Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ρε κατσαφα ίδιο είμαστε εσύ είσαι έγκυος έχεις κάθε δικαίωμα να σερνεσαι.... Έκανα θυρεό ειδικές αλλα μάλλον έπρεπε να κάνω όλες τις εξετάσεις, άντε να τρέχω πάλι να μου της γράφουν... Εντωμεταξύ για το ΤΣΑΥ είμαι ακόμα αγροτικός ιατρός στη Χαλκίδα, ήμαρτον, 8 χρόνια Αττικό δεν έχουν περαστεί παρόλα τα χαρτιά που τους έχω παει... Και τώρα δεν μπορώ να πάρω χαρτί από το ΕΚΠΑ για βεβαίωση του εργοδότη μιας και τα πανεπιστήμια ειναι κλειστά οπότε δεν μπορώ να θεωρήσω βιβλιάρια οπότε δεν μπορώ να γράψω εξετάσεις. Ωραία;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκω εγώ στα έχω πει για τη δουλειά, να μην τα ξαναπώ.

Ρώτησα τώρα που ήρθα την Άννα αν έχει δουλειά μου είπε όχι τα έκανα στο σχολείο, τα είδα αλλα ειναι λάθος τα μαθηματικά τι να κάνω να κάτσουμε να τα διορθώσουμε ή να σφύριξω αδιαφορα....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λεγκω εγώ στα έχω πει για τη δουλειά, να μην τα ξαναπώ.

Ρώτησα τώρα που ήρθα την Άννα αν έχει δουλειά μου είπε όχι τα έκανα στο σχολείο, τα είδα αλλα ειναι λάθος τα μαθηματικά τι να κάνω να κάτσουμε να τα διορθώσουμε ή να σφύριξω αδιαφορα....

Βάλτης τον κορέκτορα!!!!:D

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Βάλτης τον κορέκτορα!!!!:D

:lol:

Koρίτσια σκέφτομαι τη Νεφέλη τώρα που θα πάει σχολείο και δε μιλάει λέξη αγγλικά... Όχι οτι με ανησυχεί. Πιο πολύ φοβάμαι μην ξεχάσει τα ελληνικά, τα αγγλικά ξέρω θα τα μάθει αμέσως. Απλά σκέφτομαι μήπως τις κάνω κανένα μαθηματάκι, έτσι για να είναι λίγο πιο έτοιμη και να νιώθει πιο άνετα. Δεν ξέρω όμως τι να της κάνω. Να της μάθω τα γράμματα και τους ήχους; Να της μάθω λέξεις έτσι παπαγαλία όπως μαθαίνουν και να διαβάζουν στην πρώτη; Να της μάθω απλά να λέει κάποια βασικά πράγματα που ίσως χρειάζεται να ξέρει; Πχ "where is the bathroom" και "Ι want my mom" :lol:

Πάω ν'αράξω λίγο στην τηλεόραση μαζί με τον ξενύχτη μου. Καληνύχτα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

τατη φαντασου κ εσυ που εισαι γιατρος δεν μπορεις να κανεις εξετασεις..

Κ εγω στην αρχη ετσι οπως τα διαβασα για τα μαθηματα της Αννα ααυτο σκεφτηκα τον κορεκτορα!Τι καλα που θα ηταν να υπηρχε.

Δηλαδη Τζενακι ο Στεφανος τρωει 14 αυγα την εβδομαδα?

Τατη εσυ τι λες? εγω τα φοβαμαι βρε κοριτσια.Παρολο που τρελανεται για αυγο δεν δινω πανω απο 3 αντε πολυ σπανια 4 την εβδομαδα.... Ναι Ελενη ειναι ωραιο για πρωινο κ τα κραταει.

Κ στην διαιτα η διαιτολογος τοσα μου εχει κ αυτα οχι καθε βδομαδα...

Χλόη, νομίζω λεξούλες στην αρχή που αρχιζουν από α, ε κτλ... Και μετά γράμματα. Κάπως έτσι πάνε και στα μαθήματα...

Πολλά αυγά όντως και πρέπει να είναι βιολογικά αλλά και αυτά δεν ξέρεις ποτέ... Μακάρι να είχαμε από το χωριό συνέχεια...

εγω δεν αγοραζω αυγα τα σιχαινομαι .απο οταν εκανα τα παιδια κ εβαλε ο μπαμπας μου κοτες δεν εχω ξαναπαρει αυγο εστω κ βιολογικο νομιζω μου βρωμανε τελοσπαντων καπως μου φαινονται. αλλα αν δεν εχεις τι θα κανεις αναγκαστικα θα παρεις.

Ελενη τι εχει η διατροφη της αποτοξινωσης που κανεις,τι τρως?

Ναι τρώει πολλά αβγά (κρόκους μόνο γιατί έχει αλλεργία στο ασπράδι) γιατί κάνουμε ενισχυμένη διατροφή και τον παρακολούθουμε συχνά. Να προσθέσω ότι οι χοληστερίνες του είναι μια χαρά.

