Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Έλα σαλίγκαρε τι χαμπάρια; έλα να επικοινωνήσουμε

Ναι με την εφημερίδα είναι το θέμα. Θα δουλέψω 5 μέρες συνολο... την προηγούμενη που ήμουν ψαρομένη και δεν είχα μπουσουλα είχα δουλέψει 4 τώρα υποτίθεται ότι θα έβγαινε σε 3 και αντι για αυτό η γκόμενα είναι χαλαρηηηηηη μια και έχει περιθωριο και με βάζει και ξαναστήνω τα ίδια με διαφορετικές γραμματοσειρές και να κάνω διάφορες αλλαγές για να δει κάτι νέο... άρα έχουμε και λέμε 5 μέρες απο 7-10 ώρες κάθε φορά χωρίς διάλειμα ούτε για κατούρημα και σύνολο 60 ευρώ και μαύρα. Βέβαια η τύπισα είναι χαλαρή αυτή τη φορά, ειρωνεύεται τακτικά αλλά κατα ταλλα κουλ γιατί τα κάνω καλά και βέβαια δεν θα της κοστίσω και τίποτα παραπάνω. Τέσπα δεν θα πάω επόμενη φορά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου! Βλεπω ολοι εχουμε τα θεματακια μας!... Ελενη κι εσεις στον Τασο το σαλιγκαρι ειστε ε? σημερα καναμε και παραλαγη στο τραγουδακι(μηπως Τασο μηπως Σουλη μηπως να σε πω Στρατουλη... ) και γελαγε το δικο μου... χαχαχα... εμας παντως ο δασκαλος τους ειναι αρκετα χαλαρος.. μας γραφει αντιγραφη οσο χωραει η λεξη σε μια γραμμη(δηλαδη 4-5 φορες) και στην αναγνωση δεν εχει διευκρινισει μεχρι στιγμης ποσες φορες και μας βαζει μονο τα μπλε ... εμεις το διαβαζουμε ολο το κειμενο 2-3 φορες... το 10 φορες αναγνωση μου φαινεται πολυ παντως..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αχ καλά θα τρελαθώ, 60 Ευρώ για 35 ώρες... Καλά την έχει βρει η κυρία! Και κάνει και την αναδιοργάνωσή της. Συγγνώμη, δεν ντρέπονται που δίνουν τόσα λεφτά?

Βρε Ανασταζί, έχω απορία, την ανάγνωση την ψιλομαθαίνουν απέξω... Δεν διαβάζουν... Και αν ζητήσεις να σου διαβάσουν μια λέξη μεμονωμένη άσχετη, δεν μπορούν... Και έχουν πάει σε δύσκολες λέξεις τώρα, που δεν ξέρουν ούτε τα γράμματα... Δεν δικαιολογείται να ξέρουν να το διαβάζουν δηλαδή. Επομένως σκοπεύουν να τα μαθαίνουν απέξω....

Και έτσι θα μάθουν να διαβάζουν?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Α δεν έχουμε πάει ακόμα στο σαληγκάρι τον Τάσο... Εϊμαστε στο σαληγκάρι που βρήκε ο Άρης... Τώρα θα μπούμε στα μπλε... Και η δικιά μας είναι πολύ χαλαρή, στα άλλα τμήματα γράφουν προτάσεις... Εμείς μόνο λεξούλες! Δεν με πειράζει καθόλου...

Ελενη νομιζω οτι αρχικά η γραφη κ η αναγνωση ειναι αναδυόμενη... οπτικά, δηλ τη βλεπουν σαν λεξη κ τη διαβαζουν καπως αυτοματα μεμονωμενα δεν μπορουν ή ενα ενα τα γράμματα... κατι τετοιο θυμαμαι απο τα λιγα παιδαγωγικα στο πανεπιστημιο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Νυστάζωωωω. Σέρνομαι. Μια ο Απόλλωνας που κοιμήθηκε στις 2, μια το κουνούπι, μια η τουαλέτα...

Ελένη έτσι τα μαθαίνουν. Απ'έξω. Πολλές λέξεις δε μπορούν και να τις συλλαβίσουν ακόμα, γιατί δεν έχουν μάθει το συγκεκριμένο γράμμα, ή έχουν δίψηα φωνήεντα σύμφωνα κλπ. Για αρκετό καιρό θα είναι έτσι, και μαθαίνουν και την ορθογραφία έτσι. Πχ το είναι. Απλά το μαθαίνουν, δεν ξέρουν να το συλλαβίσουν, αφού δίψηφα φωνήεντα μαθαίνουν πολύ αργότερα. Τώρα αν είναι σωστό ή λάθος δεν ξέρω... Πάντως μαθαίνουν μην ανησυχείς. Η Νεφέλη διαβάζει υπέροχα τώρα.

Πεινάω. Και νυστάζω. Και πεινάω. Θα βάλω το Χρήστο να μου φτιάξει τηγανίτες :mrgreen:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημερα!

Ελενη αρχικα ετσι τα μαθαινουν... στοχος ειναι να ξερουν να διαβαζουν καπου εκει στα χριστουγεννα.. τωρα απλα σαν εικονα αποτυπωνουν τις λεξεις , τα γραμματα και τις συλλαβες.. θα δεις οτι τωρα που θα μπειτε στο μπλε θα διαβαζουν μονο αυτα που ειναι στο μπλε πλαισιο στο κειμενο δηλαδη ουσιαστικα τις λεξεις που ηδη εχουν μαθει και καποιες καινουργιες που προστιθεντε καθε μερα.. παρτε και ενα λινκ με ολα τα βιβλια τους http://ebooks.edu.gr/2013/class-main.php?classcode=DSDIM-A

tqj2p3.png vvtJp3.png

εχω παθει ΣΟΚ!!! καλα ειναι δυνατον να δωσει για μια βδομαδα 60 ευρω???? 12 ευρω την μερα δηλαδη? ελεος πια!!!! εγω θα εφυεγα επιτοπου λενακο δεν υπηρχε περιπτωση. Ειπαμε κριση κριση οχι να μας μαμησουν κιολας ....

