Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ε καλά! Μας ψιλοβγήκε η παναγία βέβαια αλλά τα καταφέραμε! Το καλό ήταν ότι φτιάξαμε πολλά πράγματα και αγόρασε ο κόσμος...

Οι μερέντες μου δε εξαφανίστηκαν! Και ας τις έθαβε ο Χαβιέ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες! Αν κ μας αλλαξε τα φωτα ο ταλιμπανακος μου το 3ημερο τι να κανουμε( ειναι επειδη ειπα οτι ψιλοεστρωσε ...)!!!

Λενακο καλη επιτυχια το απογευμα στην δουλεια! Μην εχεις καθολου αγχος δεν σε βοηθαει, γιατι οι αλλοι ειναι καλυτεροι απο σενα? οχι βεβαια!!

Αχ εκδρομουλα τι καλα !! Μπραβο βρε Ελενη!!! Κ για την μερεντα σου βεβαιως βεβαιως! Χρυσοχερα!!!! Ασε τον Χαβιε να λεει ας μην τρωει αυτος αν δεν του αρεσει!Γιογκα Σκ ε? αχ τι τυχερη!! παρασκευη με Κυριακη ανευ τεκνων ουαου!!!

Kαλησπέρα!

Λέγκω μου καλή επιτυχία!

Ελένη θέλω κι εγώ μερέντα!!

Κορίτσιαααα! Κανονίστε συνάντηση γιατί φεύγω! Δε φεύγω αν δε σας δω!! Τέλη Νοεμβρίου. Μάλλον στις 24 θα φύγουμε.

Αχχ θα μου λείψετε. Κι ας μη σας βλέπω συχνά.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ουαου!!!! Μπραβο Χλοη μου!! Τα εχετε κανονισει ολα δηλαδη? Αντε μπραβο βρε κοριτσι να φυγετε να μπειτε σε μια σειρα να ησυχασετε! Κ εσυ περισσοτερο απο ολους να φυγεις απο εκει μεσα. Η Ν τι λεει?

Ναι ναι συναντηση!! Το ΣΚ τι θα κανετε? θελετε να κανονισουμε να ερθετε σπιτι?

Διαφημίσεις

Μπράβο Ελενίτσα που περάσατε τέλεια! Κι εμείς χτες πήγαμε για μπανάκι, η θάλασσα ήταν υπέροχη. Ελπίζω να προλάβουμε να κανουμε κανα μπανάκι ακόμα πριν φύγουμε.

Χλόηη!!!!!!! Είδες τελικά που πήρατε μπρος? Οπωσδήποτε να συναντηθούμε! Θα γράφεις και από εκεί εεε? Μη με αφήσεις μόνη μου τώρα που ξεκινάμε τα φουσκώματα!!!

Xαχαχαχ Ελενίτσα μου! Εννοείται μαζί θα φουσκώνουμε!! Απο κει θα γράφω πιο πολύ! Θα μου λείπετε περισσότερο γι'αυτό.

Τζενάκο η Νεφέλη τώρα το βλέπει πιο θετικά. Προσπαθώ κι εγώ να μιλάω για τον Καναδά με ενθουσιασμό γιατί στην αρχή σχεδόν έκλαιγα, και επηρεάζεται κι αυτή. Στενοχωριέται που θ'αφήσει τις φίλες τις, και σίγουρα τις τελευταίες μέρες θα'χουμε κλάμματα. Αλλά θα κάνω ό,τι περνάει απ'το χέρι μου για να είναι ευτυχισμένη εκεί.

Το σ/κ δεν έχω κανονίσει τίποτα. Ό,τι πείτε είμαι μέσα!

Αχχχ εγώ να δείτε κλάμα που θα ρίξω!

Έλα Μαιρουλα μου όλα θα πάνε καλά!!! Θα φτιάξεται τη ζωή σας όμως γουστάρεται χωρίς κανέναν να σας την ξυνήζει και να σας στραβοκοιτάει απ'την ώρα που ξυπνάτε μέχρι την ώρα που θα κοιμηθείτε! Θα επικοινωνούμε εδώ στο καφέ και μολις στρώσουν τα οικονομικά γιατί όχι θα ρθουμε τσάρκα στο καναντά :-)

Τα μικρά με το που θα δουν τα χιονια θα ενθουσιαστούν.

Λενιώ μου ωραία η μερέντα αλλά πιο ωραια θα είναι το διήμερο της γιόγκα, να χαλαρώσεις λίγο και να ξεκουραστείς κι εσύ.

Θέλετε να προσανατολιστούμε αν έχει καλό καιρό προς τατόι την κυριακή; Είναι κρίμα αν έχει τέτοιες ωραίες μέρες να κλειστούμε σε σπίτι. Αλλιώς σάββατο απόγευμα δεν έχω πρόβλημα και για σπίτι αλλά καλύτερα ότι κανόνισμα να το κάνουμε προς το τέλος της βδομάδας να μετρηθούμε και να κανονιστούμε.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά (αν και καθυστερημένα) στον Μητσάκο σου Τζενούλα, να τον χαίρεσαι!

Λεγκουλίν σούπερ με το τσίρκο που βρήκατε, για πες λεπτομέρειες... (που είναι, πόσο πάει κλπ)

Με τη συνέντευξη πως πήγε; μακάρι να έχεις καλά μαντάτα!

Χλόη το κανονίσατε δηλαδή, φεύγετε ε; όλα θα πάνε καλά, θα δεις! και η Ν θα το ξεπεράσει πολύ γρήγορα!

Κι εγώ είμαι μέσα για συνάντηση, αλλά να το πούμε για λίγο αργότερα ωστε να το προγραμματίσουν κι όλα τα κορίτσια καλά. Να είναι και η Κατσαφα που δεν θα μπορεί αυτό το ΣΚ και τελοσπάντων να κάνουμε καλή συνάντηση.

ουτε του παπα για τον καιρο και ΜΙΑ μερα ειναι κερδος!!! τελειος ειναι!

Λεγκουλι πως πηγε η συνεντευξη?

Μυρτάκι πως παει?

Τζενακι τελευται κ καταιδρωμενη να χαιρεσαι τον Μητσακο σου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα σας!

Όλες καλά? Τί θα γίνει με τον καιρό? Περιμένει εμένα την ανεπρόκοπη πότε θα ξεκαθαρίσω τα ρούχα μου εεε?

Περιμένει εμένα να φύγω χαχαχ! Επίτηδες το κάνει για να μου σπάει τα νεύρα. Βλέπω τις φίλες μου απ'τον Καναδά στο φεης με τα κασκόλ και τα σκουφιά και με πιάνει η ψυχή μου!

Καλημέρα!!

Τρώω ένα σούπερ νόστιμο μεσημεριανό!

http://blog.fatfreevegan.com/2007/10/limericks-and-pupusas.html

Μόνο που έβαλα αλεύρι βρώμης γιατί δεν είχα απ'το άλλο, κι έκανα και μια αυτοσχέδια salsa και τα βουτάω μέσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...