Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ελένη ρε κοριτσάκι περαστικά σου!

Αφρο μου εσύ είσαι θετικό εκ φύσεως άτομο, για παρτο αλλιώς...

ωραίο το χτενάκι αυτό αλλά πως το ζητάμε; δεν το έχει πάρει το ματι μου στα φαρμακεία. μου έχουν δώσει το κλασικό πλαστικό χτενάκι

(α τώρα το είδα... ως nit free?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα από δώ μαριλου να σου δώσω το δικό μας και όταν ξεμπέρδεψετε μου το φερνεις

Κι εγώ χάλια είμαι κόρες δεν έχω όσφρηση και όλο το σύστημα είναι μπουκωμενο. Τσιερς

Αφρό δεν έχω δοκιμάσει με άλλο ξέρω γω μάλλον θα κάνει αρκεί να έχει zinc oxide

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

πωπω εσεις εχετε παρει διδακτορικο στο θεμα ψειρες!! Με αγχωσατε! μας ειπε κ η νηπιαγωγος χτες να τα ψαχνουμε μια φορα την βδομαδα παρολο που δεν εχουν εμφανιστει ακομα ψειρες κ με αυτ απου διαβαζω , τι να κανω προληπτικα γαι να μην τον πλησιασουν?

Φανταζεστε με αυτο το μαλλι να κολλησω ψειρες?Οταν κολλαγα στο δημοτικο η μανα μου το παθενε ενα εγκεφαλικο! Οχι τιποτα αλλο δεν βλεπει κιολας τωρα να με ξε-ψειριασει!! αχ φαγουρα με επιασε

Καλησπερα ειπα? δεν ειπα , με συνεπηρε το θεμα ψειρες!

Λενακι μου περαστικα κοριτσακι!

Κ εμενα ο Νικολας χαλια ειναι τρομερο μπουκωμα κ λιγο σφυρυγμα.Εκανε κ απο Δευτερα μεχρι χτες πυρετο μια ομορφια.Βροχιτιδα μας ειπε η αρμοδια ,αντιβιωση κ εισπνεομενα..Απο χτες συνηλθε λιγο κ κοιμηθηκα κ εγω λιγο το βραδυ γιατι απο την Δευτερα ξανα-θυμηθηκαμε τα ξενυχτια!

Αφρο εγω τ οπαθαινω καθε χρονο τεοια εποχη .... εξετασεις εχεις κανει προσφατα? μηπως εχεις κανα σιδηρο-φεριττινη χαμηλα κ εχεις ατονια.

Μαριλενακι καλο κουραγιο! Κ καλου κακου φορα κανα σκουφι !!!

λεγκουλι πως ειστε αναρρωσε το στεφανι σου?

Ωχ περαστικά με τις ιώσεις... ξεκίνησε το κρυο σιγά σιγά και ξεκινάνε οι ιώσεις

Εμάς ο νικολάκος έκανε κράτημα χθες με λιποθυμία στην ενημέρωση στο σχολείο και κοιμήθηκε επιτόπου στις 6,30 και ξύπνησε σήμερα στις 8. Προφανώς ήταν και κουρασμένος και το πήρε σερί. Που θα πάει θα σταματήσουν και τα παλιοκρατήματα μπας και σταματήσουν τα χτυποκάρδια.

Άφρο μου πως είσαι σήμερα;

Ωχ Έλεν! Πότε είναι να πάτε στο γιατρό? Δεν είχατε προγραμματισμένο ραντεβού? Έχει πολύ καιρό να κάνει βέβαια... Δεν είχε κοιμηθεί το μεσημέρι? Φαντάζομαι πώς κοιμηθήκατε το βράδυ εεε?

Άντε να σταματήσουν!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Tι κάνετε αγαπημένες μου;

Βλέπω επιστρέψαμε σιγά σιγά στις αγαπημένες χειμωνιάτιες συνήθειές μας (ψείρες, ιώσεις, ψυχανάλυση).

