Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Μυρτώωωω!!! Πες τί δουλειά? Πού κανονικό 8ωρό? θέλουμε ντιτέιλς! Έχει κανένα ωραίο γκομενάκι?

Ας αφήσουμε το παπί και την πίτα στην άκρη και ας μπούμε σε άλλο κεφάλαιο!Ζήλια! Δεν ξέρω μήπως υπερβάλεις λίγο Άφρο. Αρκεί να σου πω ότι μοναδικός, βασικός, πρωταρχικός σκοπός ύπαρξης του Αλέκου όταν είναι με την Ιφιγένεια είναι να της την μπαίνει και να της σπάει τα νεύρα!!!! Και η αντίδραση της Ιφιγένειας είναι η τσιρίδα! Όλη μέρα! Και πέφτει και καμιά ξέμπαρκη, και από τις 2 πλευρές...

Κι εγώ βέβαια κάποιες στιγμές βγαίνω από τα ρούχα μου... Και φωνάζω... Και μιλάω για τιμωρίες... Τί να κάνω... Θυμάμαι τα ίδια να κάνει η αδερφή μου... Και σε πιο μεγάλη ηλικία οπότε έχει και συνέχεια!!!

Λέτε το πιτσιρδέλι να φτιάξει την κατάσταση?

Χλόη δεν σε κατάλαβα? φεύγετε για Καναδά? Γιατί δεν είσαι καλά?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γιατί βρε Ελενίτσα, περνάει ο καιρός και δε γίνεται τίποτα. Το έχουμε αποφασίσει να φύγουμε, αλλά δεν έχουμε λεφτά για εισητήρια κλπ. Και πως θα πάμε εκεί χωρίς μία με δύο μικρά παιδιά; Περιμένουμε να μας πληρώσουν κάποιοι που μας χρωστάνε κλπ αλλά τίποτα δε γίνεται. Κι έχουμε φτάσει να πεινάμε, στην κυριολεξία, και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Θέλω να φύγω. Θέλω να φύγω αύριο κιόλας! Όπως και να'ναι εκεί αποκλείεται να είμαστε χειρότερα. Δε μπορείς να είσαι κάθε μέρα με το άγχος τι θα ταΐσεις τα παιδιά.

Δε θέλω να γκρινιάζω βρε κορίτσια ούτε να σας μαυρίζω. Αλλά δε μπορώ. Νιώθω οτι θα σκάσω. Δε μπορώ καθόλου. Δεν αντέχω άλλο. Νιώθω ένα κόμπο στο στομάχι.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Χλοίτσα,(((())))

Μην αγχώνεσαι και επηρεάζεις και το μωρό! Υπομονή και όλα θα γίνουν... Θα δεις ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει και θα πάνε όλα κατ'ευχήν...

Δεν μπορείτε σε πρώτη φάση να φύγει ένας? Να πάει εκεί να βρείτε μια δουλειά και μετά να δρομολογηθούν και τα υπόλοιπα...

Το σκεφτήκαμε κι αυτό, αλλα υπάρχουν θέματα.

Δηλαδή αν φύγει ο Χρήστος εγώ θα πρέπει να μείνω εδώ μόνη για 1-2 μήνες. Με την πεθερά. Φοβάμαι, και δεν κάνω πλάκα. Αν είναι κάπως συγκρατημένη είναι γιατί φοβάται το Χρήστο. Φοβάμαι που μπορεί να φτάσει.

Μετά θα πρέπει να φύγω μόνη με δυο παιδιά και τρεις μεγάλες βαλίτσες, με αλλαγή αεοροπλάνου και αναμονή στα αεροδρόμια, και δεν ξέρω. Έχω και συσπάσεις με το παραμικρό που θα κουραστώ, ή θα ζοριστώ. Στην ανάγκη βέβαια μάλλον έτσι θα το κάνουμε.

Απλά αν πηγαίναμε όλοι μαζί, θα έκανα αμέσως και αίτηση για το επίδομα των παιδιών, οπότε μετά λίγους μήνες θα παίρναμε κι από κει κάποια χρήματα.... Ουφ δεν ξέρω.

