Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Οχι δεν ριχνω την ευθυνη σε αυτες.... απλα αναρωτιεμαι κ το συζητησα μαζι τους σε φαση με προβληματισε πολυ η αντιδραση της ποια ειναι η γνωμη σας... με κοιτουσαν πολυ περιεργα... και για να ειμαι ειλικρινης ειναι για μενα ενα ακομη σημαδι για να πηγαινα την μικρη σε ειδικο... τεσπα.

Οι δασκλαες παντως δεν μπηκαν σε αμυνα το αντθετο θα ελεγα με κολλησαν στον τοιχο κ με ενα στυλακι που θυμιζε παπαγαλια λες κι αυτα που ελεγαν τα ειχαν προβαρει 15χιλιαδες φορες. Τηλεπαραθυρο μου θυμιζε ελεγ ελεγ ελεγε πηγαιανν αν πω κι εγω κατι και μου ελεγε μα αμα με αφησετε να μιλησω.... χαχαχαχαχα

Τεσπα ειδικα πο τη μια απογοητευθηκα ταμαλα μου φαινεται τρομερα ανασφαλης και πιτσιρικι τα πιανουν αυτα με τη μια. Το πρωτο πραγμα που ειπε οταν μας συστηθηκε στην ενημερωση ηταν οτι μη με βλεπεται μικρη , εχω χρονια εμπειρια ....

Οσο για το φαγητο σε μας εχει μπει τραπεζοκομος οποτε ηταν δικο του το λαθος τα μπερδεψε ο ανθρωπος μικρο το κακο.

Και ναι αυτο το τελ που ειπε με το οποτε τη συμφερει ... σαστησα εκει δεν ειπα τιποτα παραπανω... η μικρη ειχε φυγει διπλα στην παιδικη χαρα κ ειχα κ το νου μου να παω

αυτο που με στεναχωρησε ειναι οτι εδειξε καπως ξυνισμενη οτι δεν τη πολυσυμπαθει...χαχαχα κι αυτό δεκτόν κι φυσιολογικόν αρκει να ειανι σωστη κατα τα αλλα....

Σημερα μου πεταξε κ οτι τη βγαζει απο την ομαδα συνεχεια χαχαχαχα τη μικρη μου επαναστατρια.... ενταξει αυτο το θεωρω σωστό αν γίνεται με ομορφο τροπο.

Γενικα ομως της αρεσει πολυ κ ολο λεει οτι ειανι πολυ καλυτερο απο το παλιο σχολειο... οποτε οπως λες Λεγκ βλεποντας κ κανοντας...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνά, τα παιδιά αντιδρούν περίεργα κάποιες φορές... Εμένα ιδίως μετά το σχολείο είναι πολύ κουρασμένος... Και φαντάσου γυρνάει στις 2, όχι στις 4.30 που γυρνάει η Ειρήνη... Και της είπες εσύ αυτό και μπορεί να σκέφτηκε ότι τη μαλώνεις και αντέδρασε... Όσο για τις δασκάλες, τί να πώ, θα δείξει αν είναι μούφα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις... Τετοια θα πρέπει μα αντιμετωπίσουν τα παιδιά στη ζωή γενικότερα, και να μάθουν να αντιμετωπίζουν και περίεργες συμπεριφορές... Καλό είναι με καθοδήγηση και βοήθεια... Απλά η Ρηνιώ μπήκε στα βαθιά γρήγορα

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα κορες, τι κανετε;;τι να πω κ γω για τις δασκαλες..κουβεντα νηπιαγωγου:εγω κα ταδε μου,αυτο που θα κανω φετος ειναι σπλη φυλαξη,να προσεχω μη χτυπησουν και βρω το μπελα μου..ακουτε;;;νταξ,δεν ειπα να κανουν παππαδες,αλλα ουτε τα στοιχειωδη ρε γμτ;;;τους εχουν πληρως απαξιωσει,αλλα επιτελεις κοιν.λεοτουργημα ρε γμτ...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

αααα,θυμαστε που σας ελεγα για τα επιδοματα;;;οταν καναμε τη δηλωση συμπληρωσαμε κ αυτο το εντυπο το Α21 νομιζω και προχτες μας εβαλαν 1000 γιουρια κ δεν ειχαμε κατω απο 30.000 εισοδημα..χωρια που ειχαμε κ επιστροφη γυρω στα 250..το κοβω να μας τα ζητανε πισω...

