Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εγω μεσα για συναντησουλα Αθηνακο μου !!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα ...

Ελενακι αν εχεις αυτη την δυνατοτητα τπτε συμφωνω μαζι σου.Οσες παραπανω μερες παρεις μετα θα ειναι σε ωφελος σου. Εμας εδω δυστυχως δεν το δεχονται ειναι πολυ τυπικοι τρομαρα μας. Μια φιλη μου το εκανε ετσι κ της ηρθε πολυ καλα μετα ! Θα παρεις κ το 6 μηνο η δεν εχεις σκεφτει ακομα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα,

πήγα στη γιατρό αλλά τελικά δεν μου έγραψε πιο μετά ημερομηνία γιατί στο ΙΚΑ ζητάνε υπέρηχο...

Δεν πειράζει, θα κάτσω μετά απλά δεν έχω τελειώσει όλα τα θέματά μου εδώ οπότε θα πρέπει να έρχομαι να κλείσω και να παραδώσω.

Μέσα κι εγώ για συνάντηση, μακάρι να έχει καλό καιρό να πάμε κανένα πάρκο.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Και γω μεσα για συναντηση αυτο το ΣΚ. Για Σαββατο ή κυριακή πρωι λεμε, ε? Εκτος αν βρεχει (που το μετεο βροχες δειχνει σημερα για τοτε), οποτε θα βγουμε βραδυ μονο μαμάδες, ε????

ΣΟφάκι, πες εσυ που σε βολευει και θα το δουμε.

Τα ολ τάιμ κλάσικ, εθνικός κηπος ή ζαππειο ειναι σε όλους προσιτα φανταζομαι, αλλα κ κεινο το παρκο στη καισαριανή που ειχαμε βρεθεί μια φορα, και οι κουνιες στο Χαλανδρι μια χαρά ηταν... Ή όπου αλλου. Α, θυμηθηκα και κεινες τις ωραιες κουνιες στο ψυχικό που ειχαμε βρεθει μια φορα... Πειτε μονο να το κλεισουμε γιατι θα με φαει η περιεργεια...:):tongue:

Διαφημίσεις

Όλα αυτά που είπες με βολεύουν μια χαρά, εκτός απ' το Χαλάνδρι. Έχει και μια ωραία παιδική στου Ζωγράφου, απέναντι από την είσοδο της Φοιτητικής Εστίας στην Ούλωφ Πάλμε, περιφραγμένη, με χαλικάκι κάτω για κουβαδάκια και τραπέζια για να ακουμπήσουμε τίποτις καλούδια να μασαμπουκιάσουμε τίποτα... εχμμμ... συγνώμη για να φάνε τα παιδιά εννοούσα...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γειά σας κοριτσούδια,

καλή χρονιά!

Πως ανταπεξέρχεστε στην καταθλιπτικότερη μέρα του χρόνου. Εμένα μου τόνωσε το ηθικό μια παλιά καλή φίλη, η ΙΟΝ αμυγδάλου!

Δεν θυμάμαι αν έχω ευχηθεί στη Σοφούλα, βασικά είχα μείνει άναυδη για κανα μήνα, τώρα όμως συνήλθα! Απορώ όμως γιατί σέρνεσαι. Τς, κακομαθημένες οι σύγχρονες γυναίκες!

Αφροδιτούλι, το βρήκες τα ρούχα; Θα είσαι μια θεά στο γάμο του αδερφού;

Αθηνά κανόνισε να τους ξεφουρνίσεις τα χοτ νέα σου τώρα που λείπω κακομοίρα μου! Και γενικά τώρα βρήκατε να μου κανονίσετε συναντησούλα;

Εγώ είμαι στην ακριτική Σύμη, ωραιότατη είναι, ο χρόνος κυλάει αργάαααααα πολύ αργάααααα. Αφού, υποθετικά μιλώντας, μπορεί μια Κυριακή να πας να δουλέψεις, μετά να πας σε ταβερνείο, να φας, να πιείς καμιά εικοσαριά λίτρα τσίπουρα, να ακούσεις όλο το ελληνικό ρεπερτόριο, να τραγουδήσεις, να καταλήξεις να χορεύεις λοκομόντο, να βγεις βολτα στο λιμάνι, να πιείς καφέ και η ώρα να έχει πάει μόλις και μετά βιας 10!!!!!

