Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλα δεν ειναι κ τοσο ευχαριστα τα νεα μου και εγκυος ΔΕΝ ειμαι χαχαχαχαχαχα αλλα ναι θελω κι εγω να σας δω πολυ! μεσα οπου πατε. Σοφια στο χαλανδρι γιατι δεν σε βολευει? μπορω να σε παρω απο μετρο.... ρωταω δηλ γιατι δε βολευει στο ψυχικο κ οχι χαλανδρι που εχει κ μετρο... αλλα κ ζωγραφου παμε κ οπου θετε

Ούτε ψυχικό με βολεύει, απλά δεν πρόσεξα ότι το είχε γράψει κι αυτό η Αφρο χεχε! Αν από το μετρό έχει βολική συγκοινωνία για μετά ή με μαζέψει κανείς τότε εντάξει!

Μυρτώ, ο χρόνος κυλάει αργά όπου κι αν είσαι χωρίς παιδιά! Περαστικά στο Ληδάκι!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Κοριτσάκια μου δε θελω να σας απογοητευσω, αλλα ο καιρος θα ειναι βροχερος όλη μερα το Σάββατο. Και την Κυριακή, και να μη βρεχει, θα ειναι ολα μουσκεμα.

Οποτε μηπως να το κανουμε βραδυνο, ανευ τεκνων? Θα βολευτειτε λετε? Εκτος αν εχετε κανα παιδότοπο στο μυαλό σας που θα βολευε, δε θα περνουσαν ασχημα κ τα παιδια και μεις πιο χαλαρες θα ήμασταν. Και θα μπορουσαμε να το καναμε Σαββατο απόγευμα, δε χρειαζεται να ειναι μερα εξω.

Σοφάκι, κριμας που δεν μπορεις.

Και επειδη το ξερω οτι εχετε αγωνια, σα ενημερωνω οτι βρηκα ενα φορεματάκι που πολύ μου αρεσε. Ενα απογευμα, οπως εφευγα απο τη δουλεια, σταματησα στη κηφισια και εχει συμπαθεστατη αγορα τωρα στις εκπτωσεις. Βεβαια μπηκα κ σε κατι ωραια μαγαζια που μου πεφτανε τα σαγονια απο τις τιμες, αλλα ειχε και πολλα σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια.

Σας φιλώ!

Άντε μπράβο! Ωραία ιδέα ο παιδότοπος....

Εγώ είχα πάει σε ένα πάρτυ προχθες στα ballons στο Χαλάνδρι και δεν ήταν άσχημα... Αν ψήνεστε.

Μπράβο Άφρο με το φόρεμα! Παπούτσια τί θα κάνουμε? Θα έρθεις να τα δεις?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα.

Ελένη, θα σε παρω πιο μετα τηλ.

Τελικα θα βρεθουμε? Εγω οπως σας ειπα προτιμώ παιδοτοπο για να ειμαστε χαλαρα, και απο καιρο και απο κυνηγητό. Ποιες θα ερθουν για να δουμε περιοχη? Εμενα με βολευει καλύτερα Σαββατο απο νωρις το απογευμα ή Κυριακή πρωι. Εσεις τι λετε?

Χτες ειχαμε συλλαλητήριο για να δειξουμε στη διοικηση, στο υπουργειο αλλα και στους υποψηφιους αγοραστες, την αντιθεσή μας στη πώληση της εταιρειας και ενω όλοι δήλωναν ενάντια στην πώληση, δεν ηρθαν ουτε οι μισοι. Και δεν ηταν απεργία να πεις οτι θα εχαναν το μεροκάματο, ηταν μια συγκεντωση αμεσως μετα τη δουλεια, απλα θα αφιέρωναν 2 ωρες απο τη ζωή τους. Απογοητευτηκα πολυ, τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλάβουμε οτι κ μεις πρεπει να κανουμε κατι? Ηρθαν ενα σωρο συνταξιούχοι και οι συναδελφοί μου ειχαν διακιολογιες του στυλ οτι θα μου βραχεί ο τραχανάς... Τοσο καλομαθημενη γενια ειμαστε και τα θελουμε όλα στο πιατο? Κρίμα...

Διαφημίσεις

ετσι ειναι δυστυχως αφροδιτακι ολοι περιμενουν να κανει καποιος αλλος αυτο που πρεπει να κανουν οι ιδιοι. δεν ηξεβολευονται για το τιποτα ,μονο οταν γινουν τα χειροτερα αρχιζουν κ βριζουν το συστημα κ την κοινωνια.

