Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μωρέ εσύ καλά έκανες εγώ λέω ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα... Βρήκες τεστ τελικά;;

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Θα το ψάξω ευχαριστώ 

Για το επίδομα εξωσωματικης θα χρειαστείς,

1.Την απόφαση έγκρισης επιτροπη

2.Αποδείξεις ωοληψιας ,εμβρυομεταφορας

3.Βεβαίωση για αυτές τις πράξεις από το κέντρο εξωσωματικης

4.Την αίτηση επιδόματος εξωσωματικης την οποία θα παρεις από τις παροχές σε οποιονδήποτε ΕΟΠΥΥ ,θα την συμπληρώσεις,θα επισυνάψεις τα παραπάνω και θα την καταθέσεις πάλι στις παροχές

Αυτά μου έχουν πει εμένα από τον ΕΟΠΥΥ. Αυριο μεθαύριο θα πάω να πάρω το 4 και θα ρωτήσω κι από κοντα

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Εντελώς βελόνα στα άχυρα κορίτσι μου... Από το τίποτα κάτι είναι αλλά είναι και ντροπή γνωρίζοντας πόσα λεφτά φεύγουν για εξωσωματική.. καλύτερα να φοράς φόρμες να είσαι άνετη! Με το καλό και όλα να πάνε καλά!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κι εμενα σημερα μου δηλωσε οτι βαρεθηκε εντελως το σχολειο , ειναι πολυ βαρετα εκει , ολο τα ιδια κανουνε και το ιδιο τραγουδι ακουνε.

Και αυριο ΔΕΝ ΠΑΩΩΩΩΩΩ και μη μου αρχισεις τα λογια σου γιατι ακόμη κι αν παω θα κανω τοσο αργα στο ντυσιμο που δεν θα παω.

χαχαχαχαχαχαχαχα

Και τι ειναι το πιο βαρετο Ειρηνη? το φαγητο!!!! Δεν μου αρεσει να τρωω εκει κ ουτε θελω να μπου μπερδεψουν το φαγητο μου (αντε παλι) χαχαχαχ

Τατιάνα πόσο θλιβερό για το νοσομοκείο.... και τώρα τι θα γίνει δηλ με τις απλήρωτες εφημερίες? φφφφφ. :(

Χλοη μου ((()))

Εγω παλι ειμαι καπως νταουν με ανησυχει αυτη η ανοσοσφαιρινη igE που βγηκε στο Θεό στον Αλεξ και μου καναν κ βλακειες στη βιοιατρικη (δεν ξαναπαω ειχα μαζεψει διαφορα με δαυτους τωρα παραγινε το κακο) δεν περάσαν εξετάσεις και θέλαν να ξαναπαω τα παιδια!!! Ελεος που θα τα ξανατρυπησω.... ευτυχως με τα πολλά για την Ειρηνη θα χρησιμοποιησουν το δειγμα του σαββατου κ για το μικρό αναγκαστικα θα καναπαμε -γιατι δεν ειχε φτασει το αιμα ουτως η αλλως-

Μεσα σε αυτες τις εξετασεις ειανι κ εξετασεις για κοιλιοκάκη, δηλ για να δεις αν υπαρχει θεμα με τη γλουτενη... αυτες δεν ξερω γιατι τις εβαλε κ με εχουν ζωσει τα φιδια μεχρι να βγουν... ουφ σορρυ που σας τα γραφω αυτα αλλα αποφορτιζομαι ετσι...

ειχα καιρο να πεσω τοσο... κοιμηθηκα κ μεσηεμρι σημερα μετα απο πολυυυ καιρο κ χαλαστηκα απιστευτα ξυπνσηα με ψιλοημικρανια, χαλια τωρα αρχιζω να συνερχομαι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτσε ρε Αθηνούλι γιατί μπερδεύτηκα... Ποιός έδωσε τις εξετάσεις και για ποιό λόγο?

Και να ξέρεις στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δεν πάμε... Βγάζουν λάθη!

