Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εντομεταξύ εγώ ενώ είχα γράψει το σύστημα με έγραψε και δεν φαίνεται αυτο που έγραψα την παρασκευή. Και την πέμπτη αυτά που έγραφα χαθήκανε με τη διακοπή ρευματος... νομίζω ότι είναι ο μικρός δαίμων του υπολογιστή που μου λέει μηηηηηηην κολοβαράααααααααααας.

Τέσπα... συγνώμη που δεν τα κατάφερα αλλά είχε πάρτυ συμμαθητής του θοδωρίκου κυριακή στις 11,30 και δεν έπαιζε να μην πάμε ήταν όλη η τάξη καλεσμένη και το περιμένανε πως και πως. Στεναχωρήθηκα ρε γμτ... έλπιζα μήπως τελειώσουμε νωρίς αλλά σκατούλες.

Και παρασκευή δεν θα μπορούσαμε κάπως να βρεθούμε; Αλλιώς μας κόβω στο ελ βενιζέλος.

Τι μλκ να μην μπορέσω την κυριακή

Πωπωωωωω σκατά τα έχω κάνει... τώρα θυμήθηκα ότι δεν έχω πάρει να ευχηθώ για τα αγγελάκια... Αφροδιτάκι Σοφάκι με αγαπάτε ακόμα; Να χαίρεται τις όμορφες αγγελοχαρές σας!!!

Πωπω ντροπήηηηηη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκωωω!! Ντροπή!! Δε φτάνει που δεν ήρθες στη συνάντηση, δεν πήρες και τηλέφωνο για τους Αγγελούκους!! Θα σε διαγράψουμε απ'το καφέ!! :P

Λέγκω μου εγώ μπορώ και καθημερινές, όποτε θέλετε. Το θέμα είναι οτι νυχτώνει νωρίς, και δυστυχώς δεν έχω σπίτι να σας φιλοξενήσω, αλλιώς θα σας μάζευα όλες εδώ. Θα μπορούσα βέβαια και πάλι, απλά θα πάθει εγκεφαλικό η πεθεριξ, και θα παίζουν τα παιδιά πάνω απ'τις κούτες και τις βαλίτσες χαχαχ.

Εκτός αν κανονίσουμε σε κάποιο παρκάκι ακριβώς μετά το σχολείο για 2-3 ωρίτσες...

Καλημέρααα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα!

Πώπω η Γερακίνα...Πόσα παιδιά έχει τώρα? Χαθήκαμε... Χλοίτσα μην ανησυχείς κοίτα να βρεις μεγάλο σπίτι στον Καναδά και εδώ είμαστε...

Έχω άδεια γιατί έχουμε συνάντηση με δασκάλες σήμερα και πήγα γιόγκα και γύρισα τώρα και τρώω ρύζι με γαλοπούλα με κρέμα και πιπέρι καγιέν!!!

Μετά από 1 μήνα χωρίς κρέας καλή φαίνεται η γαλοπούλα και η κρέμα....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη ένα χρόνο χωρίς κρέας; Σούπερ!

Αλήθεια θα ήθελα πολύ να σας φιλοξενήσω στον Καναδά! Άντε βάλτε το στόχο κι εσείς. Οραματιστείτε το για να γίνει :lol: (Δεν κάνω πλάκα, το εννοώ!)

Ένα μήνα γράφει η Ελένη ένα χρόνο διαβάζει η χλόη χαχαχαχα

Κοιτάτε στο σπίτι μου αν βολεύει κάνουμε ένα μαζεματάκι παρασκευή μετά τα σχολεία και τις δουλειες. Θα χαρώ να μαζευτούμε και να κουσκουσάρουμε

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Μια και λέμε για τα βλαστάρια μας, εμάς μας έχει μπλοκάρει ο νικολάκης.

Του μιλάς και κοιτάζει δεξιά αριστερά, σφυράει, τραγουδάει, εχεις την αίσθηση ότι δεν σε ακουει. Όντως υπάρχουν στιγμές που δεν ακουει όντως, όταν είναι απασχολημένος με κάτι άλλο... Αν δεν ήταν τοσο μικρός θα ήμουνα σίγουρη ότι πίνει μπάφους το πλάσμα

Φτύνει τον καθρέφτη...

"νικόλα καθάρισε τον καθρέφτη" συνδεση με Κάιρο...

"νικόλα δεν θα καθαρίσεις τον καθρέφτη" συνέχεια σύνδεσης με Κάιρο, πάει ο θοδωρής καθαρίζει τον καθρέφτη

"νικόλα γιατί δεν καθάρισες τον καθρέφτη;"

"άκου... όταν νυχτώσει θα πάω να αγγίξω το φεγγάρι... μετά θα καθαρίσω"

Επίσης έχει αρχίσει και κατουράει όλη την τουαλέτα, δεν ξέρω πως το καταφέρνει, είναι σαν να κόβει βόλτες.

