Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφροδίτη χαχαχ! Άσε, τι άσχημη μ'εχει πει, τι κοκαλιάρα, τι χοντρή, όπως της έρθει εκείνη τη στιγμή! Χάλι μαύρο λέμε η νύφη!

Κι εμένα το πόδι μου μεγάλωσε με τις εγκυμοσύνες, αλλά μισό νούμερο, ίσως κάτι παραπάνω. Φορούσα 37-37.5, τώρα 38.

Ελένηηηηη κι εγώ το άκουσα νομίζω. Νομίζω δηλαδή. Και πριν μια βδομάδα ένιωσα κάτι σαν ποπ εκεί χαμηλά στην κοιλιά, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία. Τις τελευταίες μέρες όμως, όταν είμαι χαλαρή, κυρίως όταν ξαπλώνω το βράδυ, ποπ από δω ποπ απο κει. Κι εγώ η χαζομαμά αντι να κοιμηθώ κάθομαι με τα χέρια στην κοιλιά και περιμένω, μ'ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο χαχχαχα! Ε μάλλον το σποράκι είναι έτσι; τι άλλο να'ναι;

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΠΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ!!! Ρε Χλόη είδες τί είναι? εμένα χθες μου έδωσε δόνηση... όχι μόνο ποπ και παπ, ξέρεις αυτά που δεν ξέρεις τί ακριβώς είναι έντερο, στομάχι???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

εγραφα,εγραφα κ το χασα ρε γμτ..το κακο με το κινητο...τεσπα..σας παραθετω ποιημα κων/νου:"τη φουστανελα φορεσα,το μυτερο τσαρουχι,κι εκανα πανω στα βουνα,το φοβερο γιουρουσι"..δε λεω τπτ αλλο,τα σχολια δικα σας!!!...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ελένηηηηη κι εγώ το άκουσα νομίζω. Νομίζω δηλαδή. Και πριν μια βδομάδα ένιωσα κάτι σαν ποπ εκεί χαμηλά στην κοιλιά, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία. Τις τελευταίες μέρες όμως, όταν είμαι χαλαρή, κυρίως όταν ξαπλώνω το βράδυ, ποπ από δω ποπ απο κει. Κι εγώ η χαζομαμά αντι να κοιμηθώ κάθομαι με τα χέρια στην κοιλιά και περιμένω, μ'ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο χαχχαχα! Ε μάλλον το σποράκι είναι έτσι; τι άλλο να'ναι;

:D:D:D:D

Aνοίγουν σαμπάνιες τα μωράκια μας!!!! Τι καλά!!!!!

Λοιπόν, ναι, το πόδι μεγαλώνει στις εγκυμοσύνες, εγώ ξεκίνησα με 40 και αισίως, μετά από 5 εγκυμοσύνες, έχω φτάσει στο 42. Χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι στις αρθρώσεις (και με τις εγκυμοσύνες και με την ηλικία) και μεγαλώνει κατά μήκος! Τώρα που είπες Αφρο ότι σε ζορίζει το 42 μ' έλουσε κρύος ιδρώτας....... Δηλαδή, μετά το 42, τι;;;;;:shock::shock::shock:

(Βέβαια πάντα μπορούμε κι εμείς να πάμε στο τσίρκο, να κάνουμε τους κλόουν! Θα μας δανείσει η Μαιρούλα μια περούκα φουντωτή, το πόδι το έχουμε, το πνεύμα το έχουμε, στράκες θα κάνουμε!):tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αφροδίτη σουπερ φαίνεται η ταινία που έβαλες, μπαινει στα υπόψιν!

εμεις ειδαμε σινεμα προχτες το blue jasmin του γουντυ αλλεν, πολυ μου άρεσε...

καλησπερα και καλη βδομάδα!

την άλλη βδομάδα ξεκινουν δεκαήμερες εκπτώσεις!:D

Διαφημίσεις

εγω εχω κ το μαλλι, ποιος την χαρη μου!!!!

Ο Μητσους παλι εχει αυτο το ποιημα που ειχα γυρω στις 3-4 φορες στο δημοτικο κ μολις το αντικρυσα με επιασε κατιτις..ΤΟ ΟΧΙ.. ενα οχι στον εχθρο σου οπως εκανες κ παντα .... το ειχα σιχαθει λεμε ...

Οπότε Λέγκω, μπορείς να δείξεις το πόδι σου στον κύριο με το τσίρκο και να κάνει έκπτωση για τα παιδιά!!!! Χαχαχα

Κι εμένα πάντως το 42 με κόβει λίγο, δηλαδή έχουμε πάει στο ανάλογα τη φόρμα...

xaxaxaxaxa γελασα πολυ με τις πατουσες στο τσιρκο...

κι εμενα μεγλωσαν εν ασπαστικο μισο... τωρα το 38 δεν μου κανει με τιπτοα το 39 μου ειναι μεγαλο αναλογα...

Κανενα νεοτερο της ανεβαλα για την ωρα τις υπολοιπες εξετασεις γιατι χθες σφαδαζε απο αυτι και σημερα μου εκαν λιγη διαρροια υποπτευομαι δοντια (κ ναι μεχρι κ σε αυτο εχει καθηστερησει ΤΩΡΑ βγαζει τα τελευταια και ειναι κλεισμενα 3) οποτε λεω να ηρεμισει ο γλυκουλης λιγο κ μετα τον πάω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

... και έχουμε και το κανίς (βλ. πεθερά) να πηδάει μέσα απο πύρινα στεφάνια!