Υπομονή και ότι είναι θα αντιμετωπιστεί. Σκέψου ότι έστι μπορείς να δεις και πού ενδεχομένως οφείλεται αυτή η συμπεριφορά της Ειρήνης... Για τον Άλεξ τί σημαίνει αυτή η ένδειξη?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημεραααα

Αθηνακο μου καλα αποτελεσματα να εχετε που ειναι σιγουρο!! Τις εξετασεις αυτες σας τις συστησε/εγραψε ο/η παιδιατρος που παρακολουθει τα παιδια? Για την κοιλιοκακη ισως επειδη του ειπες πως προσπαθεις να την αποφυγεις? Κ εγω της ειπα της δικιας μας να μας γραψει την επομενη εβδομαδα που θα παμε για εμβολια γιατι τα τσιπιρικια μου δεν εχουν κανει ποτε κ θα ηθελα να εχω μια εικονα ,ειδικα για το σιδηρο.

Εκανα κ εγω κ ολες καλες μονο η φεριτινη ειναι στα πατωματα ....

Τρελο ζευγαρι Νεφελη-Αλεκος!!!

Ελενη , ισως λεω κ μπουρδες, αλλα τετοια συμπεριφορα ειχε κ εμενα ο Μητσος μια χρονια στον παιδικο που ηταν ενας παιδακι που ηταν συνεχεις κολλημμενο διπλα του κ του εκανε ενα σωρο χαζα, τον χτυπαγε, τον ενοχλουσε κλπ κλπ κ στραβωνε παρα πολυ. Με το που εφυγε εκεινο το παιδακι απο το σχολειο ηρεμισε.Κ το ωραιο ειναι οτι με τους γονεις του παιδιου αυτου ειμαστε κ φιλοι κ οταν ερχονται σπιτι την ιδια συμπεριφορα εχει.Ενω τον θελει να παιξουν κλπ αρχιζει ο αλλος την επιθεση κ στραβωνει ο δικος μου... Επισης παιζει να μην εχει παρει κ με καλο ματι κ την δασκαλα του .... Παντως κατι εκει φαινεται να τον χαλαει... το θεμα ειναι τι..

Δεν νομίζω ότι έχει θέμα με το σχολείο και ούτε με τη δασκάλα... Απλά κουράζεται, τεσπά αν είναι και έχει κάτι θα μου το έλεγε...

Άλλη ερώτηση, έχει βγάλει κάτι κοκκινίλες με σπιθουράκια (σαν έκζεμα) στον πωπό του και στα πόδια και χθες έίδα και άλλα. Είναι σαν να είναι τραχύ το δέρμα του εκεί στην κοκκινίλα.... Δεν είναι κατανοητό εεε?

το παθαινει κ ο Μητσους σχεδον παντα στην αλλαγη εποχης ειδικα τωρα στην αλλαγη απο καλοκαιρι στο φθινοπωρο.

μας εχει συστησει η παιδιατρος εκτος της ενυδατικης κ αλλη μια κρεμουλα της freztderm

http://www.pharmasales.gr/vrefika/gia-to-derma-tou-morou/frezyderm-atoprel-emollient-cream-150ml.html.

την ανοιξη εμεις ειχαμε επισης μεγαλο θεμα απο τα τζιν που τριβοταν αναμεσα στα ποδια του κ ιδρωνε κ ειδαμε μεγαλη διαφορα με αυτη την κρεμα,βασικα εφυγε πολυ γρηγορα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αυτό με τις κοκκινίλες σαν έκζεμα το έχει και ο Ιάσονας. Έβγαλε στα ποδαράκια του -εκεί που φοράει τις κάλτσες, αλλά έχει βγάλει και σπιθουράκια και κοκκινίλα μαζί γύρω από το στόμα, πάνω από χείλη και πηγούνι. Του βάζω ενυδατική και κεραλοιφή.