Πέρα από το υποθετικό αυτό παράδειγμα, το Ληδάκι είναι άρρωστο για πρώτη φορά μέσα στη σχολική χρονιά και λείπω, έπεσε το πρώτο της δοντάκι επιτέλους και πάλι λείπω. Μμμμμμμμ.....

Αυτά τα ολίγα, σας αγαπώ και σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλε Μυρτουλι τι ωραίες υποθέσεις ειναι αυτες....

Στο γαμο του αδερφου θα ειμαι μια χοντρη κακοντυμενη θεα, γιατι δεν βρηκα τιποτε και απο τη στεναχωρια μου, όλο τρωω! Βεβαια πιο πιθανο ειναι να ερθει να με βρει αυτο, γιατι εδω ο χρονος κυλαει γρηγορα και δεν εχω προλαβει να παω για ψωνια και ουτε προβλεπεται να γινει αμεσα!

Καλα, σε ζηλευω απιστευτα με τη Συμη, τοσο που χτες βραδυ υπέθετα τι ωραια που θα ηταν να ερχομουν να σου κανω παρέα... Αλλα τελικά ουτε ως υποθεση δεν μπορεσε να σταθεί, περασε απλά στη σφαιρα του ονείρου...

Σε καταλαβαινω ομως για την ανησυχία σου και που σου λειπουν τα παιδια. Ολα μια χαρα θα ειναι ομως μωρε. Περαστικά στο Ληδάκι!

Τις θυμαμαι τις κουνιες που λες Σοφακι (πρωην ζωγραφιωτισα βλέπεις) και ναι, μια χαρα ειναι. Πειτε και οι υπολοιπες, για να το δρομολογήσουμε!

καλημερα καλημερα!

Μυρτουλα με τις περιγραφες σου μου θυμιζεις οταν παμε στο χωριο που εχουμε φαει εχουμε πιει κουτουλαμε κ δεν εχει παει 9-10 ... Περαστικα στο Ληδακι μωρε.

Εμενα κοριτσια δεν με βολευει καθολου προς τα εκει Ζωγραφου μερια αλλα αν βολευεσετ οι υπολοιπες κανονιστε δεν υπαρχει προβλημα.

Αφροδιτακι υπερβαλεις.Μια χαρα κουκλαρα θα εισαι στο γαμο του αδερφου σου !

Καλημέρα,

Καλά η Άφρο με το καινούργιο μαλλί είναι μια θεά! Οπότε και με τη φόρμα να πάει στο γάμο θα κλέψει την παράσταση!

Λοιπόν εγώ πήγα στο ΙΚΑ το οποίο είναι ρημαγμένο, δηλαδή υπήρχε μόνο μια γραμματέας η οποία μου έβαλε μια σφραγίδα και αυτό ήταν...

Είμαι στο γραφείο όμως γιατί δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμα και δεν μπορώ να φύγω έτσι...

Μέσα για όπου θέλετε το σκ... Κυριακή νομίζω είναι καλύτερα πάντως. Αν μπορείτε κι εσείς.

Μυρτώ ζηλεύω το χρόνο σου που περνάει έτσι αργά! Περαστικά στο ληδάκι! Κοίτα μήπως βρεις κανένα σπιτάκι για το καλοκαίρι! Να πάμε με το μωρό!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλα δεν ειναι κ τοσο ευχαριστα τα νεα μου και εγκυος ΔΕΝ ειμαι χαχαχαχαχαχα αλλα ναι θελω κι εγω να σας δω πολυ! μεσα οπου πατε. Σοφια στο χαλανδρι γιατι δεν σε βολευει? μπορω να σε παρω απο μετρο.... ρωταω δηλ γιατι δε βολευει στο ψυχικο κ οχι χαλανδρι που εχει κ μετρο... αλλα κ ζωγραφου παμε κ οπου θετε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κι εγώ ζηλεύω φιλενάδα που είσαι Σύμη... σκέφτομαι τη θάλασσα, τα χρωματιστά σπιτάκια στο λιμάνι, τα τσίπουρα ... τέλεια!!

περαστικά στη Λήδα. Και ο Ιάσονας είναι άρρωστος και γενικά έχει αποδεκατιστεί η τάξη. 6 παιδάκια λείπανε χθες και η δασκάλα.... :rolleyes:

Για τη συνάντηση την Κυριακή δεν μπορώ, μόνο Σαββάτο. Αλλά βεβαίως κανονίστε όποτε βολεύει τις περισσότερες. Και βράδυ για ποτάκι βολεύει επίσης... ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...