Μπαίνει χθες για κατούρημα κατουράει όοολο το πάτωμα...

Μπαίνει δεύτερη φορά, βγαίνει... "νικόλα προσπάθησες καλό μου να κατουρήσεις μέσα;" "ναι αλλά έπεσε το νάνι στη χέστρα"

Πάμε μικρές ιστορίες, πάει για κατούρημα "ρε νικολάκη μην κατουρήσεις στον γάμο του καραγκιόζη"

"ναι αλλά ο καραγκιόζης κατουράει στο γάμο του!"

Και στο σχολείο σήμερα μου είπε η δασκάλα ότι έχει ζωηρέψει και αγριέψει πολύ.

Καλημέρα!

Αχ μωρέ ο Νικολάκος! Κάτι φάση θα περνάει. Ποιός ξέρει... Δώστου λίγο χρονο.

Και η Νεφέλη τελευταία έχει γίνει 2 χρονών. Δεν ξέρω τι πράγμα είν'αυτό. Πιστεύω οτι κουράζεται πολύ στο σχολείο, και μετά στο σπίτι αργεί να κοιμηθεί, έτσι δεν ξεκουράζεται και την πιάνει υπερένταση. Και βεβαίως μας συνδέει κι αυτή με κάιρο συχνά πυκνά.

Αυτό με την τουαλέτα το έκανε 2-3 φορές κι ο Απόλλωνας κι έγινε χαμός εδώ μέσα. Άρχισε η γιαγιά του τις φωνές και τα ουρλιαχτά. Δεν είπα τίποτα, μέχρι που άρχισε να τον απειλεί "αν το ξανακάνεις θα και θα" Ε μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Της τα 'χωσα, και μετά άρχισε να μου τη λέει που δεν τον μαλώνω. Ε αφού τον πήρε απ'τα μούτρα εγώ τι να κάνω; Να τον πλακώσουμε όλοι μαζί παρέα;

Λεγκούλι ευχαριστούμε για την πρόσκληση!! Εμένα με βολεύει το σπίτι σου γιατί είναι κοντά. Αν μπορούν και τα άλλα κορίτσια να το κανονίσουμε. Αρκεί να μη σε βάλουμε σε κόπο κοριτσάκι.

Καλημέρα,

Σήμερα έγινε της π$&*#(ανας στο σπίτι...

Η Ιφιγένεια δεν ήθελε το καλσόν, ήθελε άλλο, ο Αλέκος δεν ήθελε μπουφάν, έχασα εγώ την ψυχραιμία μου...Και μετά την έχασε και ο Φώτης... Και έβαλε τις φωνές... Ουφ... Έχω προβληματιστεί πολύ... Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα όλα αυτά... Πάντως και οι συνέπεια πάλι δεν έχει αποτέλεσμα... Συνεχίζεται η ίδια συμπεριφορά...

Ελένη μου, υπομονή.

Παιδιά είναι. Έχουν τις παραξενιές τους κι αυτά, και τα νεύρα τους. Κι εσύ με το δίκιο σου χάνεις την ψυχραιμία σου, κι ο Φώτης το ίδιο. Όλα ανθρώπινα είναι.

Κι εδώ κάθε βράδυ γίνεται χαμός. Έχουν χάσει τα παιδιά τη σειρά τους, όποτε θέλουν κοιμούντια κι όποτε θέλουν ξυπνάνε... Και βασικά δεν κοιμούνται, και μου χουν σπάσει τα νεύρα. Μετά τα μαλώνω και νιωθω άσχημα.

Υπομονή, δες το πιο ψύχραιμα, και προσπάθησε να μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Κυρίως γιατί έτσι δε βγαίνει τίποτα.

Πάω τώρα να αλλάξω ρούχα στον Απόλλωνα που του έπεσε μια σταγόνα ταχίνι στη μπλούζα του, κι έβγαλε μπλούζα παντελόνι και εσώρουχο και θέλει άλλα. :mrgreen:

Έχεις δίκιο Μαίρη μου αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρουν τί σημαίνει σεβασμός...

Φοβάμαι ότι η στάση μας τους επιτρέπει κάθε είδους συμπεριφορά και δεν μπορούν να κατάλάβουν πώς πρέπει να φέρονται. Και μιλάω για καθαρά θέματα συμπεριφοράς στην καθημερινότητα... Δεν μπορεί να μην ξυπνάει το μεσημέρι και να κρατάει μούτρα... Κάνεις τον καραγκιόζη μια δυο τρεις δεν πρέπει να αρχίζει να καταλαβαίνει? Εντάξει η Ιφιγένεια αλλά ο Αλέκος?

