Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Προσπαθώ σε όλη αυτή τη συζήτηση να γράψω κάτι αλλά μου είναι δύσκολο.

Θα πω κάποια παραδείγματα κι αν βγάλετε άκρη θα έχετε κάνει την πρώτη σας διατριβή στη δυσλεξία :-)

Ο σεβασμός δεν έχει να κάνει με το να μην υπερασπίζουμε τον εαυτό μας ή το να κάνουμε τον μαλάκα.

Το να πει ο νικόλας σε ένα άλλο παιδί για παράδειγμα είσαι βλαμένος, το θεωρώ έλειψει σεβασμου προς το άλλο παιδί. Θα του άρεσε να του το έλεγαν εκείνου; Πως θα ένοιωθε; Πρέπει να σεβόμαστε και να μην πληγώνουμε τους ανθρώπους που έχουμε απέναντι μας ότι ηλικία και να έχουν.

Όταν λέει ο θοδωρής είμαι ηλίθιος, είναι έλειψει σεβασμού προς τον ίδιο του τον εαυτό. Κανένας δεν είναι ηλίθιος. Δεν πρέπει να επιτρέπει ούτε στον ίδιο τον εαυτό του να τον υποτιμάει.

Το να λέει ο πιτσιρικάς στη γιαγιά του παράταμε και είσαι γαιδούρα δεν σημαίνει ούτε οτι το έχει δει αναγκαστικά ούτε το έχει ακούσει, μπορεί απλά να δοκιμάζει τα όρια του και εκεί για μένα πρέπει να μπει πάγος ότι κείτα να δεις όπως πρέπει να απαιτείς τον σεβασμό πρέπει να σέβεσαι κι εσύ τους άλλους και το ίδιο πράγμα μπορείς να το πεις χωρίς να πληγώνεις. Κι ακόμα κι αν κάνεις λάθος πρέπει να έχεις τα κότσια να ζητήσεις συγνώμη.

Όταν ο συντροφός σου κάνει κάτι λάθος έχεις δύο επιλογές ή να του πεις ότι είναι παπ@ρι ή να σεβαστείς τον άνθρωπό σου και να του πεις ότι ένα κι ένα κάνουν δύο και να τα συζητήσεις. Αυτό είναι το παράδειγμα που θα δώσεις στα παιδια.

Άρα συνδιασμός πραγμάτων και ζωντανό παράδειγμα και συζήτηση.

Αλλά εγω έχω θέμα αν το παιδί μου γυρίσει και πει στην αφροδίτη ή στην ελένη ή στη γειτόνισσα αντε πνιξου απο δω ή σηκώσει χέρι. Μπορεί να ισχύουν αυτά που λέτε για κατάλοιπα κλπ απ'την άλλη όμως τα συγκεκριμένα κατάλοιπα δεν τα νοιώθω τόσο ενοχικά. Τι να κάνουμε αν έχω νευρα καλως δεν λέω άντε τραβα απο δω επειδή μου είπε καλημέρα σε μια μέρα που δεν είναι καλή.

Τώρα για το ξύλο μεταξύ αδελφών, πιστεύω ότι κάθε πιτσιρίκι που σέβεται τον ευατό του έχει σφαλιαριστεί με το αδέλφι του αν είχαν κοντινη ηλικία. Ενοείται πως μαλιάζεις την γλώσσα σου ότι μιλάτε αντι να κοπανάτε. Αλλά αρκετές φορές τους λέω ότι αν σας αρέσει να πονάτε ο ένας τον άλλον καντε το αλλά μην έρχεστε και παραπονιέστε. Αν δεν σας αρέσει βρειτε άλλο τρόπο για τις διαφορές σας. Ξέρω ότι δεν είναι απόλυτα κορέκτ όπως και πιθανά και όλα τα υπολοιπα που γράφω αλλά οι ισορροπίες είναι δύσκολες, εγώ ισορροπημένο άτομο δεν είμαι, προσπαθώ να κάνω πιο ισορροπημένα αλλά όχι ευνουχισμένα και άβουλα πλάσματα όπως σε μεγάλο βαθμό είμαι εγώ. Αν το καταφέρνω; Μάλλον όχι. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να κάνω παιδιά αλλά αφού τα έκανα χορεύω. Θέλω να είναι ευτυχισμένα και να κάνουν και τους άλλους ευτυχισμένους. Θέλω να με αμφισβητήσουν κάποια στιγμή γιατί έτσι πρέπει να γίνει αλλά τώρα μια αμφισβήτηση μεγάλη μόνο ανασφάλεια μπορεί να τους προσφέρει (σε μεμονομενά πράγματα φυσικά και αμφισβητούς και ξέρουν ότι κανένας δεν τα ξέρει όλα ανεξάρτητα με την ηλικία του)

