Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρες!

γιατί ωρε κορίτσια ή μάλλον κε αντμινιστράτορα δεν παίρνω ειδοποιήσεις; :mad:

βλέπω πολύ πολυλογία και συμμετοχή ..... :rolleyes:

αχχχ πάει το καφενεδάκι μας....

εγώ να σας πω κορίτσια βρίσκομαι σε οργασμό δημιουργικότητας (μουαχαχαχαχα) και επιτέλους μετά από (δεν θυμάμαι κι εγώ πόσα χρόνια) συμμετέχω σε παράσταση (ουάου!) Μία και μοναδική όμως ε; μη μου λέτε μετά μα μου σου του :rolleyes: και η παράσταση είναι σήμερα ε; για να μην ξεχνιόμαστε...

Θα κάνουμε τις γριες στο Βαριετέ χειρουργείου στο Δυναμό (εκέι που γίνονται οι παραστάσεις τσίρκο)

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι....:lol::lol::lol:

Αυτά με τα καλλιτεχνικά....

Ο Ιασονάκος λείπει μαζί με τον μπαμπά του εκδρομή στα Τρίκαλα από χθες. Θα επιστρέψει σήμερα. ¨ηταν κι αυτός άρρωστος τη βδομάδα που πέρασε και φοβηθήκαμε κάποια στιγμή για μηνιγγίτιδα γιατί είχε πέσει σε λήθαργο με 39,3 πυρετό και δεν ήθελε να σηκωθεί καθόλου.... Τον βούτηξα λοιπόν και τον έκανα μπάνιο του έδωσα και τριπλή δόση ντεπόν (κατόπιν συννενόησης με την παιδίατρο) και ευτυχώς συνήλθε και επανήλθε και η καρδιά μας στους φυσιολογικούς ρυθμούς.

Κι εγώ έπαιρνα καθημερινώς τα μαθήματα απ'το σχολείο για κατς απ (όπως είπε και η Κατσαφα)

Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να μη σας ζάλισα κουρίτσα μ'...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα ωραιααααα χθες ηταν κ το εχασα μαριλου...

για τα υπολοια τα εχω δοκιμασει ολα ηρεμια, ξε η ρεμια, μονο ουλτρεξ δεν δοκιμασα...

τεσπα μπριδ ιν μπριδ αουτ, εφιαλτικο το σκ δεν το συζητω μεσα κι εξω απο το σπιτι να ανοιξει η γη να με καταπιει ηθελα!

Παω να μαγειρεψω γιατι ο βλαξ εφαιξε χθες γιουβαραλακι α και μειναν ξεχασμνεα εξω ολο το βραδυ, κ σιγα χειμωνιατικο τι θα παθουν αλλα επειδη ηταν αυγοκομμενο, αυγο κ λεμονακι το φοβηθηκα, εχει κ λιγη διαρροια.... και θα της φταιξω τωρα μια μακαροναδα να της παω στο σχολειο το μεσημερι... γενικα δεν εχω διαθεση ποτε θα ερθει το κρισταμς σπιριτ??? ε? οεο?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Οσο για τα μπισκοτακια κλπ, τωρα θα παμε καποια μερα στο σταντ της φλογας στο γκαζι, αλλα δνε ξερω ποτε... μαλλον θα τα παμε τελικα στο γουδι που ειναι η φλογα να τα πανε αυτοι οποτε νομιζουν... πηγαμε στο χριστοδουλειο ορφανοτροφειο, στο Ελιζα (φρικη......... κακοποιημενα παιδια σεξουαλικα ΕΩΣ 7 ετων... και 2 ετων , και μωρα........ Χριστε μου τα τερατα!!!) και στην Πιστη, τωρα φτιαχνουμε κι ενα χωριο με σπιτακια να το παμε στο αμαλια φλεμινγκ κατι θα κανουν εκει για να μαζεψουν χρηματα για αγορα μαστογραφου! (μα ελεος! ) και τελος μου εχει μεινει η τουρτα για τη γιορτουλα στα παιδακια της φλογας ελπιζω να κανω κατι ομορφο να χαρουν!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερούδια σας!

Μα τί ωραία βρε Μαριλού! Εγώ δεν ήξερα ότι ήσουν ηθοποιός! Και γιατί δεν μας το είπες νωρίτερα να κανονίσουμε όλες οι καφετζούδες να έρθουμε???? Εεεε???

Παλιοίωση αυτή, πολύ υψηλός πυρετός και ότνα ανέβαινε όντως ήταν στα πατώματα τα παιδιά!

