Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια κι από εδώ! Χρόνια πολλά στους Σπύρους και τις Σπυριδούλες! Γιορτάζει και η Pipi έτσι δεν είναι? Χρόνια πολλά λοιπόν κοριτσάκι, να διατηρήσεις την παιδικότητά σου και να μεγαλώνεις μαζί με τα παιδάκια σου! Εϊναι κι αυτή μικρό πιπίνι τι να κάνουμε!

Λεγκουλίνι πώς πάει ο Θοδωρίκος? Ψήθηκε ο κακομοίρης! Μιλήσατε καθόλου με παιδίατρο?

Κανένα νέο από τη Φελινοοικογένεια?

Χτες πήγα με μία συνάδελφο θέατρο μετά από πολύυυυυ καιρό (ουάου!!!) και φοβήθηκαν φαίνεται μη γεννοβολήσω εκεί με τέτοια κοιλιά που έχω κάνει, μας είχαν στα όπα-όπα και μας έβαλαν και μπροστά-μπροστά! Η παράσταση ομολογώ μου φάνηκε μάλλον αδιάφορη, είδαμε το Κορίτσια Ημερολογίου! Τέσπα από το τίποτα καλό είναι κι αυτό, ο στόχος είναι πριν γεννήσω να πάω σε ακόμα μία παράσταση τουλάχιστον!

Σας έχω ξαναπεί ότι αγχώνομαι απίστευτα όταν διαβάζω για την εισαγωγή των στερεών? Και μόνο η ιδέα ότι πρέπει να το ξαναπεράσουμε αυτό...εύχομαι μόνο η μπουμπού να είναι πιο φαγανή κι εσείς που πια έχετε εντριφήσει στο θέμα να μας κάνετε ένα ιδιαίτερο με τη Μυρτώ με τα best of! Danceme μου έβαλες ιδέες μήπως έχει και ο δικός μου καμιά έλλειψη σιδήρου γιατί τελευταία του έχει κοπεί πολύ η όρεξη και η αλήθεια είναι ότι μόνο στο 3ο μήνα επειδή είχαμε θεματάκι με αλλεργίες κάναμε μία εξέταση! Μήπως πρέπει να επιμείνω στη γιατρό να την επαναλάβουμε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα! Μαρίνα εσείς να το δείτε με το σίδηρο γιατί περάσατε πολλές ιώσεις!

Στην τεχνοπολη θα πάτε?

Kαλημέρα!

Εμείς το σκεφτόμαστε αλλά ακούσαμε για βροχές το μεσημέρι και ειμαστε διστακτικοι...

Διαφημίσεις

Καλημερα μικρές μου βασιλόπιτες (εχθές έφτιαξα μια κατα κάποιο τρόπο βασιλόπιτα γιατι θα έσκαγα αν δεν την έκανα... είμαι πολύ λιχούδα... βέβαια πήρα σε έξαλλη κατάσταση την Άφρο να μου δώσει τα φώτα της γιατί ήμουν έτοιμη να την πετάξω απ'το παράθυρο)

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο στο γλυκό μου Πιπινελάκι!!! Να χαίρεται τα αστεράκια της:D

Το βράδυ ήταν δύσκολο με χαμηλότερο πυρετο το 38,7... κοιμηθήκανε κανα μισάωρο το βράδυ και κατά τις εφτά το πρωί μέχρι τις εννιά που πλέον τα είχαμε φτύσει και οι τρεις :rolleyes: Τώρα με το πονστάν έχει συνέλθει αλλά με το που θα περάσει το τετράωρο θα σπάσει πάλι τα καντράν.

Τέσπα δεν είναι κάτι να μας ανησυχεί γιατί τέτοιες θερμοκρασίες πιάνει απλα ταλαιπωριέται ο χαζοβιολάκος.