Πήρα το γιατρό και είπε καλέντουλα... Αυτό που λες Τζεν σε σαπούνι είχα πάρει όταν η Φίφη ήταν βρέφος και είχε αυτά τα απαίσια σπιθουράκια. Νομίζω ότι μου έχει περισσέψει ένα μπουκάλι... Εκτός και αν έχει χαλάσει...

Θα του βάλω κρεμούλες, και ελπίζω να φύγουν.,..

ήθελα να πάω να δω το Μαρκουλάκη αύριο στο θέατρο αλλά δεν έχει εισιτήρια... Να πάω στη Γκόλφω ή θα είναι βαρετό?

Καλά πάλι σας έχασα για μέρες και μου βγήκαν τα μάτια να σας διαβάσω!

Και δεν ξέρω και τι να πρωτοσχολιάσω...

Μυρτώ καλή αρχή στη δουλειά! Τι δουλειά;

Αφρο αχ μέσα στο μυαλό μου είσαι με τους προβληματισμούς σου! Εμείς έχουμε και άλλα θεματα οπως ασυμφωνια γονεων στην διαπειφαγωγιση μιας και ο Ν ειναι υπερβολικά χαλαρος και ηρεμος χωρις τιμωριες κλπ και μαλωνουμε οταν προσπαθω να βάλω όρια...και οκ θεωρητικά έχει δίκιο γιατί οι συτερίες δεν βοηθούν πουθενά, αλλά άνθρωπος είμαι και ναι θα υποπέσω σε λάθη...γκρρ..

Πάντως ένας ψ δεν κάνει ποτέ κακό! Μόνο καλό! Αθηνά να πάτε!

Καλα πουλιεται το δεσμηε; το κομματι που ειχε παει στην δεη εννοεις; εκει ειχες μεινει; το αλλο που πηγε στο υπουργειο;

ξεφτιλα το λινκ που έβαλες! αυτο ειναι δικη σας εφημεριδα των συνδικαλιστών σας;

Παντως ακουσα οτι ειναι να πουληθουν και αλλα που οταν μαθυετουν θα πεσει κεραυνος...

Τατιανα, ξεφτιλα ο διοικητης!!! Παντως το μπαχαλο στην υγεια δεν θα το λυσει ουτε αυτη η ηγεσία. Και δεν ξέρω αν θα το λύσει ποτέ κανείς. Εχω απογοητευτεί. Και μπορεί επιτέλους η δουλειά μου να μου αρέσει γιατι βρήκα αντικειμενο που μου ταιριάζει, αλλά κοιτόντας το γενικό πλαίσιο βλέπω ότι δεν τσουλάμε και πολύ...

Αθηνούλι όλα καλά θα είναι μωρε με τον Άλεξ...

Χλόη μεγεια το κουρεμα! Υπομονή!!! Θα έρθει η ώρα της αναχώρησης και τότε...φτερά θα βγάλετε!

Με το διάβασμα κλπ δεν εχουμε φτάσει εκει ακομη αλλά θεωρώ ότι πρέπει αρχικά να δειξουμε στα παιδια την μεθοδολογία, να μην τα φησουμε εντελως μόνα να κάνουν ότι θέλουν, να τους πούμε οτι ετσι γινεται, και ο τελικος στοχος ειναι αυτος και οταν τον κανεις θα εχεις τελειωσει και ας τον παρει 3 ωρες...φυσικα αργοτερα θα επιβλεπουμε μόνο.

Ελιζα πολυ καλη αυτη η δασκαλα και οτι ειπε αλλα αυτη η προυποθεση της σωστης δασκαλας δεν ειναι τελικα το σύνηθες...αχ φοβαμαι τι θα μας τυχει...εχω ακουσει απο συναδελφους φρικαστικα πραγματα με δασκαλους, να χτυπας το κεφαλι στον τοιχο, και τωρα εναν ετοιμαζουν καταγγελια με αστυνομια κλπ να τον διωξουν με το ζορι γιατι δεν πιανει κατι άλλο! ουφ!

