Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Μυρτώ σε τι κτίριο βρίσκεσαι; πολύ ωραία δουλειά η συντήρηση. ήθελα πολύ να το ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα....

Λοιπόν χθες που πήγαμε περάσαμε πολύ ωραία και εμείς που παρακολουθούσαμε και γελάγαμε :rolleyes: αλλά και ο Ιάσονας το διασκέδασε (στο μάθημα τσίρκο εννοώ) Καταρχήν ήταν μόνο τρια παιδάκια (ενώ για το επόμενο μάθημα ηλικίας 7-12 ήταν περισσότερα) και κάνανε ασκήσεις ισορροπίας, κούνια, πανιά, ζογκλερικά. Ο Μανώλης έκανε το μάθημα και κοστίζει 10? αλλά η τιμή είναι συζητήσιμη. Μυρτώ δες και τη σελίδα στο φουμπου https://www.facebook.com/events/540599072679388/

Ο Ιασονάκος σήμερα είναι λίγο αδιάθετος είχε δέκατα όλη μέρα και το χθεσινό βράδυ...

Ρε μαίρη δεν υπάρχει τέτοια σκύλα!!! Αι σιχτιρ το ζωο... άντε ρε κοριτσάκι να φύγεται να φτιάξεται τη ζωή σας! Σου ευχομαι να πάνε τα πράγματα πολύ καλύτερα το επόμενο διαστημα και όταν σκάσει μύτη το μικράκι να σας βρει όλους χαρούμενους και αισιοδοξους.

Ρε Σοφούκι μου είχες εσύ τοσο μεγάλο πόδι;

Εμένα δεν κάνουν τίποτα απο δραστηριότητες. Ο σόζω αρχισε για δευτερη χρονιά ενόργανη αλλά την σταμάτησε και έχει δίκιο γιατί ενώ του αρέσει ο συλλογος είναι μπουρδέλο και στο τμήμα είναι μόνο κοριτσια που απο του χρόνου θα κάνουν ρυθμική. Για την ώρα με τις κουνιες κάπως βολεύεται η κατάσταση αλλά σε λίγο καιρό δεν ξέρω. Ρε γμτ χρειάζομαι κάτι να μπορούν να μπουν και τα δυο τα μεγάλα αλλά δεν βρίσκω.

Μαριλου, στο τσίρκο ο νικ δεν μπαίνει εεε; Το είδα ρε γμτ αλλά ξέρω ότι θα φάω άκυρο.

Τέσπα σκ προσπαθώ να τα πηγαίνω σε διαφορες δραστηριοτητες ευκαιριακές και θέατρα.

Τι να σας πω κορίτσια εγώ μάλλον δεν το χω σαν τριτεκνομαμα δυσκολεύομαι να τα φέρω βόλτα.

Αθηνά καλά αποτελέσματα κοριτσι.

Ευγενία κουν φου ή αικίντο θα τα πήγαινα αν είχαμε κοντά σχολή της προκοπής!!!

Οκ απάντησες... Αρα θα μπορούσα και τα δύο.

Όταν λες δεκα ευρω τι εννοείς;;; Τι φορά; Για κάθε παιδί; Αμα ήταν πέντε ευρώ θα παλευόταν να βγαίνει δεκα και τα δύο αλλά 20 ευρώ τη φορά συν λεωφορεία και τρενα και παπόρια και αερόστατα, μάλλον θα τα βάλω να κάνουν ισορροπία στο σκοινί της μουγάδας :-)

Διαφημίσεις

στο σχοινι της μπουγαδας χαχαχαχαχαχαχα

Κατι τετοι θες Λεγκ.... κοιτα στο τζουντο που εχετε κοντα θα μπορουσες να τα πας, για αυτη την ηλικια που κανουν περισσοτερο παιχνιδι και εξοικιωση πιστευω να μην εχεις θεμα... μπορεις να τα πας δοκιμαστικα εξαλλου κ να κοψεις κινηση τι λεει ο προπονητης κλπ.

Εχει πτώσεςι αρκετες το τζουντο βεβαια μαθαινουν να πεφτουν με τεχνικη, με το κεφαλακι ψηλα κρατημενο αλλα δεν ξερω αν κάνει για τον μικρό νικολα αυτο εσυ θα το κρίνεις...

Κολύμπι δεν εχετε κατι κοντα(επειδη παλι μπορουν την ιδια ωρα...)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κολύμπι περιμένουμε να το ανοίξουν προ εκλογών... άντε να δουμε.

