Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλημερα!

Τι κανετε κοριτσακια ?

Λεγκουλι αν σου ξαναερθει να πας να κανεις ορμονικες εξετασεις, θα σου πει κ ο /η γιατρος σου.

Για πειτε για κανα θεατρο για το ΣΚ ,εχετε δει τιποτα της προκοπης?

Εμας μας ειπε χτες η δασκαλα πως στο διπλανο τμημα ειχαν κροσματα ψειρας.περιττο να σας πω πως ηδη εχει αρχισει απο το φοβο μου κ με πιανει φαγουρα.Για πειτε καμια λοσιον να του βαζω προληπτικα γιατι αν κολλησω ψειρες οιμεεεε....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια μου!

Δεν προλαβαίνω να μπω αυτές τις μέρες, τρέχω και δε φτάνω. Και μάλλον τις περισσότερες ώρες δεν τρέχω, απλά κάνω ανούσια πράγματα. Πχ αδειάζω τις γεμάτες βαλίτσες και τις γεμίζω με άλλα πράγματα :lol: Είναι πολλά τα πράγματά μας και δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω μαζί. Επίσης δεν ξέρω τι να κάνω μ'αυτά που αφήνω εδώ. Πρέπει κάπως να τα πακετάρω κι αυτά όλα και να τα βάλω στην αποθήκη. Στη δε αποθήκη γίνεται χαμοςςς!!

Σας φιλώ και πάω να ξαναδιάσω/γεμίσω μερικές βαλίτσες :mrgreen:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Τυχερούλα! Εγώ την έχω στο πρόγραμμα γιατί συμμετέχουν δύο φίλοι μου που εκτιμώ πολύ. Ο Άγγελος Αγγέλου στη μουσική (Ο κόσμος ανάποδα και ο μικρός Κοπέρνικος) και ένας από τους ηθοποιούς -ο Γιάννης Δρακόπουλος.

Μόλις άρχισε πάντως..

DPYUp2.png EYukp3.png

Μαρία μου πως πάει με το μάζεμα; Είσαι κοριτσάκι μου καθόλου ενθουσιασμένη; Με τα βιογραφικά που έλεγες έχεις καμια απάντηση;

Μ'αυτά και μ'αυτά δεν βρεθήκαμε... Πότε φεύγεις;

Εμεις με τον Αγγέλου είδαμε τον κύριο κιχ και το μαγικό κουτί... ενώ είναι παράσταση που μπορεί να την δει πιτσιρίκι από δύο χρονών γέλασαμε και η μεγάλη πάρα πολύ περασα μια πολύ διασκεδαστική ώρα. Δεν το συζητάω για το οφθαλμόλουτρο στους κοιλιακούς του ελευθερίου χαχαχαχα Χάαααρμα οφθαλμών

Αντε ευγενάκο να το δεις να μας πεις εντυπώσεις!

Λέγκω και εγώ είδαι με τον Στεφ τον κύριο κιχ στο youtube όμως!!! Φοβερός!!!!

Κοιλιακοί ποιανού; παίζει και σε αυτην εδώ την καιρνούργιο ο κύριος;;; :P

Ελίζα ωραία χαίρομαι που λέτε καλά λόγια γιατι αυτά που αναφέρεις μου αρέσουν και μένα. Άντε ελάτε αυτην την Κυριακή να σας δούμε!

Λεει οτι είναι από 5 ετών, ελπίζω να μπορεί να το παρακολουθήσει ο Στέφανος.

Διαφημίσεις

χαχαχα Ελίζα τώρα είδα ποιος είναι ο Δρακοπουλος! ο αγαπημένος μου τύπος απο τα σφηνάκια, μου προκαλεί το γέλιο χωρίς καν να μιλήσει, απίστευτος!

εδιτ=ok είδα και τον ελευθερίου....γκουχου γκουχου :P

Κοριτσάκια μου, αύριο 10 ή ώρα πετάμε.

Από την άλλη βδομάδα θα τα λέμε από Καναδά.

Σας αγαπώ όλες πολύ και θα μου λείψετε. Πολλά πολλά φιλιά σε σας και στα ζουζούνια σας.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...