Θέλω φωτό με Μυρσινάκι με κολλημένα κουμπιά στο κεφάλι χεχε!

Πάρτε και τραγουδάκι και πολλά φιλιά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γεια σου ρε Σοφάκι με τα τραγουδακια...

Καλημέρα κόρες!

Κι εγω ειμαι με μουντ λιγο νταουν τελευταια, απο ψειρε δεν το συζητω μαλλον μονιμα θα εχει ....

Ενα που με στεναχωρησε ειανι οτι οσο περναει ο καιρος καταλαβαινω οτι οι δασκαλες της μικρης ειναι ολιγον μπαζαρια να το θεσω κομψα... θα δειξει....

Δε με νοιαζει η κατασταση μεσα στη ταξη που ειανι τραγικη και το σχολειο επισης, αλλα αν ειανι κ οι Δασκαλες κουκου....

Παραδειγμα. ηρθε το παιδι και ειχε φαει αλλου παιδιου φαγητο. ειδα κατι χυλοπιτουλες χχαχαχαχα στο ταπερακι. Ενταξει δεν με πειραξε λαθη γινονται κλπ (βεβαια... αν καποιο παιδι ειχε πχ αλλεργια στη ντοματα ή κατι? δεν ειναι ασημαντο λαθος αλλα τεσπα δεν με πειραξε) το θεμα μου ειανι οτι οταν τη ρωτησα την Ειρηνη τι φαγητο εφαγες κ καταλαβε οτι εφαγε αλλου παιδιου αρχιζει ενα κλαμα για ωρες.... τρομαξα να την ηρεμησω... μια αναστατωση ανευ προηγουμενου. Τη ειπα οτι καμια φορα μπορει να γινει καποιο λαθος, οτι κ η αλλη μαμα το ετοιμασε με πολλη αγαπη για το παιδακι κλπ κλπ τιποτα! Για να την ηρεμησω χρειαστηκε να πω οτι το ειχα παθει κι εγώ μια φορά στο νηπιαγωγείο και ο μπαμπάς και ο παππους. Ολη την υπολοιπη μερα ομως το ελεγε συνεχεια ,,,, το ιδιο κ το επομενο πρωι ρωτουσε τι φαγητο εχει κλπ κλπ κλπ οτι δεν θελει το μπωλ του αλλου πιαιδιου κλπ κλπ κλπ....

Μεσα σε ολη την ιστορια μου πεταξε τα εξηε 1) το ειπε στη δασκαλα λεει οτι δνε ειανι το φαγητο της και της ειπε οχι αυτο ειναι φατο (! μετα μας ελεγε οτι θελουν αν χτισουν σχεση εμπιστοσυνης)

2) ελεγε κ ξανα ελεγε οτι αν φαμε αλλου παιδιου φαγητο θα αρρωστησω θα κολλησω τιποτα μικροβια

Πηγα μιλησα κ στις δυο κι μου ελεγεν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποιος κ τι μπερδεψε κλπ κλπ

κ της λεω ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αυτο.... της συζητησα αυτα τα δυο κ φυσικα μου πεταξαν 12314 μπουρδες τι αν σας λεω... απογοητευση...

η μια μου λεει φυσικα ταραχτηκε οτοσ γιατι ειστε κι εσεις ταραγμενη... της λεω τι λετε σε εσασ τ αλεω ετσι ειναι υνατον στο παιδι να ημουν ταραγμενη? Και σιγα δηλ για ποιο λογο?

Μετα μου ελεγε εχετε μονο της Ειρηνης την εκδοχη (εεε ναι φυσικα!)

Για ολα δηλ ειχε μια απαντηση τυποιποιημενη

η αλλη αλλου για αλλου της ειπα η αντιδραση που εβγαλε το παιδι με προβληματιζει... τι να σας πω δεν μπορω να βοηθησω σε αυτο δεν εχω ιδεα γιατι.... (!!!!!)