Τονια, αυτο το σπυρακι που εβγαλες ειναι φραγμενος πορος και ειχα μπολικους και πονανε τρελα! Ψαξε στο παρεντς εχει αντιστοιχο θεμα λεγεται φραγμενος πορος στη θηλη, θελει ζεστη κομπρεσα, μαλαξεις και θηλασμο με το σαγονι προς το σπυρακι για να φυγει...επισης θελει λεκιθινη, εγω επαιρνα συμπληρωμα της lanes.

Σας ειπα οτι ενα μηνα ακομη παιδευομαστε με ψειρες! βαρεθηκα και τις σιχαινομαι! βαλαμε παρανιξ και περιμενουμε να κανουμε και δευτερη εφαρμογη το σκ! πηρα και εγω σουπερ μεταλικο ακριβο χτενακι αλλα δεν μοιαζει με αυτο που έβαλες Τατι...που το βρισκεις αυτο και γιατι αυτο ειδικα διωχνει τις κονιδες;

Α και εμας η Ελλη εχει καταργησει δω και καιρο την κουνια της (που ειναι διπλα στο κρεβατι μας) και εχει κανει καταληψη με το ετσι θελω στο κρεβατι μας...οκ δεν ειμαστε πολυ ανετα αλλα το φιλοσοφησα και σκεφτηκα οτι καποτε θα μου λειπουν αυτα τα βραδυα που κοιμομαστε αγκαλιτσα και ετσι οποτε αντεχω την αφηνω εκει...ρε γμτ μεγαλωνει, ζουζουνευει, γινεται κοριτσακι, παει το μωρακι...

Επίσης αυτο που περιγραφεις Ελενη με την ζηλεια του Αλεκου και τις τσιριδες της μικρής είναι οτι ζω εδω και μήνες και δεν βλέπω φως...μονο οταν τους κρατάμε σε χωριστες δραστηριότηες υπάρχει ηρεμία...

Καλα Λεγκω προσκυνω την Μυρσινη με την κόλλα στα μαλλιά!!! χαχαχαχα Φωτογραφία!

Τι δραστηριότητες κάνετε στα μικρά; Ο Στέφανος ενω ηταν μεγαλος φαν πλεον δεν θέλει με τίποτα πισίνα, προσπαθω να τον πεισω για μουσικοκινιτική σε ωδειο, πηγαμε σε δοκιμαστικο ήταν τέλεια μεχρι που ενα παιδάκι κατεβασε με φορα το καπακι απο το πιανο και του επιασε τα χερια, μελάνιασε από τον πόνο! Οποτε δνε θέλει ουτε και εκει...και με έχει φάει τα αυτά για ταε κβο ντο αλλά τον εχω πεισει για κουνγκ φου που εχω παγκοσμιο πρωταθλητη συναδελφο που κανει σε παιδακια και ειδα οτι ειναι πολυ λιγοτερο βιαιο και πιο χορευτικό με ψηλα πηδηματα κλπ σε στυλ ο τιγρης και ο δρακος! :-D έχετε κάνει;

τελειωσα την μηνιαία αναφορά μου στο τοπικ, τον άλλον μήνα ξανά!:tongue:

Λοιπόν δραστηριότητες

Αλέκος: πισίνα, αγγλικά, ξιφασκία, σκάκι, πολεμικές τέχνες (που όμως δήλωσε ότι θέλει να τις αντικαταστήσει με τέννις!)

Ιφιγένεια: πισίνα, χορός

Του χρόνου πάντως θέλω να της αρχίσω ρυθμική. Να μάθει να κάνει κατακόρυφα και ρόδα... όχι σαν τη μάνα της που τα θυμήθηκε να τα μάθει στα γεράματα!

Kαλα ποτε προλαβαινετε ρε Ελενη????