Εγω ειμαι μεσα για Σαββατο απο νωρις !!! Κυριακη πρωι εχουμε αγωνα κ το απογευμα εχω κανονισει.Για ποσο νωρις λες Αφρο μου? Κ επισης για που?

Χαπι νιου γιερ!

Τι κάνετε αγαπημένες;

Τελικά συναντηθήκατε; τί έγινε; εγώ εφημέρευα Σ και Κ είχαμε μαστόρια, γιατί άλλη μέρα δεν είχα να το κάνω... πφφφφ σιχαίνομαι τις μετακομίσεις.

Γιατί δεν βγαίνουμε για κανένα ποτό, σαν άνθρωποι, θέλω συνάντηση άνευ τεκνων.

Αφροδίτη αυτό που περιγράφεις είναι κλασικά εικονογραφημένα, όλοι σκέφτονται "ας την κάνει άλλος την επανάσταση" και μας έχουν για τα α...α τους οι τροικανοί, φούντωσα τώρα.

Και Τζένη ναι, ξέρουν να βρίζουν τους άλλους αλλά δεν κάνουν τπτ για να βελτιωθούν οι ίδιοι... το σύστημα θα αλλάξει όταν όλοι αλλάξουμε τον μικρόκοσμο μας.

Αθηνά, θέλω χοτ νέα. Αφρονταιτ ωραία νέα για το φόρεμα, μπράβο γκερλ. Αισθάνομαι ότι το έχω κάψει τλεείως, δεν πήρα χαμπάρι ότι η Αφρο είχε αλλάξει τα μαλλιά της. Καλά δεν είναι και η μοναδική ένδειξη που έχω. Η Ελένη πάντως λάμπει, φτου φτου! Θα μου πείτε πάντα λάμπει η Ελένη...

Χρειάζομαι διακοπές, διάρκειας 6-7 μηνών το λιγότερο. Σέρνω το κορμί μου από δω και από εκεί προσπαθώντας να κλείσω τρύπες σε διάφορες μλκ μεσα και έξω από το νοσοκομείο, με έχουν βάλει σε 2-3 διαγωνισμούς, άνοιξαν τα πανεπιστήμια και πρέπει να κάνουμε 1000 μαθήματα σε 2 εβδομάδες, έχω να τακτοποιήσω διαθήκες, φόρους, κλπ. Και με την περίοδο είχα τραγική αιμορραγία, έκανα υπέρηχο, μάλλον (ανάμεσα στα αίματα, πήγματα κλπ) είδαμε έναν πολυποδα που θα πρέπει να βγει πριν μου τελειώσει το αίμα.... Πφφφ

Ξέρετε κανένα ψυχολόγο γατιών; η γάτα μας είναι τρελή. Καταρχήν πρέπει να νομίζει ότι ζει σε καμιά ζούγκλα και πρέπει να κυνηγήσει θηράματα και κρύβεται και ορμάει. Αυτό κάνει. Παίρνει φόρα και ορμάει. Κάθεσαι και γράφει στο πισι και σου ορμάει. Δεν έρχεται να χαιδευτεί. Μόνο διαλύει πράγματα, ανεβαίνει παντού και κλέβει τα πάντα, χαλάει όλα τα παιχνίδια. Και τις ελάχιστες φορές που γουργουρίζει και σε ξεγελάει ότι θέλει χάδια στα 30'' σε έχει γρατζουνίσει, δαγκώσει, ορμήξει. Δεν έχω γνωρίσει πιο άτακτο και απροσάρμοστο γατί! Λέτε να φταίει η φόρμουλα;;;;; (αστείο καφεολε μπρρρρρ)

Εντάξει σεντόνι τέλος.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

μπορεις ν τη χαρισεις σε καποιον που αγαπαααααααααας πολυ χεχεχεχε ξ να μπαρεις μια αλλη χαχαχα μπρρρρρρρρρρρ

Περαστικά τατι κι εγω θελω να σας δω ανευ τεκνων.. παρασκευη κ σαβ δεν μπορω αλλα κ καθημερινη για μθα μπυριτσα μπορουμε να παμε...

αλλα η τατιανα λογικα δεν θα μπορει... για να το κανονισουμε απο τωρα κ μεχρι το πασχα κατι θα εχουμε κανει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα σας!

