Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαιρούλα, η βρώμη ολοένα και μου αρέσει περισσότερο! Θα μου πεις μπροστά στην έλλειψη αλευριού οτιδήποτε είναι ωραίο...

Εγώ έφτιαξα τα βρωμομπισκότα προχθές και άρεσαν σε όλους πλην του Αλέκου βέβαια... Θα τα ξαναφτιάξω να πάρω και μαζί μου το σκ γιατί φοβάμαι μήπως πεινάω εκεί και δεν έχω να φάω τίποτα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουουου γεια σας ηλιαχτίδες μου

Η συνέντευξη ήταν μια παταγώδη αποτυχία χαχαχαχα αλλά ο εργοδότης που μου πήρε την συνέντευξη ήταν πολύ πολύ ευγενικός και καλός. Μου είπε στο τέλος ότι ναι μεν δεν κάνω γιαυτό που ψάχνει αλλά αν προκύψει δουλεια με βιβλία και θέλει άτομο για ώρες θα με φωνάξει και μου φάνηκε καλό αυτό.

Έχω καταλήξει οι γυναίκες είναι μεγάλες γκιόσες αν είναι αφεντικά. Λίγο περασε η κόρη του και ήταν μέσα στον τουπε και στις μπιχτές.

Λοιπόν στο τσίρκο τον θοδωρή τον κράτησε δύο ώρες και ο νικόλας κάθησε καμια ώρα και μου πήρε πέντε ευρώ σύνολο! Σκάνδαλο όχι αστεία. Η τύπισσα προφανώς το λατρεύει αυτό που κάνει και θέλει να το μάθει σε όσους περισσότερους γίνεται. Για τον νικ μου είπε να τον πηγαίνω και να κάθεται και να βλέπει και να συμμετέχει όσο θέλει. Τον θοδωρή να τον αφήνω και μία ώρα στα μεγαλύτερα. Κάνουν ροδες, κατακόρυφα, κωλοτουμπες, τρεξιμο γυμναστική με τα όλα της... κορίνες, μπαλάκια, πιάτα, χουλα χουπ, περπατάνε πάνω σε μπάλα, ποδήλατο με μία ρόδα, ισορροπία πάνω σε σανίδα σε βαρελάκι, αερόβια με κουνια και πανιά. Δεν κάνουν κάθε φορά ολα, αλλά κάνουν αρκετά και εναλλάσονται με προθέρμανση.

Χμμ κι εγώ έχω καιρό να κάνω βρωμομπίσκοτα, βασικά η τηγανίτα που μου είχε πει η άφρο με τη βρώμη με είχε ενθουσιάσει όπως και τα παιδια.

Λέω σημερα να παώ μια βόλτα απο στίβο να το δουμε σαν ενδεχόμενο και μετά να πάμε στις κλασσικές μας κουνιες

Πήγα να δω κάτι φιλαράκια που κάνανε μωρό και είναι ήρεμοι και ευτυχισμένοι. Και με ρώτησε ο κολέτσος τι κάνουν και ακολούθησε η παρακάτω διαδικτυακή συνομιλία:

George says:

καλα ειναι τα παιδια;

Eleni says:

ε τον νικόλα περιμένω

George says:

ρε την κατερινα λεω και το δημητρη

Eleni says:

α ναι μια χαρα

Eleni says:

πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι

Eleni says:

πως είμασταν εμείς κάθε φορα που αποχτούσαμε μωρο;

Eleni says:

ε καμία σχέση χαχαχα

George says:

ΛΟΛ

George says:

ε ναι ρε

George says:

αλιμονο

George says:

αστους καρδουλα μου

George says:

αυτοι ειναι φλατ

George says:

επιπεδοι

George says:

δεν εχουνε τις δικες μας ρηγματωσεις και κορυφες

George says:

εμεις παμε απο τα βαραθρα στον ουρανο

George says:

απο τα κοραλλια του βυθου στις αστρικες ζωνες

George says:

και απο τα γλυκολογα στις παναγιες

Eleni says:

χαχαχαχα δεν-σε-αντέχω-αλλοοοοο

Τέτοια σου λέει ο Κωλέτσος γι αυτό τον αγαπάς!!!!

Ήρεμοι και αγαπημένοι με νεοφερμένο μωρό? Να τους καλέσουμε στο φόρουμ ως επίτιμους καλεσμένους και είδος προς εξαφάνιση!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα Λέγκω φοβερός ο καλός σου!

Τζένη να χαίρεσε τον Μητσάκο σου!

Και εγώ θέλω να σας δω αλλά όλα είναι φλου για το σκ. Κυριακή μάλλον μας βολεύει περισσότερο.

Χαχαχα Λέγκω! Πολύ γέλιο ο καλός σου!

Τι ωραία που είναι ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι οι φίλοι σου με το μπεμπέ! Πάντως εμείς ούτε στο πρωτο δεν είμασταν έτσι. Θυμάμαι που του έβαζα κάτι φωνές γιατί παραζέσταινε το μητρικό γάλα χαχαχα! Τι τραβάει ο καημένος με μένα που έμπλεξε!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Mαίρη μου το άλλο σκ δεν μπορώ με τίποτα γιατί θα έχω το πάρτυ της Έλλης και φιλοξενούμενους από Ξάνθη...αλλά και να κανονίσετε θα σε δω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάποια άλλη στιγμή πριν φύγεις οκ;;;;

xaxaxaxaxaa!!! Θεος ο Γιωργος!!!!!

Για πες κ που ειναι το τσιρκο βρε κορίτσι!!!

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια!!!

Ελενη κανεις το κουμοαντο σου για το ΣΚ ε? καλα κανεις!! Κ εγω δεν εχω βγαλει ακομα χειμωνιατικα ..... εεεεεχουμε καιροοοο χαχαχα

Κοριτσια να δουμε τοτε αυριο τι θα κανουμε. Κ εμας παιει μια μαζωξη αλλα σημερα θα ξερουμε αν θα ειναι αυτο η το αλλο Σαββατο. Για την αλλη Κυριακη μας εχουν καλεσει σε παρτυ..Μωρε να κανονισουμε να ειμαστε καμποσες ε?

Κυριακη τατοι εκλεισε.

θα εχει πολυ ωραιο καιρο.

το γατι απο μιση μεριδα εγινε υπερβαρο, οποιος λαχει το ταιζει. θα του κανω διαιτα, αληθεια ποσες φορες να το ταιζω;

κατσαφα ζηλευω τρελα!

ψηνετε κανενας για μεγαρο το βραδυ;http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=1540

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...