Δεν ειπε λεει η Ειρηνη οτι ηταν δικο της. Η αλλη δασκάλα λεει ειπε η Ειρηνη οτι ηταν δικο της αλλα ελεγε και το αλλο παιδι οτι ηταν δικο του (μουφες δηλ μια απο τις δυο)

Και το κερασακι. της λεω τον προβληματισμο μου οτι η Ειρηνη εχει μια ανησυχια απο την στιγμη που ξεκινησε το σχολειο ειανι πιο οξυθυμη κλπ υποθετω λεω λογω κουρασης κλπ

Απαντηση η Ειρηνη παντα ετσι ηταν απο τη πρωτη μερα που τη γνωρισαμε της μιλας κ δεν γυρναει καν και .....γυρναει οποτε τη συμφερει.

Ενταξει εκει πηρα το μικρο κι εφυγα τι να πω αλλο... προφανως θα βαριεται η Ειρηνη τρελα... ακου οποτε τη συμφερει

Ισως ειμαι υπερβολικη αλλα απο νεους ανθρωπους δεν περιμενα να ακουσω τετοια, να μου πει της φιλης μου στο αλλο σχολειο στο νηπιο εχωσε το κεφαλι του στη λεκανη μια απο τα νευρα της τι λεμε τωρα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

συγνωμη δασκαλα εχωσε τοκεφαλι του παιδιου στην λεκανη της τουαλετας κ συνεχιζει ακομα να ειναι δασκαλα?????

Αθηνακο μηπως φαγανε μαζι με καμια φιλη της η Ειρηνη κ δεν σου το λεει γιατι ντρεπεται η φοβαται μην την μαλωσεις κλπ ? Δεν λεω οτι την μαλωνεις αλλα τα παιδια σκεφτονται διαφορα.Στο λεω γιατι κ μενα ο δικος μου με τα φιλαρακια του ανταλλασουνε κουλουρακια κλπ. Εννοω μηπως εφαγε οτ δικο της κ τις εδωσε το αλλο παιδακι κ λιγες χυλοπιτες.

Εσυ την Ειρηνη πως την βλεπεις ειναι ευχαριστημενη με το νεο της σχολειο?Παει με ορεξη κλπ?

Αυτο που μας ειπε εμας η νηπιαγωγος κ θεωρω ειναι σωστο οτι προβλημα εχουμε με την ιδια να το συζηταμε μαζι της κ να μην κανουμε κουβεντα στο παιδι γιατι του δημιουργουμε εν ολιγης αρνητικη εντυπωση για το σχολειο. Αλλα αν ειναι ντουβαρια οπως λες οτι κουβεντα κ να κανεις απο οτι βλεπω παει στραφι ....

Διαφημίσεις

Οχι δεν ειναι ακόμη της καναν καταγγελία.

Οχι Τζενη μπερδεψαν τα φαγητα 5 παιδιων ξεκαθαρα αλλα εγαφε αλλου, αλλα ξαναλεω δεν με νοιαζει αυτο...

Κουβέντα δεν της εκανα, μονη της το ειπε, μου ειπε μαμα τις ντοματες δεν τις εφαγα (ειχε φτυσει 2 ντοματουλες απο τις χυλοπιτες) και ηταν και αλλο το μπωλακι.

Και εκει αυθορμητα ειπα μα δεν σου ειχα βαλει κατι με ντοματες...αναρωτηθηκα δηλ φωναχτα... κ τη ρωτησα τι εφαγε... ισως δεν επρεπε?

Τεσπα τα υπολοιπα που λεει η δασκαλα με εχουν προβληματισει ισως ειμαι υπερβολικη... να λεει γυρνει οποτε τη συμφερει? Δηλ οκ κ να ισχυει δεν ειναι επιλεγμενες σωστα οι λεξεις για δασκαλα... και στραβωσα επισης επειδη συνεχει που απολογουνταν για το μπερδεμα στο φαγητο κλπ κλπ κλπ κι εγω τους ελεγε δεν με απασχολει αυτο με ανησυχησε η αντιδραση της κλπ κλπ κλπ κλπ

