Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη, μην αγχωνεσαι, μια χαρά θα τα μανατζάρεις. Είμαι σίγουρη ότι μέχρι να γεννήσεις θα τα έχετε εκπαιδεύσει να κοιμίζουν το μωρό, να του αλλάζουν πάνες και να το κάνουν μπάνιο!!!

Μυρτακι συγχαρητηριααααα καλοστεριωτη κ ολα καλα!

Αχ κοριτσαρες είχα γράψει ενα κατεβατό αλλα το έχασα... περι κιθαριστας ή ντραμερ διλημματων Αφροδίτης και ολων μας κ διαφορα αλλα....

αυτες τις μερες κανω καποιες εξετασεςι κ τσεκ απ στα παιδια και τρεχω λιγακι

απο οτι δειχενι ο Αλεξ πρεπει να εχει καποια αλλεργια βγηεκ εν αποτελσμα πολυ ψηλο αλλα δεν ξερω αν δεν τα δει ο γιατρος, εντωμεταξυ κατι εμφανες σε σημαδια δεν ειχαμε..

Λεγκουλι θελω ν αψωαξω γενικότερα τις αντιδρασεις τις Ειρηνης...θυμαστε που γενικα ειχα θεμα με την οργη της , ξεσαπματα, αδιαφορια κλπ αρικα το ριξαμε στα τεριμπλ του, μετα στη ζηλια με τον Αλξε(που υφιστατςι η αληθεια ειναι ακόμη σε τεραστιο βαθμο) και τωρα εκ νεου υστεριες, υπερβολικες αντιδράσεις-το πως χτυπιεται ετσι ακομη κ το σωμα της μου κανει αεντυπωση- κλπ κλπ

η σχεση μου με τον Βαγγ ειναι καπως τεταμενη και σιγουρα επιηερεαζει ολο αυτο οποτε σκεφτομαι γενικότερα μηπως μια ομαδικη βολτα σε ψυχολογο/παιδοψυχολογο κατι τεσπα ριξει λιγο φως στο τι συμβαινει... (αν ειναι απο μας ή αν ειναι κατι αλλο κλπ)

Απλα ολο στο να παω ειμαι κ ολο κ το ξεχναω/αναβαλλω

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!

Αθηνακο εσυ ξερεις τα παιδακια σου καλυετερα.Αν εχεις εστω κ μια μικρη υποψια καλυτερα να το ψαξεις κ να μην ειναι τιποτα στην τελικη παρα να συμβει κατι αργοτερα.Τωρα για την Ειρηνη λεω εγω μηπως ειναι κ το νεο σχολειο κ θελει να προσαρμοστει λιγο?

Τονια μου τι καλα με το μπεμπονακι!!

Ελενη μια χρα θα τα πανε βρε με τον μικρουλη, στα ωπα ωπα θα τον εχουν!!

Εμενα παλι ο μικρος ζηλευει τον Δημητρη , ενω αρχικα φοβοματσαν πως θα ειχαμε θεμα με το Δημητρη προς τον μικρο.βεβαια αυτες τις μερες πεφτουν κ μερικες ψιλες απο τον "μεγαλο" αλλα το θεμα ειναι οτι εχει κ δικιο το αμοιρο αλλα πρπ να το διεκδικει αλλιως κ οχι με τρικλοποδιες κ σπρωξιες...

Μυρτω που υπαρχει δικαιοσυνη σε αυτο το κρατος να υπαρξει κ εδω στα επιδοματα.... Να δουμε τωρα με το επιδομα επτρελαιου αν θα παρουμε τιποτα.... εμεις πρπ να βαλουμε φετος.Περσυ καλα την βγαλαμε με το προπερσυνο αλλα φετος δεν εχουμε καθολου .... οιμεεεεε θα πεινασουμε ....

Εμεις τον τελευταιο καιρο ειμαστε σχετικα καλα να το πω κ με φοβηζει ειναι η αληθεια.Φοβαμαι πως θα ερθει κανα τσουναμι κ θα τρεχω κ δεν θα φτανω .... Κοριτσια ο Μητσος απο οταν αρχισε νηπιαγωγειο εχει γινει αλλο παιδι.Δεν ξερω αν ετυχε η κατι αλλο συνεβαλε, παντος εχει γινει πολυ υπακουος κ δεν με πολυκουραζει ειναι η αληθεια.Δεν υστεριαζει γενικα , θα δουμε ποσο θα κρατησει αυτη η γαληνη.

