Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χελόου!!!! Τελειώνετε τα μπλέ???? Και μετά τί θα κάνετε?

Μπράβο!

Τάτι, κι εγώ στις 10 με 10.30 πέφτω για ύπνο, λέω ότι διαβάζω το βιβλίο μου, το πολύ 2 σελίδες και γειά σας!

Και το πρωί πολύ θα ήθελα να μη σηκώνομαι! Αύριο όμως έχω άδεια για το Β' επιπέδου, θα τα παω σχολείο και θα γυρίσω να ξανακοιμηθώ....

Τρως καλά? Εγώ με τη διατρόφη της αποτοξίνωσης αυτή τη βδομάδα νιώθω πολύ καλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ που θέλω να κοιμάμαι απ'τις 10 αλλά κοιμάμαι στις 1; Το πρωί ξεράθηκα στον καναπέ ενώ ο Απόλλωνας έβλεπε καρτούν. Και μόλις ξύπνησε ήρθε και με φίλησε!

Πάντως εγώ δεν πολυτρώω καλά. Μια μέρα έτσι μια αλλιώς δηλαδή. Σήμερα έφαγα μπισκότα για πρωινό :oops:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

και εγω χωμα νιωθω αλλα δεν τρωω καλα.

Αυτο λεω Τζενακι οτι αυτα τα λεφτα τα συννενοηθηκε γαι 2-3 μερες κ τελικα η αλλη την απασχολησει για πολυ παραπανω... οποτε καπως πρεπει να τα πληρωθει ή να προσπαθησει τουλαχιστον!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Συμφωνουμε ολες! να ζητησει τα λεφτα που δικαιουται!!

Εγω εχω αρχισει συμπληρωμα σιδηρου γιατι η φεριττινη μου ειναι στο κατωτατο φυσιολογικο οριο ... εχω που εχω το τρεξιμο ολη μερα στοπ γραφειο κ στο σπιτι, εχω αρχισει κ γυμναστηριο, κανω κ διαιτα μην πεσω κ στα πατωματα ....

Διαφημίσεις

Κι εγώ θέλω μπισκότα για πρωινό!!!!

Μιαμ μιαμ! Αλλά σκέφτομαι να φτιάξω τα βρωμομπισκότα... Τα θυμάστε τα βρωμομπισκότα? Το τεράστιο που είχε φτιάξει η Μυρτώ?

Επιτρέπεται η βρώμη, το μέλι δεν ξέρω, αλλά θα κάνω παρασπονδία...

Και δεν θα δώσω στα παιδιά και θα δείτε πώς θα τα θέλουν...

Πηγε μεσημερι, οποτε δεν λεω καλημερα! Γεία σας λοιπόν!

Εχουν μελι τα βρωμομπισκοτα? Θυμαμαι μπανανα ειχαν, αμυγδαλα, βρωμη, σταφιδες... Θα κοιταξω τη συνταγη κ θα σε πω...

Τατακι, πεσε και ριξε κανα βαρβατο ημερησιο υπνο μπας και συνελθεις βρε κοριτσι.

Τι ειναι αυτα τα μπλε που λετε βρε παιδια? Θα παω σπίτι να δω τα βιβλια της για να σας καταλαβαινω...

Σας φιλώ!

βρε κοριτσια να σας ρωτησω,ποσα αυγα κανει να τρωει ενα παιδι την εβδομαδα? Μου ζηταει συνεχει ο Μητσος για πρωινο η να παρει μαζι στο σχολειο κ αποφευγω να του δινω πανω απο 3 την εβδομαδα. Τι λετε κ εσεις?

Ελενη θα κανεις κιολας την Β επιπεδου? πωπω πως περσε ο καιρος!!!

Α, ειναι αλλη αυτη με το μελι.

Εγω παντως αυτα εφτιαχνα

Banana Oatmeal Cookies

Ingredients:

2 cups rolled oats

2/3 cup almonds

1 teaspoon baking powder

1/4 teaspoon sea salt

1/2 teaspoon ground cinnamon

1/4 teaspoon ground nutmeg

1 1/2 cups mashed banana (about 3 bananas)

1/4 cup coconut oil

1 teaspoon pure vanilla extract

3/4 cup raisins

Directions:

Preheat oven to 175 degrees. Lightly oil a cookie sheet. Grind oats and almonds to a coarse powder in food processor or blender. Pour them into a large mixing bowl. Stir in baking powder, salt, cinnamon, and nutmeg. In separate bowl or in food processor, beat together bananas, oil, and vanilla until smooth and creamy. Add banana mixture and raisins to oat mixture. Mix well. Drop cookie dough by tablespoons onto prepared baking sheet. Bake for 13 to 16 minutes, or until bottoms are golden brown.

