Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλώς τηνα την πέρδικα από τη Σύμη!

Πολύ χάρηκα που σε είδα Μυρτούδι σήμερα το πρωί στο σχολείο!

Κι ας έκανε και ψ@#@κρυο...

Κι εγώ ψηφίζω ποτάκι ή μπυρίτσα μόνες!!! Άντε κανονίστε! (και Μυρτώ μαζί -δες τι θα καταφέρεις με μπέμπι σιτινγκ) άντε -άντε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Χειρότερα σήμερα από χθες εγώ... Γμτ... Έχω έναν τρομερό βήχα που δεν με άφησε να κοιμηθώ και βέβαια πονάει η κοιλάρα μου! Αμάν αφού νομίζω ότι θα μου σπάσουν τα νερά από το γκούχου γκούχου... Ευτυχώς τα παιδιά λίγο καλύτερα ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνουν πυρετό και το απόγευμα για να πάνε και σχολείο αύριο...

Άφρο σε περιμένουμε να μας πεις για το γάμο! Να ζήσουν τα παιδιά, θα σε πάρω μόλις μπορέσω να λέω 2 κουβέντες χωρίς να βήχω....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Τσουπρες μου καλημέρα!

Λενιτο, τι επαθες φούλα'μ? (μου μεινε λιγο προφορα απο το χωριο). Περαστικα καλή μου. Καλα λέει το Σοφάκι, δε παιρνεις κανα ομοιο μπας κ κοψει λιγο, να μη ταλαιπωρισαι τοσο? Εχεις κ πυρετο? 'Η να δεις κανα γιατρο?

Εμεις γυρισαμε τη Δευτερα, πήγαν ολα καλα, τον παντρεψαμε και αυτον, να ζησει χαρουμενος και ευτυχισμένος ευχομαι γιατι τ'άξιζει κοριτσάκια μου... Περασαμε καλα, φαγαμε, ήπιαμε, χορεψαμε, ειδαμε κοσμο, φιλους, συγγενεις... Ωραια ηταν! Ετσι, να γινεται και τιποτα ευχαριστο, γιατι σα να μιζεριασαμε πολυ. Αντε και στα επόμενα λοιπον! Ασε που με το γαμο, ξεφυγα και λιγο με τα εργασιακά μας, και με ολο το στρες που ειχα φαει, κομπο ειχε δεθει το στομάχι μου. Ψηφιστηκε το νομοσχεδιο και κατ'αρθρο, χτες, οποτε τωρα περιμένουμε τον αγοραστή. Σιχαθηκα τους συνδικαλισμους, τι τάχα αντιδράσεις και το μονο που μου εμεινε στη τελική ειναι οτι ο καθε π@ραρας λέει οτι του κατεβει, χωρις καμια συνέπεια κ αξιοπιστία.

Α, φαγαμε και ενα γερο κουνημα προχτες τα ξημερωματα, ευτυχως ειχα στο μυαλο μου οτι ειναι μετασεισμος και κρατησα τη ψυχραιμία μου...

Μυρτουλι, καλως ηρθες. Οντως ζηλευτη η εμπειρια σου. Να μας δειξεις και φωτο γιατι εγω στο φατσοβιβλίο, πολυ δυσκολο να μπω για να τις δω. Θα βρεθουμε?

Καλα σοκ επαθα με τον Χοφμαν. Μου αρεσε παρα πολύ αυτος ο τυπος. Κριμας...

Λεγκουλίνι που εισαι χρυσό μου? Πως ειστε εσεις? Αναρρώσατε?

Καλα όλο για αρρωστους ακουω, παρακαλουσα να μην κολλησουμε τιποτα πριν το γαμο, ευτυχως τη γλιτωσαμε.

Σας φιλώ, παω να ξαναπεσω στη δουλεια γιατι μια με τις απεργίες, μια με την αδεια, μαζευτηκε το απειρο και δυστυχως δεν εχω καμια διαθεση...

