Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τεχνολογικά δεν απαιτείται αλάτη για την παρασκευή του αλλά μπορεί προσθέτουν για γευστικούς λόγους - που είναι και πολύ πιθανό. Αυτό όμως μπορείς να το δεις στα συστατικά του.

Και εμένα δεν μου απαντήσατε όμως, η YIOUPI πού είναι?

thx!!!!

ιδεα δεν εχω για τη yioupi......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λετε να επαθε τιποτα????:eek::eek::eek::eek:

επιαης στο αρθρο της Πατσουρου που postαρατε πιο πανω λεει πως απο 10 μηνων μπορουμε να δωσουμε τυρακι...τι τυρακι?????:-)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιαης στο αρθρο της Πατσουρου που postαρατε πιο πανω λεει πως απο 10 μηνων μπορουμε να δωσουμε τυρακι...τι τυρακι?????:-)

στη θεσσαλονίκη τυρί λέμε τη φέτα:P

αιγοπρόβειο τυρί μπορείς να δώσεις.

με τα κίτρινα δεν ξέρω τι παίζει, αν περιέχουν και αγελαδινό, δεν έχω ιδέα

welcome%20baby%20boy%20copy.jpg

Να σας ζήσει ο μπεμπάκος!!! Να ει ναι γερό και καλότυχο! Πολύ συγκινηθηκα κι εγώ, και μπράβο για το κουράγιο σου!

Χλόη να χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!! Να την δείς όπως επιθυμεις και με το καλό και το αδερφάκι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ds ανθότυρο...δεν εχει αγελαδινο και ειναι σχεδον αναλατο...ειναι πολύ ηπιο και τους αρεσει.

Αυτό δεν είναι σίγουρο, μπορεί και το ανθότυρο να έχει αγελαδινό γάλα. Σας το λέω με σιγουριά γιατί δουλεύω σε τυροκομείο και είμαι τεχνολόγος τροφίμων.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

αυτο το ξέρω, και σε καποια συσκευασμενα το ειχα παρατηρησει στη μανα μου, αλλά συνηθως ειναι αιγοπροβειο οπως η φετα...θεωρητικά παντα ετσι? Εγω το διευκρινιζα στο σουπερ μαρκετ, γιατι η μικρη ειχε ευαισθησια στα αγελαδινα, εβγαζε κοκκινιλες γυρω απο το στομα.

Γενικά τα ελληνικά τυριά ειναι συνηθως αιγοπροβεια...(θεωρητικά και παλι γιατι δεν νομιζω οτι οι ερμες οι κατσικες καλυπτουν τη ζητηση...)

eNeap2.pngTSzHp3.png

αυτο το ξέρω, και σε καποια συσκευασμενα το ειχα παρατηρησει στη μανα μου, αλλά συνηθως ειναι αιγοπροβειο οπως η φετα...θεωρητικά παντα ετσι? Εγω το διευκρινιζα στο σουπερ μαρκετ, γιατι η μικρη ειχε ευαισθησια στα αγελαδινα, εβγαζε κοκκινιλες γυρω απο το στομα.

Γενικά τα ελληνικά τυριά ειναι συνηθως αιγοπροβεια...(θεωρητικά και παλι γιατι δεν νομιζω οτι οι ερμες οι κατσικες καλυπτουν τη ζητηση...)

Δεν είναι παράνομο να είναι από Αγελαδινό, εξάλλου στην Ελλάδα φτιάχνονται και άλλα τυριά πχ Γραβιέρα χρησιμοποιώντας αγελαδινό. Οπότε θα πρέπει να είσαι σίγουρη. Συνήθως πάντος το χειμώνα είναι κυρίως από αιγοπρόβειο ενώ το καλοκαίρι είναι από αγελαδινό (κατά κανόνα).

IxBZp3.png

στη θεσσαλονίκη τυρί λέμε τη φέτα:P

αιγοπρόβειο τυρί μπορείς να δώσεις.

με τα κίτρινα δεν ξέρω τι παίζει, αν περιέχουν και αγελαδινό, δεν έχω ιδέα

ds ανθότυρο...δεν εχει αγελαδινο και ειναι σχεδον αναλατο...ειναι πολύ ηπιο και τους αρεσει.
Αυτό δεν είναι σίγουρο, μπορεί και το ανθότυρο να έχει αγελαδινό γάλα. Σας το λέω με σιγουριά γιατί δουλεύω σε τυροκομείο και είμαι τεχνολόγος τροφίμων.

ρε κοριτσια thx, αλλα τελικα απο οτι καταλαβαινω δε θα ειμαι 1000% σιγουρη πως δεν εχει αγελαδινο......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και δεν πιστευω πως στο super market θα ειναι ενημερωμενος αυτος που θα με εξυπηρετησει στον παγκο των τυριων....οποτε......ή στα βιολογικα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γεια σας τσούπρες

Και ναι λοιπόν το φτάσαμε το σαραντάρι... φωτιά στα θερμόμετρα!!!:cool: Έπεσε μέχρι 38,7 αλλά δεν το βλέπω για πιο κάτω... πώρωσει και το σημερινό βράδυ!

Λοιπόν, τραχανά ανάλατο δεν κατάφερα να βρω αλλά είναι ελάχιστο το αλάτι που έχει μέσα. Βέβαια να πω ότι εγώ έπαιρνα και παίρνω τον γλυκό σταρένιο τραχανα που έχει μέσα στάρι, προβειο γάλα και ελάχιστο αλάτι. Μου φαίνεται πιο θρεπτικό απ'τον άσπρο με το αλεύρι.

Σπανάκι μέχρι τον χρόνο μας είχε πει ο παιδίατρος να το αποφύγουμε... Μετά τον χρόνο του έδωσα.