Μετα υπάρχει το μινι χαντιμπολ που μπορούν να πάνε και τα δύο... αλλά χάντμπολ βρε παιδί μου;

Μωρε με την ενόργανη στεναχωρήθηκα γιατί του άρεσε του σόζου πολύ και το είχε κι όλας αλλά δεν μπορώ να τρέχω ούτε νέα σμύρνη ούτε αργυρούπολη για πιο σοβαρό σύλλογο.

Η αλήθεια είανι ότι ο νικ όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τραυματισμό στο κεφάλι πρέπει να το αποφεύγει.

Αλλά και με αποθάρυνες με το σύλλογο το δικό μας στο τζούντο. Δεν θέλω ειδικά στις πολεμικές τέχνες δάσκαλο που να μην είναι πολύ προσεχτικός και κατάλληλος για τα παιδια

Σαν χαρακτήρας ειναι κάπως... σαν προπονητης δεν ξέρω. Επίσης γενικότερα δεν λενε καλα σαν αγωνιστικο τμημα δηλ δεν κατεβαζει συχνα σε αγωνες κλπ ειναι λιγο "πολυ μιλας λιγα κανεις" αυτα ομως ειναι για μεγαλύτερα παιδια και επισης δεν ξέρω και αν κάνει ο ιδιος στα μικρά συνηθως οι ιδιοκτητες αναλαμβανουν τα μεγαλύτερα τμηματα κ το αγωνιστικο... οποτε δεν χάνεις να ρίξεις μια ματια....

Το αικίντο πιστευω ειναι το πιο ηπιο μου αρεσε οταν τους εβλεπα στον πανελληνιο... αλλα κ το τζουντο δεν εχει κλωτσιες γροθιες κλπ που εχουν καρατε, ταεκβοντο κλπ...

Κριμα για την ενόργανη όντως. Στο σχολείο είπες ήταν? Μηπως εχει κ ο δημος τιποτα (εχουν εικαστικα συνηθως μουσικη ζωγραφικες...)

στο σχολειο εμας το απογευμα εχουν νομιζω ρυθμικη και χορο και καρατε κατι τετοιο δεν ρωτησα λεπτομερειες γιατι δεν βολευαν οι ωρες.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κ λαη εβδομαδα να εχουμε!!

καλα μαιρη η πεθερα σου πολυ σκυλα λεμε! να φυγετε να ησυχασετε!!! ελεος πια!!

Εμεις μονο τον Μητσο παμε ποδοσφαιρο 4 φορες την βδομαδα οπου καθετε 2-3 ωρες γιατι δεν ξεκολαει κ τα εχουμε δει ολα.Κ μετα πλατεια μεχρι το βραδυ ... Ο Νικ ακομα δεν παει πουθενα αρκειτε στην πλατεια.Αρχισε κ εγω γυμναστηριο ,δεν ξερω αν μετραει χαχαχα

θα πρωτοτυπησω κ θα πω κ εγω Ελενη πως τα προλαβαινει τοσα πολλα, αλλα αφου του αρεσει μην σκας προς το παρον!

Σοφακι σε χασαμε βρε!!

Μυρτω καλη αρχη κ παλι!!

Μαριλενακι περαστικα στον Ιασωνακο!!

Αθηνακο εχουμε κανα νεωτερο?

Τζενακι χαθηκες κ εσυ!!

Καλημέρα!

Να σαι καλά, χλοίτσα, εριξα πολυ γελιο πρωι πρωι με την περιγραφη του σκηνικού. Μα πως να συγχωρισει και αυτη η δολια μανα το γιο της για την τοσο ασχημη επιλογή του??? Μα να μη μοιασει στον μπαμπα του, που εκανε καλη επιλογή??? :-)

Ειδαμε μια ταινιουλα που μου αρεσε πολυ προχτες, http://www.imdb.com/title/tt0805564/ δειτε την αμα πεσει στα χερια σας!

Και για τις δραστηριοτητες και γω προτιμω να εχουν να ασχολουνται με διαφορα που τους αρεσουν. Αρκει βεβαια να θελουν αυτα να πανε και να μην τραβολογαμε εμεις, μας το δειχνουν νομιζω με τον τροπο τους.

Οντως, Μαριλου, 10 ευρω τη φορα παει? Καθε ποτε κανουν? Περαστικά στον Ιασονίτο!

Τζενη, που πας γυμναστηριο?

Και μιας και λεμε για μεγαλοποδαρουσες, εσας μεγαλωνει το ποδι σας οσο περναει ο καιρος ή μονο στα δικά μου συμβαινει? Γιατι οπως σας ειπα και το 42 με ζοριζει πια...

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα!

