Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα,καλη βδομαδα να εχουμε..καλο σ-κ περασαμε,με τον υπνο εχω κατι θεματα,αλλα θα λυθουν κ αυτα,το ζητησα απτον αη Βασιλη!!!χο χο χο!!!

Αφρο ποιο ειναι το αλλο φορουμ;;φιλια....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα, τωρα βλεπω τα μνμ που ειχα γραψει και ειναι αλλα αντι αλλων. Σας εγραφα απο το κιν γ@μω τη τεχνολογία μου!

Τι κανετε κοριτσακια μου? Εγω επεστρεψα στη δουλεια, ώ τι χαρά!

Καλε γκαστρούλα, ποια εισαι, εμφανίσου!!! Ποιες ειναι οι στανταρ, Χλόη, Κατσαφιτο, Σοφία. Καλα παμε, μπραβο μας!

Είδες που λέγαμε ότι θα γινόταν καφέ μπαρ το καφέ μας επιστρέφει στα συνηθισμένα... Άντε και σε λίγο θα αρχίσουμε τις βυζοσκατογαλατούπνοσυζητήσεις!!! Πολλά μωρά το 2014!

Καλώς επιστρέψατε, Άφρο!

Ποιά θα μας λύσει το μυστήριο της γκαστρούλας?

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα και επιστρέφω πάλι 13!!!!

Και την Πέμπτη φεύγουμε για Νάουσα! Μακάρι να έχει κανένα χιόνι!

Ευτυχώς ο Χαβιέ βρήκε σήμερα τα σκέητμπορντ που ζήτησε ο Αλέκος από τον Άη Βασίλη.... Οπότε τελείωσε και αυτό!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλέ, παρανόησις!!!!

Δεν υπάρχει άλλη γκαστρούλα (προς το παρόν πάντα!) απλά ερμήνευσα τις τάσεις και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές πλέον τρίτεκνες κλπ που, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να πιάσουν καμιά σκυτάλη! Θεωρητικά πάντα μιλούσα χεχε! Αμέσως, στο μυστήριο το μυαλό σας!

Κοριτσάκια μου καλά, με το καλό να μας μπει ο νέος έτος! Να έχετε ό,τι επιθυμείτε εσείς και οι οικογένειές σας και πάντα, υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αφου εκανα ποδαρικό στην δουλειά, να κάνω ποδαρικό και στο καφε!!!!

:D ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ! :D

Πολλές αγκαλίες και φιλιά, σε καθε μια σας ξεχωριστα: Λεγκουιν, Κατσαφίτο, Μυρτούλι, Τατιάνα, Μαριλού, Αθηνά, Ελίζα, Σοφάκι, Τόνια, Μαιρούλα, Τζενούλα, Ευγενία, συμπεθέρα, Αναστασία, αλλά και στα κορίτσια μας που δεν πολυμπαινουν, αλλα τα σκεφτομαστε και τα αγαπάμε- Βασσούλα, Ντανσεμ, Ντουντούκα, Γιούπιους, Θεοδώρα, Μαρίνα, ντιες, νταφίδιο και δεν ξερω ποια μπορεί να ξεχνάω αυτή τη στιγμή. Τις καλύτερες ευχές μου κοριτσάρες μου, να χαιρομαστε όλες μας τις οικογενειές μας, να μας χαιρονται και αυτες, και ιδιαιτερα στις γκαστρούλες μας να εχουν τελεια εγκυμοσύνη, υπεροχο τοκετο και γερα μωράκια.

Α, και μην ξεχνάτε: απο σήμερα ξεκινάει και η ανάπτυξη!!!

:D

Διαφημίσεις

Άντε καλή ανάπτυξη λοιπόν!

Καλή χρονιά, να είναι ένας τέλειος χρόνος, να ξελευθερωθούμε γρήγορα και εύκολα και να κοιμηθούμε! Προνοώ εγώ...

Ό,τι επιθυμείτε κοριτσάκια, α ναι καλά τα παιδιά μας, εμείς, οι "ήρωές" μας και οι οικογένειες μας!

καλημερα και καλη χρονια σε ολους! χρονια πολλα σε εορταζοντες και μη! μπραβο αφροδιτουλι ολους μας θυμηθηκες!(πιστευω...) με το καλο να ρθουν και αυτη την χρονια και αλλα υγιη μωρα...!

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημερα κοριτσακια καλη χρονια να εχουμε!

Τι κανετε πως περασατε? Εμεις πηγαμε Ευβοια Χριστουγεννα, Πρωτοχρονια εδω κ τωρα αυριο θα παμε εκδρομουλα ανεφ τεκνων.Ενα αγχος το εχω για τον μικρο να δω πως θα τα παει αποψε με την μαμυ μου γιατι δεν τον εχω ξανα αφησει αλλα ελπιζω να το ξεπερασω...

Κατα τα αλλα τελειωσε κ η αδεια κ απο σημερα γραφειο κ παλι ....

Σοφια καταλαβα καλα παε για το 6ο??? Καλα κουραγια κοροτσακι με το καλο!!! Γερο παιδακι να ειναι!!

κατσαφιτο κ Μαιρουλα κ εσεις καλη λευτερια να εχετε!!

Χρονια πολλα κ σε ολους οσους γιρταζανε,Βασουλα,Στεφανια,Ευγενια κ Στεφανος! Οτι καλυτερο για ολους.

Διαφημίσεις

Φου,φου,ενα,δυο,ενα,δυο..με ακουει κανεις;;;παει,ερημωσε το στεκι...Χρονια ππλλα στους Φανηδες,στους Γιαννηδες κ στους λοιπους εορταζοντες των ημερων.Ροζι,να χαιρεσαι το κοπελι σου!!Λεγκω σιδηροκεφαλη!!!Ξεκινησες δουλεια;;για πες,τι λεει;;;

Καλη αρχη κ παλι στα σχολιαρουδια μας.