Μια καλημέρα γεμάτη με ταξικό μίσος όπως θα λέγανε και κάποια φιλαράκια. Νοιώθω απογοήτευση και θλίψη με τις δουλειες αλλά είναι πολύ χαρουμενη κι ωραία η συζήτηση για να την χαλάσω.

Τα μωρά που ανοίγουνε σαμπάνιες είναι η απόλυτη περιγραφή, έγραψες Σοφάκι! Άντε μωρέ γίνονται μεγάλα ανθρωπάκια κι αυτά και δηλώνουν παρουσία :-)

Κι εμένα μεγάλωσε το πόδι μου και ενώ φορούσα 41 προς 42 τώρα είμαι ασυζητητη 42... 1,70 με 42 νουμερο χόμπιτ κανονικό!

Διαφημίσεις

:D:D:D:D

Aνοίγουν σαμπάνιες τα μωράκια μας!!!! Τι καλά!!!!!

Ψιτ, κοπελιά, πρόσεχε με το πρωτο πληθυντικό εσύ, γιατι μας εχεις τρομοκρατήσει... Έψαχνα τα τικεράκια σου μην εχασα τπτ... Παρεμπιπτόντως, η μικρη εχει γενέθλια, ή κόλλησε το τικερακι?

Εγω πάντως, συγκινήθηκα και με τα ποπ που δεν εχουν στοπ και με τα ποιηματακια των παιδιων! Τονια να φανταστω οτι θα φοράει κ φουστανέλα ο Κων/νος? Μούρλια θα ειναι με τα γιούργια!

Τζενη, καταλαβα που πας γυμναστηριο, ειχα ρωτησει κ γω περισυ. Οντως μεγαλο πραμα να ειναι κοντα σου.

Καλημέρα σας!

Καλημερα!!!

Αφροδιτακο σκεφτομουν να γραφτω σε ενα τζο γουαιντερ που ειναι απεναντι απο το γηπεδο της ΑΕκ οπως ερχεσαι απο Φιλαδελφεια διπλα στην σχολη αστυνομιας κ να πηγαινω κατευθειαν απο την δουλεια κ μετα να παω σπιτι αλλα το σκεφτομαι ακομα.Νομιζω ειναι πολυ σκοτωμα απο την μια αλλα απο την αλλη ξεμπερδευεις κ πας σπιτι .... Απο την αλλη ειναι πολυ μεγαλο γυμναστηριο κ οργανωμενο,εχει πολλες ωρες που μπορεις να πας, οργανα,διαδρομο .... Αρχισα τωρα εδω κ βλεπουμε αργοτερα .... Εσυ που πας?

Καλημερα!!!

Αφροδιτακο σκεφτομουν να γραφτω σε ενα τζο γουαιντερ που ειναι απεναντι απο το γηπεδο της ΑΕκ οπως ερχεσαι απο Φιλαδελφεια διπλα στην σχολη αστυνομιας κ να πηγαινω κατευθειαν απο την δουλεια κ μετα να παω σπιτι αλλα το σκεφτομαι ακομα.Νομιζω ειναι πολυ σκοτωμα απο την μια αλλα απο την αλλη ξεμπερδευεις κ πας σπιτι .... Απο την αλλη ειναι πολυ μεγαλο γυμναστηριο κ οργανωμενο,εχει πολλες ωρες που μπορεις να πας, οργανα,διαδρομο .... Αρχισα τωρα εδω κ βλεπουμε αργοτερα .... Εσυ που πας?

Nαι έλα εκεί μαζί μου!!! (τελευταία όμως το έχω αραιώσει το άθλημα...)

Καλημέρα!

Λέγκω (())

Μπονζούρ λες φιγς!!!

Τί κάνετε? Εγώ πηγα πιλάτες και ήρθα δουλειά... Είναι μεγάλη διευκόλυνση που πάω γυμναστική το πρωί, βέβαια με καθυστερεί το απόγευμα αλλά είναι πολύ καλύτερο από το να πάω το απόγευμα γυμναστική... Παλιά ούτε που περνούσε από το μυαλό μου αυτό... Μεγαλώνω φαίνεται και μπορώ να κάνω και το πρωί γυμναστική...

Έλεν τί έγινε με τις δουλειές? Για τις συμβάσεις λες? ή άλλη δουλειά?

Καλό θα ήταν να μην κάνετε άλλα μωρά εσείς για να προσέχετε με όρεξη τα δικά μας.... χαχαχα! Κι εμείς να πίνουμε κανένα καφέ! Όταν πίνουμε καφέ!

Άλλο τί άλλο? Α να ρωτήσω ξαφνικά πήγαμε από το παπί και το πανί στο σαληγκάρι και μ, ν .... Πολύ γρήγορη μετάβαση? Θα τα ξανακάνουν υποθέτω εεε? Χθες πολύ χαρά στην ανάγνωση!!!! Μου αρέσει πολύ είπε!!!! Εμένα πάλι όχι..... Αφού έπρεπε να διαβάσει 10 φορές και στις 7 του λέω εντάξει και λέει όχι έχουμε ακόμα 3!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...