Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Thanks Σοφάκι!

Πήγες στο γιατρό? πότε είχες τελευταία περίοδο? το είδες το σπόρι?

ναι, πήγα, η τελευταία περίοδος είναι εντελώς άσχετη με την ΠΗΤ τελικά. Σύμφωνα με τη χοριακή, αλλά και τον υπέρηχο, η σύλληψη πρέπει να έγινε λίγες μέρες μετά την περίοδο!!!! Το σπόρι το είδα, είδα και μια μεγαλούτσικη αποκολλησούλα, αλλά όλα καλά!

Αρχές Αυγούστου γεννάω! Άλλο ένα λιοντάρι στην οικογένεια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πώπω! Αυγουστιάτικο!!! Σαν τον Άλεκ! Έχετε πολλά λιοντάρια?

Έπρεπε να το προσέξεις το καλοκαίρι βρε Σοφούκα! Άντε με το καλό να πάνε όλα! Χαράς το κουράγιο σου, εγώ τελείωσα με εγκυμοσύνες! Νομίζω ότι ήταν δύσκολη αυτή η τρίτη κυρίως από άποψη διάθεσης!

Εσύ πώς νιώθεις? Είσαι στα καλά σου?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Είσαι στα καλά σου?

χαχαχα, θα μπορούσε να απομονωθεί αυτή η ερώτηση!

Μια χαρά είμαι! Ψυχολογικά νομίζω τώρα όλοι είμαστε κάπως...

Λιοντάρι έχουμε τον Άγγελο! Τι να προσέξω λε από το καλοκαίρι; μια χαρά εποχή είναι! Έτσι κι αλλιώς, έχω γεννήσει σε όλες τις εποχές!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χαχαχα! Όντως μπορούν να παραποιηθούν τα λόγια μου.... Παιδί μου εσύ δεν παίζεσαι!!!! Και ρωτάω αν είσαι στα καλά σου! Πετάς! Ούτε ζέστες ούτε τίποτα! Με το καλό να φουσκώσεις και να ξεφουσκώσεις λοιπόν!

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μένα!!!

Τι κανετε γκαστρούλες και μη?

Αντε βρε Λενιτο, το εφαγες το βοδι! Σου ηρθαν μαζεμενα τα ορμονολογικά τωρα, οποτε στη λοχεία θα εισαι σούπερ!

Αντε βρε Σοφια, εισαι πολυ πάουερ! μπράβο που δεν γκρινιάζεις για τιποτα!!! Η αποκόλληση ειναι σοβαρη? Και τι κανεις, προσπαθεις να ξεκουράζεσαι? Παιρνεις ορμόνες? Περαστικά καλή μου!

Και γ@μω τα παιδια ειναι τα λιοντάρια, ετσι? Δε θέλω κουβέντες....

Εγω τρεχω και δε φτανω, δε ξερω τι θα γινει με αυτο το πραμα βρε παιδι μου, δεν πραλαβαινω ουτε τα βασικά. Και τα παιδια μου τα εχω παρατησει στο έλεος. Μονο η Δαναη πάει ρυθμική και τιποτε αλλο απο δραστηριότητα. Το καλο ειναι οτι τουλάχιστον φετος δε σκαω που δεν τα προλαβαινω, ειναι πλέον δεδομένο...

Εχω να σημειωσω οτι κουρευτηκα και και αλλαξα παντελως λουκ!

Επίσης εχω να σημειωσω οτι σε λίγες μερες παντρευεται το αδέρφι μου και γω θα παω στο γαμο με τις πιτζαμες και κυριως με τις παντοφλες. Διοτι πηγα τη Τριτη για ψωνια και θυμηθηκα ποσο πολυ το μισω αυτο το πραμα (δλδ να πηγαινω για ψωνια) κ ειδικα οταν ειναι να αγορασεις ρουχα που θα φορεσεις 1-2 φορες. Εννοιεται οτι δεν βρηκα τιποτα και πρεπει να ξαναπάω αλλα δεν ξερω που... Δεν ειμαι να τριγυρνάω στο αγνωστο, θολώνω παντελώς!

Ελεν, πως παει η Δημητρα? Της περασε καθόλου?

Σας φιλώ γλυκα!!!

Καλημέρα κόρες! Χρόνια πολλά και καλή χρόνια!

Σας έχασα το ομολογώ!

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! Εύχομαι να είστε όλες καλά και οι εγκυούλες μας να έχουν έναν υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης.

Αφροδίτη στην ίδια φάση με γάμου αδερφού ήμουν με σένα πριν λίγους μήνες και είχα θολώσει, όλα ήταν πάνω μου χάλια...τελικά κατέληξα στην anna riska που ειχει 50% εκπτωση και πολυ συμπαθητικα φορεματάκια στην Ερμού. Κοίτα και εκεί καθώς και σε ένα πολύ ωραίο μαγαζάκι με κυριλε φορεματάκια που βρήκα όμως εκ των υστέρων στην Λ. Ηρακλείου στην Νέα Ιωνία. Κουράγιο θα τα καταφέρεις! (πολύ μανίκι να ψωνίζεις τέτοια ρε γμτ...χάθηκε να αγοράζαμε ένα τζινάκι δηλαδή;:P)

afrodith να δεις κ raxevsky συνηθως εχουν λιγο μεγαλιστικα αλλα μεσα βρισκεις κ νεανικα ακ εχουν καλες τιμες πια... εγω θα σας τα πω τα νεα μου απο κοντα βαριεμαι να γραφω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!!