Στον πυρετό παραμιλούσε το βράδυ και φωναζε τη Δανάη :lol:... Νανάη που είναι Νανάη;

Μιλήσαμε με το Τατάκι στις δώδεκα το βράδυ... θήλαζε τον σκατούλη. Ύστερα από περιγραφή της γέννας ένα θέλω να πω... Θέλω κι εγώ Χαααααααααααααασ! Κατα τ'αλλα μου ακούστηκε μια χαρα... νούμερο όπως πάντα (:tongue:) και ο μικρός πρέπει να είναι κούκλος!!! Άντε όποια μη άρρωστη πάει να μας βάλει να δούμε φωτό γιατί θα σκάσω μέχρι να τον δω...

Σχετικά με την εισαγωγή στις στερεές εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου. Ο Θοδωρής μέχρι τον χρόνο θηλαζε και έτρωγε μόνο τραχανα με γιαούρτι, ούτε λαχανικά, ούτε φρούτα. Με το που έκλεισε τον χρόνο έχει γίνει το πιο καλόφαγο παιδάκι που υπάρχει! Τσάμπα το άγχος που πέρασα ότι το παιδί δεν τρώει... Εντομεταξύ ο μικρός δεν την πάλεψε ποτέ με τα αλεσμένα... δεν του αρεσε αυτό το ανακάτεμα γεύσεων.

Σεντόνι έγραψα πάλι;

Το βράδυ ήταν δύσκολο με χαμηλότερο πυρετο το 38,7... κοιμηθήκανε κανα μισάωρο το βράδυ και κατά τις εφτά το πρωί μέχρι τις εννιά που πλέον τα είχαμε φτύσει και οι τρεις :rolleyes: Τώρα με το πονστάν έχει συνέλθει αλλά με το που θα περάσει το τετράωρο θα σπάσει πάλι τα καντράν.

Τέσπα δεν είναι κάτι να μας ανησυχεί γιατί τέτοιες θερμοκρασίες πιάνει απλα ταλαιπωριέται ο χαζοβιολάκος.

Στον πυρετό παραμιλούσε το βράδυ και φωναζε τη Δανάη :lol:... Νανάη που είναι Νανάη;

Μιλήσαμε με το Τατάκι στις δώδεκα το βράδυ... θήλαζε τον σκατούλη. Ύστερα από περιγραφή της γέννας ένα θέλω να πω... Θέλω κι εγώ Χαααααααααααααασ! Κατα τ'αλλα μου ακούστηκε μια χαρα... νούμερο όπως πάντα (:tongue:) και ο μικρός πρέπει να είναι κούκλος!!! Άντε όποια μη άρρωστη πάει να μας βάλει να δούμε φωτό γιατί θα σκάσω μέχρι να τον δω...

Σχετικά με την εισαγωγή στις στερεές εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου.

παλι καλα που επεσε εστω και λιγο......:rolleyes::rolleyes:

ξερετε ποτε θα βγει απο το νοσοκομειο γιατι λεγαμε εμεις να παμε.....

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν... και στον μπαμπα μας!!!!!!;):D;):D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Με το που έκλεισε τον χρόνο έχει γίνει το πιο καλόφαγο παιδάκι που υπάρχει! Τσάμπα το άγχος που πέρασα ότι το παιδί δεν τρώει... Εντομεταξύ ο μικρός δεν την πάλεψε ποτέ με τα αλεσμένα... δεν του αρεσε αυτό το ανακάτεμα γεύσεων.

Δεν ξέρω τι λες, αλλά θυμάμαι ότι στη συνάντηση στους "Γοργόνες και Μάγκες" που δε νομίζω να είχατε χρονίσει, μια χαρούλα τσάκιζε τον τραχανά του ενώ ο δικός μου με τα χίλια ζόρια έφαγε τη γλυκοπατάτα του! Δε θα ξεχάσω το αίσθημα ζήλειας που με διακατείχε...

mGKop3.png60Jvp3.png

να ρωτησω κατι??(παλι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

αν κανονισω καμια μαζωξη προς τα μερη μου, θα ερθει καμια ή επειδη ειμαστε ολιγον μακρυα:rolleyes: δεν παιζει?????

