Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και περαστικά στους αρρωστούληδες, μικρούς και μεγάλους! (Βάζω κι εμένα μέσα - ακόμα άρρωστη γμτ μου, πονάωωωω)

Danceme μου έβαλες ιδέες μήπως έχει και ο δικός μου καμιά έλλειψη σιδήρου γιατί τελευταία του έχει κοπεί πολύ η όρεξη και η αλήθεια είναι ότι μόνο στο 3ο μήνα επειδή είχαμε θεματάκι με αλλεργίες κάναμε μία εξέταση! Μήπως πρέπει να επιμείνω στη γιατρό να την επαναλάβουμε?

Μαρίνα, τί εννοείς, μήπως κάνατε allergy test; Αυτό δεν έχει σχέση με το σίδηρο... Ο σίδηρος θέλει γενική αιματος και φερριτίνη. Τώρα δεν ξέρω, γιατρός δεν είμαι, αν η γιατρός σας που το παρακολουθεί το παιδί δεν σας έχει πει κάτι, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς επειδή το είπα εγώ. Αν όμως δεν έτυχε να της αναφέρεις την αλλαγή στην όρεξή του ή/και ότι έγινε απότομα, καλό ήταν να της το πεις ή τέλος πάντων να της κάνεις μια ερώτηση για σίδηρο κλπ. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

)

Μαρίνα, τί εννοείς, μήπως κάνατε allergy test; Αυτό δεν έχει σχέση με το σίδηρο... Ο σίδηρος θέλει γενική αιματος και φερριτίνη. Τώρα δεν ξέρω, γιατρός δεν είμαι, αν η γιατρός σας που το παρακολουθεί το παιδί δεν σας έχει πει κάτι, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς επειδή το είπα εγώ. Αν όμως δεν έτυχε να της αναφέρεις την αλλαγή στην όρεξή του ή/και ότι έγινε απότομα, καλό ήταν να της το πεις ή τέλος πάντων να της κάνεις μια ερώτηση για σίδηρο κλπ. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα...

Γενική αίματος είχαμε κάνει για να ανακαλύψουμε την αλλεργία, δεν κάναμε allergy test! Πάντως καλύτερα να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά γιατί και οι γιατροί μερικές φορές επειδή βλέπουν αρκετά παιδάκια δε δίνουν και τόση σημασία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πριν λίγες μέρες άκουσα τον πασατέμπο και ίσως για πρώτη φορά κάθησα και το άκουσα προσεχτικά και συγκινήθηκα πάρα πολύ μου φάνηκε πολύ αγαπησιάρικο και σπαραχτικό

OJSLV1n1Htk

Λεγκωλινι!!!! Πως τα παει ο Θοδωράκος???

Μια χαρά... το χει για την πλάκα του το σαραντάρι. :cool:Τώρα έχει πάρει πονστάν και κοιμήθηκε λίγο. Περπατάμε το τρίτο 24ωρο άρα λογικά θα στρώσει.

Το έλεγα και στην Άφρο το απόγευμα, με το ντεπόν ναι μεν δεν πέφτει ο πυρετός αλλά κρατιέται σε νορμάλ επίπεδο, ενώ με το πονστάν με το που περνάει η επίδραση του έρχεται τσουνάμι και βαράει κατευθείαν σαραντάρι.

Εσύ τι φτιάνεις κοριτσάκι μου; Πως τα πας με την πεταλούδα;

Με τον χαμό δεν μίλησα και με το Τατίδιο σημερα...

Η γιουπιγιάγια που έχει χαθεί;

Διαφημίσεις

χαλόου!!

Λέγκω μου υπομονή... Άντε και από αύριο να είναι απύρετος ο Σοζορίκος!!

Εσύ είσαι καλά?

Εμείς πυρετό δεν έχουμε αλλά έχουμε μίξα πολύ ακόμα και λίγο βήχα...

Ήταν να πάμε σε κάτι γενέθλια και αν αφήσουμε τα τέκνα στη γιαγιά αλλά τελικά βαρεθήκαμε... Τελικά όσο δεν βγαίνεις τόσο βαριέσαι... Ήρθε η γιαγιά εδώ και κάτσαμε... Θα μου πείτε γιατί η τσουλουφίτσα δεν κοιμάται το βράδυ??

Καλά τώρα τελευταία δεν κοιμάται και τη μέρα πολύ αλλά αυτό δεν φαίνεται να την επηρεάζει στο βραδινό. Τώρα την έχω εδώ στο ρηλάξ... Και κοιτάει το τζάκι...Και την παίρνει ο ύπνος στο ρηλάξ και την πάμε στο κρεβάτι μετά...

Λέτε να θέλει παρέα?

Ούτε εμείς πήγαμε πουθενά σήμερα, μόνο εγώ βγήκα το πρωί με τον Αλέκο για ψώνια και βολτίτσα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κάνω ότι άσκηση μπορείς να φανταστείς!!!

Η μικρή έχει αρχίσει να μπαίνει στη λεκάνη ωστόσο δεν τη βλέπω να δραστηριοποιείται ιδιαίτερα.

Αύριο θα βγεί η Τατιάνα, έτσι δεν είναι?

899667.png226174.png

Λεγκίδιο σε 1 βδομάδα μπαίνεις στον 9ο το ξέρεις???

Κάτι ψιλιάζομαι :D

Γιαυτό κι επειδή δεν το κόβουμε να προλαβαίνουμε να βγούμε πριν τη γέννα με τα τσουνάμι ιώσεων, το χουμε ρίξει στο λαικό πρόγραμμα... ξέρεις τώρα ξηροκάρπια, ουίσκια και γαρδένιες :lol::lol::lol: Αύριο θα ακούσουμε ένα πεντάωρο κλασσική να στρωσουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...