Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δεν νομίζω ότι φεύγουν έτσι Αθηνούλα...

Καλύτερα να πας γιατί μπορεί να σου το γυρίσει σε καμία πνευμονία...

Εγώ αυτό που δεν αντέχω είναι που έχουν πιαστεί τα πλευρά μου και πονάω κάθε φορά που βήχω καθώς και δεν μπορώ να κάτσω, ξαπλώσω κτλ...

μεγάλη μαλακία.... Και καμία διάθεση για τίποτα...

Τον Άλεξ τον πήγες στο γιατρό? Εμάς μας είπε μετά την 5η συνεχόμενη μέρα πυρετού αλλά και πάλι αυτή η ίωση νομίζω δεν έχει μέρες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι δεν τον παω γιατι εχει καλη διαθεση ακομη και με πυρετο... ειναι ιωση εξαλλου ειμαι σιγουρη...

θα παω μια βολτα απο το γιατρο τωρα μου βουλωσε το αυτι το ενα τα ανευρα μου!!! οποτε δεν τη γλιτωνω την επισκεψη οντως στον ντοκ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλέ τσουπρες που ειστε?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αναρρώσατε?

Ωραιο πραμα το ΣΚ, ήταν το πρωτο μετα απο καιρο, χωρις ταξιδι, χωρις να δουλευω και ήταν σούπερ! Ειδα και δυο ταινιουλες, ποσο πολυ μου ειχε λειψει. Ειδα το american hustle και το her, πολύ καλα και τα δυο, αλλα το δευτερο με αγγιξε πιο πολύ!

Γκαστρουλες πως ειστε?

Χλοη, πως πάει κοριτσάκι?

Σας φιλω!

Καλημέρα!!!

Σήμερα είμαι καλύτερα... όσο απίστευτο και αν ακούγετεται, έχει υποχωρήσει λίγο ο πόνος από τα πλευρά κοιμήθηκα καλύτερα και από διάθεση το παλεύω...

Πρέπει να πάω στη γυναικολόγο αυτή τη βδομάδα... Κλείνω τις 36 βδομάδες...

Οι υπόλοιπες? Αθηνούλα συνήλθες καθόλου?

Χλόη όντως πες μας πώς είσαι? Τελικά ξέρεις τί περιμένεις? Ή είναι έκπληξη?

Σοφία εσύ πού είσαι? Πως νιώθεις?

Διαφημίσεις

ki egv synerxomai ναι... μα 2 εβδομαδες πο πο μας τσακισε ρε Ελεν! τα πρωινα παντως ακομη εχω πεσμενη διαθεση κ μια αδυναμια!

Κατα τα αλλα κι εμεις μαζεψαμε λιγο ηλιο χθες...

Επισης ηθελα απο καιρο να πω οτι ΠΑΝΤΑ πεφτω εξω με τις δασκαλες των απιδιων πρπει να το κοιταξω αχαχαχα τις κραζω σε σας στην αρχη τη χρονιας κ μετα βλεπω ποσο εξαιρετικες ειναι... η Ειρηνη πραγματικα ειναι πολυ τυχερη... εχουν τις καλυτερες απο ολα τα τμηματα κανουν φοβερη δουλεια ρε σεις... δηλ πραγματικά! μενω καγκελο καθε φορα!

Μακαρι να τις ειχα κ του χρονου δηλαδη.... Εντωμεταξυ πλεον δαιβαζει κ γραφει κανονικα κ ψιλοβαριεται ηδη τι θα την κανω του χρονου? Ειναι απο τα μεγαλυτερα στην ταξη της βεβαια, ηδη 6 χρονων...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνούλα μην αγχώνεσαι! Θα τα κάνει καλύτερα και θα διαβάζει και γρήγορα!

και θα είσαι και χαλαρή... Τελικά όλα γίνονται και αυτά που μας αγχώνουν ακόμα καλύτερα από τα άλλα.

Ωραία μέρα σήμερα!

Και ναι, κυρίες και κύριοι Κατσαφά is back!!! Αντε Ελενίτσα μου, καλως ηρθες, μας ειχες λείψει :tongue: (και φτου φτου σκόρδα μη μας ξαναπέσεις παλι)!

Δε ξερω αν εσείς έχετε ομίχλη, εμεις εδω πανω στα βόρεια, είμαστε χαρά θεού και σήμερα!

Ευγενία, που χαθηκες? Εριξα και τυρακι με τις ταινίες, πουθενα εσυ... :P Ολα καλά?

Ναι ελα ντε ακουγα για ομιλχη κ ομιχλη δεν ειδα! πρεπει να ηταν κατι τοπικο.

χαχαχα τυρακι λεει!! χαχαχαχαχαχ

Τη ευγενια θα τη δω τη κυριακη βρηκα μια προσφορα τυχαια εψαχνα για παιδικο θεατρο κ ειχε 4 ευρω του Δεληβορια, κ φολα να ειναι για 4 ευρω δεν μετανιωνω :P

Δεν το εχει απο τοι βλεπω ακομη σε προσφορα αλλα δειτε κι εδω μην εχει τιποτα της προκοπης https://cheapis.gr/deals/all/theama?gclid=CN-Iyszj17wCFeKWtAod6WgAOw

επισης θελω να παω στο μεγαρο στους πειρατες μου ειπε κ η ευγενια οτι ειναι καλό...

και στο θδρυμα θεοχαρακη εχει τον πετρο κ τον λυκο με πιάνο

κι αυτο http://www.fhw.gr/edu/other_kopernikos.html

για δειτε τιποτα να παμε αν θετε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα,

Εντάξει δεν πετάω στα σύννεφα αλλά πολύ καλύτερα...

Σήμερα θα πάω και στη γιατρό να δούμε τί προθέσεις έχει ο κύριος...

Ελπίζω προς το παρόν να μείνει εκεί που είναι γιατί ούτε κουβέρτα δεν θα έχει...

Οι υπόλοιπες τί γίνατε βρε κορίτσια... Θα το κλείσουμε το μαγαζί? ΄

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα κ απο μενα

εμεις εδω στο τρεξιμο οπως παντα!!

Εγω παλι την Ευγενια δεν την ειδα αλλα ειδα αυτα που φτιαχνει στο φβ κ μου πεσαν τα σαγονια!! βρε τι χρυσοχερες ειστε εσεις Αθηνα κ Ευγενια!!

Εμεις πηγαμε στον κεραμιδοτρεχαλο την Κυριακη πολυ ωραιο ηταν μονο το θεατρο ειναι παλιο κ μυριζε λιγο.Λ στην χαιντυ εχουμε παει του αρεσε.

Κ εμεις ψηνομαστε για μεγαρο το εχω στα προσεχως χαχαχα!!!

Ελενη πες μας τι εγινε με τον γιατρο!!!

Οντως τρομερη μερα σημερα κ χτες το ιδιο.

Εγώ που δεν έχω όρεξη να πάμε πουθενά πειράζει???

Βαριέμαι και τα θέατρα και όλα! Κανένα πάρκο θέλω να αράξω να λιάζω την κοιλάρα μου!!!!

Aυτό είναι το καλύτερο, με τέτοια λιακάδα δεν είναι να κλείνεσαι στα θέατρα, ξαμολήσου στο πάρκο και βγάλε την κοιλάρα στον ήλιο χεχε!:-)

Εμένα κορίτσια δυστυχώς παλλινδρόμησε το μωρό και απέβαλα χθες τα ξημερώματα. Για τόσο λίγο ήταν μόνο...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...