Με τον μικρο αποθηλασαμε κ χτες ηταν κ η πρωτη του βραδυα στην κουνια! Δεν μπορουσα να το πιστεψω.Για να δουμε ισως ηταν κ τυχαιο κ σημερα ξανα θελει κρεββατι μας. Επισης σας εχω πει πως ακομα δεν μιλαει παρα μονο τα απολυτως βασικα.Χτες ειχα ξυονησει το βραδυ να δω αν ειναι σκεπασμενος, κ τον ακουσα να τραγουδαει η μικρη ελενη ..τι να πω ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Ρε Τζεν μέχρι τώρα στο κρεβάτι σας ήταν? Μπράβο ο πασάς!

Μια χαρά θα πάει στην κούνια του θα δεις!

Αθηνούλα όντως εσύ μπορείς να κρίνεις για τα παιδιά.. Αν και νομίζω ότι από κρίσεις και αντιδράσεις άλλο τίποτα!

Κι εμένα πάντως τώρα ηρεμήσανε λίγο... Ο Αλέκος δηλαδή γιατί η Ιφιγένεια είναι στον παράδεισο με το καινούργιο σχολείο!

Αν εξαιρέσεις ότι εκείνος τα ξέρει όλα και εγώ και η δασκάλα δεν ξέρουμε τίποτα, μια χαρά τα πάμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα, εδω η ξενυχτισμένη!

Οι ειδικευόμενοι κάνουν επίσχεση εργασίας γιατί μας χρωστάνε 6 μήνες εφημερίες και βάλε, εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούμε να κάνουμε, ευτυχώς που πίεσαν αυτοί, τους είπαν και από το υπουργείο ότι εμείς δώσαμε το ίδιο κονδύλι με πέρσι και συνεπώς πού πήγαν τα λεφτα οεο; Και ανακαλύψαμε ότι τα λεφτά που λείπουν από τις εφημερίες πήγαν σε κάτι υλικά (!) και τα άλλα λεφτά του νοσοκομείου από τα εξωτερικά ιατρεία που θα πλήρωναν τις πρόσθετες εφημερίες εχουν δοθεί στην πατρίδα για την εξυπηρέτηση άλλων αναγκων (μνημονίου κλπ) αποτέλεσμα όλων αυτών ο διοικητής του νοσοσκομείου παραιτήθηκε χτες! τυχαίο, δεν νομίζω!

κανω ποστ πριν τα χάσω και συνεχίζω

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

οπότε και που λέτε εμείς δουλεύουμε 3 και ο κούκος ούτε από έξω να μην περάσετε αυτές τις ημέρες από το χαρωπό νοσοκομείο μας! χτες έκανα τον ζογγλερ με 2 νοσηλεύτριες, αιμορραγία στο μαιευτήριο και ταυτόχρονα ανακοπή στη μονάδα εμφραγμάτων... και σήμερα πονάνε όλα μου τα κόκκαλα, συνήθως είναι 3 ειδικευόμενοι για να βγάλουν όλοι τη δουλειά με 2 ειδικευμένους, και τώρα είμαστε μονο 2 άνθρωποι....ουφ!

χλόη ((())) θα δεις ότι όλα θα φτιάξουν, δεν είναι στο χέρι τους, είναι στο δικό σας είστε θαρραλέοι και θα τα καταφέρετε!!!

ελένη, εμένα ακόμα στο κρεβάτι μου έρχονται και τα 2!!! τσιερς!

μυρτούλα σιδεροκέφαλη, σταπα και στο τηλέφωνο!

Α εγώ παίρνω το τεράστιο επίδομα των 70 ευρώ για τα 2 παιδιά τον μήνα φυσικά και ετσι καλύπτω όλα τους τα έξοδα, μου περισσεύουν κιόλας!

Εμείς μπήκε λίγο το νερό στο αυλάκι, η μαδερ είναι καλά, μαγειρεύει κιόλας, το γατί έκοψε μπιμπερό και τρώει κονσέρβα για μωρά γατάκια, επίσης κάναμε και εκπαίδευση τουαλέτας και πλέον χέζει στην άμμο, οργανωθήκαμε λίγο και με σχολεία και εξωσχολικές δραστηριότητες ...!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αχ Τατιανα εισαι στους πλουσους κ εσυ! 70 ευρω για δυο παιδια και στην ακρη βαζεις για τις σπουδες τους!! χαχαχα

Υπομονη κ εσυ βρε κοριτσακι, δραμα ειναι η κατασαση παντου ...