εχω παθει ΣΟΚ!!! καλα ειναι δυνατον να δωσει για μια βδομαδα 60 ευρω???? 12 ευρω την μερα δηλαδη? ελεος πια!!!! εγω θα εφυεγα επιτοπου λενακο δεν υπηρχε περιπτωση. Ειπαμε κριση κριση οχι να μας μαμησουν κιολας ....

Έλα ντε! Μα είναι δυνατόν;; Ουφ τα νεύρα μου!

Ενταξει δεν ειναι παντα ετσι ευκολα... αλλα κονινζεις στην αρχη (πχ 2-3 μερες) αλλα προκυπτουν κ λες οτι οκ, ας κανω τα στραβα ματια τωρα ωστε πχ να συνεργαζομαστε κ στο μελλον σε πιο τακτικη βαση κλπ...

Αλλά τωρα αυτο που εγω θα εκανα οταν μεπληρωνε θα της ελεγα πολυ σοβαρα (με υφος χαζης μη σου πω) εεε για τις υπολοιπες μερες ποιος θα με πληρωσει εσεις?

Και οτι γινει.... ε μη μας περνανε δηλ κ για μακακες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ναι Αθηνακο να κανεις τα στραβα ματια αλλα οχι να πληρωνεσαι για μια εβδομαδα με δουλεια 7-10 ωρες την μερα τα λεφτα που θα επρεπε να παρεις σε μια μερα.ΜΕτα αυτο ειναι κοροιδια νομιζω κ εκμεταλευση .Αλλο ειναι να συμφωνησεις πχ 10 μερες επι τοσο κ να χρειαστει να κανεις κατι παραπανω κ αλλο να σε εκμεταλευονται κυριολεκτικα!!!

Κ τι το θες να συνεργαζεσαι αν δεν πληρωνεσαι? μονο για να κανει ο αλλος την δουλεια του? Κανενας μας δεν δουλευει απο χομπυ .... δεν ειπα να εχουμε τρελες απαιτησεις αλλα τουλαχιστον τα αυτονοητα!

Μπράβο βρε Αθηνούλα!

Ωραία τα λες! Για να δούμε θα σε ακούσει η Λενιώ από κει γιατί από αυτοπεποίθηση όταν πάει για δουλειά είναι στα πατώματα.... Λέγκω στο ξαναλέω, αν δεν της την πεις κάπως με ευγενικό τρόπο και έξυπνα δεν θα στρώσει! Όλοι χρειάζονται λίγο να έρθουν ντάουν του ερθ!

Ο Αλέκος χθες ξύπνησε και μου είπε: Μαμά κοίτα μέσα στη τσάντα μου τον κόκκινο φάκελλο έχω εργασία? Φοβήθηκε ο κακομοίρης ότι είχε ξεχάσει να την κάνει... Γιατί??? Γιατί χθες διάβασε με το Χαβιέ... Και ενώ όταν γύρισα μου επιπαν ότι είναι οκ και τα τελείωσαν όλα και μου την έλεγε ο Χαβιέ ότι είμαι περίεργη που ζητάω στο παιδί να μου τα ξαναδείξει, είχαν ξεχάσει 2 ασκήσεις....

Κατά τα άλλα είμαι φυτό.... Έφυγε σήμερα οπότε νταξ...

Απλά, ξέρουν οτι ο κόσμος έχει ανάγκη και το εκμεταλεύονται στο έπακρο!

Ειδικά με δουλειές που έχουν σχέση με σχέδιο και τέτοια, εκεί να δεις. Θεωρούν οτι είναι και εύκολο "έλα μωρέ ένα σκιτσάκι θα κάνεις εκεί" κι οτι δε χρειάζεται καν να σε πληρώσουν. Έχουμε κάνει τζάμπα δουλειές και δουλειές. Και νομίζουν οτι είσαι και κορόιδο. "κάνε μου μερικούς χαρακτήρες για να κάνω την πρόταση, και μόλις πάρω τη δουλειά θα σε πληρώσω. Α τους άρεσαν πολύ τα σχέδια, θα την πάρουμε τη δουλειά. Κάνε μου όμως μερικές διορθώσεις που ζήτησαν και όταν πάρω λεφτά θα σου δώσω..." Ναι φίλε. Γράφει ηλίθιος το κούτελό μου;; Πολλές φορές όμως κάνουμε το κορόιδο μπας και, αλλά τέλος. Βαρέθηκα.

Λέγκω πριν αποφασίσεις να μην πας, καλύτερα θα ήταν να της μιλήσεις και να απαιτήσεις παραπάνω. Κι αν αρνηθεί τότε μην ξαναπάς, αλλά να της τα χώσεις κανονικά όμως!

Καλημερες!

Νομίζω έχω πάθει υπερκόπωση. Δεν μπορώ με τετ να ξυπνήσω το πρωί και όλη μέρα σέρνομαι. Και το βράδυ από τις 22 κοιμάμαι.

1η δημ. Λοιπόν ναι τα μαθαίνουν απέξω εννοείται. Και κάποια στιγμή θα τα οργανώσουν στο μυαλό τους. Και θα διαβάσουν. Υπάρχει παιδί που δεν έμαθε να διαβάζει; Εμείς είμαστε στα μπλε, και τα τελειώνουμε κιόλας.... Ευτυχώς δουλειά για το σπίτι ελάχιστη ως καθόλου. Τουλάχιστον για την ώρα. Και ανάγνωση μόνο τα Σκ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...