Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σαν παιχνίδι είναι... Το σκάκι και οι πολεμικές τέχνες είναι στο σχολείο οι δραστηριότητες του συλλόγου και είναι όλα τα παιδιά μαζί... και ξιφασκία και κολύμπι του αρέσουν πολύ...Από το να κάθεται σπίτι και να μαλώνουν νομίζω ότι είναι πιο καλό... Στα περισσότερα τα πάει η Ναταλία και τους παίρνω εγώ. Αν είναι εδώ ο Χαβιέ είναι πιο εύκολο γιατί μπορει και τους πάει κιόλας...

Τα νεύρα τα έχει την ώρα που γυρνάει από το σχολείο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα κοριτσούδια!

Ελένη, αυτό σκέφτηκα κι εγώ, πότε τα προλαβαίνετε όλα!

Άμα πάμε Καναδά θα βάλω κι εγώ το Νεφελάκι σε καμια δραστηριότητα. Μπαλέτο θέλει η ζουζούνα μου. Κι ο Απόλλωνας κάτι χρειάζεται, γιατί έχει απίστευτη ενέργεια.

Γκαλατούλι καλά αποτελέσματα!

Ευγενάκι καλά κάνεις και την αφήνεις την Έλλην να έρχεται. Πόσο ακόμα θα είναι έτσι μικρούλια και θα θέλουν να σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι μας; Αχ ευτυχώς που περιμένω κι άλλο νινί, γιατί βλέπω τον Απόλλωνα να μεγαλώνει τόσο γρήγορα και κάτι με πιάνει.

Η πεθερά μου μόλις μου είπε οτι μοιάζω με κλοουν. Χαχαχαχαχ! Τι άλλο θ'ακούσω απ'αυτή τη γυναίκα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ναι μωρέ, η αλήθεια είναι οτι και στο σπίτι βαριούνται. Ή θα τσακώνονται ή θα κάθονται κολλημένα στην τηελόραση. Τώρα που μεγαλώνουν κιόλας δεν πολυθέλουν ούτε κούνιες και τέτοια. Άμα αρέσει στο παιδί και δεν παραπονιέται, τότε μια χαρά.

A Mαίρη δεν την αφήνω να έρχετε, απλά στρώνει εξαρχής των κώλο της στο μεγάλο και δεν κουνιέται ρούπι!:D

Κλόουν;!!! ντοιγνκ! ναι πες με προσλάβανε σε τσίρκο! να πάθει εγκεφαλικό!

Διαφημίσεις

Κάτσε ρε Αθηνούλι γιατί μπερδεύτηκα... Ποιός έδωσε τις εξετάσεις και για ποιό λόγο?

Και να ξέρεις στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δεν πάμε... Βγάζουν λάθη!

Υπομονή και ότι είναι θα αντιμετωπιστεί. Σκέψου ότι έστι μπορείς να δεις και πού ενδεχομένως οφείλεται αυτή η συμπεριφορά της Ειρήνης... Για τον Άλεξ τί σημαίνει αυτή η ένδειξη?

Δεν πάμε!!! Πέρυσι μου βγάλανε πως η Αριστού είχε βαρβάτη ουρολοίμωξη και πήρε τζάμπα ενδοφλέβια αντιβίωση μέχρι που βγήκε η υπερηβική στο παίδων και ήταν στείρο το δείγμα! Καλύτερα να τα ξανατρυπήσεις κάπου αλλού και να είσαι σίγουρη πως είναι σωστά τα αποτελέσματα! Καλά αποτελέσματα να έχετε!

((((Χλόη)))))

Μυρτώ συγχαρητήρια για τη δουλειά! (κι εγώ νόμιζα πως δούλευες ελεύθερη επαγγελματίας τόσον καιρό...:confused:)

Τατιάνα, η ξεφτίλα δεν έχει τέλος... Βαστάτε γερά!

Ποια είπε ότι θα ανοίξει μαγαζί με παπούτσια γυναικεία 42 νούμερο; Θα με έχει αποκλειστική πελάτισσα! Δεν βρίσκω νορμάλ και σε φυσιολογικές τιμές πουθενά!!! Έλεος! Είμαστε πολλές όμως και θα νικήσουμε! Venceremos χαχαχχ!!!:tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Σοφούκα!!!

Καιρό είχα να σε διαβάσω!

