Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Οχιιι αθηνουλα, δεν εισαι εσυ τελευταια, ακολουθώ και γω!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Μητσακο μας, Τζενάκι να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου!

Και ο ροζαλίτας γιορταζε, ε? Μαρη συμπεθέρα που εισαι εσυ??? Να τον χαιρεσαι τον ερωτά σου!!!

40 μερες ειπαμε κραταει η γιορτη, οποτε να τους χαιρομαστε ολους!

Χλοίτσα το αποφασίσατε τελικα! Να πανε ολα καλα βρε κοριτσι, καλύτερα κ απο οσο ελπιζετε!

Ωραια λοιπον, χαιρομαι που κανονισατε για κυριακή να συναντηθούμε, και ναι το Τατόι ειναι σουπερ (θα εχει κοσμο βεβαια, αλλα ειναι τεραστιο το μερος)!

εδω ο χαρτης, συνηθως στο βελακι καθομαστε: https://maps.google.com/maps?q=38.154976,23.795634&ll=38.153525,23.795829&spn=0.026188,0.038581&num=1&t=h&z=15

ειναι ταξιδι για σας κοριτσακι, αλλα απο εθνική ερχεσαι ευκολα!

Κατσαφιξ, καλα να περασεις στο ταξιδάκι σου! Τελειο ακουγεται!

Θα πάω και γω ταξιδι, για δυο μερες χωρις οικογενεια στα Τίρανα!!! Σε δυο εβδομαδες ομως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω Αφροδιτακι μου!!!Τυραννα ε? ε τουλαχιστον θα καταφερεις να ξεκουραστεις λιγο? απο αποψη υπνου εννοω κ οτι δεν θα κανεις δουλειες σπιτιου αλλιως εμεις την ξεκουραση την εχουμε ξεχασει...

Κοριτσια οποτε φευγουμε για χωριο οσο καλα περναμε εκει μετα μου βγαινει ξινο .η επομενη εβδομαδα ειναι μαρτυρικη.Το τι ρουχομανι μαζευεται για πλυσιμο-σιδερωμα, το σπιτι χαλια μεσα στην βρωμα, το ψυγειο αδειο αφηστε .... Καθε μερα ολο κ κατι κανω ελεος πια !! Προχτες σιδερωσα 3 πλυντηρια , σηεμρα εχω αλλα 2 κ εγω κ σμ κ γυμναστηριο κ ακοαμ σεντονια-πετσετες δικα μας κ των παιδιων δεν εχω βγαλει .... Θα κανω το συστημα της μανας μου μου φαινεται απλωναι καλα καλα τα σεντονια κ τις πετσετες κ τα διπλβνει μετα κ στην ντουλαπα χαχαχα

Χρονια πολλα κ στον Γιαννη της Ροζας τοτε !! να τον χαιρεστε κοριτσι!

Κοπελιες εγω για Κυριακη δεν μπορω γιατι θα εχω κοσμο το μεσημερι σπιτι .... κριμα ρε γμτ οποτε κανονιζουμε για Τατοι παντα κατι τυχαινει κ δεν μπορω να ερθω....κλαψ κλαψ ..

Διαφημίσεις

Ωραία που θα πάμε τατόι, θέλει να μαζέψει και κράνα η γιατρέσσα για να μας φτιάξει γλυκά... πολλά γλυκά!

Σκέφτομαι ότι δεν θα καταφέρω να ξαναπάω πουθενά χωρις παιδιά μέχρι να μεγαλώσουν και να κάθονται μόνα τους αλλά δεν με απασχολεί... με απασχολεί περισσότερο που δεν με απασχολεί, και γενικά που δεν έχω καμία διάθεση για εξόδους και για οτιδήποτε παραμόνο να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα. Ελπίζω όλο αυτό να βρει απάντηση στις ορμονικές εξετάσεις που αθ κάνω γιατί αλλιώς θα ήταν πολύ θλιβερο να μην έχω διάθεση και να μην με χαροποιεί τίποτα πραγματικά. Και εντομεταξυ ύστερα απο τουλάχιστον δύο χρόνια πάρα πολύ δύσκολα φέτος τα πράγματα είναι πολύ ήρεμα χωρις προβλήματα. Ρε λες να είμαι μαζόχα και να γουστάρω τα προβλήματα; Λες να είμαι σαν τι μάνα μου; Α παπα ανατρίχιασα ουιιιιιιιιι. Δεν παίζει έτσι;

Πάλι σας έπρηξα... σκάω μπααααααμ

Χμμμ τώρα είδα ότι δεν μπορείς μάλλον χλόη...