Λεγκίδι δες αυτά του Δ. Αθηναίων.

http://www.cityofathens.gr/node/22615

Εμείς πάμε στο τζούντο στην Λ. Αλεξάνδρας και ο δάσκαλος είναι πολύ καλός. Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη...

DPYUp2.png EYukp3.png

Αφροδιτακι παω διπλα απο το σαλιγκαρο στη σχολη ταεκ βο ντο εχει τμημα αερομπικ για κοπελες. αλλα δεν εχει καθολου οργανα-διαδρομο.με βολευει γιατι ειναι διπλα κ δεν θελει αυτοκινητο γιατι αν μπω στην διαδικασια να παρω αμαξι να ψαξω για παρκιν δεν θα παω ποτε.

Καλημέρα φαταστικές φιλενάδες μου!

Βρε παιδιά, μην τη λέτε σκύλα, φαντάζομαι ένα γλυκό μαλλιαρό πλασματάκι με τη γλωσσα έξω, και καθόλου δεν της ταιριάζει! :lol:

Μαριλού τι ωραία, φαντάζομαι θα πέρασε τέλεια ο Ιασονάκος!

Λέγκω μπορεί να για δύο παιδιά να έχει καλύτερη τιμή, το κάνουν πολλές φορές αυτό. Επίσης άμα τα πας με αερόστατο θα είναι πιο οικονομικό :P

Ρε παιδιά με τον Απόλλωνα τι θα κάνω; Δε θέλει να πάει πουθενά χωρίς τη Νεφέλη. Δε μπορώ να τον ξεκολήσω απ'το σπίτι! Άμα πάμε Καναδά και υπάραχει τρόπος λέω να τον βάλω λίγο παιδικό, ή έστω σε κάποια δραστηριότητα μπας και ξεκολήσει λίγο. Αικίντο τζούντο και τέτοια πολύ θα μου άρεσε να τον βάλω. Νομίζω κι ο ίδιος θα ήθελε. Αλλά έχει να φάει ξύλο ο δάσκαλος!!

Χτες μίλησα με τον αδερφό μου και τον ρώτησα αν μπορούμε να μείνουμε μαζί του για κανα μήνα. Μου λέει "δηλαδή θα'χω τα ανιψούδια μου κοντά μου για ένα μήνα; Ποίος τη χάρη μου!" Ελπίζω να εξακολουθεί να το λέει αυτό μετά τις κλωτσιές που θα φάει στο κεφάλι, και όταν θα τον φωνάζει ο Α. "πισινομούρη" :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα!

Ποιός είναι πισινομούρης? Καινούργιο απόκτημα είναι αυτό του Απόλλωνα? χαχαχα!

Εμείς είδαμε "το παρελθόν" στο σινεμά! Είναι ιρανογαλλικό του ίδιου που είχε κάνει το χωρισμό πέρυσι ή πρόπερσι... Μυρτώ, μην το δεις στο άμεσο διάστημα!

Ωραίες μέρες κάνει εεε? Και λέμε να φύγουμε το 3ήμερο (2ήμερο δηλαδή γιατί ο Χαβιέ επιστρέφει Σάββατο) αλλά δεν πειράζει!

Ααα επίσης πήγε ο Αλέκος στη μαμά μου και διάβασαν παρέα! Πολύ καλά τα πήγαν και μου δήλωσε ότι η γιαγιά μόνο ξέρει... Εγώ τίποτα! Πώς φαίνεται άμα το 'χεις βρε παιδί μου! Του εξήγησε ωραία τις φωνίτσες, τα γραμματάκια που δεν φωνάζουν και άλλα τέτοια...

Νομίζω ότι χθες άκουσα και το σπορίδι! Σίγουρα πια γιατί μέχρι τώρα έκανα εικασίες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Οκ απάντησες... Αρα θα μπορούσα και τα δύο.

Όταν λες δεκα ευρω τι εννοείς;;; Τι φορά; Για κάθε παιδί; Αμα ήταν πέντε ευρώ θα παλευόταν να βγαίνει δεκα και τα δύο αλλά 20 ευρώ τη φορά συν λεωφορεία και τρενα και παπόρια και αερόστατα, μάλλον θα τα βάλω να κάνουν ισορροπία στο σκοινί της μουγάδας :-)

:lol::lol:

άκουσέ με. 10? τη φορά, αλλά η τιμή είναι συζητήσιμη. Εγώ θα του πω να τον πληρώνω με το μήνα και να δίνω 25-30 γιούρια. Νομίζω πως θα συμφωνήσει σίγουρα και για τα δύο παιδιά να δίνεις 10?. Μην το σκέφτεσαι....

Το μάθημα είναι κάθε Παρασκευή στις 5 το απόγευμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...