Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω, πω, πανδημία τριτεκνίας!!!! :)

Χλόη με το καλό!!! Που θα γεννήσεις;

Αχουουουουουου τσουπ τσουπ σκάνε μύτη τα νέα σποριδια (πάω να πάρω αντισυλληπτικα, προφυλακτικά και διαφράγματα χαχαχαχαχα)

Εσύ μη μιλάς γιατί εσύ την ξεκίνησες την πανδημία!

Χλοιτσα μου με το καλο!!! Ολα καλα να πανε να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Καλε τελικα μονο το πρωτο επιλεγουμε μου φαινεται, τα υπολοιπα σχεδον ολα κιντερ εκπληξη ερχονται!!

Κ αποχωρω, θα ξαναγραψω στο καφε μετα τα 45 που θα ειμαι σε κλιμακτηριο !! οχι οχι δεν θελω με τιποτα να κολλησω την ιωση τριτεκνιας που αρχισε η φιλτατη Λεγω !!!Πες τα Μυρτω πες τα !!

Ωιμε τι μας περιμενει του χρονου με τα διαβασματα ...

Τονια μου κ εγω νομιζω αυτα τα επιδοματα εχουν κοπει δυστυχως.Οσο για το αλλο θεμα μην ανυσυχεις απο τα λοχεια ειναι λογικα.

Ααα δεν σας τα ειπα τα δικα μου, σημερα ξυπνησα με ενα μαγουλο μα ενα μαγουλο υπερμαγουλο.Πρηστικε το δοντι μου κ εγω γινει απο την μια πλευρα σαν μπαλονι.Σχεδον εχει τετραγωνιστει το προσωπο μου.ξεκινησα κ μια αντιβιωση κ οκ ....

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι περιμένω ακόμα το εφάπαξ μια και γέννησα πριν καταργηθεί αλλά δεν βλέπω κίνηση.

Με συγχωρεί η χάρη σας την αρχή για την τριτεκνία την έκανε η Αναστασία και μάλιστα διτεκνία και τριτεκνία με μία ματ κίνηση

Διαφημίσεις

Ααααα, τι νεα ειναι αυτα! Συγχαρητηρια Χλοη μου, να πανε ολα τελεια ευχομαι!

Κοριτσακια μου πηζω τρελλα και δεν προλαβαινω να σας γραψω, σας διαβαζω στα πεταχτα συνηθως και ολο λεω να απαντησω στο καθε τι, αλλα φυσικα τωρα δεν θυμαμαι τπτ....

Για ψειρες και γω με βαζελινη ξεμπερδεψα αλλα ηταν καλοκαιρι, τωρα με λιγδωμενο μαλλι που να πας? Οποτε φαρμακειο, τζενακι μου και συχνες επαναληψεις γιατι το ζορι ειναι τα αυγα που δεν φευγουν με την καμια και μετα απο μια δυο μερες γινονται ψειρες...

Χρονια πολλα στο Ιφιγενακι μας, εγινε 4 και αυτη η κυρια! Να την χαιρεστε τη χαμογελαστή σουσου σας Ελένη!

Τζενακι, περαστικά!

Προχτες που ειχαμε ενημερωση στο σχολειο, η δασκαλα μας ειπε να μη τα πιεσουμε αν δεν θελουν να διαβασουν για να μην το παρουν το διαβασμα σαν κατι καταπιεστικό, να το αφηνουμε λέει να το δουλευουν εκει. Βεβαια ακομα δεν τους βαζει πολλα, οταν θα εχουν πολλα να δω τι θα κανει αμα τα πηγαινουν εκει αδιαβαστα... Παντως και μεις ριξαμε ματς με τη Δαναη το σαββατο, οχι για να κατσει να διαβασει, αλλα για κανει τα γραμματα με τη σωστη φορα (επεμενε πολυ η δασκαλα σε αυτο) και η Δαναη ελεγε "γιατι να το κανω ετσι αφου βγαινει το ιδιο?" και μετα ελεγε "θελεις να κανω οτι λες εσυ, λες και ειμαι σκυλάκι" και με τα πολλα κατεληξε να κλαιει κ να φωναζει "δεν τον θελω τον Αγγελο στο σπιτι, τον μισω, να το εξαφανισεις" και αφου τα ειπε όλα αυτα που ειχε στο μυαλο της, και αφου χτυπηθηκε και εκλαψε με τις ωρες και αφου εμενα κοντεψαν να μου πεσουν τα μαλλια (αλλά έμεινα κυρια, δεν την μαλωσα, ουτε νευριασα, απλά τη χάιδευα), μετα ηταν μες στη τρελλη χαρα και πηρε και διαβασε μονη της και εφτιαχνε και τα γραμματα με τη σωστη φορα!