Αμα δεν τα καταφέρεις αυτή την κυριακή θα κανονίσουμε την επόμενη πιο κοντά που θα είναι όλες οι τσούπρες μαζεμένες :wink:

Χμμμ τώρα είδα ότι δεν μπορείς μάλλον χλόη...

Αμα δεν τα καταφέρεις αυτή την κυριακή θα κανονίσουμε την επόμενη πιο κοντά που θα είναι όλες οι τσούπρες μαζεμένες :wink:

Ναι θέλω να σας δω όπωσδήποτε. Αν δεν τα καταφέρω αυτή την Κυριακή (που μάλλον δε θα τα καταφέρω) τότε την επόμενη σίγουρα.

Λέγκω μου, δεν ξέρω αν ευθύνεται το ορμονικό που δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά. Αλλά λογικό είναι αν σκεφτεί κανείς τι έχεις περάσει τα τελευταία χρόνια. Εκτός απ'την κούραση που με 3 παιδιά, είναι σίγουρα αρκετή, είχατε ένα σωρό θέματα, και σοβαρά μάλιστα! Χρειάζεσαι ηρεμία και ξεκούραση. Να γεμίσουν οι μπαταρίες σου. Η αλήθεια είναι οτι κι εμένα αν με ρωτήσεις τι έχω όρεξη να κάνω, είναι ν'αράξω μ'ένα καλό βιβλίο... μάλλον όχι βιβλίο, κόμικς :lol:, και μια μεγάλη σακούλα πατατάκια, να διαβάζω, να μασουλάω, και να κοιμάμαι. ΜΟΝΗ ΜΟΥ! Για λίγο βέβαια. Αλλά ένα σ/κ δε θα με χάλαγε.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ωραία που θα πάμε τατόι, θέλει να μαζέψει και κράνα η γιατρέσσα για να μας φτιάξει γλυκά... πολλά γλυκά!

Σκέφτομαι ότι δεν θα καταφέρω να ξαναπάω πουθενά χωρις παιδιά μέχρι να μεγαλώσουν και να κάθονται μόνα τους αλλά δεν με απασχολεί... με απασχολεί περισσότερο που δεν με απασχολεί, και γενικά που δεν έχω καμία διάθεση για εξόδους και για οτιδήποτε παραμόνο να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα. Ελπίζω όλο αυτό να βρει απάντηση στις ορμονικές εξετάσεις που αθ κάνω γιατί αλλιώς θα ήταν πολύ θλιβερο να μην έχω διάθεση και να μην με χαροποιεί τίποτα πραγματικά. Και εντομεταξυ ύστερα απο τουλάχιστον δύο χρόνια πάρα πολύ δύσκολα φέτος τα πράγματα είναι πολύ ήρεμα χωρις προβλήματα. Ρε λες να είμαι μαζόχα και να γουστάρω τα προβλήματα; Λες να είμαι σαν τι μάνα μου; Α παπα ανατρίχιασα ουιιιιιιιιι. Δεν παίζει έτσι;

Πάλι σας έπρηξα... σκάω μπααααααμ

Ρε πουλάκι μου, γιατί τα ψειρίζεις έτσι;;;; Δηλαδή μετά από τόσο τρέξιμο, τόσες δύσκολες πίστες και όλα όσα έγιναν και 3 μωρά, δεν είναι ό,τι πιο λογικό να θέλεις να βγάλεις καναδυό-τρία χρόνια που να κάθεσαι και να ρεμβάζεις χωρίς να κάνεις τίποτα; Γιατί δηλ.. θα πρέπει να είσαι μες την τρελή χαρά και την πρεμούρα; Αμερικάνα είσαι;

Επίσης, λατρεύω Κολέ!!!!!! Εμένα κανείς δεν μου στέλνει τέτοια μέηλ σνιφφφ!

