Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μάρλε χαχαχαχα! Απίστευτος ο Ιάσονας! Έδωσε ειδικές εξετάσεις για να μπει στην οργάν... εε παρέα; χαχαχ

γελάς ε; αχ παναγίτσα μου τι έχω να τραβήξω....:rolleyes:

κι εμείς θα πάμε θέατρο την Κυριακή το μεσημέρι. Αν κανονιστεί η συνάντηση πρωί μάλλον προλαβαίνουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Με κάλυψε η σοφία της Αφροδίτης Ελένη!

Και, γιατί όχι; Να υπάρχουν και συνέπειες όταν κάνει κάτι που του έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν πρέπει να κάνει, να δίνεται προειδοποίηση, να ξέρει τι συμπεριφορές θα έχουν ποιές συνέπειες και όλα αυτά φυσικά, ανάλογα με την ηλικία του. Συμφωνώ πάρα πολύ με την επιλογή του χρόνου που θα γίνει η κουβέντα, το παιδί να είναι ήρεμο, να έχει ξεσπάσει (εννοείται σε περιπτώσεις που δεν κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του ίδιου ή κάποιου άλλου από αυτά που κάνει, όταν κινδυνεύει, τότε η αντίδρασή μας είναι άμεση και δεν σηκώνουμε πολλά πολλά!)

Για δείτε το κορίτσια, την Κυριακή 11 η ώρα στον Εθνικό Κήπο, θα είναι η αποχαιρετιστήρια συνάντηση για τη Χλόη μας και θα έρθουν και κορίτσια από Θεσ/νίκη!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χελλοου

Εγώ έχω θέματα και με τα 2 παιδιά. Η Αννα ώρες ωρες δεν καταλαβαίνει τίποτα, μπιτ για μπιτ απο ανάγνωση, γράμματα, λέξεις κλπ. Και το είχε από πάντα αυτό. Λες και μιλάω σε ντουβάρι.

Ο Ανδρέας έχει ξεφύγει τελείως, αν δεν γίνει κάτι όπως το θέλει βαράει υστερία γμτ, μου ρίχνεται να τον αλυσοδεσω ανάποδα έξω απο το παράθυρο. Και φυσικά στο σχολείο ειναι πολύ άτακτος.

Σε αυτό τώρα που έλεγες Ελένη, ναι φυσικά και μετά απο προειδοποίηση έχει τιμωρία, στέρηση δικαιωμάτων, κλείδωμα τηλεόρασης, φυλάκιση και αναγκαστική ορθογραφία της φράσης "Δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό" περίπου 30.000 φορές νομίζω ειναι αρκετές.

Ωραίο μέρος διαλέξατε για συνάντηση, την Κυριακή θα ειναι ο μαραθώνιος, και θα γίνεται το έλα να δεις στα πέριξ του καλλιμαρμαρου. Καλά να περάσετε πάντως εγώ θα είμαι εφημερία και θα δέχομαι τους τραυματίες!::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, ευχαριστω πολυ για τις ευχες, να τον χαιρομαστε τον Αγγελουκο!

Σοφακι να χαιρεσαι και συ το δικό σου Αγγελάκι, πολυχρονος και ευτυχισμένος να ειναι!

Εγω ειμαι γραφειο, και σημερα και δουλευω και αυριο οποτε δυστυχως δεν μπορω να ερθω στη συνάντηση :-( Ποτε ειπες φευγεις Μαιρη?

Τατη, μη σε παίρνει απο κάτω, βάστα γερά!

Αχχχ τι κρίμα! Οι περισσότερες δε μπορείτε :(

Aφροδιτάκι στις 24 φεύγουμε. Την επόμενη Κυριακή έχω συνάντηση με τα ανιψούδια όμως. Αλλά δε θέλω να φύγω και να μη σας δω. Το Σάββατο συνήθως αν έχει καλό καιρό πάμε για μπάνιο, δε θέλω να το στερήσω απ'τα παιδιά, γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναδούμε θάλασσα... Εκτός αν βρεθούμε Σάββατο απόγευμα για λίγο. Τουλάχιστον να σας δω. Τέλος πάντων, αν έχετε κάποια ιδέα πείτε μου.

Καλημέρα! :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Μαιρούλα πού πάτε για μπάνιο; Μήπως να το κανονίζαμε ομαδικό το άλλο Σάββατο; Είμαι σε ένα πάρτυ της Φίφης και βαριέμαι τη ζωή μου... Ο Αλέκος έχει πάει με τη μαμά μου και τις φίλες της μονοήμερη στην Πάρνηθα! Τρελός ενθουσιασμός!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μαιρούλα πού πάτε για μπάνιο; Μήπως να το κανονίζαμε ομαδικό το άλλο Σάββατο; Είμαι σε ένα πάρτυ της Φίφης και βαριέμαι τη ζωή μου... Ο Αλέκος έχει πάει με τη μαμά μου και τις φίλες της μονοήμερη στην Πάρνηθα! Τρελός ενθουσιασμός!

Ναιιιι! Τέλεια ιδέα! Στο λαγονήσι πάμε.

Πήγαμε και σήμερα. Η θάλασσα είχε ελάχιστο κυματάκι αλλά ήταν πολύ ωραία.

Kαλησπέρα!

Μάρλε κρίμα που δε σε είδα. Αναρωτιόμουν αν θα προλάβεις να έρθεις για λίγο. Δεν πειράζει, ίσως τα καταφέρουμε κάποια στιγμή πριν φύγω.

Περάσαμε πολύ ωραία με τη Σοφούκα την Γκαλατούλα, την yogini την γερακίνα, την Angelakgr, και τη Ντουντούκα. Συγκινήθηκα πολύ που έπαιξαν οι φιλενάδες όλες μαζί. Που όταν γνωριστήκαμε ήταν μπεμπάκια!

Εύχομαι να καταφέρω να σας δω και τις υπόλοιπες φανταστικές φιλενάδες.

Καληνύχτα κοριτσούδια!

κι εγω συγκινηθηκα πολυ... κ για τη Μαιρουλα που φευγει, αλλα κ για την γερακίνα που ηρθε απο Θεσσαλονικη.... η δε Ειρηνη με την Ευτυχια απο τη Σοφουκα και τη Σταρουλιτσα απο τη γερακίνα αχωριστες!!!! Ακομα μου λεει για τις φιλεναδες της!...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...