Τέσπα πιθανά γράφω μπουρδες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη ζωγραφίζεις σήμερα!!!:D:D

Βρε κοριτσια εσεις δεν παιζατε ξυλο με τα αδέρφια σας?

Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο με αφορμή αυτό

Όχι όμως να χτυπήσουν εμένα ή τα αδέρφια τους

Χλόη μου σεβασμός δεν είναι να κάθεσαι να σε τσαλαπατάνε!! Και όσο κάθεσαι και δέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές τόσο πιο δυνατά θα εκραγείς στο τέλος.

Αν λοιπόν τα παιδιά αντιδρούν σε δικές μας 'όχι-και-τόσο-καλές' συμπεριφορές, ε μπράβο τους!!

Βασική αρχή του σεβασμού είναι πρώτα απ'όλα να σεβόμαστε τον εαυτό μας.

Τελικά, όσο το σκέφτομαι,

(μετά από μισή ώρα που σταμάτησα να γράφω δεν θυμάμαι πια...)

έεεεφυγα...

DPYUp2.png EYukp3.png

Και το άλλο που σκεφτόμουνα είναι ότι κι εγώ εκπαιδεύομαι τρελά με τα παιδιά... αυτά τα έξι χρόνια με πολύ κόπο έμαθα το τι σημαίνει να σέβεσαι ένα πιο αδύναμο άτομο απο σένα.

Επίσης, τελευταία μου είναι πιο εύκολο να βάλω τον εαυτό μου στη θέση τον παιδιων και να προσπαθήσω να νοιώσω πως νοιώθουνε, δεν το καταφέρνω πάντα αλλά το καταφέρνω πιο εύκολα απ'οτι παλιότερα. Είμαι πιο υπομονετική σε καταστάσεις (ιδίως όταν είμαι πιο ξεκούραστη). Είμαι πιο ειλικρινής απέναντί τους. Παρόλο που συχνά είμαι μεγάλος μ@λακας απεναντί τους και νοιώθω απίστευτο μπουχτισμά και θέλω να πάρω πολυημερο (για να μην πω πολύμηνο) ρεπό απ'τη μητρότητα και τον έγγαμο βίο.

Αλλά αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να τα βγάλω πέρα με τα τρία στο επίπεδο ενασχόλησης... δηλαδή επι της ουσίας δεν κάνω τίποτα δημιουργικό μαζί τους

Μάλλον άλλοι πρέπει να ψαχτώ για δυσλεξίες εσύ μια χαρά τα είπες Λέγκ! Επίσης πρέπει να μπερδέψατε αυτά που είπα εγώ

Με τη Χλόη... Ναι όλα τα αδέρφια χτυπιούνται αλλά εμείς "θαπρέπει" να μην το επιτρέπουμε... Και τέλοσπάντων ας χτυπηθούναλλά τελικά κάποιος θα καταλήξει να κλαίει, γκρινιάζει και να παραπονιέται στη μαμά... Και χτυπάνε τα μπιελάκια σου! Ο σεβασμός δεν σημαίνει καταπίεση του πώς νιώθεις ή του τί θα πεις... Πώς θα το πεις και ο τρόπος έχει σημασία... Για να γίνεις και εσύ σεβαστός...

Πάντως αποδεδειγμένα μετά από μεγάλο καυγά όλοι είναι παναγίες! Γονείς και παιδια! Είναι σαντο καλό σεξ μετά τις κατσαρόλες! Και μια που λέμε για κατσαρόλες προχθές μετο σάκο και την κότα της ανάγνωσης την έκαψα την κατσαρόλα!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία τα λέτε κορίτσια. Συμφωνώ με όλες.

