Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημέρα σας τσουπράκια! Τί κάνετε? Περάσαστε ωραία χθες εεε?

Μπράβο σας! Ο Χαβιέ νομίζω ερωτεύτηκε τη Μυρσίνη...

Εγώ πέρασα από τα πιο ωραία σκ της ζωής μου... Ανανεώθηκα, ξανάνιωσα, ξεκουράστηκα, καθάρισα το μυαλό μου, βρήκα τον εαυτό μου! Τί να σας πω...Δεν ξέρω αν για όλους είναι το ίδιο αλλά εμένα μου πήγε πολύ! Παρόλου που υπήρχε σωματική κούραση ένιωθα τόσο ξεκούραση που το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ... ήταν όλα πάρα πολύ ωραία!!! Και υπέροχο αντιτοξινωτικό φαί!

Μακάρι να μπορέσω να ξαναπάω...

Σήμερα το πρωί ερχόμουν τραγουδώντας στη δουλειά!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα!

Μπραβο βρε Ελενακι που περασες καλα κ γεμισες μπαταριες!!!

Κ εμεις περασαμε σουπερ! Λιγο κουραστηκα το Σαββατο με δουλειες αλλα χαλαλι του!

Καλημέρα!

δεν ήρθαμε τελικά γιατί είμασταν ξενυχτισμένοι από ξενύχτι και χανγκοβερ τρελό και προέκυψε την Κυριακή το πρωί τζάμπα θεατράκι όπου πήγαμε οικογενειακώς και πήρε και το βάφτισμα του θεάτρου η Έλλη η οποία κάθησε κυρία και παρακολοθούσε! χαχα

Φαντάζομαι θα περάσατε σουπερ, για ποτάκι πότε θα κανονίσουμε; :P

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια,καλη βδομαδα..

μιας και ειμαστε το καφε του γαλακτος(!)να ρωτησω αν σας εχει τυχει:η μικρη εχει απο την πεμπτη που δε θηλαζει καλα,παρα μονο καποιες ωρες της μερας..γυριζει απο την αλλη,αναγουλιαζει(αν ειναι δυνατον!!).η διαθεση της καλη,μονο που δεν εχει ενεργηθει 3 μερες τωρα.εγω διατροφικα δεν εχω αλλαξει κατι...και στενοχωριεμαι...τι να φταιει ρε γμτ;;;

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ήταν εδώ:

http://www.candili.gr/

Το μέρος ήταν ωραίο αλλά δεν το έχουν συντηρήσει καλά... Επίσης γενικά είχε πολύ σκουπιδαριό στην ύπαιθρο!

Αλλά ωραίο τοπίο... Μυρτώ, Άφρο, ήταν λιγο πριν τη Λίμνη...

Το πρόγραμμα ήταν ως εξής:6 ώρα έγερση, 6.30 βόλτα και αναπνοές στο βουνό, μετά 2 με 3 ώρες πρακτική, μετά πρωινό και ώρα ησυχίας το μεσημέρι και το απόγευμα πάλι 2 με 2,5 ώρες πρακτική.

Γενικά επιεδή ήταν φθινοπωρινή αποτοξίνωση είχε πολύ διαλογισμό και διάφορες ασκήσεις...

Δεν ήταν εύκολο ακόμα και αν κάνεις καιρό... Ιδίως νομίζω το διαλογιστικό κομμάτι...