Αθηνούλα τί έγινε παιδί μου? Νομίζω ότι χρειάζεσαι ένα μπρέηκ... Κάτι να κάνεις για σένα. Πάρε τίποτα φίλες σου και πήγαινε κανένα σκ καμιά βόλτα, έξοδο, καφέ? Θες να σε πάρω εγώ?

Να πάμε στην πλατεία να τα πιούμε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μπα Λενακι εγω μαι χαρα ειμαι, την Ειρηνη ομως ευχαριστως να την επαιρνες για κανακαφεδάκι! χαχαχαχα για κανα μηνα δηλαδή!!!

Εντάξει φάση είναι θα περάσει τι να πω!!!

Σημερα θα παω θεατράκι πάντω που ειχα πολυ καιρο...

λενε οτι ειναι πολυ καλό και ειναι μονο σημερα κ αυριο

http://www.bios.gr/events/1010/

ψηθειτε! κιε γω σηεμρα το κανονισα, εν μεσω μαγειρεματος και εχω να φτιαξω σπιτι (ειλικρινα δεν εχεις που να πατησεις) να παω μαρουσι, να παω σχολεια, να τα παω τζουντο να ερθουν οι γονεις το απογευμα και μετα.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

αχ Αθηνουλα μου, ποσο σε καταλαβαινω...και εδω ενα σ-κ δραμα...και εδω κ αρκετο καιρο ολα τα σ-κ ετσι ειναι..αρχιζω να κλαταρω κ δε μαρεσει...ο μικρος μιμειται το μεγαλο,ειναι απιστευτο νευροσπασμα κ γινεταξ της πο%@....σημερα το αποκορυφωμα:ρωταω τβ δασκαλα του κων.,χαλια,μου λεει,πεφτει κατω,κανει φασαρια,ενοχλει τα παιδια...στο τελος μου ζητησε να μην τον παω την παρασκευη σχολειο για να κανει μια προβα της προκοπης λεει..μονο τα κλαμματα που δεν εβαλα..μονο της ειπα οτι θεωρω πως δεν ειναι λυση αυτη και τσατιστηκε κ ανεβηκαν οι τονοι...δεν ειπα τπτ,εφυγα σα βρεγμενη γατα..τα μπηξα στο δρομο..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

αυτα ειναι τα χειροτερα δυστυχως...

Καλα Τονια εγω θα τα παιρνα πολυ ασχημα αν μου ελεγε κατι τετοιο.... ειλικρινα ομως.Κ εννοειται οτι θα τον πηγαινα! Στο χερι της ειναι να τον φερει στα νερα της κ να κανεις οσες προβες της προκοπης θελει. ....

Κοριτσια στο θεμα της παιδειας νομιζω πως οτι τους εχει συμβει λογω κρισης πανω στα παιδια το ξεσπανε κ πολυ τα εχω παρει .... Οχι ολοι βεβαια αλοιμονο κ οχι συμφωνω με περικοπες κλπ .... Αλλα ειμαι της γνωμης πως οταν κανω μια δουλεια η την κανω σωστα η να μην την κανω καθολου ...

Αθηνακο καλα εκανες κ θα πας θεατρο να ξελαμπικαρεις λιγακι !! Μου αρεσει που εχεις αμφιβολιες κ για την τουρτα, αφου θα ζωγραφισεις παλι!!!

Οσο γι ατο θεμα της ειρηνης ειλικρινα δεν ξερω τι να πω. Τα παιδια μας ειναι αβυσσος ....

Μαριλλνακι πρεπε να μας το πεις βρε κοριτσι νωριτερα να ρθουμε να σε καμαρωσουμε γριουλα!!! Κ αλλη μια φορα αν θυμαμαι καλα παλι κατι κανονιζες για γριες ε? καρναβαλι κατι τετοιο μαζι με Μυρτω??? Τι λαχταρα που πηρατε με τον ιασωνα πωωωω ? Τωρα πως ειναι το παιδι?συνηλθε ?

Εγκυουλα πως πας ???

Τα Χριστουγεννα τι θα κανετε ? Θα ειστε εδω η θα φυγετε ολες? ΕΜεις θα φυγουμε για τα Χριστουγεννα αλλα Πρωτοχρονια θα ειμαστε εδω κ μετα των Φωτων μαλλον θα φυγουμε παλι .

Τζενακι μου δε θελω να ανοιξω πολεμο,πανω στο παιδι θα βγει αυτη η ενταση.εχει κ τα δικια της,δε λεω,αλλα δεν ειναι αντιδεοντολογικο;επειδη εχει ιδιαιτεροτητα,θα αρχισουμε να το αποκλειουμε το παιδι;;η αληθεια ειναι οτι δεν υποφερεται ο Κ.ωρες ωρες...και ειναι πολλες αυτες οι ωρες..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

αυτο λεω κ εγω Τονια μου, ειναι σωστο δηλαδη να βαλει το παιδι στο περιθωριο?κ με αυτη τρην τακτικη θα διορθωθει η κατασταση?