Διαφημίσεις

Ναι βρε Χλοίτσα, με το που θα πατε εκει θα κανεις αιτηση για τα επιδοματα και απο οσο ξερω τρεχουν αμεσα τα πραματα εκει. Καπως ετσι εγινε και με τους φιλους μου που πηγαν που σου ελεγα. Εκει εχετε σπιτι ετσι δεν ειναι? Ισα για να μενετε και να τρωτε τις πρωτες μέρες?

Κοριτσακι ειναι και οι ορμονες τωρα που σου τα δειχνουν ολα ως βουνο, αλλα σιγα σιγα όλα θα γινουν. Παρατατα ολα αυτη τη στιγμή και κοιτα να χαλαρωσεις και ασε για αργοτερα τις αποφασεις.

Ρίξε εναν υπνάκο και πες στη πολυαγαπημένη πεθερα να αναλαβει τα παιδια. Σε πρηζει που σε πρηζει, ας φανει και χρήσιμη σε κατι.

Aφροδιτάκι για να μείνουμε υπάρχει σπίτι, αλλά όχι για να τρώμε. Δηλαδή θέλω να πω το φαγητό μας θα το πληρώνουμε, δε μπορώ να γίνω βάρος σε κανέναν, μια οικογένεια με 4 άτομα.

Εντάξει, δεν είναι το στυλ μου να είμαι απαισιόδοξη. Πιστεύω μέσα μου οτι θα βρεθεί μια λύση. Απλά με πιάνει το άγχος και η ανυπομονησία, γιατί προχωράει και η εγκυμοσύνη, και όσο να'ναι θέλω να ξέρω που θα γεννήσω και πως. Είναι κι αυτό το καθημερινό άγχος με τα λεφτά που δεν παλεύεται, είναι πολύ ψυχοφθόρο. Τσακωθήκαμε χτες το βράδυ με το Χ. γιατί πείναγε ο Απόλλωνας και ζητουσε ψωμί, και είχαν μείνει μόνο δύο φέτες με τις οποίες ήθελε να φτιάξει σάντουιτς στη Νεφέλη για το σχολείο οπότε δεν του έδινε, και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Του λέω, δώστου, και πάρτης κάτι απ'το φούρνο για το σχολείο αύριο. Και μου λέει, "ναι θα χαλάσω 3 ευρώ για να της πάρω απ'το φούρνο" Δηλαδή έλεος! Και ο ίδιος μετά συνειδητοποίησε τι έλεγε και ένιωσε άσχημα. Αλλά εδώ φτάσαμε! Και δε μπορώ να το πιστέψω, ούτε να καταλάβω πως έγινε.

Εντάξει θα το ξεπεράσουμε. Είμαι σίγουρη. Κάτι θα γίνει σύντομα όπωσδήποτε. Τα είπα και ξεθύμανα. Τώρα νιώθω καλύτερα.

Να τα λες σε μας λοιπόν να ξεθυμαίνεις...

Δεν μπορεί να σας δανείσει κάποιος? Αυτά τα χρήματα για τα εισιτήρια και μετά τα γυρνάτε.

Φαίνονται όλα μαύρα τώρα αλλά αν λίγο τα δεις από μακριά τα βλέπεις πιο ήρεμα.

Να τα λες σε μας λοιπόν να ξεθυμαίνεις...

Δεν μπορεί να σας δανείσει κάποιος? Αυτά τα χρήματα για τα εισιτήρια και μετά τα γυρνάτε.

Φαίνονται όλα μαύρα τώρα αλλά αν λίγο τα δεις από μακριά τα βλέπεις πιο ήρεμα.

Κάπως έτσι ελπίζω να γίνει. Απλά δεν είναι μόνο τα εισητήρια, είναι και τα έξοδα για τις πρώτες μέρες κλπ. Τέλος πάντως θέλουμε τουλάχιστον 5000. Δεν είναι καθόλου λίγα. Μετά έχουμε και το φόβο μήπως δε μπορέσουμε να τα επιστρέψουμε, γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα βρούμε εκεί που θα πάμε. Και δε θα ήθελα να τα στερήσω αυτά τα χρήματα από κανέναν. Τέλος πάντων, θα δούμε... Πάντα υπάρχει μια λύση.

