Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά μόνο ο Χαβιέ με κυνηγούσε??? Γουστάρει κοιλιές μου φαινεται...

και εμενα το ιδιο.....ακομα με κυνηγαει δηλαδη και εγω ακομα με το γνωστο προβλημα....:rolleyes::(

οσο για την εγκυμοσυνη εχω ξαναπει βεβαιως βεβαιως πως ολο κατι ειχαμε και δεν καναμε καθολου ...:(:(

αχ ρε παλλαντινιο θελω να σε ρωτησω εσενα: τι εχετε βαλει μεχρι τωρα στη διατροφη της σοφιας (με τις ευχες της καλης γιατρου παντα)? Δημητριακα σε ποιο μηνα βαζουμε? και τα κρεατα? Πηγα να παρω την κρεμα με το κεχρι σημερα κ δεν τη βρηκα. Πηρα το μπειμπι μουσλι ομως, να το δωσω ή ακομα? χτες εγινε ακριβως 7 μηνων...

Τζεν, δεν δινεις καθολου δημητριακα ακομα?

Το κρεας ποτε αρχισες,θυμασαι?

Να του βρασω σκετο κεχριν να του δωσω ή ακομα?

η συμβουλος μου ειχε πει δημητριακα αφου κλεισει το ογδοο....

το κρεας δε θυμαμαι ποτε το εδωσα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

όχι γλουτενη καθολου...

μονο κρεμα βιολογικη ρυζαλευρο της babynat που εχει μεσα και κινόα δίνω καπου καπου αλλα αυτο ειναι ασφαλες...

αλλα ολα αυτα εξαρτωνται απο τις αλλεργιες που εχει...εγώ όταν εκανα αυστηρη αποχη απο τροφες ειχα κοψει και τη γλουτενη...

κρέας από πολύ νωρίς πριν τον 7ο μήνα γιατι το είχε ανάγκη...

επίσης του δινω απογευματινο όσπρια (φακες ή ρεβυθια) με λαχανικά.

Για το κεχρί δεν εχω ιδέα...έχει γλουτένη?

ψάρι??? όχι ακόμα??? Πάντως αυτή είναι καλή αναλογία..
μετά το χρόνο μας είπε η παιδίατρος

αχ ρε παλλαντινιο θελω να σε ρωτησω εσενα: τι εχετε βαλει μεχρι τωρα στη διατροφη της σοφιας (με τις ευχες της καλης γιατρου παντα)? Δημητριακα σε ποιο μηνα βαζουμε? και τα κρεατα? Πηγα να παρω την κρεμα με το κεχρι σημερα κ δεν τη βρηκα. Πηρα το μπειμπι μουσλι ομως, να το δωσω ή ακομα? χτες εγινε ακριβως 7 μηνων...

εδώ και ένα μήνα τρώμε όλα τα λαχανικά και φρούτα

κοτόπουλο και κρέας ξεκινήσαμε τώρα

όσπρια και ρύζι επίσης

Δημητριακά από 8 μηνών (baby muesli πχ)

λοιπόν βρήκα στο blog που σας έδειξα τις προάλλες το πρόγραμμα που μας έδωσε η παιδίατρος , προφανώς έχουμε την ίδια.

http://ariadni144.wordpress.com/2009/07/28/%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AD%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

μετά το χρόνο μας είπε η παιδίατρος

εδώ και ένα μήνα τρώμε όλα τα λαχανικά και φρούτα

κοτόπουλο και κρέας ξεκινήσαμε τώρα

όσπρια και ρύζι επίσης

Δημητριακά από 8 μηνών (baby muesli πχ)

λοιπόν βρήκα στο blog που σας έδειξα τις προάλλες το πρόγραμμα που μας έδωσε η παιδίατρος , προφανώς έχουμε την ίδια.

http://ariadni144.wordpress.com/2009/07/28/%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AD%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

φυσικα κ εχετε την ιδια, αφου υπογραφει κιολας!!!:lol:

λοιπον, οποτε τωρα μπορω να δωσω κρεας (κοτοπουλο κουνελι, αρνι) και κεχρι και οσπρια:rolleyes::?: (φακες ας πουμε). η μεγαλη ειχε αλλεργια στο ρυζι, οποτε δεν δινω ακομη. Δημητριακα σε ενα μηνα. Απο λαχανικα, μπορω να βαλω τωρα αρακα, φασολακια, μπαμιες, αγγιναρες, σελινα σπανακια κτλ? Εννοειται οτι θα μπαινουν ενα ενα για καμποσες μερες το καθενα.

φρουτε εμεις τρωμε μονο μηλο, αχλαδι αβοκαντο, τα αλλα οχι ακομα.

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια!

Διαφημίσεις

Έυχαριστούμε Παλαντίνιο...

Το έβαλα στα φειβοριτς για όταν έρθει η ώρα.

Πάντως εγώ θυμάμαι στον Αλέκο έδινα φρούτα και φαί το μεσημέρι. Το απόγευμα τον θήλαζα για πολύ καιρό. Και όταν έφαγε γιαούρτι (είχα δώσει μερικά αντβανς, αλλά μετά κανονικό) πάλι τον θήλαζα...

