Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα φιλεναδες!

Μου λείπετε πολυ. Δε μου ειναι πολυ εύκολο να μπαίνω.

Εδω πολυ χιόνι παιδια! Και ξεκίνησε νωρίς νωρίς! Πήραμε snow pants για τα παιδια, γιατί είχαν ξεπαγιασει. Ειναι και που η Μονή διασκέδαση εδω το χειμώνα ειναι το παιχνίδι στο χιόνι, οπότε ήταν απαραίτητα.

Η Νεφελη παει σχολειο κανονικά και της αρέσει πολυ! ΄Τι σου λει η δασκάλα σου; Τη ρωτάω, Μήπως καταλαβαίνω και τίποτα; Μου λέει Χαχαχαχ! Χτες όμως μας τραγούδησε ολόκληρο το jingle bells! Εχει μάθει και να μετράει, και να λέει και μερικές λεξούλες. Μαθαίνει και τον Απόλλωνα.

Γνώρισα και τη μαία μου πριν δυο βδομάδες, και ειναι σούπερ! Ακούσαμε και καρδούλα με στηθοσκοπιο! Δεν υπάρχει πιο γλυκός ήχος! Είμαι τρέλα ερωτευμένη με το ζουζουνακι!

Από δουλειά τίποτα ακόμα, και γενικά έχουμε μερικές δυσκολίες αλλα το παλεύουμε.

Χτες πήρα κ την προσωρινή άδεια οδήγησης. Αλλα πρεπει να περιμένω ένα χρόνο για να δώσω για την κανονική.

Μαριλου μου, πόσο ζηλεύω που έπαιξες σε παράσταση, αχ θέλω κι εγώ. Είμαι σίγουρη θα ήσουν υπέροχη.

Τονια εχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ θα θυμώνω με τη δασκάλα. Μην σε παίρνει από κάτω όμως. Υπομονή κοριτσάκι. Σιγά σιγά πιστεύω θα βελτιώνεται η κατάσταση. Εύχομαι ολα καλά να πανε.

Ελενιτσα μου, μην άγχωνεσαι με τα κιλά. Έχουν κόλλημα στην Ελλάδα μ΄αυτο! Κι εμένα η μαία, στον Απόλλωνα όλο να προσέχω μου έλεγε. Και ήμουν σα σκουλήκι που κατάπιε καρπούζι.

Σας φιλώ όλες όλες, πολυ πολυ πολυ πολυ!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Γεια σου βρε Μαιρουλα!!!τι κανετε μωλε;;ακουσες το μπεμπακι;;ωραια που ειναι,πραγματι...θα γεννησεις παλι σπιτι;;καλα θυμαμαθ,τον Απολλωνα δεν ειχες γεμνησει σπιτι;;ειναι πολυ σουπερ που σε

εμπνεει η μαια!!ολα καλα θα πανε,,θα ερθει κ η δουλεια,υπομονη θελει,σε ολα..κ γω πρεπει να κουλαρω λιγο,εχω φρικαρει..η δασκαλα χτες που πηγα μου ειπε απο μονη της οτι βρηκε λυση,θα παει η μαμα ενος εκ των τριων ταραξιων που ειναι εκπαιδευτικος,αν καταλαβα καλα,να τους απασχολησει οσο θα γινεται η προβα...μαλλον το σκεφτηκε εκ των υστερων οτι ειπε μλκ κ το κανονισε..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γεια σου βρε Μαιρούλα μου! πολύ χαίρομαι που κατάφερςε και μπήκες και μας είπες τα νέα σου!

Όλα θα φτιάξουν καρδιά μου, φτάνει να είστε αισιόδοξοι και το μπεμπόνι θα σας φέρει τύχη! :)

Γεια σας βρε κορίτσια! Τι μου κάνετε;

Μαιρούλα πολύ ευχάριστα τα νέα για τη μαία, και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους σιγά σιγά! Πολλά φιλιά!