πωωωω βρε κοριτσια ολο δυσαρεστα ακουω σημερα ...την υγεια μας κ ολα τα αλλα θα γινουν.

πριν λιγο εμαθα πως πεθανε μια πρωη συναδελφος συνομιλικη μου ....

Χλοιτσα μου καταλαβαινω πως αισθανεσαι , ειναι κ η εγκυμοσυνη στην μεση αλλα σιγουρα κατι θα γινει κοριτσακι μην στεναχωριεσαι. Στην αναγκη παει πρωτος ο Χ κ πατε κ εσεις μετα ,αλλα θα εχετε εξασφαλισει τουλαχιστον τα βασικα.Ειναι οτι καλυτερο για σας κ τα παιδακια σας.

Μυρτω συγχαρητηρια! Καλοριζικη κ καλοστεριωτη !! Αν θες μας λες λεπτομερειες ..

Εγω νομιζα τοσο καιρο οτι συνεχιζες να δουλευεις ...

Αχ Αφροδιτακι κ αυτο θα το ξεπουλησουν? ελεος πια !!!

Δεν ξερω αν το εχετε μαθει αλλα κ φετος ο ΟΑΕΔ δινει το επιδομα παιδιων για σπευσατε για αιτησεις.

Διαφημίσεις

((((Χλόη)))) μου!

καλά τα λες! να είσαι αισιόδοξη κοριτσάκι και να δεις όλα θα πάνε κατ'ευχή!:)

Ελένη σωστά το είπες, ευτυχώς που δεν είναι υποψιασμένος ο Τζέησον, αυτό θα με έβαζε σε υποψίες...:confused:

Μυρτώ!!!! μπράβο για την καινούρια δουλειά! Γι'αυτό σε έχω χάσει τα πρωινά;

Χλοΐτσα((()))))!!!Βαστα γερα κοριτσακι,που ηδη πολυ γερα βαστας,εγω δεν θα την ειχα γλιτωσει την καταθλιψη...αυτα τα επιδοματα που λενε,του ΟΑΕΔ που λεει η Τζενη και του ΟΓΑ που πηρα εγω,δεν τα δικαιουστε;;το χεις ψαξει;;κατι ειναι κ αυτα...

Τζενακι τι επιδομα ειναι αυτο του ΟΑΕΔ;;το δικαιουμαστε ολοι;;;

Κεφαλαιο ζηλεια..μεταξυ τους τα αγορια δεν ζηλευονται,πλακωνονται μεν,αλλα στο παοχνιδι επανω..ο μικρος ομως ζηλευει το μωρο απιστευτα!!!οποτε Ελεν δεν ξερω αν το σπορι λυσει το προβλημα ή το επιτεινει:-:wink:;-)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γραφω τμηματικα μη τυχονκαι χαθει η συνδεση (μεσωκινητου).

Μυρτω σιδεροκεφαλη,που λεει και ο λαος!!καλοστεριωτη και καλη τυχη!!

Το φλεγον θεμα που συζητατε-σχολειο/διαβασμα-με πιανει συγκρυο οταν το σκεφτομαο..και επειδη γενικα με αγχωνουν πολλα λεω να το αφησω για του χρονου!!

αυτα για την ωρα..:-*:-*

Υ.Γ.το κουτσουνακι μου το μικιο ειναι για φαγωμα!!!ολο μου μιλαει κ μου γελαει!!!αφηνει το βζ και μου κανει χαρες!αχχχ!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αυτά είναι βρε Τόνια!!! Να τη χαρείς γιατί τα ξεχνάμε γρήγορα και μετά θέλουμε και άλλα!! Γενικά πώς πάει το τρίο; Προλαβαίνεις τίποτα; Κοιμάσαι καθόλου; Τα άλλα τί λένε; Εγώ αυτό που σκέφτομαι περισσότερο θα είναι η ώρα της βραδινής προετοιμασίας ( φαί, μπάνια, ιστορίες κτλ). Θα το ξεπεράσουμε και αυτό βέβαια!!!

Απότι είδα το επίδομα το δικαιούνται όλοι χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, όσοι βέβαια δεν παίρνουν επίδομα παιδιών στη μισθοδοσία τους. Για ελεύθερους επαγγελματίες δεν είδα κάτι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...