Ελένη ναι εχεις δίκιο... οσα λες προσπάθησα να συζητησω μαζί της (κ μαλιστα σε στιγμη που μπορουσε ειχαν φυγει ολα τα παιδακια) αν νομιζει οτι ειανι λογω κουρασης κλπ κλπ αλλα βγηκα τοιχο.

Χθες γνωρισα τη Σαντρα! Καταπληκτικη κοπελα!!!!

Τόνια μου απίστευτο.... εντάξει όντως εχει απαξιωθεί ο κλάδος τι να λέμε.... αλλά παρόλαυτα απο την μικρή μου εμπειρία είχα δει να κάνουν παπάδες με τα ελάχιστα...

Ενας διευθυντής γυμνασιου στην Καλλιθεα, σε σχολειο που ειχε 90% παιδια μεταναστών και αθιγγανων (το αναφέρω απλά γιατι αλλοι θα το θεωρουσαν δυσκολο σχολειο λογω γλοωσσας κλπ) είχε καταφέρει σε μια χρονιά να μάθει στα παιδιά όσα δεν θα μαθαίναν ποτε στη ζωη τους σας το λέω με πολλη συγκινηση...

Δεν ειχα σαπουνι στο σχολειο, τους ειπε να φερουν τα παλια λαδια απο το τηγάνι και μαθαν και κατασκευασαν μονα τους χειροποιητο σαπουνι...

Τα πηγε στο πλανητάριο με δικό τους κόστος

Αν καποια μέρα εβρεχε επαιρνε όσα μπορουσε με το σαραβαλακι του(ενα γιουγκο!) να τα παει μεχρι τη σταση του λεωφορειου...

Και δεν συζητω τη σταση του ως εκπαιδευτικου, την ευγενεια τη καλοσυνη... θελω να πω κι αυτος ενας μικρομεσαιος ηταν κακοπληρωμενος αλλα παρόλαυτα εκανε πραγματικά λειτουργημα! Εξαιρεση? Δεν ξέρω..

Σε μικρές τάξεις παντως ορεξη κ φαντασια να υπαρχει και μπορουν να κανουν πολλα με πολυ φθηνα υλικα τα μικρα... με φλους, κουμπια, φυλλαρακια απο εξω χιλια δυο...

Καταλαβαινω για το μισθο κ τις μεταταξεις κλπ παντως τη ψυχολογία τους... αλλα κ τα παιδάκια/ασθενεις σε νοσοκομειο/ηλικιωμενοι κλπ τι φταίνε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα η αλήθεια είναι θα μου φαινόταν αστείο (και το να πάνε παϊδάκια στο σπίτι της χλόης χαχαχαχα συγνώμη φιλενάδα αλλά θα ήθελα να δω το φατσουλίνι σου την ώρα που θα άνοιγες το τάπερ)

:lol: :lol: :lol:

Αθηνούλα κι εμένα αυτό με πείραξε που είπε για την Ειρήνη. Το θεωρώ απαράδεκτο, αλλά δε θέλω να σε φουντώσω. Το θέμα είναι οτι με τις δασκάλες ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Ευτυχώς στο νηπιαγωγείο ήταν σούπερ. Αλλά αυτή που έχει τώρα, και την είχε και στην πρώτη, δε μ'αρέσει καθόλου!

Kαλημέρα! Τα μικρά μου έχουν πάει βόλτα με το μπαμπά κι εγώ μαγειρεύω.

Α δε σας είπα, έκοψα και το μαλλί! Ένα δάχτυλο! Μόνο που άφησα λίγη φράτζα, τα υπόλοιπα σχεδόν ξυρισμένα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Χλόηηηηηηηηηηηηηηη φωτο φωτο!!!

