Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά αφού δεν μιλάτε θα μονολογήσω μόνη μου...

Περάσαμε ένα σούπερ οικογενειακό σαββατοκύριακο γιατί ο Άλεκ ήταν άρρωστος και δενβγήκαμε καθόλου. Ωραία ήταν δεν μπορώ να πω, απλά ο κακομοίρης μάλλον έπαθε και στοματίτιδα από την ίωση και δεν μπορεί να φάει.

Κατά τα άλλα όλα καλά, φουσκώνει η κοιλιά και αύριο έχω την υπέροχη εμπειρία της καμπύλης ζαχάρου. Και μετά γιορτή Φίφης.

Σας είπα ότι ο Χαβιέ είναι συνέχεια εδώ και ή που θα σφαχτούμε ή θα αγαπηθούμε... Τί να πω...

Χρόνια πολλά στην Αννούλα την ομορφούλα!

Στο γραφείο ξεκινάει το χριστουγεννιάτικο πήξιμο, καλή πρωτοχρονιά θα ξεμπερδέψουμε... Να δούμε αν θα μπορέσουμε να πάμε καμιά εκδρομή μετά!

Αυτά εσείς τί σχέδια έχετε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Για να δω άμα βάλω φωνή θα εμφανιστεί κανείς;

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΕΝΙΜΠΑΝΤΙ ΧΙΑΡ;;;;;;;

Τι κάνετε;

Εγώ πήγα μετά τη δουλειά να αγοράσω Αθηνομπισκότα και είχαν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!

Οποία θλίψις, οποία συντριβή!

Παιδιά τι κρύο, μπρρρρρ, ωραίο να δουλεύεις σε κτίριο χωρίς θέρμανση και χωρίς πορτοπαράθυρα! Μου φαίνεται θα αρχίσω να κουβαλάω θερμοφόρα!!!

Τι κάνετε εσείς;

Ελένη πότε θα δω παιδί μου τη κοιλιά σου; Πω, πω, έφτασες τις 26 βδομάδες κιόλας;

Μαριλένα, είδες δεν είπα τίποτα για το ταξιδάκι σου, κυρία! Αααααααχ......

Άντε, εμφανιστείτε. Τώρα γιατί μετά θα λιποθυμίσω!

Θα κάνω τεμενάδες!!! Μυρτώωωω τί κάνεις;;; Ήρθες εσύ και ια έρθουν όλες τώρα! Μπορεί να αλλάξει και σελίδα! Κάτι είδα από Αθηνά στο φέις.. Αύριο θα είσαι Αθηνά; Αλέκος στοματίτιδα μετά τον πυρετό... Έχετε καμιά συμβουλή; 4 μέρα αύριο απών! Και κρούσμα μηνιγγίτιδας στο σχολείο Φιφης. Χωρίς ανησυχία όμως, το παιδάκι είναι καλά!!

'Ωχου το Αλεκάκι, πακέτο.....

Σιγά μην αλλάξουμε σελίδα, σε κανένα χρόνο ίσως μ'αυτούς τους ρυθμούς!

Συγνώμη, αυτό που βγαίνει στη λέξη ''αύριο'' που έγραψες μόνο εγώ το βλέπω;

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Ελενη περαστικα στον Αλεκο!! Καπου ειχα διαβασει για πλυσεις με σοδονερο/ξιδονερο. Ο γιατρος τι σας ειπε?

Σε εμας παλι εχουν αρρωστησει στην διπλανη αιθουσα τα μισα παιδιακια απο στρεπτοκοκο...

Διαφημίσεις

Κάνει πλύσεις με χαμομήλι και σόδα ο κακομοίρης! Και δεν του αρέσει.. Αλλά είναι συνεπής. Στο μεταξύ πρέπει να κάνουμε και κειπ απ στο σχολείο.. Παίρνουμε μαθήματα κάθε μέρα και διαβάζουμε κιόλας!

Τί βλέπεις βρε Μυρτώ στο αύριο? ότι δεν υπάρχει αύριο?

αααα σας είπα ότι πήγα στη γυναικολόγο και αρχίσαμε πάλι με τα κιλά? Έχω πάρει 9.. ε ωραία κάθε φορά τα ίδια... Τσαντίστηκα γιατί δεν μιλήσαμε για τίποτα άλλο...

Τεσπά, χθες έκανα και την υπέροχη καμπύλη...