Στα σούπερ μάρκετ δεν ξέρω αν γνωρίζουν σίγουρα τι έχει μέσα το ανθότυρο... για πιο σίγουρα ή παίρνεις συσκευασμένο ή σε μπακάλικο (έχω την αίσθηση ότι ξέρουν καλύτερα αλλά δεν παίρνω κι όρκο) ή σε μαγαζί με κρητικά προϊόντα.

Δε μου λέτε, όλα αυτά που λέτε για τις στερεές, θα μου τα επαναλάβετε κι εμένα όταν φτάσει η ώρα ή να κρατάω σημειώσεις;;;;;;

Τι άλλα;;;;

Πρώην συμπεθέρα, κουράγιο! Σκέψου ότι τώρα θα ήσουν σε ένα σκοτεινό θέατρο και θα έβλεπες ένα καταθλιπτικό έργο, ενώ μετά θα πήγαινες να πνίξεις τον καημό σου με σουρωτή! Αηδίες !!!

Περαστικά σας!!!! Μουτς-κι ένα για τον πρώην γαμπρούλη μου!

Διαφημίσεις

Γεια σας τσούπρες

Και ναι λοιπόν το φτάσαμε το σαραντάρι... φωτιά στα θερμόμετρα!!!:cool: Έπεσε μέχρι 38,7 αλλά δεν το βλέπω για πιο κάτω... πώρωσει και το σημερινό βράδυ!

Λοιπόν, τραχανά ανάλατο δεν κατάφερα να βρω αλλά είναι ελάχιστο το αλάτι που έχει μέσα. Βέβαια να πω ότι εγώ έπαιρνα και παίρνω τον γλυκό σταρένιο τραχανα που έχει μέσα στάρι, προβειο γάλα και ελάχιστο αλάτι. Μου φαίνεται πιο θρεπτικό απ'τον άσπρο με το αλεύρι.

Σπανάκι μέχρι τον χρόνο μας είχε πει ο παιδίατρος να το αποφύγουμε... Μετά τον χρόνο του έδωσα.

Στα σούπερ μάρκετ δεν ξέρω αν γνωρίζουν σίγουρα τι έχει μέσα το ανθότυρο... για πιο σίγουρα ή παίρνεις συσκευασμένο ή σε μπακάλικο (έχω την αίσθηση ότι ξέρουν καλύτερα αλλά δεν παίρνω κι όρκο) ή σε μαγαζί με κρητικά προϊόντα.

ας δουμε τη θετικη πλευρα....;);)πολυ θερμο το ζουζουνι σου....θα σου εξελιχθει σε πολυ sexy boy;);)

Πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο, δηλαδη....τρεχα γυρευε......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δε θα δωσω ουτε τραχανα ουτε τυρι....LOLOLOL:rolleyes::rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Δε μου λέτε, όλα αυτά που λέτε για τις στερεές, θα μου τα επαναλάβετε κι εμένα όταν φτάσει η ώρα ή να κρατάω σημειώσεις;;;;;;

εγω προσωπικα νομιζω πως θα τα εχω ξεχασει......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

διαφορετικα ευχαριστως να τα επαναλαβω...;););)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Πρώην συμπεθέρα, κουράγιο! Σκέψου ότι τώρα θα ήσουν σε ένα σκοτεινό θέατρο και θα έβλεπες ένα καταθλιπτικό έργο, ενώ μετά θα πήγαινες να πνίξεις τον καημό σου με σουρωτή! Αηδίες !!!

Μπράβο ρε πάλι καλα που μου το θύμησες να πάρω τα πάνω μου!!!:lol: Πάαααει το εργάκι δεν θα το δω... λα λιγμμμμ

Που αλλού άλλωστε είμαι τόσο ζεστα όσο εδώ... μιλάμε χτυπάμε τρελά νούμερα!

Ντιεσάκι μου καλό γιατί να μη δώσεις τραχανά καλέ; Τι πιο καλό και θρεπτικό μου λες; Σούπερ είναι...

Λέγκω περαστικά σας, ψήνεται το καημένο:(

Μυρτώ είμαστε καλοί άνθρωποι, θα τα επαναλάβουμε και σε σένα:P

ds έχει αλλαργίες η μικρή; Αν όχι, τότε προσωπικά πιστέυω ότι το να πάρεις βιολογικό γλυκό τραχανά και ας έχει και ελέαχιστο αλάτι δεν είναι πρόβλημα. Ή το να πάρεις τυρί έστω συσκευασμένο που γράφει τα συστατικά και να το ξαλμυρίσεις σε νερό. Η κατσικίσιο τυρί, που είναι πολύ νόστιμο

Επεξεργάστηκαν by Palladin

Ντιεσάκι μου καλό γιατί να μη δώσεις τραχανά καλέ; Τι πιο καλό και θρεπτικό μου λες; Σούπερ είναι...

ds έχει αλλαργίες η μικρή; Αν όχι, τότε προσωπικά πιστέυω ότι το να πάρεις βιολογικό γλυκό τραχανά και ας έχει και ελέαχιστο αλάτι δεν είναι πρόβλημα. Ή το να πάρεις τυρί έστω συσκευασμένο που γράφει τα συστατικά και να το ξαλμυρίσεις σε νερό. Η κατσικίσιο τυρί, που είναι πολύ νόστιμο

ενταξει λοιπον, θα της δωσω....;);)

ειμαι λιγο φοβιτσιαρα στα τελειως διαφορετικα.....;)

(συγχωρεστε με:tongue:;))

δεν εχει αλλεργιες palladinaki (προς το παρον τουλαχιστον...;))

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...