Συμφωνω οτι δεν πρεπει να βγει τιποτα πανω στο παιδι ... κινητρα ομως πρεπει η δασκαλα του να του δωσει οχι απορριψη...

Διαφημίσεις

Α, καλα μπήκε το κριστμας σπίριτ με τα όλα του... Και μην τσιμπατε στις διαφημήσεις οτι το κριστμας σπιριτ ειναι ευχάριστο, μια σκετη μελαγχολία ειναι τις περισσότερες φορές! Και ειδικα αυτο οτι τελειωνει ο χρονος φερνει μπόλικη πίεση μαζι!

Τονια μου, και μενα μου φανηκε ζορικο αυτο που ειπε η δασκαλα... Προφανως ζοριζεται πολυ κ αυτη, αλλα δεν φτανεις σε σημειο να το πεις αυτο το πραμα, ειδικα στη μανα του παιδιού... Αντι να το συζητησει να δει τι μπορειτε να κανετε μαζι, για να μην ζοριζεται κ αυτή κ το παιδι και συ και οι συμμαθητές του, αυτη εβαλε προτεραιοτητα την προβα??? Που να χεσω μέσα σε αυτες τις γιορτες πια... Εχουν γινει αυτοσκοπός!!!

Και εχεις απολυτο δικιο, να μην της πας κοντρα, ρωτα την ηρεμα μπας και τη βαλεις στο φιλότιμο να κανει σωστά τη δουλεία της... Ειχες πει, οτι τον Κων/νο τον βλεπουν και καποιοι πιο εξιδεικευμενοι, αυτοι τι λένε, πως πρεπει να αντιμετωπίζεται τις ώρες "που δεν υποφέρεται" όπως λες?

Γαλατούλα μου, μπραβο που τα κάνεις όλα αυτα, ειλικρινά μπραβο σου! Να εχεις δυναμη να προσφέρεις οσο πιο πολύ μπορεις κοριτσαρα!

Μαριλου, πως πήγε, για πες? Την επόμενη να ενημερώσεις εγκαιρως κυρια μου!!!

Απο τη Χλόη εχουμε κανα νέο?

Τι αλλο να σας πω... Επηξα απιστευτα τον προηγουμενο μηνα, πολυ δουλεια, πολυ πίεση, τωρα με εχει πιασει και μελαγχολία, αλλα απο αυριο ξεκιναω αδεια. Θα φυγουμε 3-4 μερουλες εκει στα χριστουγεννα, αλλα μετα θα ειμαστε εδω γιατι δουλευω. Τι λετε θα καταφερουμε να βρεθουμε κανα βράδυ κοπελιές για ποτο, τωρα πριν γεννησει η κατσαφά? Το ΣΚ αναμεσα στις γιορτες ίσως? 'Η αυτό?

Σας φιλώ

Καλημέρα!

Μέσα για το ποτάκι κορίτσια!

Η παράσταση πήγε περίφημα. Το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό, πολύ κέφι και το διασκεδάσαμε πραγματικά! Μετά από χρόνια που είχα να "ανεβώ στο σανίδι" το καταχάρηκα κουρίτσια μου! Παλιά ήμουν λίγο χεσμεντέν, έτρεμα, έχανα τα λόγια μου, αυτή τη φορά ένιωσα σαν παιδάκι που έπαιζε

Αθηνούλα μου μπράβο για τη χαρά που προσφέρεις στα παιδάκια. Κι όταν κάνετε πάλι μπαζάρ ειδοποία!

Καλημέρα!

για να μπούμε στο κλίμα δεν στέλνετε καμία συνταγή για μελομακάρονα? Αθηνά εσύ δεν είχες βάλει μία η οποία ήταν πολύ εύκολη?

Και τίποτα άλλο εύκολο και γρήγορο που μπορεί να γίνει ενώ δουλεύουμε από μόνο του?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

χαχαχαχα αχ δεν θυμαμαι αν ειναι ευκολη

αλλα ειναι ωραία, δεν ειανι αυτα τα βαρθα του ζαχαροπλαστειου θα ψαξω εδω ν δεν τη βραω θα σας τη γραψω σε λιγακι...

Τονια ((((())))))

eNeap2.pngTSzHp3.png

ψψψψψ

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1342977&postcount=18843

και παρατηρησεις

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1368631&postcount=18987

εγω φετος αγορασα παντως απο μια φιλη μου χαχαχαχα βαριεμαι αργοτερα ισω ςκανω ετσι για το καλό

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...