Δημητριακά δεν είχα δώσει καθόλου...

Έφαγε μετά όταν άρχισε το πρωινό. Και τώρα ούτε να τα φτύσει βέβαια γιατί προτιμά παξιμαδάκι με μέλι...

Τεσπα, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στο φαγητό γιατί εκτός του ότι αρχίζει και έχει προτιμήσεις δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις... Και έχει ψιλοσταματήσει το ψάρι... Μόνο αν διαβάζουμε βιβλίο και είναι απορροφημένος, ανοίγει το στόμα χωρίς να σκέφτεται... Αλλά και αυτό δεν είναι ωραίο, είναι???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μαριλενα ποια πηρες τελικα?/
ποια πηρες τελικα?????:D

πήρα την κανονική, απλή σκούπα της Καρχερ

Μυρτώ περίμενε και θα έρθει ο γιος!!!!! Εκεί να δεις έρωτας!

συμφωνώ!!! βέβαια έχει τρελή αγάπη και στον μπαμπά αλλά με μένα είναι διαφορετικά. Έρωτας!;)

Τεσπα, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στο φαγητό γιατί εκτός του ότι αρχίζει και έχει προτιμήσεις δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις... Και έχει ψιλοσταματήσει το ψάρι... Μόνο αν διαβάζουμε βιβλίο και είναι απορροφημένος, ανοίγει το στόμα χωρίς να σκέφτεται... Αλλά και αυτό δεν είναι ωραίο, είναι???

ένα έχω να πω: ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!;):tongue:

εγώ πάντως προσπαθώ να τρώει τα πάντα. αν αρχίζει τις γκρίνιες για κάποιο φαγητό που δεν θέλει , απλά του λέω ότι θα μείνει νηστικός, μετά από λίγο τρώει. Βέβαια του εξηγώ συνέχεια ότι πρέπει να τρώμε όλα τα φαγητά γιατί είναι καλά για την υγεία μας, έχουν βιταμίνες και μπουρου μπουρου.... διαφορετικά ο Ιάσονας θέλει να τρώει συνεχώς κιμά με μακαρούνες ή μακαρούνες anyway:D

συμφωνώ!!! βέβαια έχει τρελή αγάπη και στον μπαμπά αλλά με μένα είναι διαφορετικά. Έρωτας!;)

ένα έχω να πω: ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!;):tongue:

εγώ πάντως προσπαθώ να τρώει τα πάντα. αν αρχίζει τις γκρίνιες για κάποιο φαγητό που δεν θέλει , απλά του λέω ότι θα μείνει νηστικός, μετά από λίγο τρώει. Βέβαια του εξηγώ συνέχεια ότι πρέπει να τρώμε όλα τα φαγητά γιατί είναι καλά για την υγεία μας, έχουν βιταμίνες και μπουρου μπουρου.... διαφορετικά ο Ιάσονας θέλει να τρώει συνεχώς κιμά με μακαρούνες ή μακαρούνες anyway:D

με γεια τη σκούπα...

Κι εγώ προσπαθώ να τρώει τα πάντα και αν δεν φάει αυτό που έχουμε τον αφήνω νηστικό. Αλλά δεν πτοείται. Βέβαια μπορεί να είναι η αρρώστια τώρα για να πω την αλήθεια και δεν έχει όρεξη ο κακομοίρης... Γιατί γενικά έτρωγε πολύ καλά ο Αλέκος, τώρα τελευταία κάνει κόλπα...

Τρομερές οι Μακαρούνες!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αχ, τί καλά! Άλλο ένα γερό, γλυκό παιδάκι... Μα είναι τόσο τζουτζούκια τα νεογέννητα! Να 'ναι καλά και να φέρει στη μαμά του μόνο δάκρυα χαράς...

[Συγκινήθηκα, θυμήθηκα κι εγώ την κολλητή μου στο μαιετήριο, κοιτούσε ώρα πολλή τη μικρή μου και μετά μου λέει "μα είναι τόσο μικρός άνθρωπος... κι έχει απ' όλα!"]

Και μπράβο και στο γιατρό, ίσως αν είχα κι εγώ έναν τέτοιον να είχα γλιτώσει την παλιοκαισαρική...

Αρχικό μήνυμα απο Elenikat

Τελικά μόνο ο Χαβιέ με κυνηγούσε??? Γουστάρει κοιλιές μου φαινεται...

Βάλτε με κι εμένα στο γκρουπ των κυνηγημένων. Αν κι εγώ δεν ήθελα και πολύ κυνήγι, πρέπει να ήταν η πιο χάι εποχή μου;)!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

φυσικα κ εχετε την ιδια, αφου υπογραφει κιολας!!!:lol:

λοιπον, οποτε τωρα μπορω να δωσω κρεας (κοτοπουλο κουνελι, αρνι) και κεχρι και οσπρια:rolleyes::?: (φακες ας πουμε). η μεγαλη ειχε αλλεργια στο ρυζι, οποτε δεν δινω ακομη. Δημητριακα σε ενα μηνα. Απο λαχανικα, μπορω να βαλω τωρα αρακα, φασολακια, μπαμιες, αγγιναρες, σελινα σπανακια κτλ? Εννοειται οτι θα μπαινουν ενα ενα για καμποσες μερες το καθενα.