Καλημέρες!

Καλώς τηνα και την άλλη ταξιδιώτισσα!

Εγώ μπορώ να πω λίγο καλύτερα είμαι, πήρα προσπάν, χθες είχα δέκατα που με τσακίσανε αλλά πήρα ντεπόν και εντάξει. Ο εφιάλτης είναι τη νύχτα που δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Τελικά πασαλειφτηκα με βιξ, έβαλα τον υγραντήρα έκανα πριν πέσω εισπνοές με υδρατμούς κάτι κοιμήθηκα.... Το βιξ κάνει πολύ δουλειά πάντως!

Με πονάει η κοιλιά μου αριστερά και δεξιά πάνω όταν βήχω και αυτό με τρελαίνει...

Ελένη, το προσπάν είναι για υγρό βήχα, για απόχρεμψη, το sootha είναι για ξηρό και πρέπει να παίνρεις με συνέπεια, όχι χθες, 3 φορές τη μέρα. Είναι λογικό να πονάς εκεί, ταλαιπωρούνται οι κοιλιακοί! Από τις 5 εγκυμοσύνες, στις 3 πήγα να γεννήσω με απαίσιο έντονο βήχα που τον είχα όλο τον τελευταίο μήνα, σε νιώθω!!!!!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Βήχας, πολύ βήχας.... Πήρα και sootha και είμαι έτοιμη να πιω μονορούφι όλο το μπουκάλι...

Στο μεταξύ έφαγα και μια φρίκη μέσα στην αυπνία μου νυχτιάτικα για 2 ώρες δεν ένιωθα το μωρό και τρελάθηκα... Κοιμόταν αυτός φαίνεται του καλού καιρού και τί έσπρωχνα, τί μπρούμυτα γύριζα, τίποτα....

Κάποια στιγμή μου έκοψε και σηκώθηκα και έφαγ αμια κουταλιά μέλι... Ε εκεί δεν άντεξε, έκανε μια μικρή και μετά πάλι σιωπή...

Τεσπάμ το τί παροξυσμός με πιάνει κάθε νύχτα είναι άλλο πράγμα... Αρλούμπες γυρνάνε στο κεφάλι μου άσχετες και περιμένω πότε θα ξαναβήξω!

Εσείς??? Όλα καλά? Αθηνούλα ανάρρωσες?

Θα έχει καλό καιρό το σκ ψήνεστε για κανένα πάρκο Κυριακή πρωί?

A, μωρε Λενιτο, τι φρικη εφαγες... Μια χαρα αραχτος ειναι ο κυριος παιδι μου, μην αγχώνεσαι!

Εγω δουλευω ΣΚ. Αν κανονισετε τιποτα για απογευματοβραδακι ειμαι μεσα, αλλιως για πρωι επικοινωνήστε με το αμόρε!

perastika κι εδω βηχας κ παλι βηχας! κ μολις αναρρωσαμε απο πυρετους ο αλεξ ποναει στο αυτι κ εχει κ λιγο πυρετο 37. χαχαχα παντως ακουω πολυ κοσμο αρρωστο χαμος γινεται!!!

Αχ ελενη εγκυμοσυνη κ βηχας παντως ειναι μεγαλο βασανο!!!!

παρε κ τον ντοκ μπας κ βοηθησει με κανα ομοιο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

re gmt πρεπει κι εγω να εχω... νιωθω αδυναμια το πρωι και παγωματα στην πλατη, ιδρωνω, κ φυσικα βηαχας με βρασιμο...

αλλα να παω τωρα μετα απο μια εβδομαδα να παρω αντιβιωσγ το σκεφτομαι , μονα τους δεν περνανε??? ειναι υποχρεωτικο αραγε?

κλεισαμε 2 εβδομαδες αρρωστοι κ ο αλεξ εχει 39 απο το σαββατο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...