Διαφημίσεις

αχ αυτα τα παιδια ... οντως ειναι μλκ γιατι πλεον δεν ειναι μωρα κ πρεπει να υπαρχει κ καποιος σεβασμος κ ορια. Μου κανει εντυπωση παντος γιατι εσεις ειστε πιο μαζεμενοι απο εμας πχ τους εχετε σε μια α σειρα κ προγραμμα ,δεν προσπαθειτε ας πουμε τωρα να τους περασετε πραγματα.

Εμεις παντος με τον μητσο που ειχε ξεφυγει το θεμα το καλοκαιρι στην μανα μου ειδαμε πως στο δικο μας παιδι οι φωνες κ το μαλωμα φερνουν αντιθετο αποτελεσμα κ μονο με την κουβεντα κ μετο καλο τον εχουμε ριξει στο φιλοτιμο .κανουμε κ εμεις υποχωρησεις βεβαια δεν το συζητω.Ας πουμε με το θεμα ρουχων της επομενης το αποφασιζουμε μαζι απο το βραδυ,εχουμε τα ρουχα ετοιμα κ δεν εχουμε θεματα το πρωι με το τι θα φορεσει κ αν θα το φορεσει΄.Το ιδιο κ με το πρωινο λεμε απο το βραδυ τι θα φαει κ τι θα παρει μαζι του.Βασικα του δινω επιλογες κ αποφασιζει ..

Παντος τις μερες κ εμας που το προγραμμα του ειναι φορτωμενο κ δεν κοιμαται η δεν ξεκουραζεατι καλα βγαζει διαφορα....

Αυτό που λέει η Τζένη ισχύει και για μας. Με το καλό, και μόνο με το καλό μπορώ να καταφέρω το οτιδήποτε μ'αυτά τα παιδιά. Βέβαια πολλές μα πάρα πολλές φορές χάνω την ψυχραιμία μου. Κυρίως όταν βγάζουν γλώσσα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Αλλά το θέμα είναι οτι τα παιδιά μας δε μας φοβούνται. Και ούτε θέλω βέβαια. Τους φωνάζουμε φωνάζουν κι αυτά. Τα απειλούμε, μας απειλούν πίσω. Και απ'ότι έχω καταλάβει μόνο το καλό παράδειγμα πιάνει, το οποίο ομολογώ δεν το δίνω πάντα. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που πρέπει να τους υποδείξεις τα όριά τους. Δεν ξέρω, και για μένα αυτό το θέμα είναι δύσκολο και πολύπλοκο. Είναι εύκολο εκεί που βγάζει γλώσσα να ρίξεις ένα χαστούκι και την επόμενη φορά να το σκεφτεί δυο φορές πριν μιλήσει άσχημα. Εμείς όμως δε θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, κι έτσι σπάμε το κεφάλι μας να βρούμε το σωστό τροπο. Κι έτσι πρέπει βέβαια κατα τη γνώμη μου.

ε οχι σιγουρα δεν ριχνεις χαστουκι αλλα μπορεις να υψωσεις λιγο τον τονο της φωνης σου ,να αγιρεψει λιγο το υφος σου να καταλαβει οτι δεν τα παιρνει αλλο. Μηπως υπαρχει γενικα ενταση στο σπιτι Ελενη κ περναει κ στον Αλεκο??Στο λεω γιατι κ εμας εκει αρχες καλοκαιριου με τ αθεματα δουλειας που ειχαμε ειμασταν ολο στην τσιτα ,δεν ειχαμε κ πολλες αντοχες κ του φωναζαμε πιθο ευκολα απο οτι τωρα ας πουμε πραγμα φυσικα που το εχω χιλιομετανοιωσει αλλα εκεινη την στιγμη δεν το καταλαβαινεις.Μολις ηρεμησαμε εμεις κ αρχισαμε το " καλοπιασμα " ηρεμησε κ το παιδι

Στο μεταξύ χθες η δασκάλα είπε τα καλύτερα.. .Και σκέφτομαι εγώ, τα βγάζει όλα στο σπίτι και στο σχολείο κύριος. Απλά αν υπήρχε και η ανάμιξη κάποιου άλλου εκτός από τους γονείς ίσως θα είχε περισσότερο αντίκτυπο...

Θα μου πείτε βέβαια ότι αν είχε και αυτή τη συμπεριφορά στο σχολείο θα ήταν προχωρημένη η κατάσταση...

Τεσπα το ξέρω ίσως είμαι υπερβολική απλά τα γράφω για να τα βλέπω κι εγώ και να τα βάζω σε μια σειρά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...