φρουτε εμεις τρωμε μονο μηλο, αχλαδι αβοκαντο, τα αλλα οχι ακομα.

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια!

Αφροδίτη μη βιαστείς πολύ για το σπανάκι ειδικά.

Δες εδω και εδω το γιατί.

Διαφημίσεις

με γεια τη σκούπα...

Κι εγώ προσπαθώ να τρώει τα πάντα και αν δεν φάει αυτό που έχουμε τον αφήνω νηστικό. Αλλά δεν πτοείται. Βέβαια μπορεί να είναι η αρρώστια τώρα για να πω την αλήθεια και δεν έχει όρεξη ο κακομοίρης... Γιατί γενικά έτρωγε πολύ καλά ο Αλέκος, τώρα τελευταία κάνει κόλπα...

Elenikat, αν συνεχιστεί καιρό αυτό θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις. Κι εμάς ενώ έτρωγε μια χαρούλα, το έκοψε μετά από μια ίωση και λέγαμε ε, της κόπηκε η όρεξη. Μετά το συνέχισε και πάλι λέγαμε, κοίτα που της έγινε συνήθεια και μας κάνει κόλπα κλπ. κλπ. Με τα πολλά ανακαλύψαμε κάποια στιγμή ότι ο σίδηρός της είχε πέσει στα τάρταρα. Ο γιατρός μας είπε ότι μερικές φορές μια βαρβάτη ίωση μπορεί να το κάνει αυτό, να εξαντλήσει τα αποθέματα του οργανισμού και -άκουσον, άκουσον- η έλλειψη σιδήρου φέρνει ανορεξία!!! Φαύλος κύκλος λοιπόν, δεν έχει σίδηρο - δεν έχει όρεξη - δεν τρέφεται καλά - δεν ανεβαίνει ο σίδηρος... Πήρε σιροπάκι κι η όρεξή της επανήλθε αμέσως. Δε θέλω να σε τρομάξω, απλά αν συνεχίσει ρώτα το γιατρό σας μπας και γλιτώσει ταλαιπωρία (και πιθανόν και τζάμπα πίεση για το φαγητό) το τσιπιρίκι...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Απο λαχανικα, μπορω να βαλω τωρα αρακα, φασολακια, μπαμιες, αγγιναρες, σελινα σπανακια κτλ? Εννοειται οτι θα μπαινουν ενα ενα για καμποσες μερες το καθενα.

εμένα μου είπε ναι, και μάλιστα μπορούμε να κάνουμε σε ορισμένα φαγητά οικογενειακή διατροφή, δηλαδή στα λαδερά και στα όσπρια, στο πρασόρυζο κλπ να μαγειρεύω κανονικά με κρεμμύδι απλά να βγάζω πρώτα την μερίδα του μωρού και μετά να βάζω αλάτι-πιπέρι-λάδι σε μας, και στο μωρό ωμό λάδι. Εμείς όμως δεν έχουμε αλλεργία (φτου φτου)

Έυχαριστούμε Παλαντίνιο...

Το έβαλα στα φειβοριτς για όταν έρθει η ώρα.

Πάντως εγώ θυμάμαι στον Αλέκο έδινα φρούτα και φαί το μεσημέρι. Το απόγευμα τον θήλαζα για πολύ καιρό.

κι εγώ το ρυζάλευρο δεν το δίνω κάθε μέρα. όταν θεωρώ ότι δεν έχει θηλάσει πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας, την θηλάζω και το απόγευμα. Τιε μέρες που έχει θηλάσει αρκετά, της δίνω λίγο.

Απο λαχανικα, μπορω να βαλω τωρα αρακα, φασολακια, μπαμιες, αγγιναρες, σελινα σπανακια κτλ?

και εμενα σπανακι μου ειχαν πει πιο μετα......καλα τα λεει η jen.

με γεια!!!!!!!:D:D:D:D

βρε κοριτσια για τον τραχανα δε μου ειχε απαντησει καμια....

ξερετε αν κατα την επεξεργασια του βαζουν αλατι, γιατι ετσι μου ειπαν!!:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

και εμενα σπανακι μου ειχαν πει πιο μετα......καλα τα λεει η jen.

με γεια!!!!!!!:D:D:D:D

βρε κοριτσια για τον τραχανα δε μου ειχε απαντησει καμια....

ξερετε αν κατα την επεξεργασια του βαζουν αλατι, γιατι ετσι μου ειπαν!!:rolleyes::rolleyes:

Τεχνολογικά δεν απαιτείται αλάτη για την παρασκευή του αλλά μπορεί προσθέτουν για γευστικούς λόγους - που είναι και πολύ πιθανό. Αυτό όμως μπορείς να το δεις στα συστατικά του.

Και εμένα δεν μου απαντήσατε όμως, η YIOUPI πού είναι?

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...