Καληνυχτα...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλημέρα σας!

τί κάνετε τσούπρες?

Εμείς γυρίσαμε από την όμορφη Νάουσα, περάσαμε πολύ ωραία, βολτάραμε, φάγαμε και ήπιαμε πολύ κρασί!

Είχα όλη την εβδομάδα άδεια και πραγματικά μαζί με την εκδρομή έχω χορτάσει τα παιδιά! Πάω τα παίρνω από το σχολείο, τρώμε μαζί, έχουμε χρόνο να χαζέψουμε, δεν με πιάνουν τόσο εύκολα τα νεύρα μου!!!

Εσείς? Χλοίτσα? Τί λέει η κοιλιά? Εμένα όλο και μεγαλώνει! Πότε περιμένεις εσύ? Κατά το τέλος Μαρτίου?

Οι άλλες πού είστε? Λέγκω, μπες να μας πεις για τη δουλειά! Πες μας κανένα σκηνικό στο υπέροχο ΙΚΑ!

μα τι γίνατε όλες?

Εντάξει μόνο η μυρτώ δικαιολογείται που ετοιμάζεται για ταξίδι στη Σύμη!

Λοιπόν θέλω κάτι επείγον γι αυτό μπείτε να μου δώσετε τα φώτα σας.

η αδερφή μου η εξυπνούλα έπαθε μάλλον μαστίτιδα... Στον 9ο μήνα θηλασμού!!!

Πονάει, είναι κόκκινο το στήθος και καίει και νιώθει σαν να έχει πυρετό αλλά δεν έχει ακόμα.

Της είπε η γυναικολόγος να πάρει ceclor αν αύριο κάνει πυρετό ή επιδεινωθεί.

Εδώ δεν λέγαμε κάτι για κάτι αλοιφές ή αυτό είναι μόνο για τον candida? Τα έχω μπλέξει? Κανένα τζουμάνι έχουμε?

Ελένη, για τη μαστίτιδα, από το σάιτ του Παπαβέντση http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1/ :

"Πως αντιμετωπίζεται η μαστίτιδα;

Οι βασικές αρχές είναι να βελτιώσουμε την απομάκρυνση του γάλακτος από την περιοχή που πάσχει και να διορθώσουμε πιθανά λάθη στο θηλασμό όπως αναφέρθηκαν παραπάνω.

Η μητέρα χρειάζεται να βρει περισσότερο χρόνο για ανάπαυση και ύπνο. Απαιτείται περισσότερη υποστήριξη από τον περίγυρό της.

Η μητέρα πρέπει να θηλάζει το μωρό της συχνά και να αποφεύγει μεγάλα μεσοδιαστήματα ανάμεσα στα γεύματα. Εάν εργάζεται, θα πρέπει να πάρει αναρρωτική άδεια, ώστε να ξεκουραστεί στο κρεβάτι θηλάζοντας το μωρό της.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. Οδηγίες όπως η διακοπή του θηλασμού και το δέσιμο του στήθους δίνονται ακόμα δυστυχώς από επαγγελματίες υγείας. Πρόκειται για οδηγίες που χειροτερεύουν τη μαστίτιδα, καταστρέφουν το θηλασμό και δεν έχουν καμία επιστημονική βάση.

Η λεχώνα μπορεί τοποθετήσει ζεστή κομπρέσσα στο σημείο του πόνου ή να κάνει ζεστό ντούς λίγο πριν θηλάσει. Μετά το θηλασμό, κρύα κομπρέσσα μπορεί να ανακουφίσει.

Σε κάποιες γυναίκες βοηθάει να ξεκινήσουν το θηλασμό από το στήθος που δεν πονάει. Με τον τρόπο αυτό ενεργοποιούνται οι ορμόνες χωρίς την ανασταλτική επίδραση του πόνου και αυξάνεται η ροή γάλακτος. Έπειτα από λίγο η λεχώνα αλλάζει στήθος και προσφέρει εκείνο με τη μαστίτιδα.

Χρήσιμο είναι το παιδί να τοποθετείται στο στήθος σε ποικίλες στάσεις, ώστε να παροχετεύονται όλες οι περιοχές του στήθους. Αναζητήστε σωστές οδηγίες από ειδικό γαλουχίας.

Οι λεχώνες με μαστίτιδα πρέπει να παίρνουν άφοβα απλά αναλγητικά φάρμακα όπως παρακεταμόλη (Depon, Panadol), μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη (Ponstan, Algofren, Mesulid). Αυτά επιτρέπονται σε μητέρες που θηλάζουν. Είναι απαράδεκτο επαγγελματίες υγείας να απαγορεύουν την αντιμετώπιση του πόνου σε λεχώνα, χωρίς κανένα επιστημονικό λόγο.

Αντιβίωση απαιτείται να λάβει η μητέρα που:

Έχει σοβαρά συμπτώματα.

Δεν εμφανίζει βελτίωση με τα παραπάνω μέτρα μετά από 24 ώρες βελτιωμένης απομάκρυνσης γάλακτος.

Έχει πληγωμένη και μολυσμένη θηλή.

Είναι σημαντικό ωστόσο να τονίσουμε ότι αντιβιοτικά δεν κάνουν τίποτα από μόνα τους, εάν δεν αυξήσουμε τη συχνότητα του θηλασμού και δε βγει το γάλα από το επώδυνο σημείο του στήθους."

Να βάζει το μωρό με το σαγόνι προς το σημείο που πονάει για να αδειάζει καλά το στήθος, ζεστή κομπρέσα πριν το θηλασμό και κρύα μετά και πολλή ξεκούραση.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...