Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ααα Ελενη ναι πρεπει να ξέρεις οτι ο Μικ ειναι κατάσκοπος της καγκεμπε, βλέπει τα πάντα, βρίσκεται παντού και έχει τρομερή μνήμη, θυμάται πρόσωπα και γεγονότα σε βαθμο ανατριχιαστικό. Πεντελη μεριά πάντως έχει πολλά παρεδωσε απότι ξέρω. Όμως είναι τάφος, μην ανησυχείς...

:lol: Να τον έχουμε υπόψιν σε περίπτωση που πρέπει να παρακολουθήσουμε κάποιον!

Τόνια αν δεν είσαι σίγουρη, να το ψάξεις και να το ψάξεις πολύ, ώσπου να πάρεις τις αποφάσεις σου. Να εμβολιάσεις μπορείς κι αργότερα, αλλά να ξε-εμβολιάσεις δε μπορείς. Τώρα για τον παιδικό, τι να πω... αν χρειαστεί, πλαστογράφησέ τα στην ανάγκη. Οκ, δεν το θεωρώ σωστό, αλλά ούτε κι αυτό που κάνουν και σε υποχρεώνουν προκειμένου να πάρουν το παιδί είναι σωστό. Καθόλου σωστό μάλιστα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι και με το ηλέκτρα έχει παρε δώσε. οκ τσεκ.

Κορίτσια τί να σας πω κι εγώ που δεν έχει ειπωθεί για τα εμβόλια;;;;

πφφφφ δεν ξέρω που βρίσκεται η αλήθεια θα το μάθουμε κάποια στιγμή όπως με το κάπνισμα....

να σας πω εγώ στον ανδρεα τα καθυστέρησα πολύ έτσι έκανε πολύ λιγότερες δόσεις, 3 συνολικά πρεβεναρ, 3 πενταπλο, 1 μηνιγγίτιδας και 1 ΜΜR. Αυτά έχει κάνει ως τώρα και μπορεί ίσως κάποια στιγμή να κάνει και της ανεμοβλογιάς....

η αννα έχει κάνει 4 δόσεις πρεβεναρ και πενταπλό και έχει κάνει και της ανεμοβλογιάς.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα τσουπρες!

Πως ειστε κοριτσάκια μου?

Εγω ειμαι σε μια περίεργη διάθεση, μια μελαγχολία, μια απέχθεια στις εντάσεις... Το μονο που θελω ειναι να παω να χουχουλιασω σε μια πολυθρονα διπλα σε καποιο οικειο πρόσωπο και να αφήσω τις μέρες να περάσουν, χωρις τρέξιμο και υποχρεώσεις...

Εχω βγάλει και εναν έρπητα παλι, που καλυπτει το μισό μου πιγουνι... Καιρό ειχα...

Τατη, και γω λίγο πολυ αυτα εχω κανει στα παιδια και καθε φορα που βλέπουμε τον παιδιατρο, μου γκρινιάζει για το ποσο κακό γιατρό τον κανω να αισθάνεται...

Καλημέρα! :)

Ξεκινησε από χθες το ολοήμερο στο σχολείο (επιτέλους) ο Ιάσονας θα σχολάει 2.

τι να σας πω.... κολλήσαμε ψέιρες γαμώ το φελέκι μου και ο μικρός και εγώ.... σήμερα ξεψειρίστηκα και έβγαλα τα πάντα για λπύσιμο, σεντόνια, μαξιλάρια, απ'το σαλόνι ... τα πάντα... έχω φρικάρει...

εντωμεταξύ δε θλελω να του βάλω του Ιάσονα αυτό το "εντομοκτόνο" που έχω πάρει (παραπλας) θα παω να του πάρω κανενα φυτικό. Σκέφτηκα να του τα κάνω μόνο με χτενάκι αλλά θα είμαι σίγουρη πως θα φύγουν όλες;...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μαριλού παρανίξ πάρε. Με δύο εφαρμογές έχεις ξεμπερδέψει. Και δεν είναι το χειρότερο. Όκ ορυκτέλαια έχει δεν είναι και αγνό, αλλά δεν έχει εντομοκτόνα.

Κι εμείς κολλήσαμε, βάλαμε φάρμακο οικογενειακώς ουφ! Τις μισώ τις απαίσιες!

Αφροδίτη για τον έρπητα πάρε ψευδάργυρο βιταμίνη C και λυσίνη. Βοηθάει πάρα πολύ. Περαστικά.

Χλόη, για δωσε λιγο τα φωτα σου... Πως να τα παρω αυτα που μου λες, να παω να τα ζητησω απο το φαρμακείο ξεχωριστα? Ενταξει βιταμινη c εχω, αλλα τα υπολοιπα υπαρχουν ξεχωριστα? Να αρχισω να τρωω κολοκυθοσπορους για ψευδάργυρο? Λυσινη ποιες τροφες εχουν?

Μαριλου με το χτενακι, δεν θα κανεις δουλεια, οι κονιδες ειναι το προβλημα που μια να μεινει, ξαναναπτυξει πληθυσμό. Γι'αυτο θελει και επαναληψη η όποια αγωγή... Ή αλλιως κατι που θα σκοτωσει και τις ψειρες και τις κονιδες ταυτοχρονα, αλλα αυτο δεν μπορει παρα να ειναι κατι πυρηνικό! Εμεις γιαυτο βαλαμε βαζελίνη.