Ρε συ Τάτι αφού την εκπαίδευσε ο Αντρέας τη γάτα και ηρέμησε. Ρούφηξε η γάτα όλη την ενέργεια του Αντρέα γι αυτό έγινε εκείνος ζεν!

Εγώ είμαι σπίτι πια, πάω δηλαδή μόνο στη 2η δουλειά πού και πού και ο Αλεκάκος είναι άρρωστος... Πυρετούς...

Διαφημίσεις

Καλε τι παθατε, μπήκα εγώ και εξαφανίστηκατε όλες;

Χαχα Ελένη λες; Πάντως έχω μια γρατζουνιά στη μύτη. Και κουρευτηκα. Οπότε αν με δείτε να κάνετε Οοοοοοοοοοοοο....

Περαστικά στον αλεκουκο, ελπίζω να μην ειναι αυτή η αναζωπύρωση της Η1Ν1 έχει μια εβδομάδα πυρετό άκουσα....

Αθηνά φυσικά και μπορώ καθημερινές τι με πέρασες για βλαμμένο; :o α και δεν μπορώ να χαρίσω τη γάτα, αφού τη σωσαμε, τι δίδαγμα θα δώσω στα παιδιά μου, έ; Απλά θα υποφέρουμε όλοι...

Η Λεγκω έχει εξαφανιστεί το πουλακι μου θα τρέχει με τη δουλειά και τέκνα...

Μπον νουι

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γειά σας!

Γύρισα κι εγώ!

Τελικά βρεθήκατε ή όχι;

Εγώ δύσκολα θα τα καταφέρω μόνη, έχω πολλά χρεωστούμενα στο μπέιμπισίτινγκ!

Εντέλει έκατσα σχεδόν τρεις βδομάδες, πολλή δουλειά, και ΣΚ, και δεκάωρα, αλλά ήταν ωραία παρόλα αυτά και θα έλεγα ότι χαλάρωσα....

Τώρα θα προσπαθήσουμε να ξαναβρούμε όλοι τους ρυθμούς μας....

Τάτη, πως είσαι τώρα, δε μας είπες;

Το γατί το σάικο, φέρτο από δω να γνωρίσει τα δικά μου, θα κάνουνε καλή παρέα....

Άσε γιατί γύρισα και έχει αποτρελαθεί ο γάτος, μόνο στο κεφάλι μου αν κάτσει θα ηρεμήσει....ρε τι έχω πάθει....

Αύριο δε θα πάω στη δουλειά μπας και προλάβω να πλύνω κανένα ρούχο, να πάω σούπερ μάρκετ κλπ....

Σας φιλώ και ελπίζω να τα πούμε το ΣΚ που μας έρχεται....

Καλώς ήρθες! Τί ωραία! Ανανεωτική διάθεση! Θα τη βρείτε τη σειρά σας με το καλό! Εμείς ένα σκ αρρώστιας. Συνάχια, βήχες πυρετούς εγώ και ξανακύλησαν και τα παιδιά που είχαν μόνο πυρετό την προηγούμενη εβδομάδα...

Ευτυχώς ήταν εδώ ο Χαβιέ και έκανε τη νοσοκόμα! Ανάρρωση τώρα λοιπόν!

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

καλως ηρθες Μυρτουλι !! Ειδα κ φωτο στο φβ πολυ ωραιο νησακι !!! μακαρι να μπορουσα να παω καποια στιγμη ! Τι κανουν τα παιδια πως τα βρηκες ?

Ελενη μου μια απο τα ιδια!! Πεμπτη ξεκινησε ο Μητσους με λιγο πυρετο , Παρασκευη ο Νικολας κ σημερα εγω. Ο Μητσος ειναι απο το Σαββατο καλα κ ειπε να αναπληρωσει το χαμενο χρονο ( λεμε τωρα γιατι κ αρρωστος κωλο δεν εβαλε κατω) γκρεμιζοντας οτι βρισκοταν μπροστα του κ ο Νικολας σημερα ενω περιμεναμε να τελειωσει ο πυρετος αρχισε ωραιοτατη διαροια. Η κολωνα του σπιτιου μεχρι στιγμης στο υψος της αλλα ειναι θεμα χρονου να παραδωσει οπλα ... χαχαχα

Λενιω εσυ πως εισαι?

Εγώ καλά σήμερα... Πολύ καλύτερα! Χθες και το Σάββατο δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου!Περαστικά και σε σας Τζεν!

Αχ ωραία η Σύμη!

Πέθανε ο Σέυμουρ Χόφμαν! Τί κρίμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...