Ναι Ελενη στο κρεββατι ενα χρονο + τον ειχαμε τον πασα κ τωρα τελευταια ειχαμε κ κατι ξαφνικες επισκεψεις απο τον Μητσο .... μια ομορφια.

Μακαρι να μαθει γρηγορα την κουνια να τους παρουμε κ κουκετα να μπει στο δωματιο με τον αδερφο του.Παντος κανει κινησεις θελει να κοιμονται μαζι αλλα φοβαμαι γιατι ο Μητσος ειναι αγαρμπος ΚΑΙ στον υπνο κ φοβαμαι μην τον πεταει κατω....

Καλά δεν είπα και εμένα έρχονται στο κρεβάτι... Ο Αλέκος τώρα με την κουκέτα πιο λίγο γιατί μέχρι να κατέβει!!!

Αλλά της Τζεν δεν είχε πάει στην κούνια καθόλου... Η κουκέτα πάντως τους αρέσει πολύ! Θα δεις ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα! Έγινε αντράκι και αυτός!

Διαφημίσεις

ναι ναι καθολου κουνια! Μεχρι 9 μηνων κοιμοταν στο καθισματακι αυτοκινητου κ μετα κρεββατι μας.Ολοκαινουρια η κουνια.Κ ο Μητσος δεν ειχε κοιμηθει πολυ. μεχρι 9 μηνων κ απο αυτο το διαστημα το περισσοτερα βραδυα την περναγαμε αυπνοι κοβοντας βολτες.

Τωρα που θα γεννησει η νυφη μου τον Απριλιο ολοκαινουρια θα της την δωσω!

Ναι Ελενη την περιμενουν πως κ πως την κουκετα αλλα καθε μηνα ολο κ κατι θ αμας τυχει κ αναβαλλεται..Τωρα εχουμε κ το πετρελαιο δραμα .... Ο Μητσος απο 17 μηων κοιμαται σε ενα κρεββατι ημιδιπλο που ειχαμε για τους ξενους....

Ελεν για πες απο που την πηρατε την κουκετα? ποσο εχουν περιπου να υπολογιζω?

Δεν πήραμε.. Είμαστε από τους τυχερούς που έχουν αδερφή με μεγαλύτερα παιδιά... Βέβαια μας είχε δώσει λυμμένα τα κρεβάτια αλλά έκανε ο Χαβιέ τα μαγικά του και τα έκανε κουκέτα!

Αλλά λίγο που είχα δει στο Βασιλειάδη ήταν κοντά στο 900άρι....

Ο Αλέκος γυρνάει από σχολείο με τρομερά νεύρα! τσαντισμένος και στραβωμένος... Όλα του βρωμάνε... μου θυμίζει τον εαυτό μου κάποιες φορές όταν ήμουν μικρή...(και τώρα δηλαδή...)

Kαλησπέρα

.

Ο Αλέκος γυρνάει από σχολείο με τρομερά νεύρα! τσαντισμένος και στραβωμένος... Όλα του βρωμάνε... μου θυμίζει τον εαυτό μου κάποιες φορές όταν ήμουν μικρή...(και τώρα δηλαδή...)

Τέλεια! Θα ήθελα να τους βλέπω με τη Νεφέλη όταν θα γυρίζουν κι οι δύο σπίτι απ'τη δουλειά :lol:

Mήπως όμως κάτι στο σχολείο τον ενοχλεί και γυρίζει με νεύρα; Πάντως και η Νεφέλη έτσι ήταν τον πρώτο χρόνο, αλλά δεν ποτέ δεν κατάλαβα τελικά αν κάτι στο σχολείο της δημιουργούσε εκνευρισμό. Ίσως ήταν απλά η προσαρμογή.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Χα χα Χλόη ωραία εικόνα!! Εκτός αν αγαπιούνται τόσο που ηρεμούν μόλις βρίσκονται μαζί!!!

Δεν νομίζω κάτι να τον ενοχλεί.... Είναι κουρασμένος! Θα συνηθίσει...

Σήμερα τον έβγαλε έξω από την τάξη η γυμνάστρια!!!!! Του μίλαγε ο φίλος του και τους έβγαλε... Απίστευτο μου φαίνεται... Δεν ρώτησα πολλά για να μη δώσω έκταση αλλά έξω; Τα πρωτάκια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...