Αφροδιτακι με το καλο! η ωρα η καλη να ειναι στο αδερφακι σου!

Εγω στις βαφτισεις των παιδιων που ειχα παρει πιο καλο φορεμα αλλα μην φανταστεις τιποτα φορτωμενο κλπ στην Ν.Ιωνια πηγα .Ενω στις βιτρινες φαινεται οτι εχουν κυριλε με στρας κλπ μεσα βρισκεις κ νορμαλ φορεματα.απλα χωρις τιποτα πανω απλα σε πιο καλο υφασμα να το πω. Κ εγω το μισω απιστευτα βαριεμαι κουραζομαι.

Ελενακι γυριζεις δουλεια τωρα η αρχισε η αδεια τοκετου? Πωωω περασε ο καιρος για εμας που ειμαστε εξω απο το χορο φυσικα !!! Πως ειναι η κοιλιτσα μεγαλωνει?

Σοφακι εσυ πως πας?

Αντε χαθηκαμε βρε κοριτσια ερημωσε το καφενεδακι μας.

Εμεις οπως τα ξερατε, τρεξιμο κ αγιος ο Θεος....Ο μικρος ηταν λιγο αρρωστος το ΣΚ αλλα τωρα μια χαρα.Με την ομιλια του ακομα ειμαστε πολυ πισω κ η αληθεια ειναι πως εχω αρχισει να ανησυχω... Ο Μητσος κατσικι δεν αλλαζει ....

Ναι μαρη Αθηνα αν περιμενουμε να σε δουμε απο κοντα τα νεα σου δεν θα ειναι νεα θα ειναι περσινα ξινα σταφυλια!! Πως πας με τις τουρτιτσες βλεπω στο φβ ζωγραφιζεις!!!!

Μπονζούρ! Τί έγινε ξαφνικά δεν είναι η ελένικατ η τελευταία που έχει γράψει...

Άφρο πότε είναι ο γάμος? Έχει ένα ωραίο μαγαζί στα Βριλήσσια με πολύ ωραία πράγματα τα οποία είναι τσιμπητερά αλλά είναι εκπτώσεις και θα τα ξαναβάλεις. Από εκεί που είχα πάρει εκείνο το μαύρο μπλουζοφόρεμα θυμάσαι? Αν θες να σου πω....

Κατά τα άλλα, εγώ έρχομαι ακόμα δουλειά, θα πάω σήμερα στη γιατρό αν είναι να μου γράψει το χαρτί για την άδεια. Μακάρι να μπορέσει να μυου γράψει τέλος του μήνα για να προλάβω να τελειώσω τις δουλειές μου...

Θα τις ακούσω πάλι για τα κιλά!

Τεσπά, τί άλλο? Η κοιλιά μεγαλώνει, αλλά δεν το βάζω κάτω... Δεν έχω και αυτά τα πετρώματα οπότε πετάω!

Αθηνά σκοπεύεις να συναντηθούμε σύντομα? Γιατί έτσι? Τί έπαθες? Είναι λερωμένα τα χέρια σου?

Διαφημίσεις

Ελενη γιατι να μην μπορεσει να σου το γραψει αυτες οι ημερομηνιες ειναι στανταρ ετσι δεν ειναι? νομιζω 53 μερες πριν την ΠΗΤ.Σιγουρα θα ειναι πριν το τελος του μηνα γιατι κ εγω στο Μητσο που ειχα ΠΗΤ 15/3 σταματησα γυρω στις 20 Γεναρη την δουλεια.

Ναι καλέ θελω λεπτομέριες και για αυτο στα βριλήσσια και για όλα αυτα που λέτε στη Νεα Ιωνία γιατι με βολέυει να πεταχτω μια μερα εκει.

Ο Γαμος ειναι 2 Φλεβάρη και θελω να παω πιο νωρις να βοηθήσω. Πρεπει να ξεμπερδευω αμεσα με το ντυσιμοτέτοιο ομως γιατι ειναι εκπτωσεις και ηδη δεν βρισκεις τιποτα.

Ελεν, τι εννοεις οτι εχει λερωμένα χερια η Αθηνα???

κ εγω δεν το καταλαβα Αφρο αλλα ντραπηκα να ρωτησω!! χαχαχα

Αααα γρηγορα ο γαμος ε? Στην Ν.Ιωνια εγω ειχα παει στην Ηρακλειου ηταν νομιζω λιγο πριν το εμπορικο. Φανταζομαι πως θες κατι καλο αλλα οχι επισημο.

εχει κ ραξεβσκυ στοκ αλλα συνηθως χαζομαρες βαζουν

xaxaxa τρελες...

κοριτσακια να κανονισουμε να βρεθουμε μην χανομαστε... τι λετε να πουμε απο τωρα για το επομενο σκ? εχω να σας πω πολλα που δεν λεγονται δημοσιως.

οι τουρτες ενταξει μην νομιζετε οι περισσοτερες ειναι για το σοι χαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...