Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα πέεεεεερα ως πέρα Χλοίτσα μου να εχεις μι υπεροχη εγκυμοσύνη!!!!

Για τιε ψείρες ωωωω ναι εχουν προτιμηση παααααλι το Ρηνιώ, (πρεέπει να ιενι 5η φορα!) επεσε παρανιξ κ ο θεός βοηθός.... απλα τις βαζω κ καθημερινα ενα προληπτικο εκει φυτικό αλλα το ξεχναω κ ιδου!

Αφροδίτη ουαου έμεινα με το ξεσπασμα της Δανάης...

Κι εμένα μου τα λέει που κ που αλλα οχι με ασχετη αφορμή...

Χρόνια πολλα πολλα και το Φιφάκι μας!!! τελικά εκανες τούρτα? (σας δαιβασα στα γρηγορα)

Τζενη περαστικα λε για το δόντι!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

τελικά πήγα χτες και έκοψα μαλλί και το έβαψα με την σουπερ χημική μπογιά και ελπίζω να τελείωσε το μαρτύριο! Ευτυχώς τα παιδιά μου δεν κόλλησαν ακόμη οπότε ελπίζω να είναι από τα κεφάλια που δεν τα προτιμούν οι ψέιρες...

Χα! καλημέρα!

Κι εμείς σήμερα περάσαμε κρίση εφηβείας.... Βλέπω το μέλλον πώς θα είναι!

Και δώστου φωνή και να τη λέει και στην Ιφιγένεια, "μη μου μιλάς", "μη με κοιτάς"!

Άλλο πράγμα! Και μου ζήτησε να κάτσω στο σχολείο να περιμένω να βρει τη γραμμή του κι εγώ του είπα ότι βιάζομαι και έφυγα... Αλήθεια δηλαδή...

Είμαι κι εγώ πολλές φορές... Τεσπά Πώς αλλιώς θα τους δημιουργήσω ψυχολογικά? Πώς θα λένε ότι η δικιά μου μαμά με παράταγε στο σχολείο?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! τι καλή μέρα δηλαδή... ασχημα τα νέα πρωι-πρωι....

πάλι καλά που διάβασα για την εγκυμοσύνη της Χλοΐτσας και χάρηκα!

Με το καλό ζουζούνα!:D

Κι ο Ιάσονας να σας πω περνάει κρίση γκρινίτιδας όταν είναι να κάτσει να κάνει την εργασία για το σχολείο. κακός χαμός. νομίζω πως είναι κρίσιμη αυτή η περίοδος στην ηλικία των παιδιών μας. νέες εικόνες, καινούριο σχολείο, μεγαλύτερες ευθύνες και πιέσεις από τους δασκάλους αλλά και τους γονείς, λογικό να βαρέσουν και μια κρίση...

Ευχαριστώ Μαριλού μου! Ευχαριστώ Γκαλατούλι!

Πάντως κορίτσια, πραγματικά πιστεύω οτι δε θα 'πρεπε τα παιδιά να έχουν μαθήματα για το σπίτι. Για ποιό λόγο δηλαδή; Είναι στο σχολείο αρκετές ώρες. Στο σπίτι είναι ώρα να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους, να φάνε, να ξεκουραστούν, να παίξουν...

Ελένη κακιά μάνα χαχαχ! Όταν παντρευτούν τα παιδιά μας θα μας θάβουν παρέα χαχαχ!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Με τον χειμώνα μπήκα και εγώ.... Στέλνω φιλιά και απέραντη αγάπη προς όλες τις κατευθύνσεις!!!!

κωλύομαι να σας αναφέρω όλες, θέλω μονο να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά στην Τόνια, κοριτσάκι είμαστε όλες πλάι σου!

Η αλήθεια είναι ότι είστε πάλι όλες γκαστρωμένες και σκιάχτηκα να μπω λίγο (Χλόη με το καλό!!!!) ευτυχώς βρήκα ένα γατοφόρουμ και συζητώ για weaning του γατιού (το δατε το γατί έτσι; ) από μπιμπερό στο πιατάκι και στις κροκέτες και διοχετεύω εκεί όλα τα μητρικά μου ένστικτα!!!

Χλόη συμφωνώ, δεν υπάρχει κανένας λόγος πιστέυω μέχρι την 5η δημοτικού να διαβάζουν στο σπίτι τα παιδιά. Και σήμερα που έχουμε συνάντηση θα το εισηγηθώ (φυσικά τα ... θα πάρω). Η Άννα παντως είναι αξιοπερίεργα επιμελής, χτες που είχα εφημερία και έλειπα, και επειδή ήξερε το παιδί ότι ιδιαίτερη βοήθεια από τον Μικ δεν θα είχε έκατσε και τα έκανε μόνη της!!! Θαύμα!!!! Τα έδειχνε το βράδυ στον μικέλε και δεν το πίστευε κανένας μας. Εντωμεταξύ το χουνέρι: Δεν την στείλαμε 2 μέρες σχολείο για μια κωλοίωση (που θα μπορούσαμε βέβαια) το μεσημε΄ρι της 2ης μέρας καταφθάνει από το σχολείο όοοοολη η ύλη που κανανε 2 μέρες. Πέθανα. 2 ώρες διαβάζαμε, μου ήρθε νευρικός κλονισμός και απείλησα τον Μικ ότι την επόμενη φορα που θα την αφήσει στο σπίτι για ψύλλου πήδημα θα την διαβάσει αυτός.

ευτυχως η μαδερ μου είναι καλά, εκανε ενα χειρουργείο στο ωνάσειο, ευτυχως τελείωσε και αυτό και σύντομα θα την στείλω και σπίτι της....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα!

Καλώς το Φελινάκι! Ευχαριστώ για τις ευχές!

Μπράβο στην Αννούλα!! Έτσι έκανε κι η Νεφέλη στις αρχές της πρώτης. Ακόμα δηλαδή, τσακ μπαμ τα τελειώνει, αλλά θέλει λίγο ζόρισμα γιατί όταν έρχεται σπίτι θέλει να παίξει και να δει καρτούν. Έχει ξεπορτίσει κιόλας. Κατεβαίνει στην πυλωτή και παίζει με τις φίλες της. Πότε μεγάλωσε το μωράκι μου ε;

Περαστικά και για τη μανούλα σου. Σιδερένια!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα!

Λοιπόν χθες συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι για τα παιδάκια να διαβάσουν...

Του έδειχνα το Πα και ουγκ εκείνος...

Πλάκα έχει! Τί πλάκα δηλαδή υπομονή θέλει αλλά μετά ένιωσε ωραία που τα κατάφερε!

Είχαμε και ενημέρωση χθες από τους δασκάλους, μου άρεσε η διασκάλα του πολύ καλή και συμπαθητική!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...