Επίσης κατι που μου ειπαν για την προστασια να μην κολλησεις ψειρες ειναι να μην αφηνεις ζακετες-μπουφαν ολα μαζι-ειδικα στο σχολειο τα παιδια- γιατι αυτος ειναι ο πιο διαδεδομενος τροπος μεταφοράς τους! Οχι οτι δεν κολλανε και κεφαλι με κεφαλι τα παιδακια...

Πω ρε κοριτσι και εχεις και μαλλι εσυ μπολικο... Πα πα φαγουρα με επιασε...

Και μας απο σημερα (μονο για τα πρωτακια) λειτουργει το ολοημερο μεχρι τις 3.30. Βεβαια δεν πηγε υπευθυνος δασκαλος, αλλα θα συμπλησρωσει λεει με τα κενα των ειδικοτητων και των πρωινων δασκάλων. Τουλαχιστον προσπαθει η διευθυντρια, αλλα και αυτο δεν ειναι λύση γιατι ετσι δινει πάτημα στην κατάργηση των υπευθυνων του ολοημερου...

Αφροδίτη, καλύτερα να πάρεις συμπλήρωμα ψευδάργυρο, απ'το να προσπαθείς να φας μια σακούλα πασατέμπο. Στο φαρμακείο ή σε βιολογικάδικο θα τα βρεις. Ξεχωριστά, σε κάψουλες. Η σόλγκαρ έχει λυσίνη απ'όσο ξέρω. Αμινοξύ είναι. Και ψευδάργυρο θα βρεις εύκολα.

Για τις ψείρες πρέπει να προμηθευτείτε ειδικό χτενακι111.jpg μόνο αυτό είναι αποτελεσματικό...

Παρανιξ και αυτό για να βγουν όλες οι κονιδες (εγώ έβαζα καθημερινά παρανιξ και χτενιζα μέχρι που μια μέρα δεν είδα κονιδες. Σταμάτησα και επανέλαβα άλλη μια φορά στις 7 ημέρες.)

Ο γιατρός στο φόρουμ σας....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσούδες μου

Καταρχήν ευχαριστώ πααααααααααααααρα πολύ για τις ευχές και την αγάπη σας.

Η γεννέθλια μέρα μου ήταν με κολέτσο να είναι στο κρεββάτι όλη μέρα με μια λεκάνη για να ξερνάει και να ψήνεται στον πυρετό. Έλιωσε ο καημένος.

Μου ανακοίνωσε ότι μου δίνει το ελεύθερο να βρω ένα πιπίνι να με καλύπτει σεξουαλικά (μια και ως γνωστόν είμαι ασυγκράτιτη χαχαχαχα) αρκεί να μην το αγαπήσω :tongue:

Επίσης είπα να κάνω κάτι με τα μικρά πιο δημιουργικό. Πήρα ατλακόλ χαρτιά, μαλια, κουμπια, σκοινια και ξεκινήσαμε. Όλα πηγαίνανε πρίμα μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο για ευχές... να μίλησα και δύο λεπτά χωρίς να κοιτάω... γυρνάω και βλέπω τη μυρσίνη να έχει αδειάσει όοοοολη την ατλακόλ στο κεφάλι της και να έχει κολήσει κουμπάκια, σκοινάκια και πανάκια. Αν μη τη άλλο ήταν ένα πολύ... χμμ καλιτεχνικό αποτέλεσμα

Αυτό το χτενάκι που έβαλε φωτο η τάτι (και μας το έχει κάνει δώρο) βγάζει και τις κόνιδες... με ξυδάκι να γλυστράει το μαλλί είναι μαγικό!

Αφροδιτάκο βάστα γερά!!!

Αφροδίτη κάτι κάνεις λάθος και έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς γι αυτό σε έχει πάρει από κάτω... Γιατί μελαγχολείς; Φθινοπωριάζει, θα χουχουλιάζουμε στα τζάκια, θα πάμε χειμερινές εκδρομές, θα ξεπαγιάζουμε τα βράδια!!!

Ξέρω είμαι στην καλύτερη φάση της εγκυμοσύνης αλλά να μην το μοιραστώ; Όταν θα έχω επιλόχειο δεν θα με ανεβάζετε;

Εμείς ψείρες τίποτα, παίζει να μην το καταλάβω;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Και θα εχεις φαγουρα συνεχεια, οχι μονο οταν συζητας για αυτες....

Ξέρω είμαι στην καλύτερη φάση της εγκυμοσύνης αλλά να μην το μοιραστώ; Όταν θα έχω επιλόχειο δεν θα με ανεβάζετε;

οχι χρυσό μου, δεν ειναι το δευτερο τριμηνο που κανει τη δουλεια. Απλα εισαι ο εαυτός σου, η παλια καλή αισιοδοξη ελένη! Μπραβο κοριτσι μου, ειχα τρομαξει οτι χασαμε το στηριγμά μας!

Λεγκω πες μου μονο οτι τραβηξες φωτογραφια! Τουλαχιστον με την ατλακολ δε θα κολησει ψειρες. Ή θα κολλησουν για τα καλα!

Χτες τη νυχτα με επιασε ενας απιστευτος πονος στο εντερο. Με εχει πιασει κανα δυο φορες και στο παρελθον, παλι κατα τη διαρκεια του υπνου, αλλα χτες βελαξα. Ευτυχως κρατησε για λιγο αλλα δεν μου αρεσε καθόλου.

Γιατρε του φορουμ, δεν εχω σουντοκριμ, εχω αλλες κρεμες για συγκαμα, να κανουν αραγε? Μέχρι στιγμης ειμαι με τα πατς αλλα θα την προμηθευτω και αυτη να υπαρχει.

Καλημερα γλυκές μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...