Εμεα κ τα δυο πισινα (ιδια ωρα) κ τα δυο τζουντο (ιδια ωρα

τρελενονται και για τα δυο, αλλα η Ειρηνη μου δηλωνει οτι θελει μπαλετο κλ κλπ

Τις εξετασεις τις εβαλε η γιατρος για την αναπτυξη χωρις να της πω εγω τιπτοα για γλουτενη κλπ... νομιζω ειναι στονε λεγχο ρουτινας γιατι λογικα αν καποιος εχει θεμα επιηρεαζει την αναπτυξη...

φφφφφ θα με φαει η αγωνια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

επισης το σκάκι ειναι τέλεια δραστηριότητα μονος το ζητησε πως και πηγατε?

Κι επισης ποιο ειανι καλο διαγνωστικο να ξερω στο μελλον κοντα μας για εξετασεις αιματος κλπ?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ο Ιάσονας κάνει Αικιντο -κι αυτό είναι αρκετά ήπια πολεμική τέχνη Τζεν. Κάνουν πολλά παιχνίδια, ασκήσεις ενδυνάμωσης, ισορροπίας και εμπιστοσύνης.:)

Επίσης σήμερα θα πάμε να κάνει το πρώτο μάθημα τσίρκο (γουστάρω τρελά κι εκείνος επίσης) Δεν ήθελα να τον φορτώσω και πολύ με εξωσχολικά, όχι οτι παίζουν και λεφτά δηλαδή, ήθλεα μόνο μια δραστηριότητα, αλλά τα παιδιά στο τσίρκο carchivache πολύ τα πάω και νομίζω πως θα του κάνει καλό στο να γίνει πιο τολμηρός και να εμπιστεύεται τις δυνατότητες που του δίνει το σώμα του.

Ελένη πραγματικά πως τα προλαβαίνεται όλα αυτά;

γαλατούλι καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Σκάκι θέλει και ο Ιάσονας να μάθει. Όταν ξεκινήσουν στο σχολείο τις δραστηριότητες που θα οργανώσει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θα τον γράψω σίγουρα!

Λοιπόν δραστηριότητες

Αλέκος: πισίνα, αγγλικά, ξιφασκία, σκάκι, πολεμικές τέχνες (που όμως δήλωσε ότι θέλει να τις αντικαταστήσει με τέννις!)

Ιφιγένεια: πισίνα, χορός

Του χρόνου πάντως θέλω να της αρχίσω ρυθμική. Να μάθει να κάνει κατακόρυφα και ρόδα... όχι σαν τη μάνα της που τα θυμήθηκε να τα μάθει στα γεράματα!

Βρε Λενιώ τον έχετε σκίσει τον Αλέκο!!!!! :shock::shock: Και απορείς μετά που έχει νεύρα;:confused: Δε λέω μπορεί να του αρέσουν όλα αυτά που κάνει αλλά πραγματικά του μένει καθόλου χρόνος ελεύθερος, χωρίς πρόγραμμα; Πότε παίζει ο άνθρωπος;

Ο Κωστής φέτος κάνει τζούντο -και του αρέσει πάααααρα πολύ.

Η Σοφία χορό.

Σκεφτόμουν να ξεκινούσε ο Κωστής και κάποιο όργανο που ήθελε, αλλά ξεκινώντας την Α' Δημοτικού μου φάνηκε too much να ξεκινήσει κι αυτό...ίσως από Γενάρη ή πιθανότερα του χρόνου.

DPYUp2.png EYukp3.png

Ελένη τόσα πολλά!!!!!???:!: Πως προλαβαίνετε;;;

Καλά εγώ ενα σκεφτομαι και πολύ ειναι για την ηλικία του, δεν θέλω να πιεστεί από τώρα στα 4,5. Μαριλένα αικιντο το ακουσα προσφατα γιατι θα πάει μάλλον ενας φίλος του απο τον παιδικό αλλά εγω κόλησα με κουνγκ φου, αν δειτε

αυτός είναι ο συνάδελφος που νικησε περσι στην Κινα αλλά αν δειτε και βιντεο με μικρά εχει πολυ πλάκα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...