Πείτε μου τώρα, τι κάνω για να μην χοροπηδάει ο Απόλλωνας στο κεφάλι μου και να μην κοπανάει το κεφάλι του μπαμπά του με το ηλεκτρικό του κατσαβίδι; Ό,τι και να λέω, συνεχίζει το βιολί του, και γελάει. Να τον δέσω; Να του κοπανήσω το κατσαβίδι στο δικό του κεφάλι; :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Το ηλεκτροσοκ το έχεις σκεφτεί μαρία μου; ξέρω ότι θα σου φανεί υπερβολικό στην αρχή αλλά με μια δεύτερη σκέψει θα δεις όλες τις θετικές πλευρές του χαχαχα

Ελένη μου η κατάρες της κότας που την ταλαιπωράγατε στην ανάγνωση πέσανε πάνω στην κατσαρόλα σου; Βράσε ξύδι και μετά τρίφτην, μεγάλη ανακάλυψη και αποκάλυψη!

Να φύγεις από δίπλα του και να μην του δώσεις σημασία;

Να τα πάρεις στο κρανίο επιτέλους;;;;; ε;;;; :tongue::tongue::tongue: (για τη Μαιρούλα αυτό και για τον μπαμπά που τρώει το κατσαβίδι στο κεφάλι το γράφω, όχι για σένα Ελένη!)

Πολύ ωραία τα λέτε και ιδιαίτερα ρισπέκτ στη Λέγκω (κοπελιά, η νοημοσύνη σου, πνευματική και συναισθηματική, είναι αντιστρόφως ανάλογη με την αυτοεκτίμησή σου, ξύπνα και μην ξαναγράψεις χαζά, ευτυχώς που άτομα σαν κι εσένα γίνονται γονείς!)

Αλλά, βρε παιδί μου, δεν υπήρξε περίπτωση που παιδί δικό μου να έχει σηκώσει χέρι επάνω μου και να μην έχω τιναχτεί στον αέρα και να μην του έχω τονίσει με το ύφος και τον τόνο της φωνής μου ότι δεν θα το ξανακάνει ποτέ! Μόνο η Αριστέα τόλμησε να το παλέψει και ξανασήκωσε καναδυό φορές ακόμα, αλλά τελικά το έκοψε, οι άλλοι μαχαίρι από την αρχή. Και φυσικά, όλα τα μωρά κάποια στιγμή σηκώνουν χέρι, είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να κόβεται άμεσα, μόλις ξεκινάει, δηλ. όταν είναι πολύ μωρά, από τις πρώτες φορές που το κάνουν.

Κατά τα άλλα, μια χαρά τα λέτε, και φυσικά τα αδέλφια πλακώνονται και φυσικά οι γονείς λένε ότι δεν πρέπει αλλά αυτά συνεχίζουν να πλακώνονται (κάπου πρέπει να κάνουν εξάσκηση για τη ζωή χεχε).

Εγώ πάντως τώρα αυτά τα διλήμματα τα βλέπω αφ' υψηλού και με ύφος μπλαζέ, γιατί έχω να ασχοληθώ με κάτι 5άρια και κάτι 8άρια στα διαγωνίσματα της Α Γυμνασίου και με τον αρχιψεύτη που τον πρώτο χρόνο χαίρεται χεχε!:rolleyes::rolleyes::roll:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλημέρα!!!

Μάλλον άλλοι πρέπει να ψαχτώ για δυσλεξίες

... Και χτυπάνε τα μπιελάκια σου! ...

χαχα καταλάβαμε ποιον εννοείς!!!

Καλέ εννοειται οτι θα χτυπήσουν τα μπιελάκια σου, πολλές φορες μαλιστα. Μεχρι που θα βαρεθείς και θα τους πεις, "σας εχω πει να μην χτυπιεσται, αλλα αφου δεν με ακουτε εγω δεν μπορω να κανω κατι αλλο, βρειτε τα μόνοι σας" Και οταν θα το εχεις νιωσει και θα το εννοεις πραγματικά, οντως θα το κανουν. Δε θα σταματησουν να χτυπιουνται-αυτο ειναι δικό τους θεμα- θα σταματησουν ομως να χτυπιουνται για να σε προκαλέσουν.

