Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου! Χρονια πολλα σε εορταοντες και μη... ! καλα χριστουγεννα να εχουμε ολοι μας! σημερα σε ειδα θεωδωρα στην tv μαζι με το μαγουλο...εσεις εισασταν ε; φιλια πολλα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά χριστούγεννα κοριτσάκια... χρόνια καλά σε όλους!

Μαιρούλα μου οι άσπρες μέρες είναι μπροστά σας, πλέον μόνο καλά πράγματα να σας συμβαίνουν κοριτσάρα μου :-)

Σοφούκι με το καλό το νέο σπορίδιο. Απο δω και πέρα νομίζω ότι αν δεν προστεθούν νέα μέλη θα είσαι η μόνη που θα κάνεις τέτοιες ανακοινώσεις χαχαχαχα

Εγώ εφτά του μήνα ξεκινάω πεντάμηνο στο ικα παγκρατίου και έχω χαρεί παααααρα πολύ!!!

Εχθές είπαμε με τα πιτσιρίκια της γειτονιάς τα κάλαντα και είχε πλάκα. Η μυρσίνη πρώτη και καλύτερη

Αφροδιτάκο να περάσετε πολύ πολύ όμορφα.

Λενιώ δεν θα φύγετε τελικά; Κοιτα να ξεκουράζεσε καθόλου... θα σε ξεζουμίσουν λίγο πριν σταματήσεις

Τόνια μου πως πας με τα πιτσιρικάκια σου; Βρήκατε ρυθμούς; Εγώ συνεχίζω ώρες ώρες να πελαγώνω δεν σας το κρύβω

Αναστασία μου τι κάνουν τα αστεράκια σου, ξεπεράσατε ότι προβλήματα είχατε χαρά μου;

Αααα ξεκίνησε η μυρσινούμπα παιδικό, όχι βέβαια σε εκείτο το κάτεργο που είχε πάει αλλά σε ένα φτηνό ιδιωτικό στον καρέα. Ρε κοριτσια δεν έκλαψε ούτε μία φορά, με χαμόγελο πηγαίνει με χαμόγελο γυρνάει. μου είπε βέβαια όταν την ρώτησα ότι θέλει να είναι με τη μαμά αλλά της είπα ότι πρέπει να πηγαίνει για λίγες ώρες για να πάω δουλειά και μετά θα γυρνάω κοντά της και δεν μου ξαναπαραπονέθηκε. Να πάω να τις πλακώσω τις γκιοσες στον παλιο βρεφικό που μου μουρλάνανε το παιδάκι μου; Τα παιδάκια που μείνανε σκέφτομαι και με πιάνει η καρδιά μου ρε γμτ

Xρόνια πολλά στις Τζενούλες για εχθές και στους Χρήστους-Χριστίνες σήμερα!

Χρόνια πολλά σε όλες κορίτσια!

Λέγκω, πολύ ευχάριστα τα νέα με τη δουλειά! Καλή αρχή! Μπράβο και στη Μυρσινούλα! (Επιτέλους προσαρμόστηκε κι η Αριστού στον παιδικό, μια χαρά τα πάει τώρα, βέβαια κρατάμε πισινή γιατί κλείνουνε τώρα 2 εβδομάδες για τις γιορτές και μαζί με τις δασκάλες, ζητήσαμε από τον Άι-Βασίλη για τον καινούριο χρόνο να μην ξαναχρειαστή φτου κι απ' την αρχή η Αριστού προσαρμογή χεχε!)

Ελένη, πότε σταματάς εσύ τη δουλειά; Και τόσο πολύ χώσιμο χριστουγεννιάτικα;

Λεπτομέρειες δεν έχω να σας πω, ακόμα δεν έχω πάει στη γιατρό, με το νέο έτος, αν είναι θα σας πω τότε!

Λεγκουίν, μην αυταπατάσαι, υπάρχουν εδώ μερικές μερικές (ονόματα δεν λέμε!) που τις έχω πάρει μαζί μου στην καταστροφή και ακολουθούν κατά πόδας χαχα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που γιορτάζουν αυτές τις μέρες!!

Βλέπω υπήρξαν ανακοινώσεις!!! Σοφούκα, να μην στα ξαναλέω!! Εύγε!!