Variation: Carob or chocolate chips can be substituted for raisins if desired.

Βεβαια εγω εβαζα ελαιολαδο και ελάχιστη σοδα...

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Σας έχω ωραίο παιχνιδάκι για την ανάγνωση.

Γράφουμε ή τυπώνουμε σε χαρτάκια τις συλλαβές που ήδη γνωρίζουν με μεγάλα γράμματα και όσο προχωράνε προσθέτουμε κι άλλες. Αυτές είναι οι φωνούλες.

-Διαλέγουν μια φωνούλα στην τύχη, βρίσκουν και λένε (προφορικά) όσες περισσότερες λέξεις μπορούν, που να αρχίζουν με αυτήν.

- Ζητάμε από τα παιδιά να σχηματίσουν γνωστές λέξεις (αρχικά δισύλλαβες ή τρισύλλαβες) με τις φωνούλες.

- Φτιάχνετε εσείς λέξεις και ζητάτε να τις διαβάσουν.

- Φτιάχνετε «περίεργες» (ανύπαρκτες) λέξεις – εσείς και τα παιδιά και τις διαβάζουμε. Με αυτές είμαστε σίγουροι ότι πρέπει να τις διαβάσουν. Δεν μπορούν να τις μαντέψουν ή να τις θυμούνται.

- Βρίσκουν και σχηματίζουν λέξεις που αρχίζουν από μια συγκεκριμένη φωνούλα. («Φτιάξε μια λέξη που αρχίζει με ʽποʼ»).

- Τονίζουμε προφορικά τη λέξη με διαφορετικούς τρόπους και διαλέγουμε το σωστό.

- Φτιάχνουμε με τις φωνούλες λέξεις για είδη που θα χρειαστεί να αγοράσουμε και τα παιδιά τις αντιγράφουν στη λίστα του σούπερ μάρκετ (αργότερα).

Εννοείται δεν τα σκέφτηκα εγώ όλα αυτά ε; η καλή μας η δασκάλα :wink:

DPYUp2.png EYukp3.png

Και εδώ είναι το παράλογο της υπόθεσης... Θα παίξουμε παιχνίδια για να μπορούν να διαβάζουν κανονικά, εμείς στο σπίτι, αλλά όλη η φιλοσοφία του σχολείου και των βιβλίων είναι να μαθαίνουν απέξω... Νταξ είναι με φωνούλες που ξέρουν αλλά και πάλι οι λέξεις με μόνο τις φωνούλες είναι πάνω κάτω οι ίδιες.

Ωραίο παιχνίδι, πάντως...

βρε κοριτσια να σας ρωτησω,ποσα αυγα κανει να τρωει ενα παιδι την εβδομαδα? Μου ζηταει συνεχει ο Μητσος για πρωινο η να παρει μαζι στο σχολειο κ αποφευγω να του δινω πανω απο 3 την εβδομαδα. Τι λετε κ εσεις?

Ελενη θα κανεις κιολας την Β επιπεδου? πωπω πως περσε ο καιρος!!!

2 κρόκους την ημέρα δίνω στον Στέφανο, σε αυτήν την ηλικία που αναπτύσσονται τόσο συστήνει ο ΠΟΥ και άλλες οργανώσεις...πρέπει να παίρνουν πολλά καλά λιπαρά και πρωτείνες.

Ωχ τι μας περιμένει στο δημοτικό...

Λέγκω συμφωνώ ότι πρέπει να της τα χώσεις, ευγενική ή μη, και μετά να φύγεις. Βρίσκουν και κάνουν το ξέρω, υπάρχει τρελή ανεργία το ξέρω γιατί έχουμε πολλούς στο κύκλο μας, αλλά τουλάχιστον ας τα ακούνε πριν φύγεις.

2 κρόκους???

Εγώ δεν δίνω παραπάνω από 1 κρόκο την ημέρα και αν θέλουν και άλλο τους δίνω ασπράδι... Αλλά γενικά δεν τους δίνω πολύ αυγό... Να ωραία ιδέα αύριο για πρωινό να τους φτιάξω αυγό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...