Και μετα μην περιμενεις ηρεμια. Κατι καινουργιο θα μας απασχηλήσει ή θα παλινδομήσουμε ξανα στα ίδια ή που θα παρει 5 στα διαγωνίσματα ή, ή.... Δεν πειραζει ομως, εκπαιδευόμαστε και μεις.

Μπραβο σας βρε κοριτσια, πολυ μου αρεσει η κουβεντα μας! Και χαιρομαι που βλεπω οτι εχουμε κοινους προβληματισμους. Με ολες σας συμφωνω, και τα παραδειγματα της λεγκους ηταν just to the point. Να τα γραφεις πιο συχνα κοπελια, γιατι εγω χανομαι πολύ με τη θεωρία κ φιλοσοφία και ακόμα περισσότερο στην πράξη.

Τωρα στο ενα ενα κάνουν δυο, εχω καποιες ενστασεις-απορίες που αν τις παραθέσω θα ανοιξουμε αλλο θέμα και δεν θα τελειωσω ποτε τη γαμ*παρουσίαση, αλλα το κρατάω για αργότερα!

Καλημέρα!

Σοφούκα λες να μην τα παίρνω στα κρανίο χαχαχ! Η Νεφέλη δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι, ούτε πάνω μας ούτε σε κανέναν. Πρώτη φορά τον Απόλλωνα πρέπει να πλάκωσε :lol:

Aυτός ο μικρός είναι άλλο πράγμα. Εκεί που νόμιζα με τη Νεφέλη οτι έχω βρει τον τρόπο με τα παιδιά, μου τα γύρισε όλα τούμπα. Θα κάνει το δικό του ο κόσμος να χαλάσει! Δεν πτοείται ούτε από αυστηρό τόνο φωνής, ούτε από μάλωμα, ούτε από τίποτα. Μόνο το να του αποσπάσω την προσοχή πιάνει, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο να το κάνεις συνέχεια. Πόσες ιδέες να κατεβάσει αυτό το καημένο κεφάλι; :P

Πάντως Σοφία μ'αρέσει να σε διαβάζω. Με ξεμπλοκάρεις. Γενικά όλες μ'αρέσει να σας διαβάζω. :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ωραίο σκ περάσαμε, γεμάτο πολύ, και ανάψαμε και τζάκι με τα τελευταία περσινά ξύλα... Πωπω τώρα πρέπει να στρώσω τα χαλιά.... Πάνω που ξεμπέρδεψα με τα ρούχα...

Καλή βδομάδα!

Άφρο καλή παρουσίαση!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

χαλια ποια χαλια .... ωχχχ μην μου τα θυμιζεις κοπελια προχτες εφτιαξα ντουλαπες ενα ενα ....

Τι κανετε καλησπερα?

Κ εμεις πολυ ωραια περασαμε το ΣΚ τωρα τι κανουμε ....

Καλά φτιάχνω ένα φυλλάδιο κρεοπωλείου αλλο πράμα όπως λέει και η μυρτώ πρέπει να το στείλω στη χλόη να της σηκωθεί η τρίχα. Μη σας πω πως το χω κάνει καλύτερα. Δεν το χω το γραφιστικό αλλά δεν πτοούμαι θα ξαναλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό... αποφάσισα να γίνω αστροναυτης!

Ειδαμε το δον κιχώτη την κυριακή, μ'αρεσε πααααρα πολύ!

Εμείς βάλαμε κάποια χαλιά αλλά τα δικά μας είναι ευκολά γιατί ειναι μικρά και ελαφρια αρα δεν είναι δυσκολο το στρώσιμο.

Μου ξαναρθε περίοδος στις 12 μέρες αυτή τη φορά ε καλύτερα απ'τις 7 μέρες... νομίζω όση περιοδο δεν είχα με τους θηλασμους και τις εγκυμοσύνες θα τις έχω τώρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...