Ε, ελεύθερη επαγγελματίας ήμουν αλλά δούλευα να τον "πρώην σούπερμαν" που χωρίσαμε. Επίσης πέθανε ο σκηνοθέτης με τον οποίο είχα μόνιμη συνεργασία. Οπότε καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Και πριν ήταν αλλά τωρα η ανάγκη είναι επιτακτική.

Η δουλειά είναι στη συντήρηση κτιρίων και είναι μια χαρά αλλά πολύ σκαλωσιά βρε αδερφέ! Δε θα χρειαστώ και γυμναστήριο!

Μαριλένα δώσε πληροφορίες για το τσίρκο!

Φιλάκια κοριτσούδια!

Δηλαδή Μυρτούλι τια ακριβώς θα κάνεις;

Ακροβατικά και ισορροπία!:wink:

Μυρτούλι, δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που γράφεις, έχω χάσει πολλά επεισόδια! Καλή αρχή λοιπόν στη νέα δουλειά και γενικότερα, στη νέα ζωή!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Σοφούκα!!! Κι εσύ στο κλαμπ;; Γινόμαστε πολλές όντως! Δεν το περίμενα ποτέ...

Αθηνά εγώ πάω στο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ στο Χαλάνδρι και έχει και στο Μέγαρο και καλύπτομαι πλήρως!

Άκου Κλόουν!!! Τί τακτ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα,καλο ΣΚ να εχουμε

Τα δικα μου προσσφατως τα τρυπησαμε κ εχουν κ τα δυο χαμηλα σιδηροφερριτινες,και μαλιστα ο μικρος που τρωει τα παντα σε αντιθεση με τον Κων. που μου βγαζει τον αδοξαστο να φαει μισο πιατο,εχει αρκετα πιο χαμηλα..θα ξεκινησουν σιροπι χεμαφερ,για 2 μηνες ειπε η παιδιατρος.

Απο δραστηριοτητες παει καθε Σαββατο μια ωρα μουσικοπαιδεια (το κανει ενα ωδειο δωρεαν)και ελληνορωμαικη...μην φανταστειτε,σε αυτο το αρχικο σταδιο ασκησουλες κλπ κανουν,αργοτερα θα εχει σωμ.επαφη.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

απο μουσικη,πρεπει ενα Σαββατο να σας εχω σπιτι!!ο χαρης ειναι γνωστης και συλλεκτης μουσ.οργανων:-P:-P και ξεκιναμε:ακορντεον,κλαρινα,κιθαρες,να χοροπηδανε αυτα και να μη συμμαζευεται!!!δε λεω,ωραια ειναι....!!

Μυρτω συντηρητρια εισαι;

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Kαλημέρααα!!

Άκου Κλόουν!!! Τί τακτ!

Χααχαχχαχ! Εντάξει δεν είπα όλη την ιστορία, φταίω κι εγώ. Βασικά ρίχνει πολύ δηλητήριο αυτές τις μέρες, ίσως με θεωρεί υπεύθυνη που θα φύγει ο κανακάρης της, δεν ξέρω. Κι εγώ δε μπορώ τα παίρνω και της απαντάω.

Έλεγε οτι ήμουν πολύ λάθος επιλογή του γιου της, δεν ήταν έξυπνος αυτός σαν τον πατέρου του που διάλλεξε σωστή γυναίκα, και πολλά άλλα και πολλά χειρότερα.

Της τα'χα μαζεμένα λοιπόν, και χτες που είχε ανέβει πάνω στη σκάλα και προσπαθούσε να ισορροπήσει για να κρεμάσει μια κουρτίνα λέει "ακροβάτης έπρεπε να ήμουνα εγώ" Ε και δεν άντεξα, με πήραν τα γέλια και της λέω "Μήπως εννοείς κλόουν;" χαχαχχα Και μου λέει "κλόουν είσαι εσύ, και μοιάζεις και με κλοουν!" Χαχαχαχα! Τώρα τι ακριβώς πάνω μου της θυμίζει κλόουν δεν ξέρω... Τα μεγάλα μου πόδια; η στρογγυλή μου μύτη; Τα κατσαρά φουντωτά μαλλιά τα έκοψα πάντως. Χαχαχαχα Αχ δε μπορώ. Να φύγω να γλιτώσω! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...