Τις ευχές μου και στους εορτάζοντες των ημερών, είναι πολλοί και δεν πρόλαβα να ευχηθώ καθόλου!

Ακολουθεί σπόιλερ.....

Είπα να γράψω χαικού, μα μ' έπιασε ζαλάδα

γι' αυτό θαρρώ καλύτερα να γράψω μαντινάδα!

χοχοχοχο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Κατσε γιατι με έπιασε εμένα ζαλαδα........ ΣΟΦΙΑ????????????????

Πρωτοχρονιά περιμένουμε οχι πρωταπριλιά ετσι? :D:D:D:D

Συγχαρητήρια βρε κοριτσαρα, μπραβο σου και παλι μπραβο σου, να πανε όλα τελεια!!!

Παω να ξεσοκαριστω λιγο κ θα επανελθω...

Ελα βρε Χλοιτσα, ηθελα να σου πω ποσο χαρηκα που μπηκες και μας εγραψες, αλλα τα χασα με τα νεα του Σοφακίου!

Σιγα σιγα, ολα θα πανε καλά, ειναι σημαντικό που της αρεσει και της Νεφελης το σχολείο! Μπραβο και για τη μαια, αντε θα εχεις και καλύτερη εμπειρια απο τοκετο στον καναδα, ε?

Φιλούρες σουπερ ντουπερ φιλενάδες μου!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Τί κάνετε? Ξεκουράζεστε? Εγώ δουλεύω, και το σκ, και αύριο και και και!!!!

Η κοιλιά μου θα με φάει, σε λίγο θα φάει και εσάς!

Να δούμε πού θα πάει...

Να μην πω καλά Χριστούγεννα εεε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ωραιο χωσιμο λενιτο... κουραγιο βρε κοριτσι! Πολλα φιλια στη κοιλάρα! Εμ, παιδαρο εχει μεσα, θελει την ανεσή του ο κύριος!

Εγω παλι καθομαι, περασα ενα σκ απόλυτης ρεκλας και το κατευχαριστηθηκα! Ενιωθα λίγο τυψεις που δεν κανονιζα τιποτα μιας και ηταν ευκαιρία, αλλα τις ξεπερασα!

Εχω και τον Αγγελο μαζι, ο οποιος μου πριν λίγο μου ελεγε οτι του εχει λειψει ο αλεκος και θελει να τον δει! Του εφτιαξε και μια καρτουλα μάλιστα!

Εμεις αυριο απογευματοβραδακι θα παμε στα πεθερικά στη καρδιτσούλα, ελπιζω να μη το μετιανιωσουμε που φευγουμε!

Έφυγα, παω να παρω κ τη Δαναίτσα τωρα!

Σας φιλώ!

Άντε Άφρο, να περάσετε καλά! Καλό ταξίδι να έχετε! Ωραία θα είναι και πάνω, θα βγείτε θα κρεπαλιάσετε όλα! και μετά και λίγο σπίτι...

Σοφάκι έλα να μας πεις τις λεπτομέρειες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα, να τα πουμε?

Εγω ειμαι σπιτι σημερα, τα ακουσα γυρω στις 5000 φορές μεχρι στιγμής. Εχω και τα ανηψια μου και ειναι ενας κανονικός παιδιότοπος με αρωμα Παιδων, μιας και ολα ειναι ολα αρρωστουλικα, το ενα πυρετο, το αλλο εμετους και τα αλλα δυο βηχακο... Ελαφρα όμως ολα ευτυχως!

Α, σημερα γιορτάζετε Ευγενοτζετζενες μου? Να σας χαιρομαστε και μεις κ οι οικογενειες σας, πολύχρονες και ευτυχισμένες!

Χρονια πολλα σε ολους μας κοπελίες μου, ευτυχισμενα Χριστουγεννα σας ευχομαι όπως τα επιθυμει η καθεμιά σας!

Φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...