Θεάαααα!!!! Παίρνε παράδειγμα Αθηνούλι!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Κανεις πλάκα ετσι???? Ειναι θεά, ειναι το πρότυπό μου!!! Καλέ αθηνουλα, μου εφτιαξες το κέφι!!!

Πες στη ρούλα σου, οταν ξαναπαει καρδιτσα να παρει και τη δικη μου ρουλα μπας και βρει κ αυτη κανα γκομενο και ξεστραβωθει... Ή μαλλον, ακόμα καλύτερα, όταν ξαναπάει καρδίτσα, πες μου να παω και γω να τη βρω, κακο δε θα μου κανει μια επαφη μαζι της... Κανένα γιό δεν έχει ο λυκειάρχης??? Εγω άλλωστε μια αδυναμία στους καρδιτσιώτες την έχω:tongue:

Και οσο για τη γαιδουριά που λες προς τα παιδιά, τελικά μάλλον εκει ειναι το κλειδι... Τα παιδιά της τα μεγαλωσε, τωρα κοιταει τη ζωη της και ουτε τα βοηθάει, αλλα ούτε φορτωμα τους γίνεται... Για φαντασου ποσο ωραια ειναι να ξερεις οτι οι γονεις περνάνε τέλεια και δεν χρειαζεται να "ζουν για σενα"... Ακουω κατι ατάκες "εμενα η μόνη μου χαρα ειστε σεις" και μου γυρίζει το μάτι... Ή ακομα καλύτερα ακούω ανθρώπους στην ηλικία μας και βάλε, που δεν τολμάνε να κανουν γιορτές μακρια απο τους γονεις γιατι οι γονεις θα "παθουν κατάθλιψη".

Κατσαφα, λες απο τη χημεια να τα επαθε? Ρε συ αθηνούλα, ρώτα τη τι ακριβώς πήρε...:rolleyes:

Σματς σμουτς!

πωωωωω Αθηνακο μου , μου εφτιαξες την μερα, την βδομαδα , τον μηνα ολα!!! ΘΕΑ η ρουλα σου!!! ρε Λακ!!!! Το επιασε το νοημα της ζωης εμεις να τα βλεπουμε αυτα!!!

χημεια χημεια!!!!!

Βρε κουριτσα , η ΛΕγκω που ειναι? εχετε κανενα νεο της? πως παει εκει στα 5αμηνα που πηγε?

χαχαχχαχαχαχα

Ασε εχουμε ριξει το γελιο με την υποθεση... νομιζω βασικα πηρε θαρρος γιατι κ μια αδερφη της ειχε φιλο αυτη ηταν διαζευγμενη χρονια, η δικια μου χηρα νομιζω 14 χρονια αν θυμαμαι καλα.

Τους ειπε οτι γνωρισα καποιον κυριος "ιετσ' για παριούλα" την καταλαβαινω απο τη μια κ μου το ειχε πει κ παλια οτι η μοναξια ειναι δυσκολη κ θα ηθελε καποιον χαχχαχαχα

Λοιπον παιδια το χαπακι το λιγουρευομαι ΤΡΕΛΑ ειχε οντως καταθλιψη αλλα εκει στα γερμανιας τα εχεις ολα τζαμπανταν κ ειχε παει σε ψυχολογο κλπ κλπ κ πηρε ενα χαπι που στο κουτι πανω εχει ενα πουλακι

χαχαχαχαχα "απο οταν πηρα του πουλααακ" νιωθω τελεια!!!

ρε το βρωμοπουλι δεν θα το βρω θα παρω 3 ντουζινες!

Οσο περι γαιδουριας συμφωνω κατα ενα μερος να εχεις ανεξαρτητη ζωη κλπ κλπ αλλα οχι κ στο αλλο ακρο... πχ ειχε εγχειριστει το παιδι της κ δεν ρωτησε τι κανει ο νικος παρα που να παω τον "κουστακι" (μπλιαξ κωστακη τον λεει!!!!!)

Και επισης οκ οσο ειναι Γερμανια ας κανει οτι θελει το οτι ερχεται ελλαδα κ περναει 3-4 μερες ΜΟΝΟ μου κανει ακομη εντυπωση... δεν τη λειπουν τα παιδια της? τα εγγονια?

Και επισης οτι οσο ειναι εδω και οι δικοι μου γονεις εχουν ζωη γιατι να φορτωνονται τα οποια δικα μας.... οταν πηγαινα στο γραφειο πχ κ ηταν εδω γιατι δεν ελεγε στη μανα μου , ειμαι εγω εδω τωρα για μπειμπισιτινγκ, ξεκουρασου μι εβδομαδα.... οοοοοχχχιι ερχοταν η μανα μου κ μαλιστα η ρουλα κοιμοταν το μεσημερι στον καναπε μπροστα της. ΗΜΑΡΤΟΝ. Και το πιο αστειο εδινε κ συμβουλες στη μανα μου χαχαχα κυρα γιαννα μου να μη κουραζεσαι να τα μεγαλωσουν μονοι τους κλπ κλπ.... μα τι λετε της ελεγε η μαμα μου για να δουλεψουν τα κραταμε κλπ κλπ (τωρα σας μιλαω 4 μηνων μωρο που δεν μπορουσες ουτε παιδικο σταθμο να το στειλεις)

τεσπα οτι κ να ειναι, το οτι ειανι μακρυα ειναι στα ΥΠΕΡ χαχαχαχαχα κ δεν μπορω να πω ειναι διακριτικότατη δεν ανακατευεται κλπ κλπ ευγενικη κλπ απλα ελεεινα τεμπελα θυμαστε με τα πουκαμισα τοτε.... χαχαχαχαχαχα δεν μπορω να σιδερωσω εχει ριγες κ με ζαλιζουν χαχαχαχαχαχαχαχ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...