Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δεν το γνωρίζω Μυρτώ, για το υπουργείο παιδειας υπαρχουν καποιο ερετοι που επιβλεπουν τις διαδικασίες και τους τεχουν γενικώς... ενα ειναι ο Δημητρης Μπράτης αλλα είναι άσχετο με τους παιδικου σταθμούς...

Κι εγω εχω τρελά νευρα με τις συγκεκριμενε 2 κυριες οι οποιες ειανι φιλεναδες απο οτι καταλαβα και με μια φουστα στενη ως το γονατο θειτσικη σορρυ για τον ενδυματολογικο ρατσισμο, εννοουσα τοι φαινονται της εκκλησιας χαχαχαχαχαχα σορρυ για τον θρησκευτικο ρατσισμο τεσπα ειναι ποσθοδορμικες κ κολλημενες.

Τι ακουσα το πρωι εχε χαρη που βιαζομουν? την ακουσα να λεει σε μια αλλη οτι

"ΤΙ??? ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗς ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ? "

ΤΟΙΧΟΣ.

δεν υπαρχει περιπτωση να συννενοηθουμε με αυτην οποτε την κανουμε απλα μπαι πας και επιβαρυνομαστε 3-4 παιδια το κοστς παραπανω... θα τα φανε οι δασκαλες λεει και κατι τετοια... για ονομα! για ονομα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκω για τα πεντάμηνα εχει οριο 30 χιλιρικα στο εκκαθαριστικο για θυμισε μου... και γαμω τη τυχη μου παλι εληξε η καρτα ειμαι 3 χροναι ανεργη και φαινεται λες και ειμαι 1 μηνα γιατι παντα ξεχναω να την ανανεωσω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά....τι να πεις....καφρίλα.....

Νομίζω ότι και τους παιδικούς θα τους βολέψουν με τα πεντάμηνα και γιαυτό μας τρώνε το χρόνο. Οπότε κατά το Πάσχα μπορεί και να μας στείλουν σπίτια μας πάλι, χαχαχα!

κοριτσια εμας διπλα απο το νηπιαγωγειο ειναι κ ο βρεφονηπιακος.Απο οτι λενε εδω φιλοι μας που εχουν κανει αιτηση τους ειπαν πως πηραν ελαχιστα παιδια καινουρια φετος συγκεκριμενα 8(!!!) κ οτι παρολο που εγιναν δεχτα δεν μπορουν να αρχισουν γιατι δεν υπαρχει προσωπικο κ να περιμενουν οταν ερθει να τους ειδιποιησουν.

Περσυ το ιδιο βιολακι παλι κ τς γειτονισσας το πηραν τελος Φλεβαρη κ μιας φιλης μου την βδομαδα πριν το Πασχα.....

Διαφημίσεις

Ειναι κατι μερες που θελω να τα παρατησω ολα κ να παρω τα βουνα...χτες ηταν μια απο αυτες,ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα..μπορει βεβαια να φταιει κ η σκατο περιοδος για τα αυξημενα νευρα.και για να χουμε καλο ρωτημα,γιατι ηρθε τοσο νωρις τουτη τη φορα;;;;

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Πάρτα με την ψιλή, το πιο αποτελεσματικό. Απο κει και πέρα, κάποιες κόρες εφαρμόσανε βαζελίνη, εγώ πάλι φάρμακο και καθε μέρα χτενάκι με ξύδι για να γλυστράνε οι ψείρες. Εχω ηδη κολήσει τρεις φορές και απο χθες έχω πάλι φαγουρα... θα με πιάσει αποχνωσει αν ξανακόλησα.

Τόνια μου και η άφρο κατευθείαν είχε περιοδο. Νεύρα στην περίοδο, ορμόνες να χορεύουν στη λοχεία, έδεσε το μελιτζανάκι σου! Κράτα γερά!!!

Εγώ πάλι είχα περίοδο με διαφορά μιας βδομάδας, δηλαδή απο πέμπτη σε πέμπτη... υπερβολή έτσι;

Περαστικά στο Αλεκάκι!

Πάρτα με την ψιλή, το πιο αποτελεσματικό. Απο κει και πέρα, κάποιες κόρες εφαρμόσανε βαζελίνη, εγώ πάλι φάρμακο και καθε μέρα χτενάκι με ξύδι για να γλυστράνε οι ψείρες. Εχω ηδη κολήσει τρεις φορές και απο χθες έχω πάλι φαγουρα... θα με πιάσει αποχνωσει αν ξανακόλησα.

Τόνια μου και η άφρο κατευθείαν είχε περιοδο. Νεύρα στην περίοδο, ορμόνες να χορεύουν στη λοχεία, έδεσε το μελιτζανάκι σου! Κράτα γερά!!!

Εγώ πάλι είχα περίοδο με διαφορά μιας βδομάδας, δηλαδή απο πέμπτη σε πέμπτη... υπερβολή έτσι;

Περαστικά στο Αλεκάκι!

Να πάρω τα μαλλιά μου με την ψιλή! χαχα,..για μένα πρόκειται, είμαι σε υστερικό σημείο από την φαγούρα! τα μικρά προς το παρόν δεν ξύνονται...

Το φαντάστικα ότι για σένα πρόκειται γιατί η απελπισία τότε ξεκινάει... τιποτα φιλενάδα φαρμακάκι γιατί με τη βαζελίνη θα πηγαίνεις σαν λαδοπόντικας στη δουλεια και κάθε μέρα χτενάκι με μπόλικο ξυδι για να γλύστράνε. Η τατι μου είχε φέρει ένα φανταστικό χτενάκι αλλά δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις.

Γμτ κι εγώ έχω φαγουρα πρέπει να ξεκλέψω χρόνο να δω τι γινεται πάλι στο κεφαλακι μου

Το φαντάστικα ότι για σένα πρόκειται γιατί η απελπισία τότε ξεκινάει... τιποτα φιλενάδα φαρμακάκι γιατί με τη βαζελίνη θα πηγαίνεις σαν λαδοπόντικας στη δουλεια και κάθε μέρα χτενάκι με μπόλικο ξυδι για να γλύστράνε. Η τατι μου είχε φέρει ένα φανταστικό χτενάκι αλλά δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις.

Γμτ κι εγώ έχω φαγουρα πρέπει να ξεκλέψω χρόνο να δω τι γινεται πάλι στο κεφαλακι μου

μου ειπε μια συναδελφος να παω να βαψω το μαλλι γιατι με την βαφη ψοφάνε, και μια άλλη να βαλω καθαρο οινοπνευμα μετα ελαιολαδο και μετα χτενισμα με χτενακι...ουφ δεν ξερω τι να κανω από όλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...