Αν δεν έχουμε χωριάτικα από χωριό, αγοράζουμε από την βιολογική λαική που έχω βρει κάποιους καλούς προμηθευτές και στην χειρότερη βιο ή ελευεθέρας βοσκής από σουπερ.

Γενικά τρώμε οικογενεικώς τον τελυταίο καιρό πάρα πολλά γιατί τρώμε και εγώ και ο Ν και η Έλλη πολλά για να βελτιώσουμε τις αιματολογικές μας.

Καλημέρα!

Τελικα αρρωστησα για αυτο ενιωθα τοσο χαλια χθες... καταρροη λαιμος και κοκκαλααακια

Με πηραν τηλ οτι δεχονται τον Αλεξ σε εναν παιδικο σταθμο του Δημου... με 150 ευω τροφεια βεβαια αλλα το σκεφτομαι να τον στειλω (εδω εχουν πολυ ηψηλα τροφεια!!! μεχρι 280 ευρω οι κατηγοριες παρακαλω!!!!!!)

Να απασχολειται κι αυτος ο καημενος το χειμωνα που οι βολτες ειναι μειωμενες...

Ειναι λιγο πιο μακρυα απο της Ειρηνης βεβαια θελει αυτοκινητο αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνά ωραία!!! Νιμίζω ότι πρέπει να τον στείλεις... Και μπορεί να βρεις κι εσύ κάτι, κανένα μαθηματάκι πού ξέρεις...

Λοιπόν είναι πιο λάιτ απο την ανοιξιάτικη, δεν τρώω κρέας, πουλερικά, γαλακτοκομικά, αλεύρι σίτου καφέ αλκοόλ ζάχαρη... Βέβαια έχω κάνει κάτι μικροπαρασπονδίες και με τους ξηρούς καρπούς που τρώω παίρνω κιλά.... Ούτε καν στάσιμη... Φαντάσου να έτρωγα όπως τις προηγούμενες εγκυμοσύνες...

Τζεν τί έχετε οικογενειακώς;;; Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ εξετάσεις αίματος στα παιδιά... Πρέπει χωρίς λόγο;

Τατάκι απλά χαλάρωσες απ'το άγχος και την πίεση και βάρεσε μπιελα ο οργανισμός.

Ολα αυτά που γράφεται για τα πρωτάκια μπορείτε να τα θυμάστε και πέρσι ή πρέπει να τα κρατήσω σε κανα γουορντ;

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι άσχετο που με προβληματίζει; Ο νικόλας κολάει το ερώτημα είναι ότι κολλάει λόγω αφηρημάδας ή κάνει αφαιρέσεις; Πρέπει να αρχίσω να το προσέχω περισσότερο. Απλά έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις που χαζεύει. Κολλάει σε ένα σημείο και χαζεύει εκεί απλά δεν είμαι σίγουρη μήπως είναι αφηρημάδα απλή.

Τα δικά σας κολλάνε; Κι αν ναι; Υπήρξε περίοδος που αυξήθηκε πολύ η αφηρημάδα τους; Π.χ κάνει ποδήλατο και σταματάει και κοιτάει αλλά πρέπει να το δω στο παιχνίδι αυτό αν την ώρα που παίζει έντονα με παιδια το κάνει και να ρωτήσω και τη δασκάλα που τον είχε και πέρσι να το παρατηρήση.

Εγώ αν αγοράσω αυγά μη βιολογικά ή όχι χωριου προσπαθώ να μην απο κότες σε κλουβιά... είπα να κάνω κάτι καλό για τις κότες :-)

ενιω κ μενα κολλαει ο Μητσος κ πολλες φορες του μιλας κ δεν απανταει αλλα νομιζω το κληρονομησε απο Τ που ειναι ολοι οικογενειακως ετσι..... Ρωτα καλου κακου το γιατρο που τον παρακολουθει κ ισως σου πει να παρατηρησεις συγκεκριμενα πραγματα η οταν το βλεπεις κ κολλαει να κανεις συγεκριμενες κινησεις για τσεκ.

Λέγκω, εννοείς του χρόνου να σου τα ξαναπούμε γιατί περσι δύσκολο...

Εντάξει επέστρεψα, η γιατρός μου δεν μπόρεσε να έρθει στο Β' Επιπέδου αλλά όλα καλά... Μόνη πάλι με ρωτάνε????

Να τον παρακολουθείς το Νικόλα και να το πεις και στο γιατρό... Σε είχα ξαναρωτήσει δεν είχατε ένα ραντεβού τώρα μετά τις διακοπές?

Βεβαιως λεγκόυίν μου θα τα θυμόμαστε και περισυ και προπερσυ κ οποτε θες!!! :-)

Η Δαναη κολλαει πολλες φορες και ειχε μια περιοδο (πριν κανα χρονο σχεδον) που κολλουσε πάααρα πολυ, το ειχαμε κουβεντιάσει και δω θυμαμαι. Δες το σιδηρό του, εγω το ειχα συνδυασει με την αναιμία της. Και μιας και ειχε και θεμα ο Νικόλας με αναιμια, ισως να εχει να κανει.

Βεβαια μιας και εχει ιστορικό, εγω θα ρωτουσα και μια και το νευρολόγο...

σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...