Δηλ μπας κ τους λενε τιποτα για μικροβια κλπ κλπ κ της εχει περασει καμια φοβια? Αυτο. (επηρεαστηκα κ απο μια ιστορια με τη μαγικη τηλεοραση που μου ειπε η Αφρο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Βρε Αθηνά, τι πράγματα είν'αυτά που διαβάζω;; Δεν ξέρω τι να πω. Ουφ! Να γράφετε το όνομα του παιδιού στο τάπερ. Βέβαια δεν είναι αυτό το θέμα (αν και στη δική μου περιπτωση θα ήταν θέμα και μεγάλο, αν πχ μου'φερνε σπίτι κανένα τάπερ με μπιφτέκια χαχαχ) αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η αντιμετώπιση απ'τις δασκάλες, και η αντίδρασή τους. Απαράδεκτες.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημερα κοριτσια.μια ερωτηξη στα βιαστικα.σπυρακι πανω στο στηθος,σαν μπιμπικακι,παιζει να ειναι φραγμενος πορος;φευγει μονο του ή βαζουμε κατι;;;σορυ για τη βιασυνη αλλα τρεχω λεμε.....!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Το ειχαμε γραψει... απλα ηταν γραμμενο μονο στο καπακι κ μπλεχτηκαν. Αλλα ναι σου λεω δεν με πειραζει αυτο,,, ολες οι μπουρδες που ξεστομισαν κι αν συζητουσα παραπανω θα λεγαν κι αλλες... :(

Μαμμα μια μου δεν ξερω να σου πω δυστυχως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σε σχέση με το φαγητό δεν νομίζω ότι είναι θέμα της δασκάλας να ξεχωρίζει τα ταπεράκια. Το κάθε παιδι λέει πιο ταπεράκι έχει και τι φαγητό, τουλάχιστον σε εμάς έτσι έχει γίνει. Όντως Αθηνάκο μου μπορείς να γράψεις το όνομα της μικρής πάνω και να τελειώνει αυτό το θέμα.

Σε σχέση με την αντίδραση της μικρής δεν μπορείς χωρίς να έχεις άλλες ενδείξεις να ρίξεις ευθύνη στις δασκάλες. Απ'την άλλη μπορείς να το παρατηρήσεις και βλέποντας και κάνοντας. Απλά μπορεί μερικές φορές να μεγαλοποιούν στο μυαλουδάκι τους πράγματα ανάλογα και με τη φάση που περνάνε. Αυτό δεν αποκλείει ότι οι δασκάλες μπορεί να κάνουν κουκουρουκιές ως γνωστόν μαλάκες υπάρχουν παντού και σε όλες τις ειδικότητες αλλά η αντίδραση της ρηνούλας δεν σημαίνει κάτι απο μόνη της.

Για μένα δεν έγινε και τίποτα που είπες ότι μπερδεύτηκαν τα φαγητά, αφού δεν είναι και τίποτα τραγικό να φάει άλλο καλομαγειρεμένο φαγητο. Εμένα η αλήθεια είναι θα μου φαινόταν αστείο (και το να πάνε παϊδάκια στο σπίτι της χλόης χαχαχαχα συγνώμη φιλενάδα αλλά θα ήθελα να δω το φατσουλίνι σου την ώρα που θα άνοιγες το τάπερ)

Εμένα αυτό που θα με ενοχλούσε και βασικά θα ήθελα να το συζητήσω θα ήταν αυτό με το όπου την συμφέρει. Με ήρεμο και χαλαρό τρόμο για να μην περάσουν στην άμυνα και οι δασκάλες γιατι το χασες το παιχνίδι. Πως ακριβώς το εννοούν; Πως βλέπουν τυχόν αντιμετώπιση. Μήπως ακόμα το παιδί είναι σε φάση προσαρμογής και θέλει χρόνο να εμπιστευτεί και να βρεθούν τα κουμπιά του μια και είναι ένας καινούργιος χώρος με καινούργιες δασκάλες και παιδάκια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...