Λέγκω, σούπερ η μικρή! Δεν ήξερα τις λεπτομέριες του παλιού παιδικού, αλλά κρίμα να ζουν τόσο άσχημες καταστάσεις τόσο μικρά σπορίδια!! Ευτυχώς που περνάει τώρα τόσο καλά! Και με το καλό να πας στη δουλειά!!

Ελένη, ζόρικα τα πράγματα να δουλεύεις τέτοιες μέρες και ειδικά έγκυος με την κοιλιά στο στόμα! Υπομονή! Θα περάσει και αυτό!

Αφροδίτη, πήγες τελικά Καρδίτσα! Καλά να περάσετε!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Χρονια καλα κ πολλα!!Νσ χαιρομαστε τις οικογενειες μας,να ναι καλα τα παιδακια μας,οι δυναμεις μας,η υπομονη μας...Ροζι να χαιρεσαι το Μανο,Τζενακι κ συ το Στεφανακο για αυριο.φιλουθκια!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κοριτσάρες μου!!! Να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας!

Σοφούκα μας εξέπληξες πάλι! Με το καλό κοριτσάρα μου!!!!:D

Λέγκω μου μπράβο με τη δουλειά, με το καλό να ξεκινήσεις! Μπράβο και στη Μυρσινούμπα την γλυκούλα!

Χρόνια πολλά στον Στεφανάκο! Τζενη να τον χαίρεστε!:)

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά! Να είμαστε όλοι καλά! Να χαιρόμαστε και αυτούς που γιορτάζουν!

Ρόζυ μήπως είσαι εσύ που ακολουθείς κατά πόδας τη Σοφία?

Γραφείο και σήμερα, και αύριο... Ευτυχώς πήγα για γιόγκα και συνήλθα λίγο... Θέλω να γεννήσω, γέρασα για τέτοια... Δεν βολεύομαι, ξήνομαι, και δεν έχω και πολύ καλή διάθεση...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χρονια πολλα κ στη Στεφανι της Βασως!Βασουλι να τη χαιρεστε,καλοχρονη κ γερη!!Λενιω,σα να βιαζεσαι κομματι!εχεις ακομα δρομο κοπελια!!!μεσα Μαρτη γεννας;;λες να παει για το θηλυκο η Ροζυ;;;εμεις το πετυχαμε με την τριτη,στοπ τωρα,ε Λεγκω;;;;

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Κορίτσια, εγώ το έχω σφραγίσει το σύστημα! Μετά από 3 καισαρικές θα ήταν πολύ ρίσκο! Άστε τα κορίτσια ας τα κάνουν άλλες! Θα τις πάρω έτοιμες που λένε!! Βέβαια όταν συναντιούνται οι συννυφάδες τι θα λένε για μένα... ωχ,ωχ,ωχ!! χαχαχαχαχα

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Χα χα χα Ρόζυ ωραία τα λες!!!! Θα σε υπερασπίζονται οι γιοί σου ρε! κουβέντα δεν θα σηκώνουν...

Πάλι γραφείο και η διάθεσή μου είναι χάλια.... Και όλος ο κόσμος βγαίνει έξω για βόλτες.... με αποτέλεσμα ούτε να περπατήσεις δεν μπορείς...

Κατσε να σκεφτω ποια μπαινει κ στο αλλο φορουμ κ μπορει να ειναι εγκυος... Αθηνα; αλλα δυο εχεις εσυ... Ποια βρε παιδια; μπαβο βρε κοριτσια παντως που κανετε παιδακια, μπραβο σας.

Χρονια πολλα σε ολους κ στο μανο κ στο στεφανο κ τη στεφανια κ στους μη :tongue:εορταζοντες.

Εμεις γυριζουμε αθηνα, δε μπορω να πω οτι περασα καλα, αλλα δε γ@μεις; εχουμε κ αλλες μερες μπροστα μας εστω κ αν δουλευουμε!

Σας φιλω γλυκα.:)

΄Αντε καλό ταξίδι Άφρο...

Ελπίζω να μη χρειαστεί να έρθουμε και αύριο...

Μα αυτές τις μέρες με πιάνει μια απέχθεια... Πάω να ψωνίσω και δεν μου αρέσει τίποτα και γίνεται και χαμός και είναι και το ότι πρέπει να πάρεις κάτι και ουφ...

Αφήστε μην συνεχίσω γιατί είμαι για να σας βάλω στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.!

Μόνο βασιλόπιτα θέλω να φτιάξω για να τη φάω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...