Επίσης, δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω Τατόι, να περάσετε τέλεια, θα είμαι εκεί με τη σκέψη μου και το αστρικό μου σώμα χεχε

Επίσης, όποια έχει κέφι ας περάσει αύριο από εδώ:

"Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού με θέμα την «Υποστήριξη του θηλασμού: κοντά στις μητέρες», 1-7 Νοεμβρίου 2013, η «Αλκυόνη: Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού» διοργανώνει μία ανοιχτή εκδήλωση στις 2 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10.30-13.30 στον πεζόδρομο του Διονυσίου Αρεοπαγίτου (κοντά στο μετρό -στάση Ακρόπολη).

Η «Αλκυόνη» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη δράση δρόμου κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, όπως εργαστήρια χαρτοκοπτικής, ζωγραφικής, γλυπτικής και αφήγηση παραμυθιών."

Δυστυχώς ούτε εκεί θα μπορώ να πάω σνιφφφφ!

Πήζω λέμεεεεεε!!!!!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Κορίτσια για Τατόι έκλεισε τελικά; και λέτε για πρωί, για μεσημέρι με φαγητά ή τι άλλο;

Η αλήθεια είναι οτι προς κέντρο θα μας βόλευε περισσότερο αλλά οκ θα δούμε...εγώ είχα στο μυαλό μου το πάρκο στρατού που έχει πολύ άπλα πολλές κουνιες και καφετέρια για συνάντηση πρωινή...είναι εκεί δίπλα στο μπαντιμιντον. Η κάποιο άλλο κεντρικό μέρος, γιατί θα έρχονταν και πιο πολλά κορίτσια από νότια ίσως. Αλλά οκ θα το προσπαθήσουμε και για Τατόι.

Διαφημίσεις

Γεια χαρά νταν μαγκες που έλεγε και η μανταμ αδολφίνη στον πίκο τον τρομερό! αλήθεια ξερετε από βελγικά κόμιξ;

τζεν από το σπίτι σου ο κηφισός είναι δίπλα, και από κηφισό είναι πολυ εύκολο να φτάσεις!

και ναι είναι για πρωί-μεσημέρι με φαγητά, και καρό τραπεζομάντηλα, τί νόμισες;;;; :-)

λεγκω στο τατόι δεν έχει κράνα, έχει βατόμουρα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Kι εγώ δεν θα μπορέσω... η Ειρηνη σφαδαξε απο πονο στο αυτι τελικα σημερα σηκωσε κ πυρετο και εχουν βουλωσει κα τα δυο ωτα χαχαχα και εχει φλεγμονη στο ενα τουμπανο...

οποτε δυσκολο εως κ αδυνατο να ειναι καλα ωστε να ερθουμε (κ ο βαγγ θα λειπει οποτε δεν μπορει να την κρατησει να ερθω εγω...)

Οποτε ρε κόρες δεν το κανουνίζουμε την επόμενη? (η εστω να το ΞΑΝΑκανονισουμε?)

eNeap2.pngTSzHp3.png

ααα δεν σας ειπα πηγα τον μικρο πρωτη μερα στον παιδικο σταθμο του δημου (αλλον απο αυτον που πηγαινε η ΕΙρηνη)

κ επαθα πλακα ειναι τελειος.... δασκαλες πολυ καλη εντυπωση ,η δειυθυντρια πολυ καλοσυνατη ο χωρος τελειος μεγαλες ταξεις, κηπος...ΚΑΜΙΑ σχεση χαχαχα

και το κερασακι στη τουρτα, βγηκαν βολτα εξω στην αυλη και λεω ας παω να δω περιμενα το κλασσικο που παιζουν τα παιδια και οι δασκαλες καθονται και απλα τα προσεχουν....

οοοοχι καναν μουσικοκινητική! με ενα τυμπακάκι (αληθινο) επαιζε η δασκαλα ρυθμους και ειχαν κατω στεφανια και αναλογα με τον ρυθμο τρεχαν η περτπατουσνα κα οτνα σταματουσε μπαιναν μεσα χαχαχα τα μικρουλινια τι πλακα που ειχαν χαχαχα

ο Αλεξ εχει πλακα που λεει παω στο σχολειο αυτο με τα μικρά παιδακια... χαχαχαχα

ειχε συνηθισει να βλεπει μονο της Ειρηνης τους συμμαθητες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...