Είπε κι ακόμη κάτι που τωρα το θυμηθηκα χαχαχα μου λεει... πρεπει να καταλαβετε οτι δεν πρεπει να στελνετε τροφες που θελετε εσεις να φάει, αλλα τροφες που της αρεσουν γιατι βλεπουν τα φαγητα των αλλων παιδιων και ζηλευουν και λενε α αυτο θελω να φαω, α αυτο ειναι δικο μου κλπ και ετσι ειανι ευκολο να μπερδευτουν τα φαγητα!

Τη ειπα μα της αρεσουν αυτα που στελνω.... χαχαχαχα και τι δηλ πρπει να στελνω μακαρονια ολη την εβδομαδα να μην μπερδεψουν τα ταπερ?

Τατιανα θελω το χτενι παραυτα ΠΑΛΙ ψειρες... δηλ ελεος 3η φορα ηδη....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Αθηνά, έπρπεπε να της πεις, "να πείτε στις άλλες μαμάδες να βάζουν υγιεινά φαγητά, για να μη ζηλεύουν και τα άλλα, και κάτσε καλά γιατί θα τη στείλω αύριο με πατατάκια και μπύρα" :P χαχαχχαχ

Αμάν ρε παιδί μου με τις ψείρες φέτος! Μα όλος ο κόσμος ψείρες. Έλεος! Όλοι γύρω μου έχουν κολλήσει από δυο φορές τουλάχιστον, κι εμείς το ίδιο.

καλημερα,καλη βδομαδα να εχουμε..αθηνουλι,τωρα διαβαζα το ποστ σου με το φαγητο της ειρηνης..τι να πεις ρε γμτ,πολυ γκαου αντιμετωπιση απο τις δασκαλες μου φανηκε κ ενα πραγμα σα να κρατανε αμυνα,ετσι μου ακουστηκε..κ αυτο το "τι να σας πω,δεν ξερω";;;παιδαγωγος εισαι,κατσε σκεψου...γιαυτο δεν γινονται ολοι..αλλα τι λεω τωρα,υψηλα γραμματα..και γω καθε μερα παω με το "τι θα ακουσω σημερα παλι"..η δικια μας ειναι λιγο γκεσταπο,κανει κ ο κων.τα δικα του...μια ομορφια!αφου τοπρωι ξυπναει κ λεει δεν παω σημερα σ ολειο,ειμαι αρρωστος!!...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?Καλη βδομαδα να εχουμε?

Οι εγγυουλες μας πως ειναι?

Καλα τι να γραψω για την δασκαλα. Αφου η Αθηνα απο την αρχη της ειπε πως δεν την πειραξει που μπερδεψανε το φαγητο, δεν ηταν αυτο το θεμα της.... Καλα εμεσως πλην σαφως σου την ειπε Αθηνακο πως δεν της βαζεις φαγητα που τηα αρεσουν? ελεος!!! Τι να πω βρε κοριτσια εγω πιστευω πως ολα εχουν να κανουν με τον ανθρωπο ... Αν ειναι σκατανθρωπος οτι δουλεια κ να κανεις ετσι θα φερεσαι ... Παλι καλα ομως που περναει καλα το Ειρηνακι !

Εμας μας εχουν δωσει να συμπληρωσουμε ενα ερωτηματολογιο γονεα που μεσα στις ερωτησεις εχει κ "Τι περιμενετε απο το παιδι σας τελειωνοντας το νηπιαγωγειο".Αρα συμφωνα με τα λεγομενα της Τονιας πρεπει να γραψω να ειναι αρτημελης μια κ η "αρμοδιοτητα" των δασκαλων ειναι αλη φυλαξη .. να δω τι θα γραψω προβληματιζομαι ...

Τι θα γινει βρε κοπελιες , θα συναντηθουμε καμια φορα?

