Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα.

Χρόνια πολλά και καλά Λεγκόπουλο, και από εδώ, σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

SOS!!!!Θέμα εμβόλια..ήξερα μέσες άκρες, αλλά διάβασα προχτές και ένα άρθρο που είχε αναρτήσει η Μαριλού και μου σηκώθηκε η πέτσα. Τα έχετε κάνει τα εμβόλια στα παιδιά??Αν δεν τα κάνουμε, υπάρχει κάποιο θέμα με την αποδοχή τους σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγείο κλπ???Σκέφτομαι να μην τα κάνω στη μπεμπούλα και να μην κάνω και τα υπόλοιπα στα αγόρια...ο Χάρης είναι πιο διστακτικός...έχω προβληματιστεί..αυτές τις μέρες είναι να κάνει το μωρό το πρώτο του...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημερα,

Χρόνια πολλά και από εδω Λέγκω μου!

Τόνια εμεις τον πρωτο χρονο δεν καναμε καθολου εμβολια γιατί είχαμε αλλεργίες και δεν κάνει, επιδεινώνουν την κατάσταση. Επίσης όσο πιο πολύ αργήσεις να τα κάνεις τόσο λιγότερες δόσεις χριεάζονται και άρα επιβαρύνει με λιγότερα τοξικά βαρέα μέταλα το σωματάκι τους μιας και είναι φουλ σε αυτά τα εμβόλια. Για τους παιδικούς, από την εμπειρία μου ξέρω ότι αρκεί να εχεις κάποιες δόσεις από τα απαραίτητα σύμφωνα με τον νόμο, τα οποία δεν είναι και πολλά. Κάπου στο ιντερνετ κυκλοφορεί μια λίστα με τα υποχρεωτικά. Σίγουρα πάντως δεν είναι υποχρεωτικά όλα αυτά που γράφει το πρόγραμμα εμβολιασμών του υπουργείου. Υπάρχει και μια ομαδα γονεων και δικηγόρων που προσπαθεί νόμιμα να ενημερώσει τον κόσμο για το θεμα.

Καλημέρα!

Τάτι ο άντρας σου με παρακολουθεί? Τον βλέπω στα πιο απίθανα μέρη! Θα το έχω υπόψη μου πάντως όταν είναι να κάνω καμιά κουτσουλιά!

Λοιπόν εμβόλια... Εγώ έχω κάνει κάμποσα, τα έχω σταματήσει τώρα... Στο μωρό θα αργήσω να του κάνω και θα ρωτήσω το γιατρούλη ποια είναι τα πιο σημαντικά. Κπαπως έτσι θα κινηθώ.. Στο μεταξύ άντε τώρα μετά από τόσο καιρό να πεις στα παιδιά να κάνουν εμβόλιο.... Θα γίνει σφαγή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια

Λεγκούλι χρόνια πολλά, να σε χαιρονται και να σε χαιρόμαστε και εμείς βεβαίως βεβαίως!

Ελενη, και λοιπές κοριτσομαμαδες έχω μια τεραστια σακουλα κοριτσορουχα, πολλά αφορετα που μου εχουν φερει κατα καιρους και δεν προλαβαμε να βαλουμε και αλλα φορεμενα και αγαπημενα... και παπουτσια εχω. αγορίστικα λίγα είναι ευτυχως ο αντρικος είναι οικονομικος, φοραει ακομα και για 2-3 χρονων ρουχα του....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ααα Ελενη ναι πρεπει να ξέρεις οτι ο Μικ ειναι κατάσκοπος της καγκεμπε, βλέπει τα πάντα, βρίσκεται παντού και έχει τρομερή μνήμη, θυμάται πρόσωπα και γεγονότα σε βαθμο ανατριχιαστικό. Πεντελη μεριά πάντως έχει πολλά παρεδωσε απότι ξέρω. Όμως είναι τάφος, μην ανησυχείς...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!!

Τονια μου εγω ξερω πως για τα σχολεια ζηταν φωτοτυια απο το βιβλιαριο του παιδιου κ πρεπει να εχεις κανει τουλαχιστον τα υποχρεωτικα.Καπου διαβαζα τωρα με τις εγγραφες στα νηπεια για ενα παιδακι που δεν το πηρανε επειδη δεν ειχε κανει καθολου εμβολια.

Εμεις τα εχουμε κανει ολα αλλα εγω ειμαι κ γνωστος χεστης ,ειναι δυσκολη αποφαση αν θα τα κανεις η οχι η αληθεια ειναι αυτη.

Εσυ Τατακι τι γνωμη εχεις?

Έξω από το γραφείο τον είδα στο κέντρο! Για την ακρίβεια έξω από το ΗΛΕΚΤΑ! Είχε ραντεβού λέει...

Τα σχολεία όντως ζητάνε φωτοτυπίες αλλά αν έχεις κάνει κάποια δεν κάθονται να δουν σε λεπτομέρεια...

Έτσι νομίζω πάντως.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μαλλον μετα τον πρωτο χρονο θα τα κανουμε κ μεις,καλη σκεψη..κ στα αγορια τα απολυτως απαραιτητα...ουφ,τι μπερδεμα κι αυτο με τα εμβολια...ασε που απο καιρο σκεφτομαι για τον Κων/νο μηπως συνεβαλε κ κανενα απο αυτα...ξερω γω,τοσα ακουγονται...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...