Με τα ολοημερα τζιφος και ξανα τσιφος. Κατι πρεπει να κανουμε οντως, αλλα μας εχουν μπλεξει με τις "ιεραρχιες"... Οφου νιωθω πολυ σκατα με αυτο το θεμα που δεν κανουμε τπτ και νιωθω ακομα πιο σκατα που η ρουλα μου αναγκαστηκε να ερθει παλι χτες το βραδυ και πρωι πρωι να πετάει τα "ομορφολογα" και κει κοριτσακια δεν πολυπαραμενω κυρια, και νιωθω και χαλια μετα... Ασε που ο Αγγελος σηκωσε επανασταση σημερα και δεν πηγε τελικα σχολειο επειδη ηξερε εκει τη γιαγια του... Και αυτο με εξοργισω ακομη περισσοτερο...

Καλα η Σοφουκα που ειναι??? Μπες ρε κοριτσι να πεις ενα γεια! Να βαλεις κανα τραγουδακι...

Α, και χρονια πολλα και στην Ελίζα!!! Πολυχρονη και ευτυχισμένη κοριτσάκι!!! Που χαθηκες και συ?

σας φιλω!

Kαλησπέρα!

Χρόνια πολλά στην κούκλα σου Ελενίτσα! Να τη χαίρεσαι!

Αφροδίτη ευχαριστώ κοριτσάκι!

Αχ τα ίδια με τη Δανάη λέει και η Νεφέλη. Τι στο καλό; κάνουν κρυφά ιδιαίτερα; Μπράβο σου πάντως που δεν έχασες την ψυχραιμία σου. Μπράβο και στη δασκάλα βεβαίως για την τακτική της! Η δική μας άμα δεν έχει τελειώσει όλα τα μαθήματα εξαγριώνεται. Και τα βάζει με τους γονείς :lol: Eίναι περίπτωση.

Ελίζα χρόνια πολλά!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημερα κοριτσάκια τι κανετε?

Ελενιτσα να την χαιρεστε την κουκλα σας! Πολυχρονη να ειναι κ με το καλο ο μπεμπης σας!

Χρονια πολλα κ σε σενα Ελιζακι , οτι επιθυμεις!

Καλα Αφροδιτακι αυτη η γλωσσα που εχουν βγαλει τα μουλακ δεν πελευεται.Κ εμεις μια απο τα ιδια.Σημερα ειχαμε παλι σοου γιατι νυσταζε κ δεν του ειπαμε λεει να παει νωρις για υπνο κ φταιμε ..ελεος.κροσια τυα νευρα πρωινιταικα, να δω του χρονου που θα εχπυμε κ διαβασμα τι μας περιμενει.

Τι ωρα θα σχολαει δηλαδη η Δαναη το μεσημερι? Ειστε σε αναμονη ακομα γιατο αν θα γινει τελικα ολοημερο ? Εμας στην γειτονια ειναι μεχρι της 2 κ γι αολοημερο ακομα απο βδομαδα τους ειπαν θα ξερουν ..Εντομεταξη με αυτα κ με εκεινα εχει περασει ενας μηνας απο οταν αρχισαν τα σχολεια, μια οικογενεια που δουλεουν κ οι δυο τι τα κανουν τοσες μερες τα παιδια μου λετε?

Εμεις τις τελευταιες μερες χουμε τον μικρο που εχει ξεσαλωσει.. κανει οτι χαζο μπορειτε να φανταστειτε προκειμενου να μας τραβηξει την προσοχη κ να ειναι "πανω" απο τον Μ κ επισης υστεριαζει αν δεν εχει οτι εχει ο Μ.Πινει νερο σε ενα ποτηρι συγκεκριμενο , θελει κ αυτος.Βγαζει τα παππουτσια , τα βγαζει κ αυτος,τα ξαναβαζει θελει κ αυτος ολη μερα αυτο το βιολι .....Λεγκ σε σκεφτομαι καθημερινα που ελεγες πως ο Νικ ζηλευει το Σοζω κ σε καταλβαινω απολυτα ....

Χλοη μου υπομονη κ εσυ με το Νεφελακι, ειναι αντιδραστικα τα καμαρια μας....

Χλοη μου υπομονη κ εσυ με το Νεφελακι, ειναι αντιδραστικα τα καμαρια μας....

Aχ Τζενάκι, ευτυχώς που έχω κι εσάς, γιατί μερικές φορές αναρωτιέμαι τι στο καλό κάνω στραβά.

Αν και είναι πολύ γλυκό και ώριμο παιδί... όταν θέλει. Αλλά αυτή η γλώσσα, και οι στριγκλιές όταν δε γίνεται το δικό της... ουφ! Μ'αρέσει που λένε για τεριβλε 2's. Terrible 4,5,6 and 7! :lol:

Kαλημέρα μανούλες!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...