Χλοη τρομερη αλλαγη πρεπει να ειναι ! Καλα εγω εχω να σε δω κ πολυ καιρο , μελαχρινη με μακρυ μελλι σε θυμαμαι!

Καλημέρα!

Ξεκίνησε κι ο Μάριος σήμερα παιδικό σταθμό. Έχουν ανοίξει μια καινούρια αίθουσα στον κάτω όροφο. Στην Πλάκα είναι ο παιδικός. Προφανώς τους πιέσανε να ανοίξουν γρήγορα και η κατάσταση είναι θλιβερή. Αυτό δεν το λες παιδικό ακόμα. Ευτυχως η διευθύντρια και οι δασκαλες είναι συμπαθητικές και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση. Ελπίζω τελοσπάντων. Τους είπαμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε αν χρειαστεί, ζωγραφική, τοιχογραφία, οτιδήποτε....Με έπιασε λίγο η ψυχή μου, σε σχέση με τον παιδικό που ήταν πέρσι το Μαριάκι....Επίσης ξεκίνησε και το ολοήμερο της Λήδας, όχι εξ'ολοκλήρου, μέχρι τις 3.30....

Αυτά...Α, τους πήραμε επιτέλους ποδήλατα μετά από την ήττα που έφαγα τις προάλλες, που όλα τρέχαν με τα ποδήλατα και τα δικά μου ούφο, και τα εχουν ευχαριστηθεί, ευτυχώς έκανε ωραίες μέρες!

Καλή σας μέρα κοριτσούδια...

Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έγινε, πάντως όντως οι δασκάλες έχουν μια αμυντικο-επιθετική στάση, γενικά, γιατί δεν ακούν και λίγα. Αν δεν είναι τελείως ακατάλληλες πιστεύω ότι θα βρεις έναν τρόπο επικοινωνίας τουλάχιστον με μία από τις δύο και θα τα συζητήσετε...Ούτε κι αυτές ξέρουν ακόμα καλά καλά τα παιδιά......Επίσης σχετικά με το φαγητό: Δεν έχεις καμιά γνωστή μαμά να κάνετε το σύστημα με το φαγητό εναλλάξ που κάναμε εμείς και σας είχα πρήξει πέρσι; Είναι καλό γιατί τρώνε και τα υγιεινά πιο ευχαριστα όταν τα μοιράζονται με τους φίλους τους....

καλημέρα κορίτσια!

Η μία εγγυούλα βαραίνει... Σήμερα στο μάθημα γιόγκα χρειαζόμουν γερανό... Ευτυχώς αρχίζουμε αποτοξίνωση πάλι οπότε ελπίζω να αλαφρύνω λίγο...

Το σκ ξεκαθαρίσαμε παιχνίδια και ρούχα! Λέγκω έχω πολλά για Μυρσίνη!

Καλά χθες κάτι μαμάδες μου έλεγαν τα απίστευτα για το δημοτικό... Ότι στο διάλλεμα δεν έχει επίβλεψη, ότι στις τουαλέτες τα μεγάλα παιδιά κάνουν διάφορα και τέτοια...

Στο μεταξύ την Παρασκευή που πήγα εγώ να τον πάρω, δεν υπήρχε κανένας δάσκαλος στην πόρτα... Πρέπει να πάμε στο διευθυντή να του το πούμε.

Τελικά καταλαβαίνω ότι πρέπει να συμβουλεύουμε το παιδί συνέχεια...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελενίιιιτσα! Πόσο χαίρομαι που μεγαλώνουν μαζί οι κοιλίτσες μας!! :mrgreen:

Μυρτώ δεν κατάλαβα, τι σύστημα είχατε κάνει με τις μαμάδες για το φαγητό;

Tζενάκο είναι όντως μεγάλη αλλαγή, ακόμα παλεύω να με συνηθίσω. Τα προτιμώ βέβαια απ'την αφάνα που ειχα και δεν ήξερα πως να τα χτενίσω.

Άντε κανονίστε καμιά συνάντηση να τα πούμε από κοντά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...