επισης η μικρη εδω και 4-5 μερες την ωρα του πιπιλισματος στο στηθος παιρνει ωρες ωρες μια εκφραση σαν να της ερχεται εμετος, οπως οταν δαγκωνοντας τον δεικτη της το βαζει πιο βαθια και παλι εχει αυτη την αισθηση....αυτο δε συμβαινει ποτέ οταν τρεχει το γαλα πολυ ή λιγοτερο (εκει πινει κανονικα!!)γινεται μονο την ωρα που πιπιλαει και που δεν τρεχει σχεδον καθολου γαλα:rolleyes:τι μπορει να ειναι??

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Στην τεχνοπολη θα πάτε?

αν σας πω πως το ξέχασα τελείως;;;; έπιασα τις δουλειές στο σπίτι και διέγραψα από τον σκληρό μου τα πάντα..... χμμμ... καταραμένα γεράματα... :tongue::lol::lol::lol:

και τώρα βρέχει....

Μίλησα κι εγώ με την Τατιάνα, μια χαρά ακούγεται, ευτυχισμένη. Ο μικρούλης κοιμόταν απάνω της, μόλις πήγαινε να τον βάλει στο πυρεξάκι ξυπνούσε... ευαισθητούλης ο μπεμπούλης:) Σήμερα τελικά το συνήθισε το πυρεξάκι και κοιμότανε εκεί. :) Μάλλον θα βγούνε αύριο.

Ντιεσάκι που μένεις;

Λέγκω μου δώσε ένα δροσερό φιλάκι στον γλυκούλη μου! Περαστικά του!

επισης η μικρη εδω και 4-5 μερες την ωρα του πιπιλισματος στο στηθος παιρνει ωρες ωρες μια εκφραση σαν να της ερχεται εμετος, οπως οταν δαγκωνοντας τον δεικτη της το βαζει πιο βαθια και παλι εχει αυτη την αισθηση....αυτο δε συμβαινει ποτέ οταν τρεχει το γαλα πολυ ή λιγοτερο (εκει πινει κανονικα!!)γινεται μονο την ωρα που πιπιλαει και που δεν τρεχει σχεδον καθολου γαλα:rolleyes:τι μπορει να ειναι??

αυτό το έκανε κι ο Ιάσονας πολύ, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί (πολύ γάλα, έβαζε πολύ μέσα τη ρόγα;;; ) γενικά ήταν εύκολος στον εμετό....

Μάλλον θα βγούνε αύριο.

Ντιεσάκι που μένεις;

αυτό το έκανε κι ο Ιάσονας πολύ, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί (πολύ γάλα, έβαζε πολύ μέσα τη ρόγα;;; ) γενικά ήταν εύκολος στον εμετό....

με το καλο να βγουνε.....:Dοποτε μαλλον δε θα παμε....

ανω γλυφαδα

σιγουρα δεν τρεχει πολυ γαλα την ωρα που το κανει αυτο, για τη ρογα , δεν ξερω μπορει.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Μίλησα κι εγώ με την Τατιάνα, μια χαρά ακούγεται, ευτυχισμένη. Ο μικρούλης κοιμόταν απάνω της, μόλις πήγαινε να τον βάλει στο πυρεξάκι ξυπνούσε... ευαισθητούλης ο μπεμπούλης:) Σήμερα τελικά το συνήθισε το πυρεξάκι και κοιμότανε εκεί. :) Μάλλον θα βγούνε αύριο.

ρε κορίτσια το'χω χαμένο εντελώς!!!!! Τη Δευτέρα θα βγούνε....

αύριο λέω να πάω να τη δω. Θέλει να έρθει καμία;

Γεια σας γεια σας!

Λέγκω μου, περαστικά στον μικρούλι!

Ταλαιπωρείται το γλυκούλι μου.

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν ή έχουν αγαπημένους που γιορτάζουν!

Εμείς μόλις φάγαμε (σκάσαμε πάλι) και τώρα σιγά σιγά λέμε να στολίσουμε το σπιτάκι.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...