Αλλά πολύ καθαρτικό: Εγώ γέλασα, έκλαψα και όλα με την καρδιά μου.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαλέ Λίμνη πάμε ανελλιπώς και εμείς συνέχεια το καλοκαίρι, είναι το νεο οικογενειακό μας μαστ! (και φτηνο και πανεμορφο)

Δεν το ήξερα το μερος που λες αλλα πολυ ωραια, είσαι πολύ καιρό γιογκινι; Και πόσο στοιχισε γιατι εχω μια φιλη τρελη με την γιογκα (εκανε μεχρι τον 9ο) να της το προτείνω αν είναι...εσύ πήγες με παρέα ή τους γνώρισες όλους εκει;

Τόνια μικρό είναι το νινί σου νομίζω για απεργία...ίσως να είναι αρχή κάποιας αλλεργίας ίσως να είναι απλά και κάποια περαστική ιωσούλα...για καλό και για κακό δεν ρωτάς έναν σύμβουλο θηλασμού;

Τονια εμενα εκανε καθε 10+ μερες κακα καποια περιοδο... αναγκαζομουν να ...του τα κάνω εγω χαχαχαχ του σηκωνα τα ποδια με ασκησεις κα δωστου παρτου το καταφερναμε... ο παιδιατρος ελεγε ειανι φυσιολογικο σε παιδι που θηλαζουν αποκλειστικα αρκει να ειναι μαλακα τα κακακια.

Ελενίτσα σουπερρρρρρρρρ μπραβο πολυ πολυ χαρηκα φιλεναδα για το ντιτοξ σκ σου! Παντα τετοια!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ελενη στα μερη μου πηγες κ δεν το ξερα?? μπραβο μπραβο παντα τετοια!!

Ναι Τονια μου κ εμενα οπως σου ειπα στις ιωσεις που ειχε μπουκωμα επειδη πνιγονταν η δεν ανεπνεε καλα μου εκανε τετοια.Ισως περναει κατι ..

Αθηνακο πως ειναι το Ρηνιω ?

το Ρηνιοω τσιμπησε την πρωτη του ωτιτιδα, εχει πυρετο απο τη παρασκευη μετριο αλλα συνεχομενο... μι μικρη φλεγμονη στο τυμπανο γι ανα δουμε κ αυριο πως θα παει κ θα τον ξαναενχλησω τον ντοκ...

ο μικρός σουπερ στο σχολειο του τρελενεται

μαμα σημερα καναμε αυτο που κανουμε σπιτι αλλα λεγεται ωγραφική χχαχαχαχα αλλα αυτη η κυρια δεν με αφησε να σου το χαρισω το πηρε κ το εβαλε σε ενα συρταρι (μουτρωμενη φατσα)

χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γειά σου ρε Ελένη,

Σίγουρα ακτινοβολείς!

Εγκυμοσύνη, διαλογισμός, αποτοξίνωση!!!!

Ωραίο το προγράμματάκι αλλά το 6 με χάλασε. Του ήλιου θα του έστελνα χαιρετίσματα με την Ελένη, εγώ δεν σηκώνομαι στις 6 για χαιρετούρες, ποιος νομίζει οτι είναι;;;;

Πάω να μαγειρέψω...

Α, καθάρισα και το ψυγείο μου.

Καλά το ψυγείο μου είναι συναρπαστικό.

Εϊναι αντικείμενο μελέτης.

Οχι μίας μελέτης, πολλών.

Το ψυγείο έχει ενδιαφέρον λογοτεχνικό : ''οι 50 αποχρώσεις της μούχλας"

Βιολογικό: " Μελέτη γύρω από τα διάφορα στάδια της αποσύνθεσης''

Ανθρωπολογικό: ''Η υπερπληθώρα τροφίμων στις ανεπτυγμένες χώρες και η εξαθλίωση του τρίτου κόσμου"

Ζωολογικό: " Επιβίωση ζώντος οργανισμών σε συνθήκες ψύχους"

Ψυχολογικό: "Μπορεί η σταδιακή φθορά του διπλανού σας να επηρεάσει και την δική σας ψυχοσωματική κατάσταση;".

Θεολογικό: "Η μετά θάνατον ζωή των λαχανικών, ορθόδοξων και μη"

Εϊμαι ενθουσιασμένη που έχω ένα ψυγείο με τόσο ενδιαφέροντα εσωτερικό κόσμο.Ζήτω το ψυγείο μου!!!

Σας φιλώ σας αγαπώ, και πάω ξανά στην κουζίνα μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...