γιατι βρε Λενιω τι κακο εχουν τα 9 κιλα στο μηνα σου? Νομιζω ειναι μια χαρα , εξαλλου σε ξερει κ απο τις προηγουμενες εκγυμοσυνες πως εισαι ατομο που προσεχεις κ δεν ξεφευγεις !! ελεος πια!!!

Ελενη υπαρχει κ ομοιο για τη στοματιτιδα... ειχε δωσει τον αλεξ (δεν δινει ευκολα αλλα επεμενα γιατι υπεφερε ο καημενος! )

Περαστικα του να ειναι!!! Μιλησα με τη μυρτου επι ευκαιριας μπισκοτων και πολυ χαρηκα, θα ελεγα να βρισκομασταν ααλλ που κ πως το βλεπω δυσκολο να συντονιστουμε τεσπα...

εμεις γενικοτερα απο διαθεση λιγο πεσιμο, μαλωσνουμε καθε μερα ΟΛΗ μερα με την ειρηνη εχει απιστευτη αντιδραστικοτητα κ παλι, αντιμιλαει εχει νευρα νευρα νευρα και μονο νευρα κι μας γραφει πατοκορφα..... και αλλα πολλα ψυχαναγκαστικά και κολληματα τα ιδια παντελάκη μου δηλ και ακομη χειροτερα! καθε μερας ειναι ενας ατελειωτος αγωνας τελευταια!

ο αλεξ μια χαρα... κουλλ.... τι τραβαει ο ερμος να ακουσει συνεχει φωνες!

παει κ στο σχολειο του κ τρελενεται του αρεσει πολυ... μου ζητησε να κοιμαται εκει τα μεσηεμρια στο μαγικο σπιτακι (παγματι ειναι τελεια ειναι σε σοφιτα με λυλινη στεγη τα κρεβατακια φανταστικα...

τον αφησα και λεω να το καθιερωσω, γιατι κοιμουνται 1 με 3, οσο δηλ θα κοιμοταν σπιτι και ετσι γλυτωνει να βγει στο κρυο 2 επιπλεον φορες, ασε που εκει εχουν θερμανση....τον παιρνω κ παμε κατευθεινα να παρουμε Ειρηνη...

αφου ειναι υπνος και του αρεσει, δεν ειναι οτι κουραζεται επιπλεον... πηγα τον πηρα χθελ με κοκκινο μαγουλακι τσιτα και απολαμβανα γιαουρτι με μελι για απογευματινο χαχαχαχα

Τωρα πως κ παλι δεν προλαβαινω να κανω δουλειες κ το σπιτι είναι να μην πω , δεν ξερω! παντως πολυ περιεργη αισθηση να μην εχω τα μικρά σπιτι... (ενταξει σπανια γιατι ολο κ καποιο αρρωστο ειναι! )

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά πήγα σήμερα στο Σύνταγμα μπας και αλλά είχε το χαμόγελο του παιδιού...

Την άλλη φορά να μας πεις.

Κι εγώ τον ρώτησα για όμοιο αλλά είπε τίποτα... Τεσπα, τρώει τουλάχιστον και οπότε δεν πειράζει. Εξάλλου τη φάγαμε τη βδομάδα!

Για τα κιλά δεν συζητάω, τα έχω πάρει!!! Και αν κάνω γυμναστική! Οι γιατροί λένε αυτά που πρέπει να πούνε... Έτσι μου έρχεται να ξαναπάω στον 9ο!

Αθηνά, θυμάσαι κι εγώ για τον Αλέκο τί έλεγα... Την είδα λίγο αλλιώς κι εγώ και ο Χαβιέ και δεν θυμώναμε, ούτε εκνευριζόμασταν... Το έχω πάρει με το καλό και όσες φορές θέλω να τονίσω, μαλώσω, το κάνω με ήρεμο τρόπο, πολύ αυστηρά και αφήνω το περιθώριο σε αυτόν να αποφασίσει αν τελικά θέλει ή όχι να κάνει αυτό που του απαγορεύω κτλ...

Δηλαδή θέλω να πω ότι πρώτα εμείς πρέπει να χαλαρώσουμε... Και πολλά από τα θέματά τους μπορεί να προέρχονται από τη δική μας συμπεριφορά!

Το ιδιο κ εμεις με τον Μητσο. Μονο με το καλο αλλιως χειροτερα ειναι ... ενταξει σε εσχατες περιπτωσεις θα πεσει κ μια φωνη αλλα σε γενικες γραμμες ναι οσο ειματσε εμεις χαλαροι κ ηρεμοι ειναι κ αυτα νομιζω ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...